2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gebeliğimi ilk öğrendiğimde elevit kullandım 1 hafta kadar,sonra folik plus a geçtim,elevitin içinde bütün vitaminler varmış ama folik ilk 3 ay daha önemliymiş,,,3. aydan sonra elevite geçiliyormuşş,,,

evet canım büyüklerinden alıyorum zaten,,,onları çekirdekleriyle yiyorm,,,ama peynirle hiç aram yok yaaaa(((sadece kaşar oda azz,,,süt içiyorum bazen,ama her sabah akşam içmeyi unutuyorum,,,birde ayran çok tüketiyorum bu aralar,,,ayranıda tavsiye ederim kızlar,,,peynire alışmam lazımmm ,

pollyannaa kullanıcısından alıntı>>>>

sende hoşgeldin canım aramıza.. misafirlerinde gitmiş ne güzel artık sık sık görüşürüz inşallah. Muhtemelen kalp atışlarını da duymuşsundur.

teşekürler arkadaşım sağol.kalp atışlarını gördüm bebişimin.

polyannacım ben doğumu 10-15 mart arası demiştim.sen oraya 15 mart yazmışsın direk olarak.Allah mı söyletti ne seni canım.bebişimde annesi gibi 15 mart doğumlu mu olacak yaaa çok sevindim inşallah.

Son düzenleme:

:)) bu vazelini başka topiklerde de paylaşmıştım ben:) vazelin gerçekten süper. amaaaaaa kararma yapıyor kızlar. tabi doğumdan bi süre sonra geçiyor. siz karardığınızı farketmiyorsunuz doğuma kadar, doğumdan sonra karnınınz indiğinde gerçekler ortaya çıkıyor. Amaaaan bebeklerimiz için değer ama. Benim öyle kocaman bi karnım vardıki vazelin sayesinde çok az çatladım:)

:)) canım en geç tarihi yazayım dedim:)) ama bu tesadüfe de bayıldım doğrusu Hadi hayırlısı canım.

Ben folbiol kullanıyorum kızlar. 1 yıldır her gün bir tane içiyorum. Hiçbir şikayetim olmadı çok memnunum folbiolda. Fiyatı da 1-2 milyon bişey.

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elevit kullanıyorum ayrıca folik asit vermedi doktor içinde var dedi.kullanmam gerekiyomu folik ya huzursuz oldum şimdi

iyi geceler kızlar

bugün sinirimden fazla yazamadım size..

şimdi olayı anlatayım benim peder kayınpedere borç para vermişti daha doğrusu vermiş ama benim haberim olmadı çünkü olsaydı ben verme derdim çünkü kayınpederim borcuna sadıktır ama mümkün olduğunca geciktirir ticaret adamı olduğu için neyse bizimki de geri talep etti mi hemen almak ister kısacası babam parayı 2 aydır istiyor dün kayınpeder tamam yarın vericem öğlene kadar demiş ama bugün öğlene kadar yollayamamış babam da bu sırada halama dert yanmış artık ne dediyse allah bilir!halam a da ne oluyorsa sabah beni aradı normal normal enayi gibi beni kandırarak kayınpederin nosunu istedi ben de(kayınpeder anjiyo olmuştu)geçmiş olsun demek için arayacak sandım verdim.meğerse babamın parasını istemek ona düşmüş babamı ve beni düşürdüğü duruma bakarmısınız??eşim bunlar da amma çirkefmiş fln gibi laflar etti zaten duygusalım çok fena oldum babama da çok kırıldım halama anlatacağına bana anlatsa bu kadar rezil olmazdım şimdi sağolsun halam iki dünürün arasını bozdu beni de rezil etti babamla aramı bozdu çok kötüyüm anlayacağınız..ay çok karışık yazdım ama önemli değil anlamasanız da olur...kendime de enayi gibi numarayı verdiğim için nasıl kızdım anlatamam

bırakalım bunları ben eski doktoruma gittim çok mutlu oldum bebişimi de gördüm büyümüş bu arada size geç döllenme olduğunu söylemiştim kızlar çünkü ilk gittiğim doktor küçük demişti onun dediğine göre bugün 8+4 olması lazımdı oysaki benim cnm 9+2 yani gününü yakalamış çoook mutlu oldum doktor herşey gayet iyi dedi allah sizden de razı olsun bütün mart anneleri bebişlerine sorunsuz kavuşsun inşallahhhhh bu mübarek günlerde her gece dua etmeye çalışıyorum gerçi dün gece yorgunluktan uyuyakaldım:26:

herşey bir yana şimdi çizelgemi yeniden yapıcam bu gıcık olayın kahramanlarını da allah a havale ediyorum

