2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ben artık kendimi her geçen gün biraz daha ağırlaşmış ve yorgun hissediyorum çok yavaş hareketlerim eski canlılığımdan eser kalmadı nerdeysee.

maşallahhh canımmm bebişineee Allahhım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş.inş. tansiyonunda normale dönerr tuza dikkat et canımmm tansiyonu etkileyebilir...
maşallahh canımm bebişineee inş. sağlıklı sıhhatli sonuna kadar böyle devam eder sorunsuzzz

oyyy oyyyy maşallahhhh harika bir oda olmuş zaten prenses odası olduğu için ancak bu kadar olurdu çok güzell herşey Allahım güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...

Günaydın herkese...
bugün erkenciyiz. sabah yürüyüşe gidemedim. çok sersemleştim. gözümü uykudan alamıyorum...
artık gün içinde çıkarız yürümeye. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltımızı yapalım...

günaydın kıslaaaarrrrr.... bizde ikeaya ön yargılıydık ama görünce dayanamadım bizde şifonyerini dolabını beşiğini cibinliğini ordan aldık hafta sonu yapıcaz bence çok kibar ve sade ikeadakiler ben memnun kaldım fiyatlarıda çok uygun bende tavsiye ederim ikeayı.....

canım ne güzel bebişini görmüşsün...
tansiyon düşmesi yada yüksek çıkması hamilelerde olan bişey her kontrolde zaten ölçüyorlar...
dikkat etmek lazım yediklerimize. düzelir sen içini ferah tut...

canım gözün aydın. herşey yolundaymış... umarım bebeğinin kilosuda iyidir... söylememeleri çok saçma...
duruşları zaten çok değişiyor. sanki karnımızın içinde olimpiyatlar var...

canım herşeyi çok güzel olmuş. son hali oldanın harika...
güle güle kullanmak nasip olsun bebeğine...

canım güle güle kullansın bebişin... ikeaya hiç gitmedim bilmiyorum kalitesini...
fotolarınıda eklersin bakarız...

canım güle güle kullanın iyi günlerde inş...

günaydın arkadaşlar hepinize...
bizde erkenciyiz bugün geçmişi okuduk

malgoc_ka cnm kız odası kokoş olu zaten bence dahada abrtabilirsin güzelgünlerde kullansın cnm meleğin...

berkerdem.....gözün aydın heşey yolunda artık zaten sende daha rahatsın eskiye göre bu hissediliyor cnm.

uhde.....bende cok cabuk yoruluyorum artık ütü yapıyorum ama dersin 10 km koştum oderece yavaş yavaş işleri halletmek lazım artık ki 1 ay dinlenelim doğumdan sonra hep yorgun olucaz....

gamzecim süper bir oda olmuş bayıldım güle güle kullansın prensesimiz

Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş. Gamzecim harika olmuş kızının odası güle güle kullansın minik prensesin
Ben de akşam kuaföre gittim saçlarımı kestirdim gitmişken makyaj neyinde yaptırıp kocişe süpürüüüzz yaptım iyi de oldu uzun zaman sonra beni öyle görünce sevindi garibim

günaydın güzel mart anneleriii bende sabahları çok rahat kalkamıyorum erken bile yatsam uyanmak zor geliyor

Ben uyuyamıyorum bileee sabahı sabah ediyorum gözümü kapasamda ya ters dönersem ya karnım ezilirse kafayı yiycem zombi gibi kalkıyorum yataktan uyku ilacı içip yatasım var atamıyorum kafanmdan bunları ya sürekli uyanık kalıyorum toplasan 3-4 saat uyumuyorum ne yapayım bennn

günaydın kızlar nasılsınız ,berkerdemcim çok sevindim sen dinlenmeye devam et ama yinede. iş demeyin bana ne olur yemeği zor hallediyorum evde ütüler bana ben onlara bakıyorum o diil bi daha kirlenecek :)

haklısın canım ben bu haftayı bir atlatsaydım rahat rahat evimde yatıp dinlenip geri kalan işlerimi hallederdim dediğin gibi dinlene dinlene yapacagız artıkk başka çare yokk canım

uykusuzluk bendede var birkaç saat uyursam ne ala onlada işe geliyorum elbett bu günlerde geçecektir kızlarrr üzülmeyelimmm

öyle düşünme Allah korusun , detaylıya gittiğimiz dr sen dışarıdan çok manyak bişey yapmadığın sürece ona bişey olmaz rahat ol demişti ,hasta gibi yaşarsan hamileliğin tadına varamazsın . valla ben saat 11 gibi kapatıyorum gözümü gece wc ye bile gözüm kapalı gidiyom:)

Uykusuzluk yüzümden akıyor resmen cnm yaa bende sinir oluyorum kendime nasıl aşıcam bilmiyorum ki bunu gözümü kapatayım bi açayım sabah olmuş öyle uyumak istiyorum yaa sağa sola dönmekten yastık bile kafamın altından kaçıyor resmenn

canım gözün aydın çok sevindim bebişin iyi olmasına inş. böyle devam eder

İnş. kuzum bir doğsalar da rahatlasak diycem de arada kasım aralık annelerini okuyorum bizim rahat rahat uyumamız bir seneyi bulur herhalde :):):)

canım uykuyuda bıraktım bir kenarada hareketlerimizde kısıtlama olmasa rahat hareket edebilsem o bile yeter bana neyse normale dönecegiz elbet birgünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…