- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.541
Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?
arkadaşlar bebeğinize müzik dinletiyomusunuz ben bi kaç kere denedim ufaklık birden hareketleniyo çok hoş kesinlikle tavsiye ederim değişik müzik türleri denedim önce klasik müzikle başladım kulaklığı koyuyorum göbüşe sonra gelsin tekmeler
Canım benim iki komşumda sezeryan oldu ikiside doğumdan sonra pijama giydi. Bende normal doğum yaptım bende pijama giydim. Gecelik giymeyi pek sevmem de:)
geçmiş olsun tatlım, uzan biraz ya da kafanı yasla bir yerlere dinlen. Önemli olan sonucun güzel çıkması.
Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?
İnş.canım sağol,ama beni çok kötü yaptı o bir bardak su.Bir an önce bişeyler yemek istiyorum.Başım ağrıdı((
günaydın canım.50 gr yüklemede açlık ve 1.saat kan alınıyor.eğer 50gr lıksa sonrasına kahvaltını yapabilirsin.iyi haberlerini bekliyoruz...
canım konuşmadan dur miden bulanmasın. uzan daha iyi gelebilir...
maşallahh canım oğluşun gayet iyiymişşş ne güzell inş. sorunsuz sıkıntısız doğuma kadar böyle güzel güzel ilerler durumu... şeker yüklemesinde benden 2 tüp kan almışlardıı sanırım tekrar kan verdikten sonra biter işlemin yiyebilirsin artıkkk güzel sonuçlar bekliyoruz sendendeee
Çok sağol canım,inş.sonuçlarımız da iyi çıkar.Ben şimdi tekrar hastaneye gidiyorum kan veriyim de bişeyler yiyim artık:)Görüşürüz
günaydın canım.istanbul daydın değil mi?
Hadi güle güle git canım haber bekliyoruz...
günaydın annecikler
dün eşim bana bi internet adresi verdi orda baya uygun bebek eşyaları varmış bi arkadaşı 1700 tl lik takımı 700 tl'ye almış ama kalitesini bilmiyorum.
Babyhope sizde bakın isterseniz
istanbul da ikamet eden anneler hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok güzel modeller var.. ama hep bebek yatağı ben de dünden beri çocuk odası arıyorum( ama yok hiç içime sinen bişey.. en iyisi mobilyacılar sitelerinde görerek bakmak galiba
ben şuanda 78 kg falanım ama popom hiç yok üstüm geniş en büyük L beden zaten 38 beden olmadığım için en büyüğünede bugün baktım anca sığarım...
Eki Görüntüle 303075 Eki Görüntüle 303076
dğum fiyatları nasıl?Ben yeditepe üniversitesi hastanesinde doğum yapacağım kısmet olursa...
belis diye bir mağaza var.ümraniyedekişubesine gittim çok gzel modeller var.istersen ona da bak.
Çok güzel modeller var.. ama hep bebek yatağı ben de dünden beri çocuk odası arıyorum( ama yok hiç içime sinen bişey.. en iyisi mobilyacılar sitelerinde görerek bakmak galiba
buarada diyetle aran nasıl?inşallah şekerler düzene girmiştir.kaçıncı saat tokluk bakıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?