- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.561
evet bende eşimde çok beğendik, kendimiz alacak olsak kesin alırdıkta, annemler alacak diye acaba fiyatı pahalımı diye düşünmüştüm.... aman alayım yaaa, onlarda sonuçta torunlarına yapacaklar değil miÇok sağol canım darısı senin bebişe olsun inşallah..
Bence uygun zaten dolapla şifonyer olunca 1500-2000 oluyo fiyatı ki sen uyku seti de var diyosun.. onlarda ayrı bi pahalı oluyo.. beğendiysen süper bence..
Sorma ben de her sabah yemek getirdiğim için el kol dolu geliyorum işe, akşam da kargodan gelenleri götürüyorum yine el kol dolu :))) nakliye şirketine döndüm.. adım da hazır: Kanguru Nakliye Hizmetlerianne karnı gibi güvenli
aslında dinleniyorum eve yormuyorum kendimi ama yinede ağrılar başladı vallaaaa bol bol yatıp dinlenmek lazmm sanırım
Biz senle kesin aynı gün doğurcaz söleyim bak :)) boy kilo sat herşey aynı gidiyo
bu gece bende uykusuz geçirdim canım bel ağrım vardı fazlaydı uyuyamadımm.....
maşaallahh göbüşünde sende çok tatlısınızzzz
canım ya burda tanesine 2 lira diyorlar 20-20 cmdi, nette aynı boyutta 3 tanesi 1,5 lira ve daha çok renk çeşidi var...
canım sezeryan olacaksa başka doktor girmez zaten, kendi doktorun girer, birde devlet hastanelerinde de özel odalar oluyor, biz anneannemin ameliyatını Ankara Üniversitesin hastanesinde profa yaptırdık ve özel oda tuttuk, başka hastanelerde ne kadar bilmiyorum ama orda geceliği 100tl... ve çok konforlu, sen sezeryan tarihini belirlersen, ona göre odanıda tutarsn
çok şirinler , kızınla birlikte güzel günlerde güle güle kullanın
Bende uyku seti mi, yoksa nevresim takımımı karar veremedim... ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, ankarada bir beşik beğendim... Beşik 4 çekmeceli, sallanan ve beş yaşına kadar kullanabileceği beşik, İçinde marka yatağı, Funnababy uyku seti, korumalığı, dönencesi dahil 800 tl dediler, beşik ağaçtan yapılmış ve sadece verniklenmiş bir beşik.... bana pahalı gibi geldi, ama annemgil alacaklar ve sen fiyatını düşünme, zaten oda yaptırmadın bize, hiç değilse beşik içine sinen, güzel olsun diyorlar, kararsız kaldım:44:
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
Herkese merhaba geçmişi okuduk geldik.
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
hoş geldin cnmmmm
Ya Özge'cim sen bırak işi başla siparişleri almaya:))Bak bu işte de güzel para varr
Ben de öyleyim canım ya,tuvalete diye bir kalkıyorum sonra gram uyku yok.Sola hiç yatamıyordum şimdi dan dunn bi sürü tekme yiyorum ve ağrı yapıyor başı soldaydı ondan sanırım,sağa dönüyorum güp güp ordan yiyorum tekmeleri sırt üstü de ben uyuyamıyorum.Şimdiden başladı uykusuzluk:2:bütün gece zombi olup sabah 8.30 gibi uyumuşum kızlar yarım saat önce annemin telefonuyla uyandım, ben artık düzenli bir uyku istiyorummmmmmgece kocamla uyuyabilmek istiyorummmmmm
uykusuzluğa sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm sende bebişde süpersiniz ...heyecanlı anne seni bende senin gibiyim bu heycanla erken den doğurcaz ...sabah a karşı uynaıyorum bakıyorum bebiş oynuyo kalkıp o anın tadını çıkarıyorum dün tülümüzü ütüleyip taktık bugünde kapı süsünü takıcam...birde ahşapdan loğusa şerbeti tepsisi yapmak istiyorum
Ooooo uzun zamandır hissediyoruz çoğumuz.Hep hareket etsin kuzular bizi korkutmasınlarkarkadaşlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti
Ayyy korktum birden 30 u görünce biz daha 26 dayızzzmerhaba kızlarr..........
nihayet bugün itibariyle 30. haftalarımıza geldik, artık geri sayım başladı sayılır :)
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Ben de cottonbox aldım baykuşlusunu,yatağını aldıktan sonra 2 tane daha almayı planlıyorum.Gayet güzel kaliteli ve uygunlar.Güle güle kullansın kuzucuğun.Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
evet cnm az kaldı şafat sayıyoruz eşimle...
2 sine cok güzel cnm...
ya sular akmıyo rezilliğe bak ya birde akşam 18: 00 da gelicekmiş yarında aynı saate kadar kesikmiş....buski buskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yani gün içersinde yürüyüşünü yap sonra bol bol dinlen cnm senin işin zor çnk
ben canlı doğumm yapmayı planlıyorum zaten :) şimdi koyacam bilgisayarı kenara an ve an yazcam :) görenler delisin dicek :)
bu arada nevresim takımını güle güle kullan ben sadece 1 tane takım aldım onun dışında 3 çarşaf olsun yeter diye düşünüyorum ne dersin ?
Ya Özge'cim sen bırak işi başla siparişleri almaya:))Bak bu işte de güzel para varrEllerine sağlık çok güzel olmuşşş maymuncuk
Çok sağol canım ek iş yapmayı düşünüyorum
günaydın güzel anneler biz dün doktor teyzemize gittik kızımız gayet iyi büyümüş cnm kızım ocak 16 da gidicem doktora ve nts girmeye başlıcam o gün 37. haftaya kadar çalışır raporuda alıcam bakalım hayırlısı
Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
ben de horluyomuşumbebekler baskı yaptığı için horlama oluo sanırım benimde çıtım çıkmazdı uyurken ama şimdi horluomuşum çok ayıp yaa :))) bide bişi sorcam raporu tam 32 oluncamı aLIOruz yoksa 31+1,2,3 te felanmı
güle güle kullan canım çok güzellerSelam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
gözün aydın canım ben nst den korkuyorum ya öyle durmadan niye girelim boşuna. teyzem ben ona bağlanınca sancılanıyordum demişti...
korkma cnm yaa onuda ulturason gibi düşün bebeğini görcekmiş gibi gerisini boş ver gitsin ben biraz rahatım bu konularda çnk ne zaman geliceğini bir tek mevlam bilir umarım zamanında ve sağlıklı gelir gerisi önemli değil sen nasılsın iyisin dimi
Sağol canım... Evet sadece çarşaf da yeter bence yastık kılıfı zaten 2 tane oluyo.. ben uyku seti almıycam o yüzden nevresimi iki aldım. Amaa en önemlisi alez onu unutmuştum onuda aldım bugün, su geçirmez alez olmazsa yatak perişan olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?