- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.441
Ruyasu ben bi de bacağıma sir ağda kullanıyorum kartuş olanlar var ya sürüp beziyle çekilen.. bacağı çok acıtmıyo ama diğer hassas tüm bölgelere jilet malesef
sorma ya hergün merdivenleri çıkarken doğumda gibi hissediyorum kendimi burundan al nefes ağızdan ver
jileti gün aşırı yapmak lazım ve hakkaten kaşındırır yaaaa
ağda da kullanamıyorum kikolay kullanımlı olanı varmı kiii geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?
kız zaten kocalarlada kardeş olduk dimii:))))) jilet olsa noolur ağda olsa nollur:))))))))
gebelik hormonlarından acı hissediyoruz malesefKızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
kız zaten kocalarlada kardeş olduk dimii:))))) jilet olsa noolur ağda olsa nollur:))))))))
canım öyle oluyomuş ablamda aynı şeyi yaşadı acırmış gebeyken bana ağdacım adetten 1 hafta sonra gel derdi şimdi adet olmadığımız için demekki böyle oluyo :)ben bebekten önce ağdaya giderdim şimdi cesaret edemiyorum gergin oluyo acır diye korkuyorum
Jiletten başka çözüm yok malesef :)) çoğumuz döndük jilete.. Ben şu pembe renkte olanları (venüs sanırım) tavsiye ediyorum bayanlar için olanlar hani.. hem daha uzun süre çıkmıyo hemde batma kaşınma falan yapmıyo çok serleştirmiyo falan.. yani kullanırsan da bayanlar için olan jiletlerden al..
tersten yapmazsan bişi olmass yaw:) valla totom yemiyo artık ağda falan..koltukaltı bacak falan şimdilik iyide..küçük ayça çok acıyo..bide kasıyorum kendimi..doğururum die korkuyorum:)))
Ruyasu ben bi de bacağıma sir ağda kullanıyorum kartuş olanlar var ya sürüp beziyle çekilen.. bacağı çok acıtmıyo ama diğer hassas tüm bölgelere jilet malesef
ben çamsakızı ağdayla alıyorumm memnunumm acımadıı hiçç
henüz kardeş olmayanlarda var anacım :)))))))))
Bakarmısın nispet yapılıyo :))) biz kardeşiz ama 3-4 aya kadar tekrar evlilik tazeleriz tamam mı :)) bu arada adam bırakıp gitmezse tabi
işte merak ettiğim o kartuşlu olan ağda özel bölgeye kullanılabiliyormu???
heee bebek gelince nah tazelersin:)))))) gözünü açabilicen mi bakalım:))))) ben göbeğimden bişey görmüyorum zaten:)) kocamda görmüyo..maymun gibi olsam da farketmez:))))
Bakarmısın nispet yapılıyo :))) biz kardeşiz ama 3-4 aya kadar tekrar evlilik tazeleriz tamam mı :)) bu arada adam bırakıp gitmezse tabi
gebelik hormonlarından acı hissediyoruz malesefepilasyon aletiyle koltuk altını sürekli almama rağmen, ilk gebeliğimde doğuma yakın zamanlarda feci acımıştı.
henüz kardeş olmayanlarda var anacım :)))))))))
:))))))
yok kııııızzz.. nispet yaparmıyım hiç:)))
siz zaten daha çıtır evlilersiniz, biz eskidik sayılır..
hiç merak etme bırakıp gitmez, hem nereye gidiyomuş enişte!! hııııııı
bizimki bugün maça gidiyo... yoksa kafamda fena fikirler vardı
:))))))
yok kııııızzz.. nispet yaparmıyım hiç:)))
siz zaten daha çıtır evlilersiniz, biz eskidik sayılır..
hiç merak etme bırakıp gitmez, hem nereye gidiyomuş enişte!! hııııııı
bizimki bugün maça gidiyo... yoksa kafamda fena fikirler vardı
bende bende
vy vay vay vay şehvetli ateşli kadının hali başka tabi..kız bizim ateşimiz sönmüşşş:))))
Yapmayın çok sakıncalı sakın dokunmayın birbirinizee :)))
Kız çıtırlık daha kötü adama doyamadan hamile kaldımbizimde şöle bi kaç yıl mazimiz olaydı
Neyse canım şurda çocuğun doğup biraz büyüyüp kendi odasında yatmasına ne kaldı? 1-2 sene :)))))) onunda etiketi oluyo mu ya?? 365 day to GO :))))
öle deme gülüm yaa, daha şimdiden ateş sönermi hiç..kadınız, cazibemiz, şehvetimiz hiç bitmez:))
yoksa adam nasıl beklesin bu kadar zaman.. doğumdan sonra 40 çıksın diye adamların bi takla atmadıkları kalıyo:))))))
vy vay vay vay şehvetli ateşli kadının hali başka tabi..kız bizim ateşimiz sönmüşşş:))))
Yapmayın çok sakıncalı sakın dokunmayın birbirinizee :)))
Kız çıtırlık daha kötü adama doyamadan hamile kaldımbizimde şöle bi kaç yıl mazimiz olaydı
Neyse canım şurda çocuğun doğup biraz büyüyüp kendi odasında yatmasına ne kaldı? 1-2 sene :)))))) onunda etiketi oluyo mu ya?? 365 day to GO :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?