2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slmlarr biz geldik kuzumla Umarım herkesler iyidir henüz geçmişin tamamını okuyamadım ama sabahlıklar lohusa taçları eklenmiş ben de sabah gözümü açtım sonra pc başına geçtim Kom marka sabahlık alıverdim :)17 sinde gelecekmiş bakalım beğenecek misiniz?Başlangıcı sabahlıkla yapmış olduk.Resmi ekleyip hemen geçmişe göz atalım

Eklentiler

• $51SB90581-PEMBE_01.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $51SB90581-PEMBE_02.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 26

Canım şimdiden iyi yolculuklar.Sınavlarında başarılar...

benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok
Arkadaşlar da söylemişler herkes diyetle üstesinden geldi hiç üzülme inşallah iyi çıkar diğer sonuç.
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Kansızlık için ilaç verdi mi canım?Bişicik olmaz tek sorun o olsun ilaçla hallolur.
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. darısı yaptıracak olanların başına.
Off darısı başıma aldık kiloları şimdi cumartesiyi dört gözle bekliyorum 75 lik yaptırıyor benim doktor bana kiloluyum diye sanırım...
Güle güle kullan masivacım ii günlerde.Sınavında da başarılar...

İlaç kullanıyorum zaten ona devam edicem canım.biraz gıda takviyeisyle düzelir.

Çok güzel arkadaşlar yaaa....

Herkesin pijaması, terliği, geceliği, sabahlığı çok şık....
Allah mutlumesut giymeyi nasip etsin hepimize....

Çok güzel arkadaşlar yaaa....

Herkesin pijaması, terliği, geceliği, sabahlığı çok şık....
Allah mutlumesut giymeyi nasip etsin hepimize....

one kız öyle sahneye çıkar gibi:))))) alllam yaaaa:))))...bakalım kafanı kaldırabilcen mi yataktan..taç takmaya halimiz olur mu bilmiyorum yani:)))
ehuehuehu .... ben biraz kokoşumda cnm süslü olayımda kaldırırım kafayı ben bu arada annen doğru söylemiş tac kırmızı olur

kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. darısı yaptıracak olanların başına.
gözün aydın cnm ....

cok güzeller cnm bende o kareli morluyu beğendim ama mavisi yok olsa kesin birisi o olurdu bende açık renk taraftarı değilim zaten sağa sola pek dönemicez sabit kalıncada kan geçer mecer...

arkadaşım cok beğendim güle gülegiy prensesin annesi..

daha farkında değiller

ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... aşk olsun kanka

cnm benim çamaşır sodalarının bir kısmı deterjan gözünde donmuş hani kurşun dökerler ya öyle olmuş sende de oldu mu?

Çok teşekkür ederim canım,ay hepiniz çok güzel şeyler almışsınız,hepimiz güle güle kullanalım

Canım o arkadsın sanırım yapı krdı sıgrtası var ve cocuk dogr dogmaz sıgrtalı oluo dıgr sıgrtalr gıbı 15 gn bekleme suresı yok sıgrta yaptırırken secımımı etkıleyn en onemlı faktr bu oldu ordan bılıorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…