2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sık dişini cnm dayan geçecek bu günlerde

benimde sata göre 12 marttı ultrasona göreede aynı idi şimdi değiştii 3 hafta öne geldii
son aylara girdik sağlıklı besleneyimm bebek gelişsin dedim acukk fazla gelişmişş
seninkide öyle 31 haftalık bebek aşarı yukarı 1400 gr. filan oluyomuşş seninkininde maşallahı varr
zati karnından belli top gibi çıkmış demekki sende çok kilo almamışsın yağlanmamışsın bebeğini beslemişsin
maşallah haftana göree kilosu fazla topaç olacak topaçç
benimde bu hafta 28 idi 31 çıktı
hangisine göree olcak bilmiyorumm
hangi haftadayımm onuda bilmiyorumm sadece 1 haftada karnım çok şişti büyüdü ağırlaştımm ufak sancılarda başladıı
kafam karıştıı
doktor 1 hafta önden gider olur normal ama 3 hafta gidiyosa çok fark varr dikkat edeceksin hazırlıklı olacaksın dedii
zati ultrasonda kocaman bebekti tombul tombul olmuşş
bizde martta doğacak diye beşiğini arabasını almadık kıyafet halı perde dolabını hallettim odası hazır ama beşiği yoktuu
şimdi bu ayy en azından beşiğini alcazz
eşimde bi telaşlandıki sormaa
ne eksiği kaldı deyip duruyoo
böyle giderse benimde sanırım şubat başı gelir heraldee
zaten martta kadar beklerseler bu yaramazlar 5 kiloyu bulur valla şimdiden bu kilodalar son haftalar daha çok alıcaklarr tosun bebek olucaklar
zaten benim altta baskı yapıyoo bir haftadırr alttan alttan hafif ağrılarım varr doktor 31 haftaya göre normal dedii
kafam karıştıı valla

cok güzel oldu bunlar cnm ellerine sağlık ben dün ördekle köpek şablon ekledim gördünmü?

cnm sende bebişde süpersiniz ...heyecanlı anne seni bende senin gibiyim bu heycanla erken den doğurcaz ...sabah a karşı uynaıyorum bakıyorum bebiş oynuyo kalkıp o anın tadını çıkarıyorum dün tülümüzü ütüleyip taktık bugünde kapı süsünü takıcam...birde ahşapdan loğusa şerbeti tepsisi yapmak istiyorum

Sağol canım teşekkür ederim,sen daha güzel yaparsın resim mezunuysan,oda yaptığınız zaman hazırlarsın sende:))))[/QUOTE]

özgecim,keçeler süper olmuş, ellerine sağlık... ben birkaç bişi sorucam: daha küçük parçaları birleştirmek için yapıştırıcı falan kullanılabilir mi, bir de dikişli kısımlarda ne tür ip kullandın?

bende tüllü kapı süsümü taktımm
biz heyecanlandıkça onlarr erkenden gelcek sanırımm

Çok sağol canım teşekkür ederim,pahalıysa internetten sipariş var ne kadardı orda?

Benimde cumartesi günü kontrollerim vardı, benimde 2 hafta öne geçmiş oğlum. 27+1 olması geekirken 29+1 çıktı. Kilosu da 1200 gr. Şimdi senin yazını okuyunca çok mu kılolu dıye dusunmeye basladım. Ben normal dogum dusunuyorum, doktor sadece 4 kiloyu asarsa normal olmayabilir dedi, ama dogum zamanını etkilemez dedi, kilolu olur ama normal zamanında olur dedi. Kafam karıştı şimdi, benim 15 mart diyorlardı, sezeryan olursa 1 mart desek bu 2 haftayı da koyarsak şubat 15'e geliyor, boyle mı dusunmeliyim bende, daha odası gelmedi, daha cok hazırlık var ya yetişmez valla...

