2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr bebişlerimle çarşıya çıktık bugün yeni geldikkk primadan hediye paketimiz gelmişşş için çok fazla birşey yok aslında yinede sağolsunlarr işte....
bu gece bel ağrısında uyuyamadım kızlarr çok korktum valla neyseki sabaha kadar geçti şimdi yok ağrım falan ister istemez insan telaşlanıyor heyecanlanıyorr Allahım zamanında kucagımıza almayı nasip etsin hepimize bebişlerini....

çok güzel ikiside güle güle uyusun içinde minik kuzu :)

Çok güzeller canım,güle güle kullansın minik:))Ben de daha alıcam ama internetten güvenemiyorum,bakalım bulursam bende bunu almak istiyorum.
Eki Görüntüle 311819

bende bunu beğendim ama almadım henüz karar veremedim daha doğrusu annem alma ben dikerim dedi o yüzden bekliyoruz :)

2 sine cok güzel cnm...

cnm güle güle kullansın kızın nevresimlerini

çok güzel ikiside güle güle uyusun içinde minik kuzu :)

Teşekkür ederiz teeeseleeer Darısı tüm minişlere olsun inşallah..
Kargodan şimdide dönence geldi.. İş yerinin güvenliği naaptınız böyle diyo bütün kargolar size çalışıyo :))) napıyım her biri ayrı firmayla gönderiyo daha yolda da kargolar var nerde neyi ucuz bulsam almışım

Eki Görüntüle 311864 Eki Görüntüle 311865
kızlar bende nisan annesiyim.sizlerin doğum yaklaştı ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.. benim doğum fotoğrafçılığı yapan çok sevdiğim bir arkadasım var üstelik fiyatları çok uygun. istanbulda olupta doğum fotoğrafçısı isteyen var mı?anadolu yakasında sadece sezeryana gidiyoo avrupa yakasında normal+sezeryan.kapı afişi+20 fotoğraf istenirse albüm.fotoğraf büyüklüğü size ait.kapı afişide ben bilmiyordum açıklayım bebeğinizle doğumda çekilen ilk fotoğraf bilgisayara yüklenip baskıya gidiyoo siz doğumdan çıkınca süslenip hastane kapısına veya dilerseniz odanıza asılıyoo.isteyen varsa bana mesaj atabilir.bu arada arkadasım bayan profesyonel makinası çok iyi. yılbası takvimide yapılabilir bilginiz olsuunn.

amin cnm dikkat et fazla yorma kendini

Çok saolun kızlar,sanırım dediğiniz gibi bu saatten sonra doktor değiştirmek çok zor....Eh bu işe en çok eşim sewinecek herhalde:)))))) DEvlette doğum ücreti özele göre çok azdır herhaldeeeeee:)))) ehh artık özel odayı doktorum ayarlar artık....

Neyse birazcık moralim düzeldi:))

canım sen beni yanlış anlamışsın :) benim kız önde gitmiyor mesela geçen hafta pazartesi 27+4 idim ve boy kilo ölçümleride aynı tarihi verdi ultrason ile sat uyumlu bende ama kız fazla hareketli o yüzden doktor gününü doldurmaz erken gelir dedi, geçen hafta 1160 gr 35 cm idi...

ben aylardır idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum korkusu yaşadığımızdan herşeyi hazırladık, tek eksik kendisi artık bezine kadar var o kadar diim sana, hastanede dağıtılacak şeker çikolatanın alınması kaldı birtek süslerini geçen hafta almıştım zaten, yılbaşından sonraki hafta onlarda hazır bekleyecek kenerda.

ben 59 ile hamile kalmıştım, şuan 68 imi son 1,5 aydır şekerden dolayı diyet yapıyorum bu sayede kilo artışınıda kontrol altına aldık inşallah 11 kilo ile doğuma girerim...

sen baya baya bebeği beslemişsin yalnız tahminim bu aralar 3 haftalık önde gitme durumu normal halini alabilir, teyzemde yaşamıştık aynı durumu doğumdan 4 hafta önceki kontrolünde dedilerki bebek zamanını beklersek 5 kilo olacak normal doğuramazsın bunun üzerine sezeryan yapıldı acibademde , bebek bir doğdu ki 3600, çünkü eğer özellikle şekerden dolayı olumsuz bir etkilenme yoksa bebekte 3500 i çok geçmiyorlar doğumda, ama doğuma kadarki süreçti kilo alımları dengesiz olabiliyor...

