- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.021
aayyhh kızlarrrrr..bebişlerin odasını boyatıyomusunuzzzz...ben mavi olsun istiyorummm..ama hangi mavi nasıl mavi karar veremiyorummm..gökyüzü mavisi istiyorum..soft olsun..acaba kurur mu şimdi yaptırsam yaa..sinirlerim bozuluyo artık..bian evvel yapsam şu çocuğun odasını
şekerim bizimki kız olcağı için pembeye boyadık 3 duvarı ama 1 duvarıda bebe mavisi var ona boyadık pembe olan duvara o maviden bulut yapıcaz eşyalar gelince renk çok hoş bi bak istersen duvarda tatlı duruyo bebe mavisi
bu erkeklerin hepsi aynı kalıp bide artık bizimkisi uyanmadan dönüyo başka bişey bile söylesem de o dön dedim sanıyo otomatiğe bağladı:)
bişey sorcam ya ağustos anneleri yokmu bulamadım
hangi markanınkii..bakiimm nasıl mavi..
marshallmış cnm şimdi kocişe sordum bide kataloğuna bak çok farklı renkleri farklı şekilde dizayn etmişler fikir edinirsin hatta diğer kataloglarada bak .
çiğ damlası ve derya güzelmiş...ama gidip aslını görmek lazım tabi..burda durduğu gibi durucak mı bakalım...bende beyaz sticker istiyorum bulut şeklinde duvarın birine yapıştırıcam..ay çok şeyler istiyorum ama totom kalkmıyo nasıl yapıcam bunlarııı...
Eki Görüntüle 304572
kızlarrr uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inş. biz bebişin odasına halı aldık gösterim dedim teyzoşlara :)) akwaryum teması olacak odası o yüzden halısını da böyle seçtik.. odasına da bgn anne koltuğu alcam ikea dan. hepsi bitsin resimleri eklicem...
saten değil bizim duvar ,katalogdaki gibi durdu ama ben 3 kere boyattım köku çıksın diyede 1 hafta hiç eve girmedim mesela mavinin yanına 1 duvarı duvar kağıdıda yapabilirsin onlarda çok güzel duruyo ama hadiiiiiiiiii kalk artık bak bu kadar gaz verdimmmm bu arada bizim alışverişte yalan oldu kaynana çark etti kociş ona kızdı ben kaldım buralardaaaaaaaa
aayyhh kızlarrrrr..bebişlerin odasını boyatıyomusunuzzzz...ben mavi olsun istiyorummm..ama hangi mavi nasıl mavi karar veremiyorummm..gökyüzü mavisi istiyorum..soft olsun..acaba kurur mu şimdi yaptırsam yaa..sinirlerim bozuluyo artık..bian evvel yapsam şu çocuğun odasını
Eki Görüntüle 304576
kızlarrr uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inş. biz bebişin odasına halı aldık gösterim dedim teyzoşlara :)) akwaryum teması olacak odası o yüzden halısını da böyle seçtik.. odasına da bgn anne koltuğu alcam ikea dan. hepsi bitsin resimleri eklicem...
selam herkese... nasılsınız şekerler?
bugün doktoruma sağlık ocağında yaptırdığım testi gösterdim...
triglesirid diye birşey yüksek çıkmıştı? buda karaciğer yağlanmasıymış...
doktorum dediki hamilelikte triglesirid ve kolestrol zaten yükselir bununda yükselmesi lazım. hamileliğin devam etmesi için bunların yüksek çıkması lazımmış. biz normalde bu teste gerek görmüyoruz dedi. için rahat olsun korkma dedi... ve açlık kan şekerimde iyiymiş. diyetin faydasını görmek çok güzel... çok mutlu oldum...
kendinize iyi bakın... biraz geçmişe bakıp çıkacağım...
biz boyattık cnm ama turkuaz gibi bir mavi odamıza açık mavi uymuyo çünkü....
filli boya Seramik 5052 renk bu güzel oldu birde ben koçtaşdan stıcer aldım paketi 30 tl balıklar var ahtapotlar var yosunlar var oda gelince boş olan bir duvara uygulanıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?