2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım evlilik yıldönümüne sakla hevesini bebişte biraz büyümüş olur o zaman ona göre bi ortam yaratırsın mumlar gecelikler (kırmızı olsun gecelik) ateşli bayan :)

Kızlar grip oldum bende çok kötü ya burnum tıkalı zor nefes alıyorum. Ne önerirsiniz.

Canım burnun tıkalıysa kaynar suyun içine nane atıp buharda tut yüzünü dayanabildiğin kadar tabi,bu arada burnundan nefes almaya çalış ben de çok işe yarıyo.Çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
valla son tahmini doğum tarihi 28 şubattı..e sezeryan olucak bi 10 gün önce alırlar..oldumu sana 18 şubat:) 18 mart 1.ay..10 daha koy 28 mart:))) iii ozaman 40 çıkıyo:))

Dediğin gibi olursa 40ı çıkıyo artık bişeyler yaparsınız o zaman,oğluşunu bikaç saat annaneye bırakırsın artık:))))

ay evet melike yaa bence de bi daha konusalım bunları o zaman bi bakalım avcumuzu nasıl yalıyoruz:)) ay valla yine de 41. gün bizim günümüz olsun hepsini yapamasak da üzülmeyelim ama tamammı artık ne kurtarırsak kardır napalım bebişler yeter bize gibi gelio ama bakalım nasip:)))

Dediğin gibi olursa 40ı çıkıyo artık bişeyler yaparsınız o zaman,oğluşunu bikaç saat annaneye bırakırsın artık:))))

ayyy ben yavrumu bırakamam hiçbiyereee:)) canımın içi kız o benimmm..biz nereye o oraya:)) koyarız koltuğuna oda gelir bizimle..eve gelincede azıcık odasında uyur..anneyle baba öpüşür:) sonra alırız odamıza tekrar:))) oğlumsuz boğazımdan geçmez benimmmmm

Ayy öyle düşünme yaa ben bir iki saatten ne olcak.Ben bırakırım hem yazık çocuğa minicik ne anlar bırak rahat rahat yatsın yatağında.Size de iyi gelir değişiklik olur,çocukla bi yere gitmek kolay mı neler anlatıyolar valla.

uhde cim benimde tek temenlim o bebeklerimiz kalabildikleri kadar kalsınlar içerde. Allahım sağlıkla ve vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Senin doğum için ne zaman dediler?

tabiiki canım önemli olan zamanında doğmaları hepimizin tek temennisi bu zaten kalabildikleri kadar kalmaları herşeyin hayırlısı diyorum ben artık dr. bana şubat 13 haftası en geç dedi canım ve doğum iznine ayırıyor beni şimdiden dinlenmem için haftaya izne ayrılmış olacagım Allah kısmet ederse

Canım burnun tıkalıysa kaynar suyun içine nane atıp buharda tut yüzünü dayanabildiğin kadar tabi,bu arada burnundan nefes almaya çalış ben de çok işe yarıyo.Çok geçmiş olsun...

canım ıhlamur karabiber-zencefil - zerdeçallı bal ve limonda katıp iç sonrada yatıp terle güzelce ben kocamı 2 günde iyileştirdim böyle.

canım bol bol meyve tükett c vitamini alll inş. geçerrr

kızlar önerileriniz için teşekkürler.deniycem inşallah çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…