2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba ARkadaşlar,

Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...

BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:)) Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...

Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......

Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........(((18:

doktorundan memnunsan devam et bence ama devlette şöyle bişy var gece sansın olsa nöbetçi dr kimse o doğum yaptırıcak özelde kendi dr çağırma imkanın var ama senin sezeryan olacaksa zaten planlı olur o zman sorun olmaz

Saol canım ya...ama ne zor bi durummuş bu.....doktoruma da çok güveniyorum....sanırım kendi doktorumla devlet hastanesinde dewam etmeliyim(20:

ben olsam devlette yapardım heralde, sezeryan olacağı için başka bir doktora denk gelme şansın da yok, normal olsaydı arkadaşın dediği gibi nöbetçi doktorlar giriyo doğuma... oda da bulunur bence, doğumda uzun süre yatılmadığından çabuk boşalıyodur bence odalar,

Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyiss daha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır

Çok güzeller canım,güle güle kullansın minik:))Ben de daha alıcam ama internetten güvenemiyorum,bakalım bulursam bende bunu almak istiyorum.
Eki Görüntüle 311819

Canım bu da cotton box galiba dimi? Renkleri çok daha canlı geldi kumaşıda güzel.. ben gitti gidiyordan aldım 25 tl uygundu bi bak istersen.. gitti gidiyor güvenilir bi site ürün eline geçtikten sonra ödemeyi onaylıyosun.

Evet canım cotton box,sen söyleyince o gün baktım ama bu model yok.Çok uygun mağzada 35tl demişler anneme.

cnm bana da doktorum her gitiiğimde bol su içmenizi istiyorum diyor acaba bende de mi o sorun var bana bişey demedi ama...bol su içersen tabi ki o risk en aza iniyor cnm o yüzden doktorlarımızın dediği gibi yapmalıyız..
hayırlısı olsun cnm ne güzel bebişini görmüşsün

gözün aydın cnm ne kadar güzel hiç kilo almaman sen 61 sin ama ben 91 kiloyumyaaaa devlet gitse bile doğum için özele gelmez mi cnm sordun mu hiç??doktoruna söylersin o sana özel oda ayarlar olmazsa devlette doğurmak da güzel ama tabi doktorunla önceden herşeyi ayarlaman lazım bence de bu saatten sonra doktor değiştirme

bende tüllü kapı süsümü taktımm
biz heyecanlandıkça onlarr erkenden gelcek sanırımm

evet cnm az kaldı şafat sayıyoruz eşimle...

2 sine cok güzel cnm...

ya sular akmıyo rezilliğe bak ya birde akşam 18: 00 da gelicekmiş yarında aynı saate kadar kesikmiş....buski buskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…