2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benide sağlık ocağı ilk etapta kabul etmedi sonra toplum sağlığı merkezine gittim hamile olduğum için eşşek gibi aldılar doktora direk kaydettiler beni haberin olsun

İş yerinden izin almam sorun benim yaa haftaya şeker yüklemesi için izin aldım gideyim bende kuzum sağol bilgi verdiğin için

İş yerinden izin almam sorun benim yaa haftaya şeker yüklemesi için izin aldım gideyim bende kuzum sağol bilgi verdiğin için

git cnm mecbur izin alıcan artık çnk sadece senle bitmiyor çocuk doğunca mecbur kaydettirmen gerekecek bari şimdiden hallette sen kaydolunca bebekte otomatik oluyor yeni doğduğunda hiç ugraşamazsın

günaydın kızlar...oğlumla kalktık güzel bi kahvaltı ettik..dün odamızı boyadık..yorulduk ama yaa..bugün akşam son katı boyicak babamız..bizim oda lilaydı..2 kat boyadık tam kapanmadı mecbur 3.katı yapıcaz..

Kuzum bi hareket var ama sanki ilk başlarda damar atması gibi oluyordu ya öyle oluyor birde yumak oluyor sanki tekme değil hiç bişey anlamadım dediğiniz gibi ters mi duruyor ne yapıyor :44::44:

her bebek aynı değildirr arkadaşımınki hiç tekmelemezdii kızdı
bol bol gerinirdi uykucunun tekiydi arkadaşım ultrason kontrolunden önce paket paket çikolata yerdi banamısın demezdii
poposunu dayamış annesinin göğsnün altına uyurda uyurduu
annesi ittiriyodu uyansın diyee
ehh bi zahmet uyanırr gerinir esnermiş
hiç tekme bilmem geriniir toplanırdı karnımın bi yanında diyoo
bende hiç gerinme hissetmiyorum kıpırtı tekme oluyoo
bide çok sık dönüyoo başı nerde ayağı nerde hiç anlamıyorumm bilmiyorumm
ultrasonda yüzüstü yatmış poposunu havaya dikmişş devamlı poposunu sallıyo ama nerde duruyo başı ayakları poposu hiç anlamıyorumm
arkadaşım hıçkırıyo derdi ben hiç anlamıyorum hıçkırınca nasıl oluyoo
veya diyo şimdi uyuyo uyandı gerindi filan ben hiç bilmiyorumm
ya benimki çok az uyuyo yada onun kızı çok uykucuyduu

afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşuna bu arada güle güle kirletsin duvarları oğlun

git cnm mecbur izin alıcan artık çnk sadece senle bitmiyor çocuk doğunca mecbur kaydettirmen gerekecek bari şimdiden hallette sen kaydolunca bebekte otomatik oluyor yeni doğduğunda hiç ugraşamazsın

Evet cnm bebekle nasıl uğraşacam bununla birde yabancı olduğum için bebek doğduktan sonra bir dünya işlem beni bekliyor konsolusluğa gidecem kimlik çıkarmak için yabancılar şubesine gidecem bebeğe oturma izni çıkarmak içinn off off 2 sene geçsede vatandaşlık hakkım doğsa nasıl uğraşacam el kadar bebekle bu işlerle bilmiyorumm

Son düzenleme:
Valla ne olacak bilmiyorum kuzum bebeğin takipini de onlar yapıyorlar hastane yapmıyormu acaba hadi ben neyse de onun aşılarını nerde yaptırcam :44::44:
Canım halletmeye çalış aile sağlığı merkezi yardımcı olabilir dediğin gibi sen bi şekilde halledersin hastane filan ama aşılar çok pahalı dışarda.. mutlaka orda yaptırmamız lazım çoğunu..
bende 2 kere filan hissettim sabahtan beri ama biri çok belli belirsizdi.. beklemedeyim bakalım
Hayırlı olsun kuzum ellerinize sağlık.. bitince resim eklemeyi unutma

günaydınnnnnnnnnnnnn bursadan bahartadında bir güne merhaba diyoruz..........................

arkadaşlar oğlumun cicilerinin nerdeyse tamamı yıkandı gibi bişey bu arada 30 adet badi almışım...10 adet tulum 8 adet alt üst takım yeterli dimi.....hem üülüyorum hem yıkıyorum şimdi birde corapları yıkamaya gerek varmı?....mendilleri önlükleri yıkadım ama corplar kaldı..

