- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.061
olsun önemli değil cnm bu arada senin isminin yanında nede kk işareti var pembe bizimkinde yoki :44:
pro ne kız ahahahacanım ben pro üyeyimde ondan kk bana kürk giydirdi
Şu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???
Eki Görüntüle 311966 Eki Görüntüle 311968
Çok güzeller canım..Bayıldım...
Siteye girdim, gerçekten çok güzel şeyler var.
Yetenek başka birşey tabii
Paylaşım için teşekkürler...
iyi akşamlar herkese...
bugün gezdik bol bol. alışveriş merkezinde sıcacık dolaştık. istanbulda hava çok soğuk...
watsons diye kozmetik mağazası var... web sitesinden baktım çoğu alışveriş merkezlerinde var mağazaları...
niveanın bakım setini aldım...
bebek yağı 10 tl. bebek nemlendiricisi 10 tl. pişik kremi 11 tl. e-bebek mağazasında 17-20 tl...
bana fiyatları uygun geldi. aldık onlarıda...
kızlar cevaplarınıza çoook teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucamdemek isterdim ama malesef ben zaten bunları düzenli yapıyorum
dr moralimi çok bozdu solunumu yetersiz olur kilo almalı falan benim gözlerim doluncaüzülme kilo alır falan demeye başladı
ama ben yinedeiçim rahat etsin başka dra da gidicem
kızlar selam haberlerim pek ii değil bbebeğim 1350 grçıktı birhafta küçük buna rağmen ben yine kilo almışım 32,hafta olur olmaz işi bıakıcam ve başka bi dr a gidicem geçen sefer 40cm bebeğimin boyu dedi bu sefer 38cm dedi bebeğim suda çektimi dedim yanlış ölçmüşüm dedi sinir oldum herkse nasıl 1500 gr yapıyo bebeğinianlamıyorum kızıma zararlı bi lokma yemiyorum işin içinden çıkamıyorum
iyi akşamlar herkese...
bugün gezdik bol bol. alışveriş merkezinde sıcacık dolaştık. istanbulda hava çok soğuk...
watsons diye kozmetik mağazası var... web sitesinden baktım çoğu alışveriş merkezlerinde var mağazaları...
niveanın bakım setini aldım...
bebek yağı 10 tl. bebek nemlendiricisi 10 tl. pişik kremi 11 tl. e-bebek mağazasında 17-20 tl...
bana fiyatları uygun geldi. aldık onlarıda...
İyi akşamlar canım, iyi yapmışsın gezmekle biz de yarın gezicez inşallah. Şu beşik yatağı işini ne yaptın tatlım, ben yaptırcak yatakçı bulamadım bir türlü, hazırı da yok, nereden yaptırcaz ki onu? senin bildiğin bir yer var mı?
canım banada akrabam getirecek bir yatak o boyda var diyorlar. yarın tekrar hatırlayayım... inş. olur. olmazsa beşiğin biliyorsun yumuşak yatağı var onun üstüne bir yorgan sereceğim sert zemin olsun... bilmiyorum kafam karıştı. yatağı aldık ama çokta güzel fakat bu yatak işi can sıkıcı... hazır yapan yerleri bir araştırayım ölçü verip yaptırsak harika olur...
kızlar cevaplarınıza çoook teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucamdemek isterdim ama malesef ben zaten bunları düzenli yapıyorum
dr moralimi çok bozdu solunumu yetersiz olur kilo almalı falan benim gözlerim doluncaüzülme kilo alır falan demeye başladı
ama ben yinedeiçim rahat etsin başka dra da gidicem
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur gecen gun evımıze hırsız gırmeye calıstı cok korktum benım cıktıgımı gorunce kacmıs asansorun sesıne gorseydım kesın dogururdum orda heralde sımdı kıs kıyamet ev arıyorum evden cıkıcam oturamam artıkk orda
canım bebgının kılosu gayet ıyı uzulmene hıc gerek yok bosuna stres yapma yuce rabbım saglıcakla gelmesını nasıp etsınn
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur gecen gun evımıze hırsız gırmeye calıstı cok korktum benım cıktıgımı gorunce kacmıs asansorun sesıne gorseydım kesın dogururdum orda heralde sımdı kıs kıyamet ev arıyorum evden cıkıcam oturamam artıkk orda
canım bebgının kılosu gayet ıyı uzulmene hıc gerek yok bosuna stres yapma yuce rabbım saglıcakla gelmesını nasıp etsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?