2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim yerime kimse gelmiycek,bu işleri de benden başka yapabilecek kimse yok bitircem artık doğuma kadar:)))

senin proje olunca mecbur onu devredemezsin bizim burdada bi mühendis falan işten çıksa 40 defa çağırıyoruz neyi nasıl yaptılar die :) 2 aydır burda eleman artık düzene alıştı biraz son ayım sayılır 15 ocakta izne çıkıcam patronda titiz inş. altından kalkarda beni çok rahatsız etmezler

Senin izne az kalmış inş.sen yokken sorunsuz hallederler herşeyi.Ben doğuma kadar devam:))))16 haftayı bebeğimle geçirmek istiyorum,başka iznim yok((

Senin izne az kalmış inş.sen yokken sorunsuz hallederler herşeyi.Ben doğuma kadar devam:))))16 haftayı bebeğimle geçirmek istiyorum,başka iznim yok((

ben çalışmak istemiyorum ama çalışırsam 6 aydan sonra falan yarım gün çalışabilirim patronum iyi biri Allahtan öyle bi durumda bi ayarlama yaparız artık. O beni 41. gün işe çağırıyo millet 41 . gün neler hayal ediyo benim patronda beni işe çağırıyo

valla aynı dert bendede var inş. herşeyi düzgün yaparlarda arayıp rahatsız etmezler birde çağırırlarsa vay halime artıkk benimde

Yarım gün çalışma imkanın olursa çok iyi olur biz de öyle bişey yok ama esnek çalışma saatlerim o zaman.Benim 4ay izinden sonra,öğleye kadar eşim bakıcak zaten işe 9.30da geliyorum,öğleden sonrada yanıma getiricek 2 ay da öyle idare edicez.ofiste boş oda var oraya beşik koyucaz bebiş odası olucak bi süre bana da öyle bi seçenek var.6 ay dolunca da zaten kaynanam bakıcak.

elemanını isteyen imkanları da sunması lazım inş. herşey istediğimiz gibi olur.

elemanını isteyen imkanları da sunması lazım inş. herşey istediğimiz gibi olur.

İnş.canım,benim işim rahat neyseki hatta bi süre evden bile yapabilirim ama o zaman yetiştiremem diye diğer seçeneğe başvurucaz.O zaman eşim evde neyseki öğleye kadar o bakar,öğleden sonrada yanımda olur.6 ayı yanımda doldursun.Hepimiz için hayırlısı...

merhaba arkadaşlar!
doğum iznine ayrılacak arkadaşlar eğer normal doğum düşünüp beklerim derseniz bebeğin kilosuna göre izne erken ayrılayım diye düşünmeyin. ben kızımda bir hafta erken ayrıldım 31. haftayken 32. hafta yazıldı. tüm kontrollerimde 2-3 hafta önden gidiyordu. kesin doğururum diyordum ama kızım normal günümden bile geçgeldi. ilave olarak 10 gün daha rapor aldım doğum 41 ve 42. haftlara sarktığı için. ama yine doğmadı NST'ye girmekten gına gelmişti. kalp atışları yavaşalyınca zorla çıkardık benim tosunumu tam 4.330gr doğdu
bide 40 çıkmak meselesi var. doğumdan sonra adetiniz illaki 40 gün sürmüyor. benim sezeryan olduğum halde 50 gün devam etti. ama arkadaşımın 12 günde bitti. doğunca zaten hiç bitmese diyeceksiniz eğer bebeğiniz gazlı ve hiç durmadan ağlıyorsa. başka işlerle uğraşacak zaman kalmıyor. sadece birazcık uuyyyykuu diye yalvarıyor hale geliyorsunuz. Ay çok umutsuz konuştum akşam akşam ama ben yaşadıklarımı anlatayım dedim. ama şimdi kızım dünyalara bedel ve değer.

bu arada bende mart annesi olacağım. herkese iyi akşamlar

kızlar merhaba,

geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)

ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)

canım güle güle kullansın bebişin odasını herşeyi tamamlandı galiba böylece çok şirin olmuş eline sağlık

Yerim ben onun pembiş pembiş odasını Canım çok şirin olmuş güle güle kullansın kuzucuk herşeyini,iyi günlerde mutlu huzurlu bir hayat sürsün annesi ve babasıyla bu güzel odasında

çookk güzel bayıldım hatta. iyi günlerde kullanın.. perde ve lamba takım zannedersem. nerden aldığını sorabilir miyim?

canım güle güle kullansın bebişin odasını herşeyi tamamlandı galiba böylece çok şirin olmuş eline sağlık

Yerim ben onun pembiş pembiş odasını Canım çok şirin olmuş güle güle kullansın kuzucuk herşeyini,iyi günlerde mutlu huzurlu bir hayat sürsün annesi ve babasıyla bu güzel odasında

çok teşekkürler tertiplerim :) amin inşallah hepimizin göz bebeklerinin bizlerle mutlu ve huzurlu yaşayabilmesini nasip etsin allah...

oda konusunda hep sade olsun diye uğraşırken bugün annemin gazıyla çok kokoş şeyler aldık ama hepsini çok sevdim :) sepetin içinde biberon şeklinde şekerliklerden var onların içine beyaz ve gümüş rengi draje koyacağız, birde sepetin çevresinde kız kafalı kalemler var onlarada keselerin içine şu şık paketlenmiş çikolatalar var ya onlardan koyup kalemlere bağlayacağız birde kalemler için küçük emzikler aldık onlarıda yapıştırcaz, eşimin şirkette çalışan bayanlara iktram etmesi için özellik aldım ondan, ayrıca 8 metre pembe tül aldık kapı süsü için, birde inşallah adına karar verirsek bir an önce annem adına kurdela bastıracak tüm bağlama işleri o kurdela ile yapılacak, unuttuğum birşey kalmadı galiba :) aklıma gelen olursa yazarım tekrar...

Canım çok güzeller hepsi güle güle kullansın bebişin.. Sağlıkla inşallah..
eklemen de iyi oldu bizlere de fikir olur.. Duvara monte raftan bende istiyorum nerden aldın bana da sölee :))

çookk güzel bayıldım hatta. iyi günlerde kullanın.. perde ve lamba takım zannedersem. nerden aldığını sorabilir miyim?

canım teşekkür ederim bayıldığın için :)

perde, avize, nevresim takımı, cibinlik, polar battaniye seti aynı setin parçaları funnababy butterfly serisinden aldım, aldığım yerde taffy baby bu markanın ürünleri birçok mağazada satılıyor e-bebek vs vs markanın asıl sitesinin linkini paylaşayım hemen, bu arada ürün kalitesi çok çok iyi uyku setide vardı ama bizim yatakta boyut olarak hoş durmadığından iade ettim onu,

Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa

hayatım herşey çok güzel olmuş minik prensesin de gelince herşey tastamam olur ,Allah hayırlısı ile kucaklarımıza aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…