2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana böyle şeyleri yapmak hem basit hem de eğlenceli geliyo.Severim böyle şeyleri;tabii kalıpla daha güzel olur ama ben uğraşamam kalıpla falan.Sadece biraz belim ağrıdı saatlerce eğilmekten

kalıpsız bu kadar yaptınsa kalıplı kimbilir neler yaparsınn
çok güzel olmuşlarr

Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...

dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...

kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...

şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...

Maşallah nişinine cnm gözün aydın idrar sorunu da geçmiş inş.bi sorun çıkmaz artık alırız minişlerimizi kucağımıza

Gözün aydın canım,ikinize de maşallah

gözün aydın cnm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

hamarat hatun harika olmuş.. bende resim bölümü mezunuyum. bende beceririm ama bebeğimin odası var ama ben ona 3 yaşından önce oda yapmayı düşünmediğimden böyle kapı süsü oda süsü fln hazırlamıycam... 3 yaşından sonra arabalı yatak odası takımı alacağız oğluma...

Günaydınn güzel mart anneleri biz geldik önce cicilerimizi sonra da göbüşümüzü ekledik nasılsınız

canım bakarım birazdan...

tütütütü maşallah. manken gibi anne.

bizim burda uygun canım zaten evine temizlik için bayan alan az kişi varız ondan kaynaklanıyor sanırım eli baya yavaşmış kadının ondan dolayıda yetiştirememiş anlaşılan kocasıda çekilmez biri halden anlamıyorr demekkii.. nasıl kendini iyi hissedeceksen o kadar ver canım önemli olan için rahat etsinn[/QUOTE]

canım eli yavaşmış gerçekten... ama hak geçmesin diye parasını vermen iyi olmuş. normalde çok ayıp yani kocasıda kadın sanki güne gitmiş keyif yapıyor... ya ne anlayışsız kocalar var Allah sabır versin kadına. bence birdahakine başka birini bul...

Maşallah nişinine cnm gözün aydın idrar sorunu da geçmiş inş.bi sorun çıkmaz artık alırız minişlerimizi kucağımıza

canım çok sağol...
ay evet ya bir eşimi askerden beklerken hergün elimde takvimle gezerdim birde bebeğimi beklerken. zaman azalınca günler geçmek bilmiyor. sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler... artık kucağımıza almak istiyoruz.

Gözün aydın canım,ikinize de maşallah

canım sağol...

gözün aydın cnm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

sağol canım. teşekkür ederim...

Günaydın güzeller ve minişler

maşallah çok tatlısınız ikinizde :)

allah becerikli yaratmış maşallah eline sağlık ne güzel olmuş bitmiş halini çok merak ediyorum nasıl olcak diye :)

canım gözün aydın darısı bebişini görmeyenlerin başına bende p.tesi görücem inş. bu sefer çok uzun oldu bizim için ama artık bundan sonra 2 hafta gidicez

canım gözün aydın darısı bebişini görmeyenlerin başına bende p.tesi görücem inş. bu sefer çok uzun oldu bizim için ama artık bundan sonra 2 hafta gidicez

sağol canım ne güzel. ben doktora özellikle sordum kontrolleri ne zaman sıklaştıracaksınız ocağın sonundan sonra dedi...
ben birdahaki kontrolümde 35. hafta olacağım... bekleyemem okadar ya. doğumamı gideyim yani 3 hafta sonra fln giderim...

bana geçen ay 1 ay sonraya rand verdi ondan sonra 2 hafta bir geliceksin nst giriceksin dedi ocakta gidiceğim 32 hafta olucak raporumu alıcam sonrası da 2 haftada 1 son ayda heralde haftada 1 çağırır. geçen ay hem ayrıntılıya girdim hem kendi dr 2 haftada 1 görünce oğlumu 1 ay bana çok uzun geldi babasıyla rand. gününü bekliyoruz sabırsızlıkla

çalışan için son aylar daha zor tabi canım... ben bu gece heyecandan uyuyamam dedim ama öyle bir uyumuşum ki eşim dedi bir horladın ilk defa seni horlarken gördüm dedi... çok utandım...

bebekler baskı yaptığı için horlama oluo sanırım benimde çıtım çıkmazdı uyurken ama şimdi horluomuşum çok ayıp yaa :))) bide bişi sorcam raporu tam 32 oluncamı aLIOruz yoksa 31+1,2,3 te felanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…