2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben çalışmaya devam ediceğim için tam 32 dolduğunda raporu alıcam 37. haftaya kadar çalışır raporu dün doktorum hesapladı 15 ocakta doluyor bende 16 ocakta doktora gidicem rapor almaya

çalışan için son aylar daha zor tabi canım... ben bu gece heyecandan uyuyamam dedim ama öyle bir uyumuşum ki eşim dedi bir horladın ilk defa seni horlarken gördüm dedi... çok utandım...

bemn oturma odasında koltukta uyuyunca horluyomuşum kocamda uyandırmıyo nasılsa yarım saatte anca dönersin diyo valla bende ilk söylediğinde çok utandım ama elden ne gelir idare etsinler artık

raporu 32 hafta dolunca veriyolarmış.

cnm ben çalışmaya devam ediceğim için tam 32 dolduğunda raporu alıcam 37. haftaya kadar çalışır raporu dün doktorum hesapladı 15 ocakta doluyor bende 16 ocakta doktora gidicem rapor almaya

canım seninle günlerimiz aynı benim oğlan 2 gün önden gidiyodu 32 hafta 13 ocakta dolucak bende o zaman gidicem 2 günü bile kar sayıyorum valla bebişi görcem diye :)

raporu 32 hafta dolunca veriyolarmış.

canım seninle günlerimiz aynı benim oğlan 2 gün önden gidiyodu 32 hafta 13 ocakta dolucak bende o zaman gidicem 2 günü bile kar sayıyorum valla bebişi görcem diye :)

cnm gününü hesapla hangi gün doluyorsa o gün doktorunun yanına git bana vizite kağıdı getir dedi yanında haberin olsun

canım eli yavaşmış gerçekten... ama hak geçmesin diye parasını vermen iyi olmuş. normalde çok ayıp yani kocasıda kadın sanki güne gitmiş keyif yapıyor... ya ne anlayışsız kocalar var Allah sabır versin kadına. bence birdahakine başka birini bul...
[/QUOTE]

Sağol canım teşekkür ederim,sen daha güzel yaparsın resim mezunuysan,oda yaptığınız zaman hazırlarsın sende:))))

Çok sağol canımBitsin hemen ekliycem zaten sabırsızlanıyorum bitirmek için hafta sonuna biter heralde...

maşallah bebişinede sanada

günaydın canım çok tatlı çıkmışsın...

amanın kocaman olmuş göbüş bende çekiliyorum hafta sonu ailem için koyucam bir kaç resim burayada koyarım

Maşallah kızına da , sana da tatlım,çok güzelsinizzz

Maşallah cnmçok tatlı çıkmışınız ana kızz

maşallah çok tatlısınız ikinizde :)

Maşallah canımçok güzel göbüşde sende

güzel sözleriniz için teşekkür ederim kızlar sizlerin güzel bakışları onlar...

dün eşim geldi eve "ooo aşk kaç beden giyer" diye girdi eve :) dedim elbise 36 beden biraz göbek çıktı o kadar hiç bana dombili deme :) şişko diyerek dolanıyor evin içinde çünkü :)

oh hazır dur her daim cnm ne olur ne olmaz geli verir apar topar dikkat ne kadar geç gelirse o kadar iyi gelişir çnk umarım zamanından önce gelmez

amanın yalancı sancılar başlamış bile gerçi 30. haftadan sonra normal diyorlar cnm

bu gece bebeğin kıyafetlerini ve geceliklerimi ütüledim çantayı hazırlıcam bugün canım, çantada olması gerekenler listesine birdaha bir göz gezdireyim, eksiklerim varsa bir an önce tamamlayayım....

gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, 23 ocak çabuk gelsin, benimde ocağın 2. haftası sonrasında 2 haftaya düşecek kontrol aralıkları

sğl cnm bende bizim buralarda alıcak yerler araştırıyorum şimdi bakalım

alevcim senin oradan mavi yılmazlara kadar olan hatta 2 tane yün vs satan yer görmüştüm oralara bak istersen bi, tabi eğer eminönüne gidebilme şansın olursa cennet oralar, hazır kesilmiş birsürü bebek süsü yapılabilecek keçelerde var, senin yaratıcılığına kalmış....

