2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy öglenden beri okuyorum dün aksam yazdıklarınızı koptum yaa Allah iyiliğinizi versin

Masivacım anneannenin ameliyatı da iyi geçer inşallah dualarımız seninle...

Kızlar bu jilet konsuunda bişey soracagım biz sezeryan bile olsak göbegin bayagı altından bi yerden kesiolar ya onun kontrolü fln oldugunda nasıl tekrar jilet yapcaz? Kontrole kadar cıkmaz mı

Sen minik bişey al bence de,sağma mak.olmamış:))))Siz bide yeni evlisiniz süpriz yap eşine:)))

Ya alcak bişi kalmadı ki herşeyi bütün süprisleri yaptım ( yeni evliyiz ama 8 yıldır birlikteyiz doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşı X 8 = alcak bişi kalmıyo ( ihtiyacı olan bişi alcam diyorum ama şu an öle bişi de yok.. aklıma bi pijama takımı gelgi güzel bişi bulabilirsem alıyım diye

Kızlar bu jilet konsuunda bişey soracagım biz sezeryan bile olsak göbegin bayagı altından bi yerden kesiolar ya onun kontrolü fln oldugunda nasıl tekrar jilet yapcaz? Kontrole kadar cıkmaz mı

Çok mantıklı bi soru hiç bu yönden düşünmemiştim valla evet deneyimliler ne diyosunuz? :))

Siz bayadır birlikteymişsiniz canım,ben süprizleri çok severin o yüzden yıllar geçsede bi şekilde buluyorum onu şaşırtıcak şeyler.Pijama takımı güzel fikir,ben de ne alıcağımdan önce nasıl süpriz yapsam diye düşünüyorum:)Geçen sene eşim bana can yücelin şiirini okumuştu bir eşi olmalı insanın o bile başlıbaşına yeter bence.

O zaman siz en iyisi dışarı çıkın :) anne evde otursun yada 11e kadar onla oturup sonra dışarı çıkın o daha iyi herkesin gönlü olur

Uzuuun bi misafirlik olmuş anlaşılan:)Siz de gece çıkın dışarı yeni yıla girerken:)

ay ewt ya, yeni yıla birlikte girip de,beş ay falan derken bütün yılı birlikte geçirmeyelim sonra

eşinde, sende çok romantiksiniz canım.
maşallah birbirinizi bulmuşsunuz...
benimki öyle şiir fln okuması nerdeeee.
canı sağolsun yanımda olsun yeter benim için...

Sağol canım,ikimizde seviyoruz sürprizleri:))Olsun canım mutlu,huzurlu olduktan sonra hiç bişey yapmasalarda olur,önemli olan yanında olması:)

Benimkide şiir falan okumaz :)) ama bende romantik değilim öle şiir okusa gülerim ben valla :)) dediğin gibi canları sağolsun yanımızda olsunlar yeter adamlara çok yüklenmeyelim :)) bak iyice bişey alasım geldi valla bi an önce haftasonu gelsin yaaa :))

ya bide öle deneyelim bakalım kuzum ya acı arttıkça alamayacak gibi oluyo insan yarıda bırakıp kalkmayayım sonra:)

40. günün gecesi diye düşünüyorum ben :))))))

melike azdı zaten iice..başına vurdu:))))

ayy kızlaar öldüm gülmekten ya dün aksam da cok gülmüştüm ama bugün kahkaha atıyorum resmen evin içinde ay Allahtan okulda girip okumamışım ya cok tatlısınız hepiniz...

kız cok sevimlisin yaaa kendimi öle düşündüm de anaaaammm adamın canı cekeceğine yerlere yatarak güler herhalde soğumamış adamı soğuturum kendimden normal donarımıza devam edelim boşver ben hala hamilelik öncesindekileri giyiyorum hatta cesit cesit yine aldım dantel mantel idare etcez artık napalım :))

Sağol canım,ikimizde seviyoruz sürprizleri:))Olsun canım mutlu,huzurlu olduktan sonra hiç bişey yapmasalarda olur,önemli olan yanında olması:)

Bu özel günlerden birinde eşim hiç bişey almadan gelmişti.. bende çaktırmadım ama üzüldüm tabi.. nooldu falan diyince bişi yok da ne bilim bi çiçek alsaydın bari dedim aklımdan çıkmış unuttum kusura bakma filan dedi kapı çaldı çiçekçi hediye ve çiçek getirmişti :) o çok hoşuma gitmişti ama tabi bayan erkeğe böle bişeyi yapabilir mi bilmiyorum fikir olsun istedim :))

Ya Özlem bende normallerimi giyiyorum çoğunlukla ama göremiyorum ya bi anlam ifade etmiyo benim için :))) bi de çeyize evlenince giyerim diye ne takımlar almıştım hem onlar hem topuklu ayakkabılarım bütün hevesim içimde kaldı hepsi gıcır gıcır duruyo :) doğumdan sonra inşallah hepsini giycem doğumdan sonra yapılcaklar listesi yapmaya karar verdim.. liste tabii yemekle başlıycak büyük ihtimal kebapçıda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…