- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.721
evt ya bende 6 yı bekliyorum eve gitmek istiyorum bütün gün boş boş oturuyorum burda
Ben de bir haftadır boştum bişey yapmıyodum bugün yeni projeye başladım artık baya yoğun olurum,bu bittikten sonra 1-2 tane daha var doğuma kadar bitirmem gereken:)Sonra tatillll:)))))
bizimde yerime eleman gelince ben aralık başında işleri devrettim sadece takipteyim oturuyorum boş boş :))))
Valla benim yerime kimse gelmiycek,bu işleri de benden başka yapabilecek kimse yok bitircem artık doğuma kadar:)))
senin proje olunca mecbur onu devredemezsin bizim burdada bi mühendis falan işten çıksa 40 defa çağırıyoruz neyi nasıl yaptılar die :) 2 aydır burda eleman artık düzene alıştı biraz son ayım sayılır 15 ocakta izne çıkıcam patronda titiz inş. altından kalkarda beni çok rahatsız etmezler
Senin izne az kalmış inş.sen yokken sorunsuz hallederler herşeyi.Ben doğuma kadar devam:))))16 haftayı bebeğimle geçirmek istiyorum,başka iznim yok((
senin proje olunca mecbur onu devredemezsin bizim burdada bi mühendis falan işten çıksa 40 defa çağırıyoruz neyi nasıl yaptılar die :) 2 aydır burda eleman artık düzene alıştı biraz son ayım sayılır 15 ocakta izne çıkıcam patronda titiz inş. altından kalkarda beni çok rahatsız etmezler
ben çalışmak istemiyorum ama çalışırsam 6 aydan sonra falan yarım gün çalışabilirim patronum iyi biri Allahtan öyle bi durumda bi ayarlama yaparız artık. O beni 41. gün işe çağırıyo millet 41 . gün neler hayal ediyo benim patronda beni işe çağırıyo
Yarım gün çalışma imkanın olursa çok iyi olur biz de öyle bişey yok ama esnek çalışma saatlerim o zaman.Benim 4ay izinden sonra,öğleye kadar eşim bakıcak zaten işe 9.30da geliyorum,öğleden sonrada yanıma getiricek 2 ay da öyle idare edicez.ofiste boş oda var oraya beşik koyucaz bebiş odası olucak bi süre bana da öyle bi seçenek var.6 ay dolunca da zaten kaynanam bakıcak.
elemanını isteyen imkanları da sunması lazım inş. herşey istediğimiz gibi olur.
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
canım güle güle kullansın bebişin odasını herşeyi tamamlandı galiba böylece çok şirin olmuş eline sağlık
Yerim ben onun pembiş pembiş odasınıCanım çok şirin olmuş güle güle kullansın kuzucuk herşeyini,iyi günlerde mutlu huzurlu bir hayat sürsün annesi ve babasıyla bu güzel odasında
kızlar merhaba,
çookk güzel bayıldım hatta. iyi günlerde kullanın.. perde ve lamba takım zannedersem. nerden aldığını sorabilir miyim?
kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?