2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaparım canım hiç farketmez,ben eşimin okuluna kırmızı bi kutu hazırlayıp göndermiştim içinde gül,kendi yaptığım kurabiyeler,minik bi hediye ve notlar vardı.Çok şaşırmıştı.Daha bunun gibi bir sürü şey yaptım.Video hazırladım mesela ikimizin fotoğraflarından vs......

yine sana iyi çiçek gelmiş benim kocam 2 . evlilik yıldönümünde gelmiş mutfağa beni öpüyo sana çiçek alıcaktım ama unuttum demezmi yuhhhh artık almadın bari söyleme hediyede alıcak bişey bulamadı almadı uyuzcuk hatta uyuz eşek hamile kadına yapılır mı bumu .....

ay aman ne sohbet etmişsiniz...

ben yarın sabah doktora gidicem çok özledim bebişimi ya 1 ay oldu dolu dolu göreyim artık bakalım kaç kilo olmuş küçük prensim benim
kızım da nezle oldu onu da göstericem doktora aile boyu gidicez yani yarın yazarım merak ettiğiniz bişey varsa sorayım kızlaaarrr

valla bende dikişsiz string giyiyorum eskiler, hamileliğe özel almadım bişi, çok rahat valla böle dikişsiz yok gibi tavsiye ederim

Telafi eder belki canım....

Kutu ve videoyu bende yapmıştım :)) anam düşününce bende baya romantik çıkcam haa bak o bana o kadar süpriz yapmadı dur sen :))

benimkide öle 8 yılda 8 kere çiçek almamıştır herhalde :)) ama şu an daha zor işi adamın hamileyken yılbaşı, doğum günüm, yıl dönümümüz hepsi geliyo işi zor valla :))

yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)

maşallah valla kızlarrr ilk ayda helal olsun:)
benimde 5.sene evleneli geçen sene korumayı bıraktık agustosta hamile kalmıstım, olmadı, sonra 1 sene geçti ki hamile kaldım, pek rekorluk değilim yani:):)

harika. piste kimseyi almayın...
seneyede kucaklarınızda dans edersiniz inşallah...

ayy gerçekten seneye kucaklarımızda olacak bebişlerimiz... yılbaşına kadarda 9 aylık olurlar. ele avuca gelirler...
amin inş. canımmm gerçektende önümüzdeki seneye bebişlerle girecegiz Allah izin verirseee

canım güzel haberlerle gelirsin inş...geçmiş olsun kızınada canımmm götür tabii ilerlemeden ilaç falan fayda eder

Telafi eder belki canım....

eder ben ne istesem alıyo sağolsun sevgisini hiç eksik etmez ama süpriz kabiliyeti yok malesef ki oduncuk ben ona desem şunu hediye al öyle alabiliyo ben şimdi doğum hediyesi istiyim bari ondan d.gününde işi vardı alamadı yıldönümü de almadı şimdi pahalı bi hediye hakettik oğlumla

ayy sorma yaa benim de kaldı hepsi büyük olanlardan arada giyiyorum ama o caaanım gecelikler sabahlıklar hep kaldı topuklular da yalan oldu dediğin gibi uzuuuun bi liste yapalım vee listenin uygulanacagı ilk gün 40.günün bittiği gün olsun vee hem içimizi hem dışımızı şık şıkırdım giydirip hazırlayıp yemege gidelim akşama daaa has odaya geçeriz :)) tabii bebiş de mızmızlanırsa cariyeler bakar artık

Eeee sen de baya sürpriz yapmışsın.Biz eşit durumlar o da çok sever,hatta illa özel gün beklemez çiçek için falan geçenlerde eve gittim üstümü değiştirmek için y.odasına bi girdim yatağın üstünde çiçek vardı.Böyle zamansız çiçek almayı daha çok seviyo beklemediğim anda olunca tam sürpriz oluyo:)))Sizin de hepsi bir araya gelmiş işi zor.Gerçi bizim de aynı yılbaşı,doğum günüm,sevgililer günü düşünsün dursun artık:)))))

Belli etmesi bile yeter canım,erkekler pek becerez böyle şeyleri.Sen hediyenin siparişini ver o zaman.

aklısıra sana bakmaya gelmiştir soranlarada öle diyodur.

ewt muhtemelen...

Ooo Allah kolaylık versin valla:) Çok mu uzakta oturuyor ki? Bebek olunca da hiç gitmeyebilir bence

giresunda oturuyolar... bebeği salladığını pek sanmıyorum, sanırım yalnızca kışı biraz daha konforlu bi evde geçirmek istiyor... soba yakmasın, üşümesin falan...

uhde cim benimde tek temenlim o bebeklerimiz kalabildikleri kadar kalsınlar içerde. Allahım sağlıkla ve vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Senin doğum için ne zaman dediler?

Bizim cariyeler uzak oturuyo bana :)) en iyisi validesultanlardan birine bırakmak o gece :)) hamama gitmeyi de özledim valla onu da yazalım listeye 41. gün bizim günümüz olsun :)) tabi şimdi bebekler ortada yokken atıp tutmamız kolay da o gün ne düşüncez acaba özlem bunları yaz bi kenara 40. gün yine konuşalım belkide yavrularımızı bırakmak istemiycez hayaller yine yalan olcak :)))

giresunda oturuyolar... bebeği salladığını pek sanmıyorum, sanırım yalnızca kışı biraz daha konforlu bi evde geçirmek istiyor... soba yakmasın, üşümesin falan...

benim babaannemde erzincanda kışları gelir her sene ama onunki misafirlik sayılmaz sizinki misafirlik adında 5 aylığına gelmiş şimdi sen onu yanlız bıraksan ayıp olmaz yani otursun evde 5 ay onun başını mı beklicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…