melikecim bu arada korkma cnm dün benim bebişte cok az pıı pıtı yaptı akşam 12 gibi coşdu gecde dursun diye nasıl sakinleştiriceğimi şaşırdım arada derin uykuya dalıyolar azıcıkta olsa pıtı yapıyosa sorun yok cnm.....

senin kızda mı sapıttı..benim oğlan eskisi gibi diil artık..kıpraşıyosada ben hissetmiyorum..arada bi dönüyo vuruyo burdayım diyo okadar..

allah yardımcın olsun cnm işin zormuş açıkcası

30 tane badimii çok değilmii hepsinin bedeni aynımııı
durr artık alma hepsi yeterr hatta artarr

Azerii bizde sistem nasıl işliyo? evlenince falan direk vatandaşlığa geçilmiyo mu? Vize ve oturum için en zor ülke Türkiye'ymiş.. duyunca çok şaşırmıştım :)

Oh ne güzel bizimkileri de biri yıkamaya başlasa fena olmıcak :)) şu yıkama fileleri nerde satılıyo kızlar yaa?
senin kızda mı sapıttı..benim oğlan eskisi gibi diil artık..kıpraşıyosada ben hissetmiyorum..arada bi dönüyo vuruyo burdayım diyo okadar..

Kızlar valla sapıttı benim kızın hareketleri hiç bu kadar sessiz kalmamıştı ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah dönmüştür de ondan hissedemiyorumdur..

ben file almadımda eski tülden komşum yaptı çokda güzel oldu valla:)))

Azerii bizde sistem nasıl işliyo? evlenince falan direk vatandaşlığa geçilmiyo mu? Vize ve oturum için en zor ülke Türkiye'ymiş.. duyunca çok şaşırmıştım :)

Benim eşimde azeri olduğu için evlenince bişey değişmedi kuzum:):) gerçekten çoook zor 1 sene izinle uğraştım zar zor çıktı izin gerçekten en zor ülke biz eşimle Moskovaya gittik havaalanın adamlar bize 3 ay oturma hakkı veriyor direk ama Türkiyeden 29. günün dolunca çıkmazsan 5 sene sınırdışı ediliyorsun kardeş ülkeyiz ama çok zor kuzum izin çıktı hala da zorluklarını çekiyoruz bebek için de bir o kadar işlem yaptıracaz şimdi işin kötüsü 12 nisan iznim bitiyor uzatma işlemleri de var deşmeyin yaramı ne etcem ben bilmiyorum izin ilk çıktığında Azerbaycandaki Türk konsoluskuğu çağırıp orda vermişlerdi vizeyi yine aynı şey olsa doğum 26 mart 15-20 günlük bebekle yollarda sefil olurum herhalde

Son düzenleme:
gunaydın kızzlar,

bende sezaryen olcagım için allahtan bir manıı cıkmaz ise sayet marttın son haftası dogum olcak ....sizin facede grubunuz var mı?bana bir msj geldi ama anlayamadım nasıl ekliyorsunuz eger varsa?

ben taffybaby.comdan aldım..banyosu kovası bilmemnesi hepsini toplu aldım

ben file almadımda eski tülden komşum yaptı çokda güzel oldu valla:)))
Bende öle bişiler yapıyım olmazsa anneme diktiriyim hazır satılan bişi değildir dimi hiç görmedim ben marketlerde? Bu arada sana face den msj attım aldın mı?? :)
Canım sen problem yaşamamak için şimdiden haberleşsen konsoloslukla? durumu anlatsan belki izni uzatırlar en azından 2-3 ay uzasa, bebekle dışarı çıkcak duruma gelirsin iyi olur.. Bi de bu işlemler türk büyükelçiliğinden mi yapılıyo azerbaycandan? Burda yapıldığı yer neresi oluyo? Belki bi tanıdık filan buluruz? İtalya ispanya meksika konsolosluklarında hep tanıdık var ama türk konsolosluğuna hiç işim düşmedi tabi (

ben taffybaby.comdan aldım..banyosu kovası bilmemnesi hepsini toplu aldım

Baktım çamaşır yıkama torbası 3,5 tl imiş uğraştığıma değmez aslında ama internetten sipariş verince kargo filan astarından pahalıya gelir.. senin gibi takım almak lazım herşeyi içinde olusa daha iyi güzel siteymiş bi inceleyim bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…