- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.661
melikeciiim duy bak :)
keşke yalnız geçirebilsek diim ben de... muhtemelen eşim, ben ve annesi üçümüz evde oturucaz...
Sen minik bişey al bence de,sağma mak.olmamış:))))Siz bide yeni evlisiniz süpriz yap eşine:)))
keşke yalnız geçirebilsek diim ben de... muhtemelen eşim, ben ve annesi üçümüz evde oturucaz...
Kayınvaliden sizinle mi kalıyo canım?Sen de plan yap eşini de alıp dışarı çıkın en azından bikaç saatliğine...
Kızlar bu jilet konsuunda bişey soracagım biz sezeryan bile olsak göbegin bayagı altından bi yerden kesiolar ya onun kontrolü fln oldugunda nasıl tekrar jilet yapcaz? Kontrole kadar cıkmaz mı
Ya alcak bişi kalmadı ki herşeyi bütün süprisleri yaptım( yeni evliyiz ama 8 yıldır birlikteyiz doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşı X 8 = alcak bişi kalmıyo ( ihtiyacı olan bişi alcam diyorum ama şu an öle bişi de yok.. aklıma bi pijama takımı gelgi güzel bişi bulabilirsem alıyım diye
yok canım ya, ama beş aylığına bize "misafirliğe" gelmiş, nasıl bir misafirlik anlayışıysa artık....
sevinçlerde, üzüntülerde bizim için. başın sağolsun canım...
yok canım ya, ama beş aylığına bize "misafirliğe" gelmiş, nasıl bir misafirlik anlayışıysa artık....
O zaman siz en iyisi dışarı çıkın :) anne evde otursun yada 11e kadar onla oturup sonra dışarı çıkın o daha iyi herkesin gönlü olur
Uzuuun bi misafirlik olmuş anlaşılan:)Siz de gece çıkın dışarı yeni yıla girerken:)
Siz bayadır birlikteymişsiniz canım,ben süprizleri çok severin o yüzden yıllar geçsede bi şekilde buluyorum onu şaşırtıcak şeyler.Pijama takımı güzel fikir,ben de ne alıcağımdan önce nasıl süpriz yapsam diye düşünüyorum:)Geçen sene eşim bana can yücelin şiirini okumuştu bir eşi olmalı insanın o bile başlıbaşına yeter bence.
vala yemeğinizi yiyin ve 12 de yanında olmayın. Allah korusun bütün sene öyle geçer...
eşinde, sende çok romantiksiniz canım.
maşallah birbirinizi bulmuşsunuz...
benimki öyle şiir fln okuması nerdeeee.
canı sağolsun yanımda olsun yeter benim için...
eşinde, sende çok romantiksiniz canım.
maşallah birbirinizi bulmuşsunuz...
benimki öyle şiir fln okuması nerdeeee.
canı sağolsun yanımda olsun yeter benim için...
ya bide öle deneyelim bakalım kuzum ya acı arttıkça alamayacak gibi oluyo insan yarıda bırakıp kalkmayayım sonra:)ben döndüm bile çok kötü bi zamana denk geldi kuafördeki kız işten çıktı başkada bulamadılar birini bende başka yere gitmedim sonrada tırstım yani açıkçası ama illa ağdayla almak isteyenler pudra döksünler daha az acıyo çünkü çok terleyen bi bölge kılları çek çek gelmiyo
40. günün gecesi diye düşünüyorum ben :))))))
melike azdı zaten iice..başına vurdu:))))
Bi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin
Sağol canım,ikimizde seviyoruz sürprizleri:))Olsun canım mutlu,huzurlu olduktan sonra hiç bişey yapmasalarda olur,önemli olan yanında olması:)
kız cok sevimlisin yaaa kendimi öle düşündüm de anaaaammm adamın canı cekeceğine yerlere yatarak güler herhalde soğumamış adamı soğuturum kendimden normal donarımıza devam edelim boşver ben hala hamilelik öncesindekileri giyiyorum hatta cesit cesit yine aldım dantel mantel idare etcez artık napalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?