2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[SUB][/SUB]

slm canım o kabızlık ilk aylarda oluyo merak etme.loitalardan yeme içinde katkı maddesi vardır.onun yerine bol bol su ve rengi siyaha yakın olan kuru kayısılardan ye

evet canım bencede kuru kayısı çok iyi geliyor geçen hafta ben öyleydim. kayısı ve bol su çok iyi geldi.

kılzar bende bugün kan ve idrar testi yaptırdım,sonuçlara perşembe bakıcak dr,,,netten sonucuma baktım şimdi, bende daha önceden de kansızlık vardı,ilaçlarla normale dönmüştüü,,,şimdi sanırım bebek kanla beslendiğindiğinden biraz düşmüş kan değerim hgb :12.1 çıktı ,,,olması gereken 12.50-17. arası
kan hapı kullanan var mı kızlar aranızdaa

kızlar size sorduğum sorunun cevabını buldumm :)
folik asit doğuma kadar içilmeliymiş.. almanyada doktorlar doğuma kadar olan süreçte veriyorlar..
ben söliim siz araştırın... ayrıca çatlamamak için de pahalı kremler almayın , vazalin süper etki gösteriyormuş....
hepiniz sağlıkla kalın...

evet 9 aylık hamile arkadaşıma doktor her bittiğinde yazmış folic asiti.ama benim ki öyle demiyor 3 ay alıncak diyo.

canım bence sımdılık kullanma kan degerın normal bısey olmaz okadardan bende anemı var anca kanım 11 e cıktı serumlarla dotorum ılac ıcmemeı onermedı sımdılık ılerleyen aylarda ne olur bılemem

bende 15 gunde bır temızlıkcı alıyorum hatta yenı gıttı sımdı oruclu degılmıs bende gel dedım geldı tertemız oldu evım valla :)) gunduzlerıde ablamda oluyorum gece yatmaya cıkıyorummm eve

canım bence sımdılık kullanma kan degerın normal bısey olmaz okadardan bende anemı var anca kanım 11 e cıktı serumlarla dotorum ılac ıcmemeı onermedı sımdılık ılerleyen aylarda ne olur bılemem

canım bu ferro sanol kan hapı var gebeliktede kullanılıyormuş,,,bir kaç arkadaşım gebelik boyunca kullandı bi sorun olmadı,dr um bakalım ne dicek,öncedende benim 10 küsürdü değerim ferro sanolla arttı 12,5 13 arası gidiyordu ,bıraktım tabiii,,,ama şimdi tekrar düşüyo demekki,

evet canım kullanmayınca dusuyo ben hapı zor ıcıyorum bogazımdan gecmıyo benım 9 kadar dusmustu hıc halım yoktu serumlarla 11 e kadar cıktı ama pekmez kecı boynuzu ve hergun sıyah uzum bır avuc yıyorum cok faydasını gordumm

siyah üzümün faydasını bende gördüm ama pekmezi içiyorum etkilemiyo sankiii,,,neysee kalkıp pekmezden bir kaşık alayımmm,,,

ıc tabı canım yarasınnnnn :) kan yapsınnnnn

canım folık asıtı ben 9 tl ye aldım folıkplus olanı dıgerı 2 tl

Folic plus beni mahvetti.
Kabızlıktan öldüm diyebilirim.
Şimdi elevit kullanıyorum. O da yapıyormuş ama en azından folic plus kadar değil.

siyah üzümün faydasını bende gördüm ama pekmezi içiyorum etkilemiyo sankiii,,,neysee kalkıp pekmezden bir kaşık alayımmm,,,

siyah üzüm ama büyük olanlarından ye canım o daha etkili.bi de peynir yoğurt da baya bi kan yapıyormuş.kahvaltıda ve aralarda peynir yememi tavsiye etti doktor bana.öyle iki çatal alıpda bırakmayın dedi bi kibrit kutusundan büyük ye dedi
sen yemezsen bebeğin annem bi şey yemiyo demez o canlı varlık kendiliğinden büyür seni kanından sömürür dedi.aman kızlar dikkat edin proteinlere.şu an süt içemiyorum ama peynir yiyorum bol bol zaten peyniri severdim şimdi doktor dedi die dahada yöneliyorum hemde tuzlu tuzlu bulantımada iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…