- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.981
hepinize merhaba 2012 mart anneleri..
sizleri uzun süreden beri takip eden fakat aranıza yeni katılan bursalı bir anne adayıyım.sat'a göre 3 nisan görünen fakat nisanı beklemeyecek gibi görünen bir kız bekliyorum.Herkesin sorunsuz bir hamilelik geçirip, bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:)
aramıza yeni katılan arkadaşlarrr hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsinn inş..kızlar iyi geceler diyim :)
ben bişi sormak istiyorum 2012 nisan annesi olcam Allahın izniyle bugün itibariyle 20. haftamıza girdik ama ben daha oğluşumu hissedemiyorum hiçbişekilde...
sizdede böle hissetmeyen oldumu bu haftalarda ?? kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??
Günaydın uhdecim
Dikkat et kendine sıkı giyinmeyi unutma. Bebişleri en kısa zamanda görürsün inş. sıkma canını keyifleri yerindedir onların kardeş kardeş oynuyolardır bizimkiler ne yapsın tek başına :)
sıkı giyiniyorum canım ilk defa burası bu şekilde kötü olduu sıcaklığa alışmıştık şimdi üşüyoruzzzhaklısın valla benimkiler el ele tutuşmuş oynuyolarrdır kıpırtılarından belli zaten haylazlarınnn ama çok özledimmm
günaydın herkese bugün kimsecikler henüz uyanmamış minikler naaptın kuzu en son test günü bekliyodun varmı bi haber
günaydın, hayırlı cumalar herkese... bizde daha bi kaç tane hastane çıkışı, havlu, alt açma minderi aldık.. bebek odası takımlarıa baktık ama henüz almadık.. hastane çıkışları falan çok tatlı yaaa minicik... Allahımın izniyle inşallah sağ salim gelir bebişlerimizde giydiririz onları.
kızlar ya benim aldığım kilo 10 oldu... daha 3 ay var napıcam ben ya.. çok üzülüyorum....
arkadaşım slm
bebeğinin kalbinde parlama olduğunu yazmıştın. doktorun en son ne dedi bu durum hakkında.benim bebeğimde de aynı sorun var.endişeliyim..
SLM CANIM... DETAYLI ORGAN TARAMASINDA BANA DR KALPTE PARLAMA VAR DEMİŞTİ... EN SON 3 HAFTA ÖNCEKİ MUAYENEDE KENDİ DR UMA BU PARLAMAYI SORDUM... ENDİŞELENECEK BİŞEY YOK DEDİ... YENİDEN DETAYLI ORGAN TARAMASINA GİDEYİMMİ DEDİM GİTMENE GEREK YOK DEDİ... BENİMDE KAFAM KARIŞIK ASLINDA... DR ÖNEMSİZ BİŞEY OLDUĞUNU SÖLÜO AMA İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİO...HAFTAYA RANDEVUM VAR BU PARLAMAYI TEKRARDAN DETAYLI Bİ ŞEKİLDE SORAYIM CANIM.SENDE FARKLI BİŞEY ÖĞRENİRSEN PAYŞAŞIRSIN. BİRDE BENİM BEBİŞ BİR HAFTA GERİDEN GELİO... KİLOSUDA EN SON AYINA GÜNÜNE GÖRE 200 GR FALAN AZDI... DR BOL PROTEİNLİ BESLEN DEDİ... KENDİM 9-10 KİLO ALDIM AMA BEBİŞE FAZLA YARAMIO GALİBA...
valla canım 2 haftadır görmedim kuzularımı kontrolümüz vardı bugün hava şartlarından dolayı gidemeyecegiz sanırım yollar kapalı olabilir diyolarr kar yağışından dolayıı testlerimin hepsi iyiyidi benim canım böyle iştee... sen naswılsın bebişin nasıll bakalım
burda hava çok güzel ama bende işten kaytaramıyorum alışverişe çıkıcam sevgili kayınvalideciğimle onun dışında çook iyiyiz çok şükür
günaydın güzel annecikler bizde oğluşumla kahvaltımızı yaptık, televizyonun karşısına geçtik çayımızı içiyoruz:) aslında temizlik yapmam lazım ama üşeniyorum. bebeiş için alışverişe çıkmam lazım ama hava buz gibi... bi arkadaşım iki ay önce anne oldu bana tavsiyesi bol bol çıtçıtlı badi oldu 12 13 tane yetmiyomuş bebişe... çok çalışmam gerek çooook
kızlaar günaydın hepinize bizde kızımla taa sabahın 7sinde uyandık tepiş tepiş oynadık biraz sonra mamamızı yediik yanınıza geldik keyifler iidir umarım haftasonu hiç bitmese yaa...
burda hava çok güzel ama bende işten kaytaramıyorum alışverişe çıkıcam sevgili kayınvalideciğimle onun dışında çook iyiyiz çok şükür
kızkar şekerimm 95 çıktı :)))
demekki tatlıyla kiloyla alakası yokmuş
4. katta oturuyorum 2. katta gecenlerde yoruldum devam cikamadim esime dedimki beni tasisana yukari
aldimi onu bir kahkaha
TANKER gibi olmussun nasil tasiyim seni dedi bana:-43:
yeşil mercimekte demir deposuymuş..
arkadaşlar yaa benim derdim zaten bana yetiyor birde nelerle uğraşıyorum yaaa.
---seker testi sonucum 140 tam sınırda.:44::44::44:
---kızımın ilaçlarına başlayalı bugün 3.gün ama hiçbir değişim yok(
yine kusuyo, yine kusuyo.. hemde öle az buz bişeyde değil..
---üstüne benim hamilelik hormonlarımın coşması
---derken kayınbaba ve kaynana gelecekti banyo ve mutfakta tadilat yapılacak o yüzden, kaynana gelemiyormuş onun yerine eltim atlamış hemen ben gideyim diye.. sanki çok lazım!!!
1 yaşında bebeği var, benim karnım burnumda Defnemle zor başa çıkıyorum zaten.. neymiş efendim Semra çocuklara baksın ben işe yardım ederim!!! bak bak bakkk sinirlerim hopladı. kaynanaya dedim bana yardım edecek adam lazım, ben 2 çocuğa bu halimle bakamam dedim. hemde ev tadilat halindeyken!! siz düşünün gerisini.
bi laf vardı ya; ekmek almaya diye çıkıp bi 30 yıl uzaklaşasım var diye... şimdi onu istiyorummm.. ama bi 2-3 yıl yeter bana:)
hayret bişeler yanine var ne yok bütün işleri eltine yaptır sonrada postala..
Offff daraldım yine((
Tünaydın arkadaşlar...
eşim işe geç gidiyordu bugün, bende hadi hastaneye gidip sonuçlarımı alalım dedim gittik, sonucumu aldım, ama doktor sonuçlara öğleden sonra baktığı için bekleme şansım yoktu. açlık şekerim 79, 1 saat sonraki 140 çıkmış.. tam sınır yani. ben şimdi ne yapayım.. içimden 100 grlık testi yaptırmak gelmiyor hiç
ordan aile hekimimize geçtik, aile hekimim de yoktu başka hekime kan değerlerim düşük çıktığından günde 2 tane olarak demir hapı yazdırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?