- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.541
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Çok güzeller canım,güle güle kullansın minik:))Ben de daha alıcam ama internetten güvenemiyorum,bakalım bulursam bende bunu almak istiyorum.
Eki Görüntüle 311819
2 sine cok güzel cnm...
cnm güle güle kullansın kızın nevresimlerini
çok güzel ikiside güle güle uyusun içinde minik kuzu :)
merhaba kızlarr bebişlerimle çarşıya çıktık bugün yeni geldikkk primadan hediye paketimiz gelmişşş için çok fazla birşey yok aslında yinede sağolsunlarr işte....
bu gece bel ağrısında uyuyamadım kızlarr çok korktum valla neyseki sabaha kadar geçti şimdi yok ağrım falan ister istemez insan telaşlanıyor heyecanlanıyorr Allahım zamanında kucagımıza almayı nasip etsin hepimize bebişlerini....
benimde sata göre 12 marttı ultrasona göreede aynı idi şimdi değiştii 3 hafta öne geldii
son aylara girdik sağlıklı besleneyimm bebek gelişsin dedim acukk fazla gelişmişş
seninkide öyle 31 haftalık bebek aşarı yukarı 1400 gr. filan oluyomuşş seninkininde maşallahı varr
zati karnından belli top gibi çıkmış demekki sende çok kilo almamışsın yağlanmamışsın bebeğini beslemişsin
maşallah haftana göree kilosu fazla topaç olacak topaçç
benimde bu hafta 28 idi 31 çıktı
hangisine göree olcak bilmiyorumm
hangi haftadayımm onuda bilmiyorumm sadece 1 haftada karnım çok şişti büyüdü ağırlaştımm ufak sancılarda başladıı
kafam karıştıı
doktor 1 hafta önden gider olur normal ama 3 hafta gidiyosa çok fark varr dikkat edeceksin hazırlıklı olacaksın dedii
zati ultrasonda kocaman bebekti tombul tombul olmuşş
bizde martta doğacak diye beşiğini arabasını almadık kıyafet halı perde dolabını hallettim odası hazır ama beşiği yoktuu
şimdi bu ayy en azından beşiğini alcazz
eşimde bi telaşlandıki sormaa
ne eksiği kaldı deyip duruyoo
böyle giderse benimde sanırım şubat başı gelir heraldee
zaten martta kadar beklerseler bu yaramazlar 5 kiloyu bulur valla şimdiden bu kilodalar son haftalar daha çok alıcaklarr tosun bebek olucaklar
zaten benim altta baskı yapıyoo bir haftadırr alttan alttan hafif ağrılarım varr doktor 31 haftaya göre normal dedii
kafam karıştıı valla
canım ya burda tanesine 2 lira diyorlar 20-20 cmdi, nette aynı boyutta 3 tanesi 1,5 lira ve daha çok renk çeşidi var...Çok sağol canım teşekkür ederim,pahalıysa internetten sipariş var ne kadardı orda?
canım sezeryan olacaksa başka doktor girmez zaten, kendi doktorun girer, birde devlet hastanelerinde de özel odalar oluyor, biz anneannemin ameliyatını Ankara Üniversitesin hastanesinde profa yaptırdık ve özel oda tuttuk, başka hastanelerde ne kadar bilmiyorum ama orda geceliği 100tl... ve çok konforlu, sen sezeryan tarihini belirlersen, ona göre odanıda tutarsnHerkese Merhaba ARkadaşlar,
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......
Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........((( 18:
çok şirinler , kızınla birlikte güzel günlerde güle güle kullanınSelam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Bende uyku seti mi, yoksa nevresim takımımı karar veremedim... ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, ankarada bir beşik beğendim... Beşik 4 çekmeceli, sallanan ve beş yaşına kadar kullanabileceği beşik, İçinde marka yatağı, Funnababy uyku seti, korumalığı, dönencesi dahil 800 tl dediler, beşik ağaçtan yapılmış ve sadece verniklenmiş bir beşik.... bana pahalı gibi geldi, ama annemgil alacaklar ve sen fiyatını düşünme, zaten oda yaptırmadın bize, hiç değilse beşik içine sinen, güzel olsun diyorlar, kararsız kaldım:44:
çok şirinler , kızınla birlikte güzel günlerde güle güle kullanın
Bende uyku seti mi, yoksa nevresim takımımı karar veremedim... ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, ankarada bir beşik beğendim... Beşik 4 çekmeceli, sallanan ve beş yaşına kadar kullanabileceği beşik, İçinde marka yatağı, Funnababy uyku seti, korumalığı, dönencesi dahil 800 tl dediler, beşik ağaçtan yapılmış ve sadece verniklenmiş bir beşik.... bana pahalı gibi geldi, ama annemgil alacaklar ve sen fiyatını düşünme, zaten oda yaptırmadın bize, hiç değilse beşik içine sinen, güzel olsun diyorlar, kararsız kaldım:44:
anaaammm cok tatlı bunlar melikee kuzucuk güle güle yatsın içinde mışıl mışıl uyusun :))
Teşekkür ederiz teeeseleeerDarısı tüm minişlere olsun inşallah..