Son düzenleme:
bu arada testlerimi de yaptırdım yarın sabah doktorumu arayacağım o söyleyecek nasıl olduğunu

bir de çatlakları konuşmuşsunuz ben kızımda çok süper bir krem kullandım adı galiba lierac phytolastil gibi bir şeydi sürdüğüm hiç bir yerim çatlamadı ama bacaklarım çatladı çünkü oraların çatlayabileceğini hiç düşünemedimfakat karın ve göğüs te hiç bir şey olmadı çünkü hep oraya çalıştım..bir de bu kremlere 4.aydan sonra başlanılıyor söööliimm dedimm

canımm ya çok talihsiz bir olay olmuş gerçekten..ama ben ce sen suçlu değilsin numarayı vermekte.. sen masum düşünmüşsün.. canını hiç sıkma inşallah en kısa zamanda düzelirler.. ramazan mübarek aydayız sonuçta, en fazla bayrama kadar sürer... en kötü ihtimal ile torunu ellerine verince herşeyi unuturlar...sen şimdi sadece kendini ve bebişini düşün.. mutlu olmaya çalış ve bir gün bütün bunların geride kalacağına inan... :)
ayrıca bu çatlak meselesi de kişinin cildine göre değişio sanırım... neyse hayırlısı inşallah en güzel şekiilde sonuçlanır

kızlar ben çatlak için bebek yağı sürüyorum benim karnımın yanları pul pul dökülüyo çok kuru sadece o bölge okadar kuru aynsı annemdede var özellikle oraları nemlendirmeye çalışıyorum bilmiyorum ne olur bebek yağım bitsin vazelin kulllanırım birazda sonra olmadı başka bi çatla kremi denerim anneminde karnı çatlamıştı benimdemi çatlıcak ühühühühü ayrıca selülüt oldu onlar sinirimi bozuyo arka baldırımda varı şimdi ön baldırımı sıkıncada çıkıyo offfffffffffffffffffff geçermi ya doğumdan sora

ben istiyorum valla bütün gün yatar bebeğime bakarım

saol cnm en iyisi gidip kayıt yaptırmak

ben de folicplus kullanıyordum ama elevit daha iyimiş sanırım... bitince elevit almaya karar verdim..

gebeliğimi ilk öğrendiğimde elevit kullandım 1 hafta kadar,sonra folik plus a geçtim,elevitin içinde bütün vitaminler varmış ama folik ilk 3 ay daha önemliymiş,,,3. aydan sonra elevite geçiliyormuşş,,,

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elevit kullanıyorum ayrıca folik asit vermedi doktor içinde var dedi.kullanmam gerekiyomu folik ya huzursuz oldum şimdi

aynen bende huzursuzum kaç gündür yazılanları okuyunca bana dr um gebelik belli olduğu anda elevit vermişti ve devam etmemi istedi.ben kayserideyim arkadaşlar kayseri de olan varmı vede hangi hastane hangi dr iyi offfff hiç bişey bilmiyorummm (

bende zaten vardı cnm şimdi hamilelikten dolayı daha çok olacak kilo çatlak selülit varis ama bebek için değe demi

zeynepsudem kayseridemisin bende aslen kayseriliyim fakat evlendim istanbula geldim.Ablam hamileliğinde mustafa ertürk'e gitmişdi Ömür hastanesinde.o doktor halen ordamı bilmiyorum bi araştır derim.ablam çok memnundu doktordan:80::79:

kararma derken nasıl cnm..

lierac kullanın yada mustela onlar çok güzelll..

canım olan olmuş zaten sen haklısın keşke büyükler birbirlerinin işine karışmasalar herkes kendi işini kendi halletse bunlar olmaz ama olacagı varmış sen şimdi bebişini düşünmek zorundasın senin için ondan daha önemli birşey yok unutma bunu... babana gelince insan evladına ne kadar küs kalabilirki üstelik senin bir hatan yok hiç merak etme en kısa zamanda düzelecek herşey...

maşallah bebişin gününe gelmiş bak ne güzel bakmışsın sen bebişine bunlara mutlu oll canımm gerisi boş inanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…