2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım darısı senin bebişe olsun inşallah..
Bence uygun zaten dolapla şifonyer olunca 1500-2000 oluyo fiyatı ki sen uyku seti de var diyosun.. onlarda ayrı bi pahalı oluyo.. beğendiysen süper bence..
evet bende eşimde çok beğendik, kendimiz alacak olsak kesin alırdıkta, annemler alacak diye acaba fiyatı pahalımı diye düşünmüştüm.... aman alayım yaaa, onlarda sonuçta torunlarına yapacaklar değil mi

Biz senle kesin aynı gün doğurcaz söleyim bak :)) boy kilo sat herşey aynı gidiyo

ben canlı doğumm yapmayı planlıyorum zaten :) şimdi koyacam bilgisayarı kenara an ve an yazcam :) görenler delisin dicek :)

bu arada nevresim takımını güle güle kullan ben sadece 1 tane takım aldım onun dışında 3 çarşaf olsun yeter diye düşünüyorum ne dersin ?

bu gece bende uykusuz geçirdim canım bel ağrım vardı fazlaydı uyuyamadımm.....

maşaallahh göbüşünde sende çok tatlısınızzzz

teşekkür ederim canım :)

Benim aldıklarım sanırım 50*50 2,5tl,internette baya ucuzmuş ama görmeden de nasıl alıcaksın.Yine de sen bilirsin güvenilir bi siteyse internetten al canım.Öbür türlü pahalıya gelcek sana.

Maşallah sana da kızına da

Ne güzel güzel haberlerle gelmişsin böbreklerindeki durumun düzelmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider

Ya Özge'cim sen bırak işi başla siparişleri almaya:))Bak bu işte de güzel para varrEllerine sağlık çok güzel olmuşşş maymuncuk Ben de öyleyim canım ya,tuvalete diye bir kalkıyorum sonra gram uyku yok.Sola hiç yatamıyordum şimdi dan dunn bi sürü tekme yiyorum ve ağrı yapıyor başı soldaydı ondan sanırım,sağa dönüyorum güp güp ordan yiyorum tekmeleri sırt üstü de ben uyuyamıyorum.Şimdiden başladı uykusuzluk:2:
Ooooo uzun zamandır hissediyoruz çoğumuz.Hep hareket etsin kuzular bizi korkutmasınlar
merhaba kızlarr..........
nihayet bugün itibariyle 30. haftalarımıza geldik, artık geri sayım başladı sayılır :)
Ayyy korktum birden 30 u görünce biz daha 26 dayızzz

Aaaa ben bugün evde yoktum yeni geldim dershaneden ama bizde hep vardı sen gel bizeee
Bize gelince gece hiç uyumadık e haliyle geç kalktım koca göbüşüme kıyafet bulamadığım için de dershaneye geç kaldımOnu mu giysem bunu mu derken yarım saat geç kalıvermişim.Biraz önce de eve girdik hemen yemek yapayım sonra oturucam umarım.

Sağol canım... Evet sadece çarşaf da yeter bence yastık kılıfı zaten 2 tane oluyo.. ben uyku seti almıycam o yüzden nevresimi iki aldım. Amaa en önemlisi alez onu unutmuştum onuda aldım bugün, su geçirmez alez olmazsa yatak perişan olur :))

gözün aydın canım ben nst den korkuyorum ya öyle durmadan niye girelim boşuna. teyzem ben ona bağlanınca sancılanıyordum demişti...

gözün aydın canım ne güzel her şey yolunda inş. hep böyle devam eder. ben 2 aralıkta dr.a gitmiştim 16 aralıkta detaylıya gittim 30 aralıkta tekrar randevu verdi ve 13 ocakta mecbur yine gidicem rapor almaya 30 aralıktakini iptal mi etsem

ben de horluyomuşum

güle güle kullan canım çok güzeller

Şu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???

bende soruyorum durmadan anneme ondan alcaz mı bundan alcaz mı alez alma ben yatağın içine pamuk ince bişey yapıcam dedi sıcak tutsun diye böyle giderse hiç bişey aldırmıcaklar bana onu alma bunu alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…