- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.421
slm mart anneleri yeni gelenler sizde hoş geldiniz... bugün oruç tuttum biraz dinlenmek istiyorum ama kızım sağolsun bırakmıyor
çok şükür allahım dua ediyorum hep kendime ve hepimize inşallah hayırlısı ile sağ salim dünyaya getiririz...bebişim ben vajinusmustum yeneli 1,5 sene olcak ama psikolojik olarak çok kasıyorum kendimi buda bi şeyin girişini engelliyor girsede acı çekiyom fizyolojik çok olmasada psikolojik etkileniyorum...korkumun nedeni birazda o idi ama şükür atlattık
15 gün önce kadın aldım eve temizlik için mecburen bu hafta sonuda teyzemler geldi saolsun onlar evi çekip çevirdi 15 gün sonra tekrar eve kadın almayı düşünüyorum başka yapacak bişey yok malesef annem burda olsa hiç bişeye gerek kalmazdı o gelirdi yanıma ama oda bayramdan sonra gelecek o gelene kadar idare edecem
ne güzel anneniz gelecek yanınıza.. ben gurbettte bi başımaaa :
temzliğe gelince normal süpürgemi yapıyorum 2 güne bir. ama haftada bir de kadın çağıryorum. malum burada çöl fırtınaları oluyor. cam kapı kapalı olmasına rağmen her taraf toz oluyor..
oruç da tutuyorum artık bundan sonra yemek işi zorlar beni sanırm. bugün bir şey yapamıyacam.. dışarda mecburen yiyecez..
Allah kabul etsin canım.. benim de 2 ci günüm ama bügün biraz zorlandım gibi. sahuru iyi yapmak lazım.. yarın tutamayabilirm.
çöl fırtınaları derken nerde oturduğunuzu merak ettim?
kızlar rüyamda ne gördüm biliyormusnuz. kalkınca kendime çok güldüm... eve ultrason aleti alıyordum.600 tl mi neydi fiyatıı.pazarlık falan yapıp alıyoruz... yatak odasına yerleştirmişiz. her gün kendim karnıma jel sürüp bakıyıorum bebişime. bir de karşımda ekran var daha net görüyorum yanii.fotosunu çekiyorum aralarda..
varyaaa kafayı yedim rüyamı gerçeğe dönüştürmek istiyorum.
slm cnm bende hiç bişeye elimi sürmüyorum zaten cnmda hiç istemiyo ben 20 günde bir kadın çağırıyorum bugün klima takılıcak birkaç gün sonra çağırıcam temizlikçiyi ondan sonra zaten camları açmıycam cok tozlanıyo ev..
arabistan riyad da yaşıyoruz canım eşimin işinden dolayı 4 ay oldu geleli...
kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı
kızlar bu arada okudum bazı arkadaşlar oruçluymuş Allah kabul etsin. ama doktorum tutma dedi şu anda bebişin gelişmesi için en önemli zamnlar o yüzden tutmamalısın dedi.
kızlar bu arada okudum bazı arkadaşlar oruçluymuş Allah kabul etsin. ama doktorum tutma dedi şu anda bebişin gelişmesi için en önemli zamnlar o yüzden tutmamalısın dedi.
slm annişler bende kapızlık oluyoda sizce şu lovita yoğurtlardan yesek bebeğe zararı olurmu....
slm annişler bende kapızlık oluyoda sizce şu lovita yoğurtlardan yesek bebeğe zararı olurmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?