- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.461
Herkes nerde bu gün çok sessiz buralar
kendim yapıcam çok hevesliyim bakalım bunları beğendim çok güzel yapmışlar
Eki Görüntüle 311649 Eki Görüntüle 311650
ben kalıpla bile yapamam bunlarıı sen bakarak yapmışınnn
Bana böyle şeyleri yapmak hem basit hem de eğlenceli geliyo.Severim böyle şeyleri;tabii kalıpla daha güzel olur ama ben uğraşamam kalıpla falan.Sadece biraz belim ağrıdı saatlerce eğilmekten
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
cnm yaptıklarına ne kadar keçe aldın metre olarak fikir olsun en azından
kalıpsız bu kadar yaptınsa kalıplı kimbilir neler yaparsınn
çok güzel olmuşlarr
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
Merhaba herkese...
rahim ağzı kapalıymış...
Günaydınn güzel mart anneleri biz geldik önce cicilerimizi sonra da göbüşümüzü ekledik nasılsınız
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
cnm sanırım senin orda cok uygun bu kadın yabancı değil kayın validemin tanıdığı parayada cok ihtiyacı var neyse saat 10 gibi geldi senin dediğin gibi genel temizlik yaptı kahvaltı yaptık 11 gibi başladı zaten neyse hatta bazı yerlerde bende yardımcı oldum neyse başladı kocası saat 6 da aramaya 7 oldu bizimki daha oturma odası duruyo banyo duruyo antre duruyo ben gidiyim cumartesi gelirim diyo dedim abla ordaki tozlar cumartesiye kadar buralarada girer neyse dur dedim ben oraları süpüreyim kalktım yerleri süpürdüm viledayla geçtim kocası arıyo ikidebir adam deli bağırıp duruyo alma para in aşşağa diyorum sana falan filan kadın teli kapattı artık ve hala işi bitmedi bende huzursuz oldum iyice şimdi normalde 70 tl ama 90 vercem bu sefer kendimi kötü hissetimhakkı geçmesin enazından
Canım benim aldığım yerde merreyle satılmıyo büyük karelere bölmüşler öyle aldım bir sürü çıkıyo daha var yani evde daha.
Maşallah nişinine cnm gözün aydın idrar sorunu da geçmiş inş.bi sorun çıkmaz artık alırız minişlerimizi kucağımıza
Gözün aydın canım,ikinize de maşallah
gözün aydın cnm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
Merhaba herkese...
rahim ağzı kapalıymış...
canım gözün aydın darısı bebişini görmeyenlerin başına bende p.tesi görücem inş. bu sefer çok uzun oldu bizim için ama artık bundan sonra 2 hafta gidicez
sağol canım ne güzel. ben doktora özellikle sordum kontrolleri ne zaman sıklaştıracaksınız ocağın sonundan sonra dedi...
ben birdahaki kontrolümde 35. hafta olacağım... bekleyemem okadar ya. doğumamı gideyim yani 3 hafta sonra fln giderim...
bana geçen ay 1 ay sonraya rand verdi ondan sonra 2 hafta bir geliceksin nst giriceksin dedi ocakta gidiceğim 32 hafta olucak raporumu alıcam sonrası da 2 haftada 1 son ayda heralde haftada 1 çağırır. geçen ay hem ayrıntılıya girdim hem kendi dr 2 haftada 1 görünce oğlumu 1 ay bana çok uzun geldi babasıyla rand. gününü bekliyoruz sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?