2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde evde başbaşa olucaz sanırım..zaten bu koca göbekle nereye gideyim..geçen sene saat 11 de bağdat caddesine inmiştik..orda girdik yeni yıla..belki bu senede yapabiliriz..havai fişek gösterileri falan oluyo..romantik romantik altında öpüşürüz kocamla artık:))) hediye konusunda bende kararsızım..bu oğlan bütçeye incir ağacı dikti şimdiden..aybaşında odasının parasını vericez..bize bişey kalır mı bilmiyorum:))

canım sonunda ameliyat günü gelmiş demek. dualarımızı eksik etmeyiz...
gitmemekle iyi yapmışsın canım. inşallah hayırlı haberler gelir...
geçmiş olsun...

Bütçeye çok zarar vermeden ufak bişey alırsın sende canım.Bu sene başbaşa son zaten:)

Canım dediğin gibi belli olmuyor sen kuzularını sağlıkla al kucağına inş. da vakit bulursan bizede biraz tecrübelerinden bahsedersin:)

evet canlarrr en erken ben gibi görünüyorum artık ikiz annelerinden hangimiz önce doğum yaparız bilemiyorum hayırlısı olsun hepimizi içinnn tecrübelerimizi mutlaka paylaşırız sizlereleee
ayyy bende hamile donlarından giyinemedim halen eski iç çamaşırlarımı giyiyorum valla güzel duruyorr beeee
maşallahh canım bebişlerine gelişimleri falan gayet iyi canım maşallahhhh doğum zamanıda belli olmuş biz ikiz anneleri önce alacagız bebişlerimizi kucagımıza inş...sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka birşey istemiyorum ben.....
eee millet yılbaşında naapıyosunuzz? ne aldınız kocalarınıza bebişlerinize hediye? bu yalnız geçireceğimiz son yılbaşı:)))

bizim şirket her yıl yılbaşı balosu düzenler sanatçılar falan getirirler baya eğleniriz sabaha kadar ye iç eğlen ama bu sen ben biraz eğlenceden geri kalacagım gibi ağırlaşınca çok fazla oynayamayacagım neyse kocişle dans ederiz bol bol bizde 4 kişi birlikte

Bütçeye çok zarar vermeden ufak bişey alırsın sende canım.Bu sene başbaşa son zaten:)

seneye minik tospik olucak zaten:) noel baba kostümü alcam ona ağacın önüne oturtucam resmini çekicem:)))) biz birbirimize ihtiyacımız olan şeyleri hediye alıyoruz genelde..bota ihtiyacı var ama onunda ayağına göre bulmak ölüm..47 numara giyiyo eşim..o yanımda olmadan alamam ozamansa süpris olmuyo işte

geçen sene yılbaşında bizdeyiz akrabalar felan adam nasıl becerdiyse 11,30 da sızdı 12 ye 10 kala başladım uyan aşkım ,hadi aşkım yok adamda tık yok kızdım bıraktım saat 12 havaii fişekler felan bam güm bi zıpladı havaya nooluyo diye :) adam o gün bu gün uyuyooooooooooooo, bu sene mutlaka ekşin lazım bize :)

canım geçer hepsi bizimde öyle oldu babam akciğerden ameliyat oldu o illetten babam iyileşti nişan yapıcaz kayınpeder kalp krizi geçirdi nişan yaptık 1 hafta sonra dedem kalp krizi geçirdi sonra babm da tekrarlayınca kemoterapi döneminde düğün yaptık dr sorun görmedi öpüşmezsen sorun olmaz demeseydi onuda yapamazdık allaha çok şükür şimdi babam çok iyi Allah bi daha göstermesin kimsenin başına vermesin çok zor gerçekten ben 4 aylık evliyken biricik dedemi kaybettim yani yalnız değilsin canım ama hayat böyle üzüntüler sevinçler hepsi bizim için bütün bunların arasında 2 aylık evliyken teyze oldum oda ayrı bi mutluluk pazar günü 2 yaşını bitiricek inş. fıstığım

Allah anneannene acil şifa hayırlı ömürler versin inş. güzel haberler alırsın bugün.

aaa aslında yaramazlık yaparak girmek lazım:))) bütün sene öle geçsin die:)))))

Biz de genelde ihtiyacımız olan şeyleri alıyoruz,tabi senin zormuş 47 numara olunca ben eşim oldan alıp süpriz yapıyorum ama böyle basit şeyler ben mesela geçen sene hediyelerimden biri yılın mükemmel eşi yazılı oskar ödülüydü çok şarırmıştı eşim.Basit minik şeyler demek istedim.Bu sene de alcağım hediyenin dışında kesin minik bi süpriz daha yaparım:)

harika. piste kimseyi almayın...
seneyede kucaklarınızda dans edersiniz inşallah...

ayy gerçekten seneye kucaklarımızda olacak bebişlerimiz... yılbaşına kadarda 9 aylık olurlar. ele avuca gelirler...

evet o noel ababa kostümlerine hastayım...
bende kesin alırım ozaman...

sevinçlerde, üzüntülerde bizim için. başın sağolsun canım...

valla biz geçen sene evdeydik bu senede evde oluruz ablamları çağırdım gelirlerse onlar olur bende yeğenimle girerim yeni yıla büyün yıl onunla olurum süper olur :) kaynana çağırır ama ben gitmem banane yemeleri içmeleri bitmiyo hizmet edemem bide onlara bu halimle dinlenemiyorumda orda kocamada bişey alamam o bana almıcak kesin boşuna para harcıyamam bide :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…