- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.961
özlem teyzesi çok teşekkür ediyoruz.. ve darısı sana olsun, böylede çirkin olsun:)
İnşallah Melikecim Allah gönlünün muradını versin.
tamam tamam bundan sonra yok size resim mesim:)
sonra Allah muhafaza erken doğum yapmayın, sebep olmak istemem.
hayırlısıyla geçsin şu son aylarımız hepimizin, sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi.
ya sorma sizinle konuşunca açıldım biraz ,üzülmesin diye anneme çok anlatamadım dr çook kötü tepki verdi kaynanada amaaan bişey olmas dedi:)
benimde kan değerlerim düşük dr. sadece düşük çıkmış demekle yetindi pekmez diyorlar ama ben tembelim hiçbir şeyi düzenli kullanmıyorum ki onu da kullanmam. bebişe zararı var mı?canım, hgb(kan) en az 13,6 olması gerekirken benimki 12,7 çıkmış, mcv de(demir) en az 80.7 olması gerekirken 75.9 çıkmış..
Zaten bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var, o yüzdende bi türlü yükselmiyo.. Bu kadar ilaca rağmen(
:44::44::44::44::44:
uzun bir bekleyişten sonra nasipse ben de mart sonunda anne olacağım inşallah. bebek için sabırsızlananlara en büyük tavsiyem şu; lütfen stres yapmayın herşeyi doğal akışına bırakırsanız o zaman gebeliğiniz de olağan bir şekilde gelişir. Ben de aynen böyle oldu, ameliyat tarihi almış ve yumurtalığının birisini kaybetme riski taşıyan genç bir kadın iken sabırla ve inançla şu an 6 aylık bebişimin tekmelerini hareketlerini sayıyorum.
hepinize merhaba 2012 mart anneleri..
sizleri uzun süreden beri takip eden fakat aranıza yeni katılan bursalı bir anne adayıyım.sat'a göre 3 nisan görünen fakat nisanı beklemeyecek gibi görünen bir kız bekliyorum.Herkesin sorunsuz bir hamilelik geçirip, bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:)
kızlaaarr ikiniz de aramıza hoşgeldiniz inşallah sizde bizde sağ salim alırız bebişleri kucaklarımıza ilk ben tanışmış oliim sizinle ismim özlem marmaisteyim ben 25+4 bi kızım var mar 15 gibi bekliyoruz ama ben de daha erken kavuscam galiba kuzuma bu arada bu topiğe gelmekle cok mükemmel bi karar verdiniz ki bunu siz de bi kac yazışmadan sonra anlarsınız burdaki annişlerin hepsi mükemmel insanlar sanki yıllardır tanışıyoruz hepimiz ve ailemiz gitgide büyüyo ne güzeel:))
hepinize merhaba 2012 mart anneleri..
sizleri uzun süreden beri takip eden fakat aranıza yeni katılan bursalı bir anne adayıyım.sat'a göre 3 nisan görünen fakat nisanı beklemeyecek gibi görünen bir kız bekliyorum.Herkesin sorunsuz bir hamilelik geçirip, bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:)
kızlar iyi geceler diyim :)
ben bişi sormak istiyorum 2012 nisan annesi olcam Allahın izniyle bugün itibariyle 20. haftamıza girdik ama ben daha oğluşumu hissedemiyorum hiçbişekilde...
sizdede böle hissetmeyen oldumu bu haftalarda ?? kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??
bende geç hissettim canım sanırım birazda anlıyamıyor olabilirmişiz doktoruma sorduğumda 20den sonra hissedersin demişti öylede oldu ilk başta böyle damar atması gibi oluo karnında zaten büyüdükçe hiç durmuyor dışardan dahi farkedilio artık
günaydın, hayırlı cumalar herkese... bizde daha bi kaç tane hastane çıkışı, havlu, alt açma minderi aldık.. bebek odası takımlarıa baktık ama henüz almadık.. hastane çıkışları falan çok tatlı yaaa minicik... Allahımın izniyle inşallah sağ salim gelir bebişlerimizde giydiririz onları.
kızlar ya benim aldığım kilo 10 oldu... daha 3 ay var napıcam ben ya.. çok üzülüyorum....
arkadaşım slm
bebeğinin kalbinde parlama olduğunu yazmıştın. doktorun en son ne dedi bu durum hakkında.benim bebeğimde de aynı sorun var.endişeliyim..
kızlar iyi geceler diyim :)
ben bişi sormak istiyorum 2012 nisan annesi olcam Allahın izniyle bugün itibariyle 20. haftamıza girdik ama ben daha oğluşumu hissedemiyorum hiçbişekilde...
sizdede böle hissetmeyen oldumu bu haftalarda ?? kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??
arkadaşlar bi arkadaşım bebeğinin kalbinde parlama olduğunu yazmıştı ben hatırlayamadım kim di?
son durumu merak ettim.doktor ne diyor. benim de bebeğimde aynı problem var.endişeliyim ama bişey yapamıyorum.
daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.doktorumu da değiştirmek zorunda kaldım.şimdilik sadece devlet hastanesine gidebileceğim sanırım.
bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
ben damar atması gibi bişey bile hissetmiyorum.. dediğin gibi birazda acemilik var sanırım ama yeri geliyo elimi göbeğime koymuş transa geçmiş halde buluyorum kendimi
20. haftama girdim umarım bundan sonra hissederim artık yaa...
canım merak etme
sanırım ilk gebeliğin o yüzden hissetmiyorsun
bir kaç gün içerisinde duyarsın pıt pıtları
20de hissetmeye başlarsın canım, elle hissedilmiyor hemen yalnız canım, önce içeriden hissediyorsun sonra büyüdükçe elle hissedilir, dışardan anlaşılır hale geliyor. Hissedersin merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?