2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şekerim bizimki kız olcağı için pembeye boyadık 3 duvarı ama 1 duvarıda bebe mavisi var ona boyadık pembe olan duvara o maviden bulut yapıcaz eşyalar gelince renk çok hoş bi bak istersen duvarda tatlı duruyo bebe mavisi

bu erkeklerin hepsi aynı kalıp bide artık bizimkisi uyanmadan dönüyo başka bişey bile söylesem de o dön dedim sanıyo otomatiğe bağladı:)

hahahaha bende bi bağarıyorum ya dönsene oda ha hu uyku sersemi ya dön diyorum duymuyomusun diyorum dönüyo ancak..bi bağardım dün gece offfffffff diye korktu adam

marshallmış cnm şimdi kocişe sordum bide kataloğuna bak çok farklı renkleri farklı şekilde dizayn etmişler fikir edinirsin hatta diğer kataloglarada bak .

çiğ damlası ve derya güzelmiş...ama gidip aslını görmek lazım tabi..burda durduğu gibi durucak mı bakalım...bende beyaz sticker istiyorum bulut şeklinde duvarın birine yapıştırıcam..ay çok şeyler istiyorum ama totom kalkmıyo nasıl yapıcam bunlarııı...

kızlarrr uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inş. biz bebişin odasına halı aldık gösterim dedim teyzoşlara :)) akwaryum teması olacak odası o yüzden halısını da böyle seçtik.. odasına da bgn anne koltuğu alcam ikea dan. hepsi bitsin resimleri eklicem...

Eklentiler

• $bebek halısı.webp
    3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

saten değil bizim duvar ,katalogdaki gibi durdu ama ben 3 kere boyattım köku çıksın diyede 1 hafta hiç eve girmedim mesela mavinin yanına 1 duvarı duvar kağıdıda yapabilirsin onlarda çok güzel duruyo ama hadiiiiiiiiii kalk artık bak bu kadar gaz verdimmmm bu arada bizim alışverişte yalan oldu kaynana çark etti kociş ona kızdı ben kaldım buralardaaaaaaaa

çok şeker iyi günlerde kullansın inş bebişin.

oohhh süper işteee..al bebişini gittt..o ne beğenirse onu all:))) ben soruyorum oğlum beğendin mi diyorum tekmelerse hemen alıyorum:)))))))))))))) canım ben kirada oturuyorum..kendi evim olsa neler neler yapardım ama şimdi kiralık eve gerek yok yani..bizim saten duvarlar..dediğim gibi sticker falan alıcam..süslerim ben yine:))))) eline koz geçmiş işte..bidaha derlerse yok ben istemiyorum bi kere kabul ettik ondada ektiler dersin:)))

biz boyattık cnm ama turkuaz gibi bir mavi odamıza açık mavi uymuyo çünkü....

filli boya Seramik 5052 renk bu güzel oldu birde ben koçtaşdan stıcer aldım paketi 30 tl balıklar var ahtapotlar var yosunlar var oda gelince boş olan bir duvara uygulanıcak...

selam herkese... nasılsınız şekerler?
bugün doktoruma sağlık ocağında yaptırdığım testi gösterdim...
triglesirid diye birşey yüksek çıkmıştı? buda karaciğer yağlanmasıymış...
doktorum dediki hamilelikte triglesirid ve kolestrol zaten yükselir bununda yükselmesi lazım. hamileliğin devam etmesi için bunların yüksek çıkması lazımmış. biz normalde bu teste gerek görmüyoruz dedi. için rahat olsun korkma dedi... ve açlık kan şekerimde iyiymiş. diyetin faydasını görmek çok güzel... çok mutlu oldum...
kendinize iyi bakın... biraz geçmişe bakıp çıkacağım...

güzelmiş cnm bizim odada balıklı olcak sen hangi takımı aldın oda olarak..

cnm gözün aydın

hımmmm o baya koyuu...deniz etkisi yapcan sen dimi..oasis güzel görüünüyoo..ben bebek mavisi istiyorum çünkü..eşyalarımız beyaz bizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…