- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.521
bende sana şimdi dicektim ozaman eşine söyle sana loğusa takımı alsın ama sen söylemişsin ehuehue evet gezmek iyi geldi bana yeni doğan bebişleride yanıma çıkardılar bugün ben nts deyken allahım onlar ağlıyo ben ağlıyorum sanki ben doğurdum...
yok güzelim benimkide oynuyodu zaten ama dr aradım bu ara daha az oynuyo dedim oda cokmu farketti dedi ewet dedim gel dedi benimde işime geldi ehuehue...
Ayyy yeni doğan hem de kıyamam ben onlara.E ben de ağlardım zaten hormonlar maximumda:)Benim de kardeşim pazartesi askere gidecek annem şimdiden telaşede gelme diip duruo.Korkuyormuş çok hassasmışım benn
İyi olmuş ufaklığı görmüşsün bahaneyle.
Arkadaşlar bebeğim canbebe fotoğraf yarışmasına katıldı destek için oy verebilirmisiniz teşekkürler aşağıdaki linke tıklayıp beğen diyorsunuz ve açılan sayfada oyla kısmından NURHAYAT ÇAKIR isimli fotoyu açıp sayfadaki beğeni tıkladığınızda oy vermiş oluyorsunuz
Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook
bu arada bende 2011 ağustos annesiyim Allah bir avazda kurtarsın
sorma cnm ya doğyolar tıngır mıngır geliyolar cam arabalarda kuvez gibi ay cıyak cıyaklar ay dedim rabbim bu ne güzel bir ses....ilerdede acaba bölemi düşünücez
cnm kardeşin için allah kavuştursun Allaha emanet olsun ....
dayanıcaksın tabikide kardeşin o senin gör mutlaka gitmeden...
ben şuanda 78 kg falanım ama popom hiç yok üstüm geniş en büyük L beden zaten 38 beden olmadığım için en büyüğünede bugün baktım anca sığarım...
Eki Görüntüle 303075 Eki Görüntüle 303076
Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?
Herkese günaydın...
canım 50 gr da hatırladığım son kan alımı olacak sanırım. 100 gr da 3. kez oluyordu yani kan verdikten sonra büyük ihtimal yiyebilirsin bişeyler...
inşallah sonuçların iyi çıkar...
İnş.canım sağol,ama beni çok kötü yaptı o bir bardak su.Bir an önce bişeyler yemek istiyorum.Başım ağrıdı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?