- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.441
[SUB][/SUB]
slm canım o kabızlık ilk aylarda oluyo merak etme.loitalardan yeme içinde katkı maddesi vardır.onun yerine bol bol su ve rengi siyaha yakın olan kuru kayısılardan ye
evet canım bencede kuru kayısı çok iyi geliyor geçen hafta ben öyleydim. kayısı ve bol su çok iyi geldi.
ne güzel ya orada oruç tutmakda kolay olur. annemde mekkede yakınsınız yani
kızlar size sorduğum sorunun cevabını buldumm :)
folik asit doğuma kadar içilmeliymiş.. almanyada doktorlar doğuma kadar olan süreçte veriyorlar..
ben söliim siz araştırın... ayrıca çatlamamak için de pahalı kremler almayın , vazalin süper etki gösteriyormuş....
hepiniz sağlıkla kalın...
kılzar bende bugün kan ve idrar testi yaptırdım,sonuçlara perşembe bakıcak dr,,,netten sonucuma baktım şimdi, bende daha önceden de kansızlık vardı,ilaçlarla normale dönmüştüü,,,şimdi sanırım bebek kanla beslendiğindiğinden biraz düşmüş kan değerim hgb :12.1 çıktı ,,,olması gereken 12.50-17. arası
kan hapı kullanan var mı kızlar aranızdaa
evet canım evden çıkmadıkça sıkıntı olmuyor... burada ezan 18.40 da okunuyor. yaklaşık 2saat erken yani türkiyeye göre..
annen mekkeye umre için mi gtti.. biz her ay gitmeye çalışyoruz...
kızlar ya bişe sorcam, temizlik işini nasıl hallediyosunuz? ben korkumdan temizlik yapamıyorum evde. yapmama eşimde izin vermiyo korkuyo oda düşük v.s olursa diye. o yüzden bir işe dokunamıyorum. ramazan ayındayız temizlikçide çağıramam. sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
evet 9 aylık hamile arkadaşıma doktor her bittiğinde yazmış folic asiti.ama benim ki öyle demiyor 3 ay alıncak diyo.
canım bence sımdılık kullanma kan degerın normal bısey olmaz okadardan bende anemı var anca kanım 11 e cıktı serumlarla dotorum ılac ıcmemeı onermedı sımdılık ılerleyen aylarda ne olur bılemem
evet canım kullanmayınca dusuyo ben hapı zor ıcıyorum bogazımdan gecmıyo benım 9 kadar dusmustu hıc halım yoktu serumlarla 11 e kadar cıktı ama pekmez kecı boynuzu ve hergun sıyah uzum bır avuc yıyorum cok faydasını gordumm
siyah üzümün faydasını bende gördüm ama pekmezi içiyorum etkilemiyo sankiii,,,neysee kalkıp pekmezden bir kaşık alayımmm,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?