- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.481
bebekler baskı yaptığı için horlama oluo sanırım benimde çıtım çıkmazdı uyurken ama şimdi horluomuşum çok ayıp yaa :))) bide bişi sorcam raporu tam 32 oluncamı aLIOruz yoksa 31+1,2,3 te felanmı
çalışan için son aylar daha zor tabi canım... ben bu gece heyecandan uyuyamam dedim ama öyle bir uyumuşum ki eşim dedi bir horladın ilk defa seni horlarken gördüm dedi...çok utandım...
bebekler baskı yaptığı için horlama oluo sanırım benimde çıtım çıkmazdı uyurken ama şimdi horluomuşum çok ayıp yaa :))) bide bişi sorcam raporu tam 32 oluncamı aLIOruz yoksa 31+1,2,3 te felanmı
cnm ben çalışmaya devam ediceğim için tam 32 dolduğunda raporu alıcam 37. haftaya kadar çalışır raporu dün doktorum hesapladı 15 ocakta doluyor bende 16 ocakta doktora gidicem rapor almaya
raporu 32 hafta dolunca veriyolarmış.
canım seninle günlerimiz aynı benim oğlan 2 gün önden gidiyodu 32 hafta 13 ocakta dolucak bende o zaman gidicem 2 günü bile kar sayıyorum valla bebişi görcem diye :)
hamarat hatun harika olmuş.. bende resim bölümü mezunuyum. bende beceririm ama bebeğimin odası var ama ben ona 3 yaşından önce oda yapmayı düşünmediğimden böyle kapı süsü oda süsü fln hazırlamıycam... 3 yaşından sonra arabalı yatak odası takımı alacağız oğluma...
canım bakarım birazdan...
tütütütü maşallah.manken gibi anne.
bizim burda uygun canım zaten evine temizlik için bayan alan az kişi varız ondan kaynaklanıyor sanırım eli baya yavaşmış kadının ondan dolayıda yetiştirememiş anlaşılan kocasıda çekilmez biri halden anlamıyorr demekkii.. nasıl kendini iyi hissedeceksen o kadar ver canım önemli olan için rahat etsinn
Günaydın güzeller ve minişler
maşallahçok tatlısınız ikinizde :)
allah becerikli yaratmış maşallah eline sağlık ne güzel olmuş bitmiş halini çok merak ediyorum nasıl olcak diye :)
canım gözün aydın darısı bebişini görmeyenlerin başına bende p.tesi görücem inş. bu sefer çok uzun oldu bizim için ama artık bundan sonra 2 hafta gidicez
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
cnm gününü hesapla hangi gün doluyorsa o gün doktorunun yanına git bana vizite kağıdı getir dedi yanında haberin olsun
günaydın canım çok tatlı çıkmışsın...
amanın kocaman olmuş göbüş bende çekiliyorum hafta sonu ailem için koyucam bir kaç resim burayada koyarım
Maşallah kızına da , sana da tatlım,çok güzelsinizzz
Maşallah cnmçok tatlı çıkmışınız ana kızz
maşallahçok tatlısınız ikinizde :)
Maşallah canımçok güzel göbüşde sende
oh hazır dur her daim cnm ne olur ne olmaz geli verir apar topar dikkat ne kadar geç gelirse o kadar iyi gelişir çnk umarım zamanından önce gelmez
amanın yalancı sancılar başlamış bile gerçi 30. haftadan sonra normal diyorlar cnm
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
sğl cnm bende bizim buralarda alıcak yerler araştırıyorum şimdi bakalım
güzel sözleriniz için teşekkür ederim kızlar sizlerin güzel bakışları onlar...
dün eşim geldi eve "ooo aşk kaç beden giyer" diye girdi eve :) dedim elbise 36 beden biraz göbek çıktı o kadar hiç bana dombili deme :) şişko diyerek dolanıyor evin içinde çünkü :)
bu gece bebeğin kıyafetlerini ve geceliklerimi ütüledim çantayı hazırlıcam bugün canım, çantada olması gerekenler listesine birdaha bir göz gezdireyim, eksiklerim varsa bir an önce tamamlayayım....
gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, 23 ocak çabuk gelsin, benimde ocağın 2. haftası sonrasında 2 haftaya düşecek kontrol aralıkları
alevcim senin oradan mavi yılmazlara kadar olan hatta 2 tane yün vs satan yer görmüştüm oralara bak istersen bi, tabi eğer eminönüne gidebilme şansın olursa cennet oralar, hazır kesilmiş birsürü bebek süsü yapılabilecek keçelerde var, senin yaratıcılığına kalmış....
