- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.501
sat a göre 7 mart ama doktor 1 şubattan sonra bekleyin dedi, şuan 9 aylık bebek hareketliliğindeymiş boyu kilosu haftasıyla birebir uyumlu gidiyor, sadece anası babası gibi tez canlı benim kızım galiba :)
ağrım olmadan bir sebep için uykusuzluğa varım, şuanda uyumamak için bir sebebim yok vaktim zamanım var ama ağrılardan tüm yaşam stardardım düştü, gün içersinde kendimi yorayım ki gece ağrım olsada yorgunluktan uyurum diye düşünüyor ki 2 hafta öncesine kadar bu taktik işe yarıyordu, 2 haftadır ne yaparsam yapayım sonuç aynı , bel ağrısı sırt ağrısı yanında iğrenç bir bacak ağrısı, kociş her ağşam bacak ve ayak masajı yapıyor sırt bel artık zor oluyor sandalyeye ters oturuyorum ancak o zaman oluyor ama çok verimli değil oda offff offff.....
sat a göre 7 mart ama doktor 1 şubattan sonra bekleyin dedi, şuan 9 aylık bebek hareketliliğindeymiş boyu kilosu haftasıyla birebir uyumlu gidiyor, sadece anası babası gibi tez canlı benim kızım galiba :)
ağrım olmadan bir sebep için uykusuzluğa varım, şuanda uyumamak için bir sebebim yok vaktim zamanım var ama ağrılardan tüm yaşam stardardım düştü, gün içersinde kendimi yorayım ki gece ağrım olsada yorgunluktan uyurum diye düşünüyor ki 2 hafta öncesine kadar bu taktik işe yarıyordu, 2 haftadır ne yaparsam yapayım sonuç aynı , bel ağrısı sırt ağrısı yanında iğrenç bir bacak ağrısı, kociş her ağşam bacak ve ayak masajı yapıyor sırt bel artık zor oluyor sandalyeye ters oturuyorum ancak o zaman oluyor ama çok verimli değil oda offff offff.....
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
maşallah cnm ikinizede heyecanlı anne bende senin gibiyim herşey hazır oldun da kendime iş çıkarayım isyiyorum ...
Eki Görüntüle 311561
canım eli yavaşmış gerçekten... ama hak geçmesin diye parasını vermen iyi olmuş. normalde çok ayıp yani kocasıda kadın sanki güne gitmiş keyif yapıyor... ya ne anlayışsız kocalar var Allah sabır versin kadına. bence birdahakine başka birini bul...[/B]
cnm sende bebişde süpersiniz ...heyecanlı anne seni bende senin gibiyim bu heycanla erken den doğurcaz ...sabah a karşı uynaıyorum bakıyorum bebiş oynuyo kalkıp o anın tadını çıkarıyorum dün tülümüzü ütüleyip taktık bugünde kapı süsünü takıcam...birde ahşapdan loğusa şerbeti tepsisi yapmak istiyorum
Herkese Selam, nasılsınız bakalım, önce geçmişi okuyayım sonra selam vereyim dedim, maşaAllah 30 sayfa olmuş, bir saatte zor bitirdim...Bu arada çizelgelerinde 30. haftayı gören arkadaşlarımız var, onları görünce nasıl mutlu oldum, Darısı bize inşaAllah
Balıktan bahsedilmiş, maalesef bende belığı sevmeyenlerdenim, hatta burada balık tavsiyeleri ve tarifler almıştım, en son üç hafta önce yedim:26::26: hatta burada görmesem aklıma gelmeyecekti, bu gün akşam balık yapayım bari:26:
Ya dün dışarı çıktım, burada ki keçeleri nete göre pahalıydı ve renk seçeneği yoktu, bende netten alacam inşaAllah
ya dün geçmişi okudum alıntı yapmadan yazayım dedim ama isimler karışmışbu arada dediğin mantıklı
Canım geçmiş olsun, bende doğum sancısının böyle olduğunu bilmiyordum, ilk senden duyuyorum, doğum sancısı çeksem haberim olmayacak, bende üşüttüm herhalde der battaniyeye sımsıkı sarılır yatardım
MaşaAllah sende çıtırsın, sadece göbüş çıkmış, maşaAllah sana ve kızına
canım yaaa valla bayıldım,çok güzel olmuş... maşaAllah sen hem becerikli hemde hızlı çıktın
Hadi gözün aydın,geçmiş olsun tekrarbende geçen hafta Ankarada kontrole gittim, ve tekrar kontrolüm 23 ocakta, o zaman 32 haftalık olacağım, sonrada iki haftada bir olacakmış....
