2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrb.moralim çok bozuk bugün.kanamam oldu çok koktum doktora gittik kesemiz duruyor herhangi bir sorun görünmedi büyümesi de normalmiş ama kese etrafında ufak noktacıklar gördü dokttor içerde bir sorun var gibi dedi.progynex verdi progesteron hapı onu içip yat dinlen dedi.ama ben çok korkuyorum siz yaşadınız mı benim gebeliğim daha yeni 6 haftalık.korkuyorummm

bozma moralini canım zaten ağlıyacak yer arıyoruz sen bebişini git gör hayırlı haberlerle gel inşallah

korkma canım bişey olmaz inşallah dua et iyi düşün rabbim korusun meleğini

Tunaydinnn kizlar nasilsiniz biz dün oruç tuttuk ve son orucumuz olduyemekren sonra çok rahatsizlandim sabaha kadar zor kendime geldim :))
Kizlar kimse için üzmeyin kendinizi lütfen ya bırakın ne yaparlarsa yapsınlar bebeğinin pitpitlari duyunca daha da iyi olursun canım.

Kizlar ya benim hormonlar üst seviyede de herseye ağlıyorum dün haberleri seyrederken sahur için insanlar Eyüp sultana gitmişler yemek yiyorlar ben onları görünce başladım Güngör gündür aglamaya

korkma canım bişey olmaz inşallah dua et iyi düşün rabbim korusun meleğini

cevabın için tşk ederim canım morale çok ihtiyacım var elimde değil çamaşırımı öyle görünce çok korktum.kese içinde bebek de görünmüyor belki erken benim için.doktor bebeğin eşi oluşuyor olabilir ondan kaynaklanabilir dedi.inşallah öyledir.bir süre devam edebilir gerekirse hapın dozunu artırıcaz dedi.ne olur benim için dua edin ilk gebeliğim allahtan hayırlısı.onu bana bağışlar umarım

canım bende geçen hafta içinde yaşadım aynı şeyi dr. gittik korkulacak birşey olmadıgını yatıp dinlenme gerektiğini söyledi çok şükür geçti bir sorun olmadı sende dinlen geçecektir eminim canım geçmiş olsunn

canım kimse için üzülmeye değmez kendini bilemz o kadar çok kişi varki sen sadece eşini ve bebişini düşün inan üzüldüğüne değmez canım

tşk ederim canım yatıyorum ben de.allahtan çalışmıyorum artık yoksa kesin gitmişti allah korusun..hap verdi mi sana da

o kahverengi akıntı geçen bendede oldu. şimdi çok az oluo bende adet tarihine gelio die düşündüm ama bilemiyorum

Günaydın tatlım, Geçmiş olsun canım, kahverengi akıntıda korkulacak birşey yok diye biliyorum ama sen yine de doktorunu ara sor mutlaka, ihmal etmemek lazım.

Günaydınlarr hepinize güzel bir gün dilerim..

Venüsten merak etme bişey olmaz canım biraz dinlen artarsa dr a gidersin ilaç verir

çok teşekkür ederim ilginize arkadaşlar,

ben drumu aradım dedim benden k.rengi gibi bişey geliyor bu nedir normalmidir ? oda bana dediki gel hemen bakalım rengi ne olursa olsun ihmal edilmemeli dedi neyse gittim yine çok su içtim ama yine çok sıra beklediğim için çişe gittim mecburi.... sonra ultrasonla baktı çok net göremiyorum ama kalp atışları normal dedi alttan bakalımmı dedi yok müsait deil altım dedim korktum yine alttan baktırmaktan su içiyim biraz daha dedim oda daha net bilmem ne cihazı varmış hem kalp atışlarınıda kendin duyarsın ona git sonuçları bana getir dedi...

