- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.521
özgeenginn
tamamm canım çok teşekkür ediyorumm bi kahve yapim ben en iisi yatmaktan kafam seme gibi olduu:)))
Herkese Merhaba ARkadaşlar,
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......
Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........((( 18:
merhaba kızlarr..........
nihayet bugün itibariyle 30. haftalarımıza geldik, artık geri sayım başladı sayılır :)
ben aşırı uyuyunca duş alıyorum.o zaman geçiyo kafamın sepetliği
doktorundan memnunsan devam et bence ama devlette şöyle bişy var gece sansın olsa nöbetçi dr kimse o doğum yaptırıcak özelde kendi dr çağırma imkanın var ama senin sezeryan olacaksa zaten planlı olur o zman sorun olmaz
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......
gözün aydın canım 7. ayıda bitirmiş oldun böylece darısı 8 e olsun :)
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Çok güzeller canım,güle güle kullansın minik:))Ben de daha alıcam ama internetten güvenemiyorum,bakalım bulursam bende bunu almak istiyorum.
Eki Görüntüle 311819
Güle güle kullansın minişin kuzum çook güzeller
Canım bu da cotton box galiba dimi? Renkleri çok daha canlı geldi kumaşıda güzel.. ben gitti gidiyordan aldım 25 tl uygundu bi bak istersen.. gitti gidiyor güvenilir bi site ürün eline geçtikten sonra ödemeyi onaylıyosun.
cnm bana da doktorum her gitiiğimde bol su içmenizi istiyorum diyor acaba bende de mi o sorun var bana bişey demedi ama...bol su içersen tabi ki o risk en aza iniyor cnm o yüzden doktorlarımızın dediği gibi yapmalıyız..bugun sonunda kızımı görmeye gittik,1 ay olmuştu çok heyecanlıydım. KKızım 1400gr ve boyuda 38 cm olmuş.Ama doktor suyun azalmış dedi,istirahat et bol su iç dedi. Moralim bozuldu bu ne demek şimdi,ne kadar ne riski var? sormak aklıma bile gelmedi.
Bunu yaşayan var mı aranızda?
günaydın güzel anneler biz dün doktor teyzemize gittik kızımız gayet iyi büyümüş cnm kızım ocak 16 da gidicem doktora ve nts girmeye başlıcam o gün 37. haftaya kadar çalışır raporuda alıcam bakalım hayırlısı
gözün aydın cnm ne kadar güzel hiç kilo almaman sen 61 sin ama ben 91 kiloyumMerhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
bende tüllü kapı süsümü taktımm
biz heyecanlandıkça onlarr erkenden gelcek sanırımm
gözün aydın cnm ne kadar güzel hiç kilo almaman sen 61 sin ama ben 91 kiloyumyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?