- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.701
Bizim cariyeler uzak oturuyo bana :)) en iyisi validesultanlardan birine bırakmak o gece :)) hamama gitmeyi de özledim valla onu da yazalım listeye 41. gün bizim günümüz olsun :)) tabi şimdi bebekler ortada yokken atıp tutmamız kolay da o gün ne düşüncez acabaözlem bunları yaz bi kenara 40. gün yine konuşalım belkide yavrularımızı bırakmak istemiycez hayaller yine yalan olcak :)))
yaa bizim evlilik yıldönümünde 40 çıkmamış oluyo galibaaa...1 nisan..erken doğurmam lazım:)))
Bence süper.. Ben de gittigidiyorda tesbih buldum bi tane bjkli.. hem kullanıyo hemde beşiktaşlı.. inceliyorum bakalım
yaa bizim evlilik yıldönümünde 40 çıkmamış oluyo galibaaa...1 nisan..erken doğurmam lazım:)))
Kızlar grip oldum bende çok kötü ya burnum tıkalı zor nefes alıyorum. Ne önerirsiniz.
Kızlar grip oldum bende çok kötü ya burnum tıkalı zor nefes alıyorum. Ne önerirsiniz.
Artık oğluşunla birlikte kutlarsınız:))))
valla son tahmini doğum tarihi 28 şubattı..e sezeryan olucak bi 10 gün önce alırlar..oldumu sana 18 şubat:) 18 mart 1.ay..10 daha koy 28 mart:))) iii ozaman 40 çıkıyo:))
Bizim cariyeler uzak oturuyo bana :)) en iyisi validesultanlardan birine bırakmak o gece :)) hamama gitmeyi de özledim valla onu da yazalım listeye 41. gün bizim günümüz olsun :)) tabi şimdi bebekler ortada yokken atıp tutmamız kolay da o gün ne düşüncez acabaözlem bunları yaz bi kenara 40. gün yine konuşalım belkide yavrularımızı bırakmak istemiycez hayaller yine yalan olcak :)))
Dediğin gibi olursa 40ı çıkıyo artık bişeyler yaparsınız o zaman,oğluşunu bikaç saat annaneye bırakırsın artık:))))
ayyy ben yavrumu bırakamam hiçbiyereee:)) canımın içi kız o benimmm..biz nereye o oraya:)) koyarız koltuğuna oda gelir bizimle..eve gelincede azıcık odasında uyur..anneyle baba öpüşür:) sonra alırız odamıza tekrar:))) oğlumsuz boğazımdan geçmez benimmmmm
uhde cim benimde tek temenlim o bebeklerimiz kalabildikleri kadar kalsınlar içerde. Allahım sağlıkla ve vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Senin doğum için ne zaman dediler?
Canım burnun tıkalıysa kaynar suyun içine nane atıp buharda tut yüzünü dayanabildiğin kadar tabi,bu arada burnundan nefes almaya çalış ben de çok işe yarıyo.Çok geçmiş olsun...
canım ıhlamur karabiber-zencefil - zerdeçallı bal ve limonda katıp iç sonrada yatıp terle güzelce ben kocamı 2 günde iyileştirdim böyle.
canım bol bol meyve tükett c vitamini alll inş. geçerrr
hadi saat 5 ol artıııkkkkk ufff
eve gidecegiz yaaa ondan saatler geçmez artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?