2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy hiç çekilmezzz..nie karı koca çıkmıyosunuz..kaynana ne istiyosa alsın..madem meraklı bişey almaya

ah be güzelim ne meraklısı muhtemelen onuda eşim zorluyo bişeyin parasını felan vericeği yok ben ödicem oda yanımda o güzel bu değil diye ahkam kesip sinir bozacak napimm 1 kerecik katlancas artık gerçi muhtemel bi ekilme beklentisi içindeyim ama:)bu saat oldu arayan soran yok

kızlar dün misafirlğe gitmiştim bütün gün yoktum..eşimin halasına gittim..anamm pis boğazım yedikçe yedim yedikçe yedim..ayyy akşam eşim aldı eve giderken ben bi fenalaştım..karnım patlıcaktı nefes alamıyodum soğuk terler boşaldı kalbim deli gibi çarpmaya başladı kalp krizi geçiriyorum sandim bi ara..bayılcaktım..gittik acile tansiyonumda normal çıktı niye öle oldum anlamadım..rennei verdiler acilde biraz rahatladım..resmen yemekten çatlamak nası olur anladım..valla milletin bedduası tuttu..herkese ya ne anlarsınız bu kadar yemekten yee yee sonra ay çok kilo aldım dersiniz derdim..buldum işte kendimi durduramıyorum..midemde kötü bugün bulanıyo az bişe yedim kahvaltıda..off temizlik yapmam lazım ütü yapmam lazım ve sonra yemek ama hiçççç halim yok çokk halsizim...midem ağzımda..karar verdim artık hegün kahvaltıdan sonra 1 saat yürücem..sahil evimin altında hemde ve ben çıkıp bi kere yürümedim daha hamile oldum olalı bu kadar sapşallık olurmu yaww...ama hep eşimini yüzünden aman çıkma tansiyonun düşer bayılırsın bişe olur filan falan caydırdı hep beni

hiç uyandırma ozaman boşver:)))) aramazlarsa arama..sen gt kendi kendine canın ne istiyosa al..madem parayıda sen vercen..ona ne gerek yani..ben çoğu şeyini internetten aldım bebeğin..onun için kimse alışverişe çıkalım falan diyemiyo..zaten kaynanamlarla görüşmüyorum..bişey lıyolar mı naapıyolar hiç bi fikrim yok yani:) ben alıp geliyorum eve bunu aldım diyorum kimse ses edemiyo:)))

geçmiş olsun cnm ama bu hafta gittiğim dr en az 30 dk günlük yürüyüş şart dedi bi sakıncası olmaz herhalde hemde miss gibi sahil havası alırsın bizde eskiden tarabyada oturuyoduk evlenmeden önce her sabah çıkardım yaz kış şimdi Allahın dağındayız dr çık diyoda nereye çıkiiim:)

yaw ne yedin okadarrr...şekerini ölçtürdün mü..şekerin çıkmıştır..öyle oluyo çünkü çıkınca..mide spazmı geçirmişsin resmenn..bugün bari çorba falan bişilerle geçirde miden rahatlasın..

aman onların aldıkları eksik olsun bişey alsalar kaç yazar bide heryerde anlatırlar, gerçi 4 senemdeyim evlendim evleneli ziyarete gelirken tatlı bile getirmediler ama insan bişeyde alsalardı demiyo değil hani:)

canım geçmiş olsun o pis boğazlığı bende yapıyorum arada dediğin gibi çatlama noktasına geliyorum sonrada eşime yalvarıyorum beni durdurrr çok yediğim zaman diyee gülüyor halime adam eeee hiç görmedi böyle yediğimi ne yapsın hoşuna gidiyormuşşş paşamınnn

günaydın anneler ve içlerindeki minik kuzular..........

bizde uyandık oğluşumla oynadık şimdi uyuyoruz galiba biraz bende kestiricem sonra evi toparlarım ütümüz var sonra ymek yaparız ....

dersin kıtlıktan çıktım hala ev pizzası yapmıştı çok güzel kocaman 3 dilim yedim..hamurlar tıkadı midemi sonra tatlıydı tuzluydu kaptırdım gittim tutabilene aşkolsun..heralde mide spazmıydı..bugün midem fena zaten çorba falan geçiştircem..

dinlen şekerim bizim yerimizede keyif yap:)

ben hep evdeyim zaten yaaaaaaaaa içim geçti evde durmaktan....cesaret edemiyorum metroya binip gezmeyi gezsem geri dönmek zor oluyo en iyiysi evden çıkmamak diyorum hergüne kendime bir iş bulmaya çalışıyorum....inan bazen keşke çalışsam diyorum

sağol canım..bende aynı eşim hiç böyle görmemişti beni aynen durdur beni diyorum sonra bişe yerken seyrediyo beni gülüyo hoşuna gidiyo heralde

merak etme sana hergün bimilyontane iş çıkarıcak melek çok yakında yanında olcak o zaman keşke biraz daha uyusaymışım dersin:)

evet ya çıkıcam valla bugün bi fenayım ama yarında eşimin tatil günü keyif yaparız o hayatta yüyürmez pazartesine çıkıcam inşallah..oksijen alıyım bebişime daha çok oksijen gitsin..zaten aldığım nefes yetmiyo artık bide benim burnumda sorun var nefes yollarında baloncuklar var tam olarak sağlıklı nefes alamıyorum berbatım yani gece uyuyamıyorum..eşimde horrr horrr pancar motoru gibi zate uyuyamıyorum horultudan uyanıp bidaha dalama 1 saat alıyo bağarıp duruyorum gece adama

cnım benim kocamda fena horlar bende gece uyandırıyorum zorla ya yan dön yada horlama diyorum adam uykusunda anlamıyo bişey ama dönüyo yinede

aayyhh kızlarrrrr..bebişlerin odasını boyatıyomusunuzzzz...ben mavi olsun istiyorummm..ama hangi mavi nasıl mavi karar veremiyorummm..gökyüzü mavisi istiyorum..soft olsun..acaba kurur mu şimdi yaptırsam yaa..sinirlerim bozuluyo artık..bian evvel yapsam şu çocuğun odasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…