bütün gece zombi olup sabah 8.30 gibi uyumuşum kızlar yarım saat önce annemin telefonuyla uyandım, ben artık düzenli bir uyku istiyorummmmmm gece kocamla uyuyabilmek istiyorummmmmm

uykusuzluğa sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım senin bebişş şubattamı gelcekk
maşallah seninkinin kilosuda çok iyii

o zmn beni en iyi eminönü paklar cnm oraya gideyim

evet evet az kaldı doğumdan sonra kesin uyursunn
mışıl mışıll
2 saatte bir emzirmeye kalkcaz o da sadece uslu bir bebek olursaa dahasını bende bilmiyorumm

canım senin bebişş şubattamı gelcekk
maşallah seninkinin kilosuda çok iyii

sat a göre 7 mart ama doktor 1 şubattan sonra bekleyin dedi, şuan 9 aylık bebek hareketliliğindeymiş boyu kilosu haftasıyla birebir uyumlu gidiyor, sadece anası babası gibi tez canlı benim kızım galiba :)

moralini bozmak gibi olmasın cnm ama bebek olunca uyku tmm haram olucak

evet evet az kaldı doğumdan sonra kesin uyursunn
mışıl mışıll
2 saatte bir emzirmeye kalkcaz o da sadece uslu bir bebek olursaa dahasını bende bilmiyorumm

ağrım olmadan bir sebep için uykusuzluğa varım, şuanda uyumamak için bir sebebim yok vaktim zamanım var ama ağrılardan tüm yaşam stardardım düştü, gün içersinde kendimi yorayım ki gece ağrım olsada yorgunluktan uyurum diye düşünüyor ki 2 hafta öncesine kadar bu taktik işe yarıyordu, 2 haftadır ne yaparsam yapayım sonuç aynı , bel ağrısı sırt ağrısı yanında iğrenç bir bacak ağrısı, kociş her ağşam bacak ve ayak masajı yapıyor sırt bel artık zor oluyor sandalyeye ters oturuyorum ancak o zaman oluyor ama çok verimli değil oda offff offff.....

bugün ne kadar sessiz forum böyle....

bu arada becerikli gebeşler sizi, bayıldım yaptıklarınıza ve özendim... benim elimden el işi hiç gelmez o yüzden kızıma hiçbirşey yapamıyorum keşke gelseydide ufacıkta olsa el emeği göz nuru birşeyler yapabilseydim...

günaydın cici anneler biz oğlumla az evvel kaktık dün cok yorulmuşuz da
geçmişi okuyolım....mamamızı yerken

ben akşamları yemeği zor yiyorum sırtım felaket ağrıyo yemekten sonra hemen uzanıyorum mecbur dün kocam fatura getirmiş kesiyim diye oda elimde kestim üüüüf kaç kalem malz. sırtım koptu resmen yazarken allahtan birinide o kesti yoksa ölürdüm heralde

Herkese Selam, nasılsınız bakalım, önce geçmişi okuyayım sonra selam vereyim dedim, maşaAllah 30 sayfa olmuş, bir saatte zor bitirdim...Bu arada çizelgelerinde 30. haftayı gören arkadaşlarımız var, onları görünce nasıl mutlu oldum, Darısı bize inşaAllah

Balıktan bahsedilmiş, maalesef bende belığı sevmeyenlerdenim, hatta burada balık tavsiyeleri ve tarifler almıştım, en son üç hafta önce yedim:26::26: hatta burada görmesem aklıma gelmeyecekti, bu gün akşam balık yapayım bari:26:

Ya dün dışarı çıktım, burada ki keçeleri nete göre pahalıydı ve renk seçeneği yoktu, bende netten alacam inşaAllah

ya dün geçmişi okudum alıntı yapmadan yazayım dedim ama isimler karışmışbu arada dediğin mantıklı

Canım geçmiş olsun, bende doğum sancısının böyle olduğunu bilmiyordum, ilk senden duyuyorum, doğum sancısı çeksem haberim olmayacak, bende üşüttüm herhalde der battaniyeye sımsıkı sarılır yatardım

MaşaAllah sende çıtırsın, sadece göbüş çıkmış, maşaAllah sana ve kızına

canım yaaa valla bayıldım,çok güzel olmuş... maşaAllah sen hem becerikli hemde hızlı çıktın

Hadi gözün aydın,geçmiş olsun tekrar bende geçen hafta Ankarada kontrole gittim, ve tekrar kontrolüm 23 ocakta, o zaman 32 haftalık olacağım, sonrada iki haftada bir olacakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…