p.tesi sorarım vizite kağıdı istemiyolar ama rapor için gerekli demekki
alevcim senin oradan mavi yılmazlara kadar olan hatta 2 tane yün vs satan yer görmüştüm oralara bak istersen bi, tabi eğer eminönüne gidebilme şansın olursa cennet oralar, hazır kesilmiş birsürü bebek süsü yapılabilecek keçelerde var, senin yaratıcılığına kalmış....
bütün gece zombi olup sabah 8.30 gibi uyumuşum kızlar yarım saat önce annemin telefonuyla uyandım, ben artık düzenli bir uyku istiyorummmmmmgece kocamla uyuyabilmek istiyorummmmmm
uykusuzluğa sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bütün gece zombi olup sabah 8.30 gibi uyumuşum kızlar yarım saat önce annemin telefonuyla uyandım, ben artık düzenli bir uyku istiyorummmmmmgece kocamla uyuyabilmek istiyorummmmmm
uykusuzluğa sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım senin bebişş şubattamı gelcekk
maşallah seninkinin kilosuda çok iyii
moralini bozmak gibi olmasın cnm ama bebek olunca uyku tmm haram olucak
evet evet az kaldı doğumdan sonra kesin uyursunn
mışıl mışıll
2 saatte bir emzirmeye kalkcaz o da sadece uslu bir bebek olursaa dahasını bende bilmiyorumm
sat a göre 7 mart ama doktor 1 şubattan sonra bekleyin dedi, şuan 9 aylık bebek hareketliliğindeymiş boyu kilosu haftasıyla birebir uyumlu gidiyor, sadece anası babası gibi tez canlı benim kızım galiba :)
ağrım olmadan bir sebep için uykusuzluğa varım, şuanda uyumamak için bir sebebim yok vaktim zamanım var ama ağrılardan tüm yaşam stardardım düştü, gün içersinde kendimi yorayım ki gece ağrım olsada yorgunluktan uyurum diye düşünüyor ki 2 hafta öncesine kadar bu taktik işe yarıyordu, 2 haftadır ne yaparsam yapayım sonuç aynı , bel ağrısı sırt ağrısı yanında iğrenç bir bacak ağrısı, kociş her ağşam bacak ve ayak masajı yapıyor sırt bel artık zor oluyor sandalyeye ters oturuyorum ancak o zaman oluyor ama çok verimli değil oda offff offff.....
Ya dün dışarı çıktım, burada ki keçeleri nete göre pahalıydı ve renk seçeneği yoktu, bende netten alacam inşaAllahSağol canım,ben de kalın aldım ama keserken hiç zorlanmadım.Ben dün üç renk keçe aldım (sürekli gidip alabileceğim için iş yerinden dolayı hepsini almadım),görünmez ip kullnadım bi bölümünde ama tekstil yapıştırıcısıyla daha kolay olur bence yapıştırıcı da al.Kurdela,boncuk falan da alabilirsin süslemek için.
ya dün geçmişi okudum alıntı yapmadan yazayım dedim ama isimler karışmışcnm ben keçeden yapmadım benimki tülden prensesinuykusu keçeden yaptı o çok zorlandı ....istersen alırken sor ordakilere hangisini kesmek daha iyi diye incesi derlerse iki inceyi üst ütste yapıştır kestikten sonra
Canım geçmiş olsun, bende doğum sancısının böyle olduğunu bilmiyordum, ilk senden duyuyorum, doğum sancısı çeksem haberim olmayacak, bende üşüttüm herhalde der battaniyeye sımsıkı sarılır yatardımaaaa size söylemeyi unuttum galiba , geçen hafta cuma akşamı ben yalancı doğum sancısı çektim nst ye o yüzden girmiştim zaten.
ben sancıyı hep göbekte hissedilecek birşey zannederdim meğersem değilmiş, belden yayılan bildiğin adet sancısı gibi bacaklara yayılan bir ağrı oluyormuş, göbekte hiçbirşey hissetmiyormuşsun.
MaşaAllah sende çıtırsın, sadece göbüş çıkmış, maşaAllah sana ve kızınaGünaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
canım yaaa valla bayıldım,çok güzel olmuş... maşaAllah sen hem becerikli hemde hızlı çıktın
Hadi gözün aydın,geçmiş olsun tekrarMerhaba herkese...
rahim ağzı kapalıymış...
B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?