- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.741
Canım çok güzeller hepsi güle güle kullansın bebişin.. Sağlıkla inşallah..
eklemen de iyi oldu bizlere de fikir olur.. Duvara monte raftan bende istiyorum nerden aldın bana da sölee :))
hayatım herşey çok güzel olmuş minik prensesin de gelince herşey tastamam olur ,Allah hayırlısı ile kucaklarımıza aldırsın
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
canım teşekkür ederim bayıldığın için :)
perde, avize, nevresim takımı, cibinlik, polar battaniye seti aynı setin parçaları funnababy butterfly serisinden aldım, aldığım yerde taffy baby bu markanın ürünleri birçok mağazada satılıyor e-bebek vs vs markanın asıl sitesinin linkini paylaşayım hemen, bu arada ürün kalitesi çok çok iyi uyku setide vardı ama bizim yatakta boyut olarak hoş durmadığından iade ettim onu,
Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa
slm kıslar bugün dr gittim ama hoşaf gibi oldum devlet hastanesi sıra çok ama en önemlisi kızım iyi olması plesenta ve amnion suyu normalmiş dr her şey güzel iyi dedi usg bakarken boy kilo sordum 35 haftadan önce sölemiyolarmış küçük bıldırcınım poposunu dönmüşşş ters duruyomuş yani poposu aşağıda dr sordum normal değil dedi sonra döner dedi
odanıza bayıldık eşimle:)kız odası kokoş olur tabiki de,güle güle kullansın prensesin.. ikeadan alma taraftarı değildi eşim ama kızının odasını gösterince düşünmeye başladık biz de:)kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
selam annişler,
bu gün doktordan geldik.bebeğim 1060gr olmuş maşallah doktor herşey normal dedi.hatta ben bu ay hiç kilo almamışım çok sevindim,
ama tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8 çıktı doktor 2 günde 1 tansiyon ölçtür yaz bi kağıda dedi ve 9 gün sonrasına tekrar randevu verdi,inşallah o zamana kadar düzelir benim tansiyon.şimdiye kadar hep normaldi şimdi nerden çıktı bu yawww
geçmiş olsun canım doktorda beni çok uyarmıştı artık çok dikkat etmeliyiz yediklerimize içtiklerimize tansiyon bu haftalarda çıkıyomuşş
çok teşkr ederim canım nelerle düşürebiliriz acaba bu tansiyonu.nette biraz araştırma yaptım ama,magnezyum içeren gıdalar tüketin diyor
çok teşkr ederim canım nelerle düşürebiliriz acaba bu tansiyonu.nette biraz araştırma yaptım ama,magnezyum içeren gıdalar tüketin diyor
Maaşallah cnm ay ben de yarın gidiyorum sabahtan bakalım çok heyecanlandım hazırlandım doktora gitmeye valla bu haftalardan sonra hep hazır olmak lazım ne olur ne olmaz..tansiyonunu ihmal etme sarımsak tüket cnm tuzu da azalt allahın izniyle bişeycik olmaz...selam annişler,
bu gün doktordan geldik.bebeğim 1060gr olmuş maşallah doktor herşey normal dedi.hatta ben bu ay hiç kilo almamışım çok sevindim,
ama tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8 çıktı doktor 2 günde 1 tansiyon ölçtür yaz bi kağıda dedi ve 9 gün sonrasına tekrar randevu verdi,inşallah o zamana kadar düzelir benim tansiyon.şimdiye kadar hep normaldi şimdi nerden çıktı bu yawww
ay çok sevindim cnm gözün aydın sen gene de dikkatli olmaya dinlenmeye devam ettslm kıslar bugün dr gittim ama hoşaf gibi oldum devlet hastanesi sıra çok ama en önemlisi kızım iyi olması plesenta ve amnion suyu normalmiş dr her şey güzel iyi dedi usg bakarken boy kilo sordum 35 haftadan önce sölemiyolarmış küçük bıldırcınım poposunu dönmüşşş ters duruyomuş yani poposu aşağıda dr sordum normal değil dedi sonra döner dedi
çok güzel olmuş cnm bundan iyisi şamda kayısı..güle gülekullan bebişini ben de bugün taçtan uyku seti aldım oğluşuma,fotoğraf albümü aldım bir de pike takımı ama bir tane de nevresim alıcam bakalım..ben ocak sonunda başlamayı düşünüyorum hazırlıklara..hazırlık dediğim son yerleştirme işi fln..yoksa alınacakları alıp yığıyorum şimdilik..ay sağlıkla bi doğsunlar da inşallahhh herşey yaplırrkızlar merhaba,
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
az tuzlu tüketmeye çalış canım, sarımsak da düşürür, günde bir diş yoğurduna katabilirsin, fazlası da çok düşürür belki:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?