Kargodan şimdide dönence geldi.. İş yerinin güvenliği naaptınız böyle diyo bütün kargolar size çalışıyo :))) napıyım her biri ayrı firmayla gönderiyodaha yolda da kargolar var nerde neyi ucuz bulsam almışım
geçen hafta pazartesi 27+4 idim ve boy kilo ölçümleride aynı tarihi verdi ultrason ile sat uyumlu bende ama kız fazla hareketli o yüzden doktor gününü doldurmaz erken gelir dedi, geçen hafta 1160 gr 35 cm idi....
onları bide eve taşıması var ben kargolarımı hep annemlere gönderiyorum bu yüzden ordan kocam taşır nasılsa
canım güle güle iyi günlerde kullanın cicilerinizi inş...Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
maşallah canım bebişinin gelişimi çok iyi bence dr. devam etmelisin güvenilir bir dr. bulmak çok zorrr dr. değiştirme benceeeHerkese Merhaba ARkadaşlar,
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......
Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........((( 18:
canım biz mart anneleri olacagız şubat anneleri maşallahh bebişlerimiz öndee gittiği için zamanından önce gelecdge benzerlerrr hayırlısı olsun artıkk...benimde sata göre 12 marttı ultrasona göreede aynı idi şimdi değiştii 3 hafta öne geldii
son aylara girdik sağlıklı besleneyimm bebek gelişsin dedim acukk fazla gelişmişş
seninkide öyle 31 haftalık bebek aşarı yukarı 1400 gr. filan oluyomuşş seninkininde maşallahı varr
zati karnından belli top gibi çıkmış demekki sende çok kilo almamışsın yağlanmamışsın bebeğini beslemişsin
maşallah haftana göree kilosu fazla topaç olacak topaçç
benimde bu hafta 28 idi 31 çıktı
hangisine göree olcak bilmiyorumm
hangi haftadayımm onuda bilmiyorumm sadece 1 haftada karnım çok şişti büyüdü ağırlaştımm ufak sancılarda başladıı
kafam karıştıı
doktor 1 hafta önden gider olur normal ama 3 hafta gidiyosa çok fark varr dikkat edeceksin hazırlıklı olacaksın dedii
zati ultrasonda kocaman bebekti tombul tombul olmuşş
bizde martta doğacak diye beşiğini arabasını almadık kıyafet halı perde dolabını hallettim odası hazır ama beşiği yoktuu
şimdi bu ayy en azından beşiğini alcazz
eşimde bi telaşlandıki sormaa
ne eksiği kaldı deyip duruyoo
böyle giderse benimde sanırım şubat başı gelir heraldee
zaten martta kadar beklerseler bu yaramazlar 5 kiloyu bulur valla şimdiden bu kilodalar son haftalar daha çok alıcaklarr tosun bebek olucaklar
zaten benim altta baskı yapıyoo bir haftadırr alttan alttan hafif ağrılarım varr doktor 31 haftaya göre normal dedii
kafam karıştıı valla
ohh ohh canım maşallahhh kontrol güzell geçmişş bebişimiz gayet iyiii hadi gözün aydın canımmmMerhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
dün bir arkadaş arıpoleni sor demişti. çok özürdilerim unuttum. doktor biraz tersti bugün sabahın köründe kontrole gidince uykuluydu galiba... gerçekten kusura bakma unuttum şimdi geldi aklıma...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
şimdilik bizden bu kadar biraz geçmişe bakayım...
kenini iyi hissediyosan çalış derim canım doğumdan sonrada çok ihtiyacımız olacak izinlere hayırlsı olsunngünaydın güzel anneler biz dün doktor teyzemize gittik kızımız gayet iyi büyümüş cnm kızım ocak 16 da gidicem doktora ve nts girmeye başlıcam o gün 37. haftaya kadar çalışır raporuda alıcam bakalım hayırlısı
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
canım ya içinin herşeyini biz seçtik, adamda bize fiyat belirledi....evet canım funnababynin uyku seti o civarlardaymış, dönencede fisher pricenin ışıklı, müzikli dönencesiydi, 100 civarıydı....eğer beğendiysen al bence, çünkü funnababy uyku setinin sadece kendisi 230 lira falan, yatak markasını bilmiyorum ama tahminimce 80 yada 90 liradır, genelde mobilyacılarda aynı yatağı görüyordum çünkü, dönencesi şu ışıklılardansa oda az buz bişe değildir ama süs gibi birşeyse onu dahil diye düşünme ucuz onlar çünkü, böyle bakınca beşikte eğer için siniyorsa alın derim ben , yalnız yanında funnababynin avize perde cibinlik veya abajurunu da hediye olarak iste eğer 800 den aşağı inmiyolarsa, setten ne kadarını alırsan o kadar avantajlı senin için.
gerçi oda yapmıyormuşsun yanınıza koyacaksın galiba ama olsun sen yinede iste lazım olur :)
kenini iyi hissediyosan çalış derim canım doğumdan sonrada çok ihtiyacımız olacak izinlere hayırlsı olsunn
bir aksilik çıkmazsa çalışıcam cnm
amin cnm dikkat et fazla yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?