2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese...
bugün gezdik bol bol. alışveriş merkezinde sıcacık dolaştık. istanbulda hava çok soğuk...
watsons diye kozmetik mağazası var... web sitesinden baktım çoğu alışveriş merkezlerinde var mağazaları...
niveanın bakım setini aldım...
bebek yağı 10 tl. bebek nemlendiricisi 10 tl. pişik kremi 11 tl. e-bebek mağazasında 17-20 tl...
bana fiyatları uygun geldi. aldık onlarıda...

Çok güzeller canım..Bayıldım...
Siteye girdim, gerçekten çok güzel şeyler var.
Yetenek başka birşey tabii
Paylaşım için teşekkürler...

Bebişin pişiksiz günlerde güle güle kullansın inşallah

kızlar cevaplarınıza çoook teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucamdemek isterdim ama malesef ben zaten bunları düzenli yapıyorum
dr moralimi çok bozdu solunumu yetersiz olur kilo almalı falan benim gözlerim doluncaüzülme kilo alır falan demeye başladı
ama ben yinedeiçim rahat etsin başka dra da gidicem

biliyormusun her şey yoluna girecek sen sadece üzüldüğünle kalacaksın
sesli düşünen ve ufacık bir sorunu hastasına yansıtan doktorları sevmiyorum
gönlünü ferah tut ve bencede başka bir doktora daha git için rahatlayacktır eminim

canım boşuna moralini bozma bence kilosu az falan değil o dr. yapıcı bir tip değil belli ki. sorun ne ki bebeiş kilo almıyor mu? çok kilolu olması da ii değil ki bu defa şeker var derler. üzme kendini canım bana da bebeşimin böbreğinin birinin diğerinden küçük olduğunu söylediler hatta biri gelişmiycek bitcek modunda teselli ettiler çok üzüldüm bir hafta kahroldum şimdi dua ediyorum sadece neler söylüyolar da boş çıkıyor sadece moral bozuyorlar...

İyi akşamlar canım, iyi yapmışsın gezmekle biz de yarın gezicez inşallah. Şu beşik yatağı işini ne yaptın tatlım, ben yaptırcak yatakçı bulamadım bir türlü, hazırı da yok, nereden yaptırcaz ki onu? senin bildiğin bir yer var mı?

canım banada akrabam getirecek bir yatak o boyda var diyorlar. yarın tekrar hatırlayayım... inş. olur. olmazsa beşiğin biliyorsun yumuşak yatağı var onun üstüne bir yorgan sereceğim sert zemin olsun... bilmiyorum kafam karıştı. yatağı aldık ama çokta güzel fakat bu yatak işi can sıkıcı... hazır yapan yerleri bir araştırayım ölçü verip yaptırsak harika olur...

Ben bulamadım ya, annem bir yorgancıya sormuş, o da pamuk yok sanayi yünü elyaf var bunla olur falan demiş ama güvenemedim, pamuk daha sağlıklı sanki. Olmadı o yumuşak yatağın içine yastıklardan falan, pamuk doldurup sertleştiririz kendimiz. Ben baya araştırdım hazır yatakların boyutları hep büyük

bencede başka doktora gitt
ama bak banada doktorr sende şeker çıkmışmıydı dedi yok dedimm
sonra dedii normal doğum olmaz zor dedii
kaldıki bebeğinin kilosu normal senin
zaten illa bişey derlerr az olurr az der sorun ederler çok olurr şekerinmi varr yok zor doğum olurr derlerr
banada çok geliştirme bebeğini yavaşş git dedi şaşırdım nasıl yani dedimm o zaman bebeğe faydası olmayan bana kilo yapacak hamurişi tatlımı yiyeyim dedimm yok dedii o zaman dedim sustu kaldıı
hepsi bi garip bunlarınn
sanki eskiden böyle şeylerr vardıı bence türkiyede bebek mevzuları çok abartılıyo
dakikalarca ultrasonda bakılıyo tek tek herşeyi inceleniyoo sorunlarr söyleniyoo
sorunsuz insanmı varr herkeeste her insanda muhakkak bi zayıf yer vardırr hiç hasta olmayan sorun yaşamayan varmıkii
bize söylüyorlarr böylee stres yapıyoruzz asıl bebeğe zararlı olan bu
yurtdışındaa aylarca ultrasona koymuyorlarrr basitce takip ediliyoo
bizdede böyle kılı kırk yarıp anneleri üzüyorlarr
şimdi sen bebeğinin kilosunu düşünüp sıkılıyosunn istesende doktorun dediklerini takıyosunn stres yapıyosunn
eltime demişlerr bebeğini 1 ayy önce alıcazz demişlerrr artıık nedensee gerçi o gelişimi doldu ondan aldılar diyorda sigara kullanıyodu onlada bağlantısı olabilirr öyleyse saklarr demezz
neyse almışlarr ciğerleri gelişmemiş tam 1 ayy küvezde kaldı çocukk nefes alamadı destek yapıldı
geçende hamileliğinin 6. haftasında kadınn kalp atışını dinleyeceklerr duymamış doktor hemen o gün kürtaj yapmışş
benimkide duyulmamıştıı 8. haftada ve alttan bakıldı hareket ettiğini gördükk ama kalbini duyamadıkk
kalbi atmayan çocukk yaşarmı hareket edermi hiçç
belki ultrason cihazında bişey oldu o ann nerden bilinebilirr
sonuçta kul yapısı bir cihaz yani ne kadar doğru gelişmiş olursa olsunn doğruluk payı yüzde 45 miş doktor dedii
yüzdeyüz değill dedii

HUGOCUKa katılıyorum valla. bu usg cihazlarında %35 anomali saptanamaması gibi oran var!!! artı %20 kilo hesaplamasında hata payı var!
o yüzden sütlüçörekcim sen hiiiiçççç kafana takma.. bal ye, pekmez ye, gece yatarken süt iç, yumurtanı eksik etme.. bebeğin sağlıklı olsunda. hem 1350 gr da çok normal. doktor boş yere kafanı bulandırmış senin. ben nerdeyse 50 gündür bebeğimi görmedim.. kilosu boyu nasıl hiç bilmiyorum. ama içimde o kıpır kıpır hareket ettikçe içim rahat günlerimi geçiriyorum. normalde gebelik süresinde 3-4 kez usgye girmeyi uygun görüyorlarmış, ama biz hiçde öyle yapmıyoruz. dediğim gibi 50 güne yakın oldu görmeyeli ve daha da ne zaman göreceğim belli değil, randevu almadım henüz. en son gittiğimde 500 gr kadardı :)

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur gecen gun evımıze hırsız gırmeye calıstı cok korktum benım cıktıgımı gorunce kacmıs asansorun sesıne gorseydım kesın dogururdum orda heralde sımdı kıs kıyamet ev arıyorum evden cıkıcam oturamam artıkk orda

canım bebgının kılosu gayet ıyı uzulmene hıc gerek yok bosuna stres yapma yuce rabbım saglıcakla gelmesını nasıp etsınn

Geçmiş olsun canım iyi ki evin içinde falan karşılaşmadın Allah korumuş.

gçmiş olsun cnm iyiki karşılaşmamaışsın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…