- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.681
Bu özel günlerden birinde eşim hiç bişey almadan gelmişti.. bende çaktırmadım ama üzüldüm tabi.. nooldu falan diyince bişi yok da ne bilim bi çiçek alsaydın bari dedim aklımdan çıkmış unuttum kusura bakma filan dedi kapı çaldı çiçekçi hediye ve çiçek getirmişti :) o çok hoşuma gitmişti ama tabi bayan erkeğe böle bişeyi yapabilir mi bilmiyorum fikir olsun istedim :))
Bu özel günlerden birinde eşim hiç bişey almadan gelmişti.. bende çaktırmadım ama üzüldüm tabi.. nooldu falan diyince bişi yok da ne bilim bi çiçek alsaydın bari dedim aklımdan çıkmış unuttum kusura bakma filan dedi kapı çaldı çiçekçi hediye ve çiçek getirmişti :) o çok hoşuma gitmişti ama tabi bayan erkeğe böle bişeyi yapabilir mi bilmiyorum fikir olsun istedim :))
var hamileler için ama nasıl rahat edilir bilmem..ben öyle don giymiyorum yaaa..aldım bitane rahat edemedim..ağları çok geniş bacaklarımın arasını pişirdi..normal don giyiyorum..göbeğin altında gözükmüyo işte daha güzel:)))
yok canım ya, ama beş aylığına bize "misafirliğe" gelmiş, nasıl bir misafirlik anlayışıysa artık....
yine sana iyi çiçek gelmiş benim kocam 2 . evlilik yıldönümünde gelmiş mutfağa beni öpüyo sana çiçek alıcaktım ama unuttum demezmi yuhhhh artık almadın bari söyleme hediyede alıcak bişey bulamadı almadı uyuzcuk hatta uyuz eşek hamile kadına yapılır mı bumu .....
Ben yaparım canım hiç farketmez,ben eşimin okuluna kırmızı bi kutu hazırlayıp göndermiştim içinde gül,kendi yaptığım kurabiyeler,minik bi hediye ve notlar vardı.Çok şaşırmıştı.Daha bunun gibi bir sürü şey yaptım.Video hazırladım mesela ikimizin fotoğraflarından vs......
yine sana iyi çiçek gelmiş benim kocam 2 . evlilik yıldönümünde gelmiş mutfağa beni öpüyo sana çiçek alıcaktım ama unuttum demezmi yuhhhh artık almadın bari söyleme hediyede alıcak bişey bulamadı almadı uyuzcuk hatta uyuz eşek hamile kadına yapılır mı bumu .....
yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)
amin inş. canımmm gerçektende önümüzdeki seneye bebişlerle girecegiz Allah izin verirseee
harika. piste kimseyi almayın...
seneyede kucaklarınızda dans edersiniz inşallah...
ayy gerçekten seneye kucaklarımızda olacak bebişlerimiz... yılbaşına kadarda 9 aylık olurlar. ele avuca gelirler...
ay aman ne sohbet etmişsiniz...
ben yarın sabah doktora gidicem çok özledim bebişimi ya 1 ay oldu dolu dolu göreyim artık bakalım kaç kilo olmuş küçük prensim benim
kızım da nezle oldu onu da göstericem doktora aile boyu gidicez yani yarın yazarım merak ettiğiniz bişey varsa sorayım kızlaaarrr
Telafi eder belki canım....
Ya Özlem bende normallerimi giyiyorum çoğunlukla ama göremiyorum ya bi anlam ifade etmiyo benim için :))) bi de çeyize evlenince giyerim diye ne takımlar almıştım hem onlar hem topuklu ayakkabılarım bütün hevesim içimde kaldı hepsi gıcır gıcır duruyo :) doğumdan sonra inşallah hepsini giycemdoğumdan sonra yapılcaklar listesi yapmaya karar verdim.. liste tabii yemekle başlıycak büyük ihtimal kebapçıda :)))
Kutu ve videoyu bende yapmıştım :)) anam düşününce bende baya romantik çıkcam haa bak o bana o kadar süpriz yapmadı dur sen :))
benimkide öle 8 yılda 8 kere çiçek almamıştır herhalde :)) ama şu an daha zor işi adamın hamileyken yılbaşı, doğum günüm, yıl dönümümüz hepsi geliyo işi zor valla :))
eder ben ne istesem alıyo sağolsun sevgisini hiç eksik etmez ama süpriz kabiliyeti yok malesef ki oduncuk ben ona desem şunu hediye al öyle alabiliyo ben şimdi doğum hediyesi istiyim bari ondan d.gününde işi vardı alamadı yıldönümü de almadı şimdi pahalı bi hediye hakettik oğlumla
Belli etmesi bile yeter canım,erkekler pek becerez böyle şeyleri.Sen hediyenin siparişini ver o zaman.
aklısıra sana bakmaya gelmiştir soranlarada öle diyodur.
Ooo Allah kolaylık versin valla:) Çok mu uzakta oturuyor ki? Bebek olunca da hiç gitmeyebilir bence
ayy sorma yaa benim de kaldı hepsi büyük olanlardan arada giyiyorum ama o caaanım gecelikler sabahlıklar hep kaldı topuklular da yalan oldu dediğin gibi uzuuuun bi liste yapalım vee listenin uygulanacagı ilk gün 40.günün bittiği gün olsun vee hem içimizi hem dışımızı şık şıkırdım giydirip hazırlayıp yemege gidelim akşama daaa has odaya geçeriz :)) tabii bebiş de mızmızlanırsa cariyeler bakar artık
giresunda oturuyolar... bebeği salladığını pek sanmıyorum, sanırım yalnızca kışı biraz daha konforlu bi evde geçirmek istiyor... soba yakmasın, üşümesin falan...
Eki Görüntüle 306347
belkide böyle bi takvim de hazırlarım hediyelerimin yanın ek olarak nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?