Sağol canım teşekkür ederim,sen daha güzel yaparsın resim mezunuysan,oda yaptığınız zaman hazırlarsın sende:))))

özgecim,keçeler süper olmuş, ellerine sağlık... ben birkaç bişi sorucam: daha küçük parçaları birleştirmek için yapıştırıcı falan kullanılabilir mi, bir de dikişli kısımlarda ne tür ip kullandın?[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım,küçük parçaları birleştirmek için tekstil yapıştırıcısı kullandım,ip olarakda evdeki dikiş iplerini kullandım yeni almadım.Görünmesini istemediğim yerler için hayalet ip diyolar ondan kullandım (misinaya benziyo).

canım sen hazırlıklı ol çünkü sadcee ultrasonda kilosuna göre haftası belirlenmiyo uyluk kemiğine kafa ölçümüne karın çevresi ölçümüne boyuna herşeyine bakılıyoo
ona göre belirleniyo haftasıı
doğumun ne zaaman olacağı belli olmaz ona bakılırsa arkadaşımınki günü bitti gelmedii herşey hazır herşey normal gelmedi sezeryanla aldılarr günü geçtiği içinn
aldıklarında parmağını emiyormuştu düşün o kadar rahat gelmeye niyeti yokmuş yanii yaramazınn
30. haftadan sonra erken doğum olanlarında çoğu bu sebepten oluyoo
çok öyle erken doğum yapan evde yapan hastaneye yetişemeyen
herkesin günü gününe gelmiyoki veya sezeryan tarihi veriyorlarr tarihinden önce geliveriyo normal doğumlaa
sanırım gelişimini tamamlayan bebek geliyo heralde
biz yinede temkinli olalımm
ne olur ne olmazz
4 kilo bebek normal doğumm çokk zor olurr ama olmaz idyede bişey yokk çok duydum
ben 3.5 kilo doğmuşum meselaa
benim boyum 170 eşiminki 185 zaten bizim minicik bir bbeğimiz olmazdıı

özgeengin canım senn migrenin vardıı bulduğun hamilelikteki en işe yarar şey ne akşamdan beri migrenim tuttu epeydir yoktu gece parol içtim tabiki hiç fayda etmedi sabah patates sardım banamısın demedi bel ağrısı sırt ağrısı bacak(vajen kasları ağrısı)bide bugün migren allahım şifa sendeeee

karkadaşlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti

Canım çok geçmiş olsun,benim migrenime bişey işe yaramıyodu(Buz torbası koyabilirsin,karanlık bi odada uzan ışık rahatsız ediyosa gözlerini tülbentle bağla ben öyle yapıyorum.Kahve işe yarıyomuş bi de ama hiç denemedim ilk zamanlar düşüğe neden oluyo diye dr içme dedi şimdi sorun olmaz sanırım.inş.geçer canım

okuduğum kadarıyla artık bebişlerimiz büyüyor maşallah şimdiden uykusuz geceler başlamış:)benımde normalde bbır agrım yok cok şükür gece yatınca yer bulamıyorum kendıme anca sabah karsı uyuyorum bel agrısından.sabahları eşim kaldırıyo benı dıyorum belım tutuluyo benım bana dıyo normal normal hamılesınya ondan:):)daha once doğurmuş gibi konuşuyo ne zaman bişi desemhamılesınya ondan dıyor her seferınde:):)benımde yarın şeker yüklemem var kısmetse onuda bır atlatsam hayırlısıyla:):)herkes atlattı bır ben kaldım her halde:)artık dogum muhabetlerı başlamış herkes sabırsızlanıyor bebişlere kavuşmak için.RABBİM hepimize kolay dogumlar saglıklı,hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..

çoğumuzda bayadır olan bi durum bu bende akşamları seyrediyorum çok zevkli oluyo :)

evet bende bir kaç zamandır anlıyorum artık hatta eşime bıle goterıyorum tekme atcagı zaman derıye yaklaşıyo hıssedıyorum hemen eşime dıyorum bak şimdi tekmelıcek:)oda catlıyo meraktan yaa nasıl bır duygu yaa nasıl anlıyosun tekmelıcegını deyıp duruyo bana

özgeenginn
tamamm canım çok teşekkür ediyorumm bi kahve yapim ben en iisi yatmaktan kafam seme gibi olduu:)))

Son düzenleme:

anneyim ben anlarım deseydin sonuçta kaç aydır onlar oldu tüm hayatımız . bende bakıyorum büzüşüyo önce sonra takk bi tekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…