benimde sata göre 12 marttı ultrasona göreede aynı idi şimdi değiştii 3 hafta öne geldii
son aylara girdik sağlıklı besleneyimm bebek gelişsin dedim acukk fazla gelişmişş
seninkide öyle 31 haftalık bebek aşarı yukarı 1400 gr. filan oluyomuşş seninkininde maşallahı varr
zati karnından belli top gibi çıkmış demekki sende çok kilo almamışsın yağlanmamışsın bebeğini beslemişsin
maşallah haftana göree kilosu fazla topaç olacak topaçç
benimde bu hafta 28 idi 31 çıktı
hangisine göree olcak bilmiyorumm
hangi haftadayımm onuda bilmiyorumm sadece 1 haftada karnım çok şişti büyüdü ağırlaştımm ufak sancılarda başladıı
kafam karıştıı
doktor 1 hafta önden gider olur normal ama 3 hafta gidiyosa çok fark varr dikkat edeceksin hazırlıklı olacaksın dedii
zati ultrasonda kocaman bebekti tombul tombul olmuşş
bizde martta doğacak diye beşiğini arabasını almadık kıyafet halı perde dolabını hallettim odası hazır ama beşiği yoktuu
şimdi bu ayy en azından beşiğini alcazz
eşimde bi telaşlandıki sormaa
ne eksiği kaldı deyip duruyoo
böyle giderse benimde sanırım şubat başı gelir heraldee
zaten martta kadar beklerseler bu yaramazlar 5 kiloyu bulur valla şimdiden bu kilodalar son haftalar daha çok alıcaklarr tosun bebek olucaklar
zaten benim altta baskı yapıyoo bir haftadırr alttan alttan hafif ağrılarım varr doktor 31 haftaya göre normal dedii
kafam karıştıı valla
cok güzel oldu bunlar cnm ellerine sağlık ben dün ördekle köpek şablon ekledim gördünmü?
Sağol canım teşekkür ederim,sen daha güzel yaparsın resim mezunuysan,oda yaptığınız zaman hazırlarsın sende:))))
Benimde cumartesi günü kontrollerim vardı, benimde 2 hafta öne geçmiş oğlum. 27+1 olması geekirken 29+1 çıktı. Kilosu da 1200 gr. Şimdi senin yazını okuyunca çok mu kılolu dıye dusunmeye basladım. Ben normal dogum dusunuyorum, doktor sadece 4 kiloyu asarsa normal olmayabilir dedi, ama dogum zamanını etkilemez dedi, kilolu olur ama normal zamanında olur dedi. Kafam karıştı şimdi, benim 15 mart diyorlardı, sezeryan olursa 1 mart desek bu 2 haftayı da koyarsak şubat 15'e geliyor, boyle mı dusunmeliyim bende, daha odası gelmedi, daha cok hazırlık var ya yetişmez valla...
özgeengin canım senn migrenin vardıı bulduğun hamilelikteki en işe yarar şey ne akşamdan beri migrenim tuttu epeydir yoktu gece parol içtim tabiki hiç fayda etmedi sabah patates sardım banamısın demedi bel ağrısı sırt ağrısı bacak(vajen kasları ağrısı)bide bugün migren allahım şifa sendeeee
karkadaşlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti
karkadaşlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti
çoğumuzda bayadır olan bi durum bu bende akşamları seyrediyorum çok zevkli oluyo :)
evet bende bir kaç zamandır anlıyorum artık hatta eşime bıle goterıyorum tekme atcagı zaman derıye yaklaşıyo hıssedıyorum hemen eşime dıyorum bak şimdi tekmelıcek:)oda catlıyo meraktan yaa nasıl bır duygu yaa nasıl anlıyosun tekmelıcegını deyıp duruyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?