Çok sağol canım teşekkür ederim,pahalıysa internetten sipariş var ne kadardı orda?
canım ya burda tanesine 2 lira diyorlar 20-20 cmdi, nette aynı boyutta 3 tanesi 1,5 lira ve daha çok renk çeşidi var...

canım sezeryan olacaksa başka doktor girmez zaten, kendi doktorun girer, birde devlet hastanelerinde de özel odalar oluyor, biz anneannemin ameliyatını Ankara Üniversitesin hastanesinde profa yaptırdık ve özel oda tuttuk, başka hastanelerde ne kadar bilmiyorum ama orda geceliği 100tl... ve çok konforlu, sen sezeryan tarihini belirlersen, ona göre odanıda tutarsn

çok şirinler , kızınla birlikte güzel günlerde güle güle kullanın

Bende uyku seti mi, yoksa nevresim takımımı karar veremedim... ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, ankarada bir beşik beğendim... Beşik 4 çekmeceli, sallanan ve beş yaşına kadar kullanabileceği beşik, İçinde marka yatağı, Funnababy uyku seti, korumalığı, dönencesi dahil 800 tl dediler, beşik ağaçtan yapılmış ve sadece verniklenmiş bir beşik.... bana pahalı gibi geldi, ama annemgil alacaklar ve sen fiyatını düşünme, zaten oda yaptırmadın bize, hiç değilse beşik içine sinen, güzel olsun diyorlar, kararsız kaldım:44:

eğer beğendiysen al bence, çünkü funnababy uyku setinin sadece kendisi 230 lira falan, yatak markasını bilmiyorum ama tahminimce 80 yada 90 liradır, genelde mobilyacılarda aynı yatağı görüyordum çünkü, dönencesi şu ışıklılardansa oda az buz bişe değildir ama süs gibi birşeyse onu dahil diye düşünme ucuz onlar çünkü, böyle bakınca beşikte eğer için siniyorsa alın derim ben , yalnız yanında funnababynin avize perde cibinlik veya abajurunu da hediye olarak iste eğer 800 den aşağı inmiyolarsa, setten ne kadarını alırsan o kadar avantajlı senin için.
gerçi oda yapmıyormuşsun yanınıza koyacaksın galiba ama olsun sen yinede iste lazım olur :)

Çok sağol canım darısı senin bebişe olsun inşallah..
Bence uygun zaten dolapla şifonyer olunca 1500-2000 oluyo fiyatı ki sen uyku seti de var diyosun.. onlarda ayrı bi pahalı oluyo.. beğendiysen süper bence..

onları bide eve taşıması var ben kargolarımı hep annemlere gönderiyorum bu yüzden ordan kocam taşır nasılsa

geçen hafta pazartesi 27+4 idim ve boy kilo ölçümleride aynı tarihi verdi ultrason ile sat uyumlu bende ama kız fazla hareketli o yüzden doktor gününü doldurmaz erken gelir dedi, geçen hafta 1160 gr 35 cm idi....

Biz senle kesin aynı gün doğurcaz söleyim bak :)) boy kilo sat herşey aynı gidiyo

onları bide eve taşıması var ben kargolarımı hep annemlere gönderiyorum bu yüzden ordan kocam taşır nasılsa

Sorma ben de her sabah yemek getirdiğim için el kol dolu geliyorum işe, akşam da kargodan gelenleri götürüyorum yine el kol dolu :))) nakliye şirketine döndüm.. adım da hazır: Kanguru Nakliye Hizmetleri anne karnı gibi güvenli

canım güle güle iyi günlerde kullanın cicilerinizi inş...
maşallah canım bebişinin gelişimi çok iyi bence dr. devam etmelisin güvenilir bir dr. bulmak çok zorrr dr. değiştirme benceee
canım biz mart anneleri olacagız şubat anneleri maşallahh bebişlerimiz öndee gittiği için zamanından önce gelecdge benzerlerrr hayırlısı olsun artıkk...
ohh ohh canım maşallahhh kontrol güzell geçmişş bebişimiz gayet iyiii hadi gözün aydın canımmm
kenini iyi hissediyosan çalış derim canım doğumdan sonrada çok ihtiyacımız olacak izinlere hayırlsı olsunn

bu gece bende uykusuz geçirdim canım bel ağrım vardı fazlaydı uyuyamadımm.....

maşaallahh göbüşünde sende çok tatlısınızzzz

canım ya içinin herşeyini biz seçtik, adamda bize fiyat belirledi....evet canım funnababynin uyku seti o civarlardaymış, dönencede fisher pricenin ışıklı, müzikli dönencesiydi, 100 civarıydı....

ben oda istemedim ilk aşamada, inşaAllah ileri ki dönemlerde oda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…