Neyse o radyoloji uzmanı dr a gittim bi baktımki alttan bakılcakmış eyvah eyvah dedim 3,5 attım ama zar zor baktırdım beni rahatlatmak için önce kalp atışlarını dinletti sonra her yeri kontrol etti bi yerlerde sanırım ufak bi kanama var ama çok detaylı anlatmıyorlar strese girerim diye sonra ordaki resimleri kendi dr ma götürdüm inceledi progestan yazdı iş yerinde rahatmısın istediğinde uzanabilirmisin dedi evet uzanırım dedim eğer yorucuysa evde istirahat yazayım dedi düşündüm evde olsam illa bişeyler yaparım yatmam diye düşündüm çok dikkat et sakın oruç tutma bol bol su iç dedi şu an bebeğinin sana en çok ihtiyacı olduğu an dedi ona dikkat et koru kolla dedi annelik böyle bişey işte dedi nasıl telaş yapıyo insan korkma sakın stres yapma dedi....böyle işte ama çok korktum kızlar dua edin banada allah hepimisin bebişlerini korusun

tşk ederim canım yatıyorum ben de.allahtan çalışmıyorum artık yoksa kesin gitmişti allah korusun..hap verdi mi sana da

ben çalışıyorum üstelik düşün halimi 2 gün rapor verdi dinlendim, progesteranı ben kullanıyorum zaten ona ragmen kanamam geldi gerçekten çok korktum bende inş. bir daha yaşamayız

ben çalışıyorum üstelik düşün halimi 2 gün rapor verdi dinlendim, progesteranı ben kullanıyorum zaten ona ragmen kanamam geldi gerçekten çok korktum bende inş. bir daha yaşamayız

sana da çok geçmiş olsun canım inşallah olmaz bir daha bu kadarla geçer.allah yardımcımız olsun.tşk ederim biraz olsun rahatladım

rabbim korusun inşallah bebişini canım sen ilacını kullan dua et dinlen herşey düzelir inşallah dualarımız seninle

Venüsten çok geçmiş olsun inşallah bida olmaz canım korkma alttan bakılmaya bişey olmuyor hem bebeğinde iyimiş allah korusun hepimizin meleklerini

kızlar ya bişe sorcam, temizlik işini nasıl hallediyosunuz? ben korkumdan temizlik yapamıyorum evde. yapmama eşimde izin vermiyo korkuyo oda düşük v.s olursa diye. o yüzden bir işe dokunamıyorum. ramazan ayındayız temizlikçide çağıramam. sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim?

iyi canım senin için sevindim. kendine dikkat et artık aman bebeğine bişey olmasın.

slm cnm bende hiç bişeye elimi sürmüyorum zaten cnmda hiç istemiyo ben 20 günde bir kadın çağırıyorum bugün klima takılıcak birkaç gün sonra çağırıcam temizlikçiyi ondan sonra zaten camları açmıycam cok tozlanıyo ev..

Venüsten çok geçmiş olsun inşallah bida olmaz canım korkma alttan bakılmaya bişey olmuyor hem bebeğinde iyimiş allah korusun hepimizin meleklerini

çok şükür allahım dua ediyorum hep kendime ve hepimize inşallah hayırlısı ile sağ salim dünyaya getiririz...bebişim ben vajinusmustum yeneli 1,5 sene olcak ama psikolojik olarak çok kasıyorum kendimi buda bi şeyin girişini engelliyor girsede acı çekiyom fizyolojik çok olmasada psikolojik etkileniyorum...korkumun nedeni birazda o idi ama şükür atlattık

15 gün önce kadın aldım eve temizlik için mecburen bu hafta sonuda teyzemler geldi saolsun onlar evi çekip çevirdi 15 gün sonra tekrar eve kadın almayı düşünüyorum başka yapacak bişey yok malesef annem burda olsa hiç bişeye gerek kalmazdı o gelirdi yanıma ama oda bayramdan sonra gelecek o gelene kadar idare edecem

ne güzel anneniz gelecek yanınıza.. ben gurbettte bi başımaaa :

temzliğe gelince normal süpürgemi yapıyorum 2 güne bir. ama haftada bir de kadın çağıryorum. malum burada çöl fırtınaları oluyor. cam kapı kapalı olmasına rağmen her taraf toz oluyor..

oruç da tutuyorum artık bundan sonra yemek işi zorlar beni sanırm. bugün bir şey yapamıyacam.. dışarda mecburen yiyecez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…