- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.201
Canım normal yada sez. farketmiyo 2000 tl.. epidural 250 tl.. Biz kontrollerin başında bu fiyatları aldık.. 2012de yeni fiyat vercekler mi diye cmtsi gittiğimde konuşcam.. bazı hastaneler hemen zam yapmıyo ama bazıları heryıl yeni fiyat çıkarıyo..
Canım normal yada sez. farketmiyo 2000 tl.. epidural 250 tl.. Biz kontrollerin başında bu fiyatları aldık.. 2012de yeni fiyat vercekler mi diye cmtsi gittiğimde konuşcam.. bazı hastaneler hemen zam yapmıyo ama bazıları heryıl yeni fiyat çıkarıyo..
Ben değilim
Canım gözün aydın şeker için ve maşallah bebişinekan için ilaç kullanmıyo musun normalde? vitaminle kan ilacı hergün alıyorum ben ama o belki düzenliyodur?? doktoruna bi danış istersen..
Çok sağol canım geldii güzel oldu.. Bu arada bende dünden beri hareketlerini hissedemiyorumMelkikecim en son kızının odasını beklemedeydin gelmiştir herhalde güle güle kullansın minişin eminim çok güzel olmuştur
Gelelim bize c.tesinden beri misafir misafir yine misafirçook yoruldum kızım da baya hareketsiz c.tesinden beri. Gece 4 te bi uyandım elim karnımda aklıma da takıldı sabahı sabah ettim tık yok kızımda kahvaltıdan sonra çok az pıt pıt etti rahatladım biraz ama zombi gibiyim gözlerim yanıyor yorgunluk ve uykusuzluktan birde göğüs kafesimi oluyor orası ağrıyor nefes alırken masafire hizmet edicem diye balkona gir çık yukarı in çık pestilim çıktı çoook kötüyümmm ühüüüüü
Ankara'da bu fiyatlar çok ucuz canım özel hastanelerde.. Benim daha önceki hastanem 3500 tl idi.. burda 2000 duyunca bişey değilmiş dedim :)) 2012 de 2000-5000 arası olacak özeller..buu ne yaa 2000 tl
zaten epidural sezeryan olunca 10 dk. doğum oluyooo
bide 2000 tl
anladım cnım ben ankarada ii bi hastanne ve doktor bulamadım mecburiyetten etlik lokman hekimde bi tanıdığın doktoruna gitmeye karar vermiştim ama çokta içime sinmio açıkçası keşke daha önce duysaydım bikaç kez muayneye giderdim son aylarda olduğumdan genelde takipsiz hasta muamelesi yapıolar . ama aklımda olsun yine giderim olmazsa ümit korucuoğlu değilmi dr un
Çok sağol canım geldii güzel oldu.. Bu arada bende dünden beri hareketlerini hissedemiyorumdün gün boyu 5-6 kere oldu normalde daha çok olurdu bugünde sabahtan beri 1 kere belli belirsiz.. uykuya mı daldılar yoruluyoruz diye mi yapıyolar anlamadım ama geri dönsün artık tekmecikler (
Maşallah cnm eklersin resimlerini bizde görürüzevet canım tekmecikleri özledimm bendee
Valla çok korkuyorum Azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))
cnm bazen aldığı pozisyon şekli ile alakalı o zmn senin hissetmen biraz zor oluyor korkma hemen biraz kaçak yap tatlı ye belki oynar
Valla çok korkuyorum Azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))
Aslında tatlı yiyince (eskiden :)) oynardı şimdi de mandalina yiyince oynuyo bu sabah onu da denedim ama tık yokbende hemen korkmayım dönmüştür falan diye düşünüyorum şimdilik akşama kadar biraz hareket eder herhalde.. bi de dün yemeği dışarda yedik, uzun süredir beyaz unlu bişey yemiyodum dün biraz kaçamak yaptım o ara acayip hareketlendi, Alev çocuk aç mı ne dersin açlıktan uyuyomu sürekli yavrum :))
Aslında tatlı yiyince (eskiden :)) oynardı şimdi de mandalina yiyince oynuyo bu sabah onu da denedim ama tık yokbende hemen korkmayım dönmüştür falan diye düşünüyorum şimdilik akşama kadar biraz hareket eder herhalde.. bi de dün yemeği dışarda yedik, uzun süredir beyaz unlu bişey yemiyodum dün biraz kaçamak yaptım o ara acayip hareketlendi, Alev çocuk aç mı ne dersin açlıktan uyuyomu sürekli yavrum :))
Bizi sağlık ocağı kabul etmiyor cnm :):) yoksa çok yakında var çoktan gitmiştim t.c kimlik numaramız geçici olduğu için çıkmıyormuş kaydımız tetonuz aşımızı bilem yapmadılar hastaneleri flnda dolaştım sağlık ocağında yapıyorlar dediler öylece kladı valla
cnm açlıkla pek alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum benim bildiğim aldığı pozisyonla alakalı demişti doktorlar o hareket etsede siz hissedemiyor olabilirsiniz demişti istersen bişeyler atıştır az kaçamaktan bişey olmaz yaa ufak bişeyler ye istersen
şuan muhtemelen yüzü sırtına doğru dönük canım. yani ayakları elleri göbeğine doğru değil de içeri doğru bakıyor. o yüzden hissedemiyorsundur hareketleri. telaş yok
Nolcak peki kuzum sonra kabul etcekler mi? Aslında etmemeleri daha iyi :)) ordakiler nasıl bilmiyorum ama burdakiler çok fena hijyen yok saçma sapan kontrol ediyolar filan.. ama aşılar için iyi sadece, para vermek zorunda kalmıyoruz..
Ben öyle umuyorum kızlar geçen MAG da yazmıştı hareketi azalınca doktora gittiğinde ters yöne bakıyo aslında hareket ediyo ama siz algılamıyosunuz demişti inşallah öle bişeydir bakalım akşama kadar beklicez başka çare yok
Valla ne olacak bilmiyorum kuzum bebeğin takipini de onlar yapıyorlar hastane yapmıyormu acaba hadi ben neyse de onun aşılarını nerde yaptırcam :44::44:
aynısı bendede varr bende endişelenmiştim benimki çok hareketliydi 2 gündür azaldııı
idrar keseme baskı yapıyodu hemen tuvaletim geliyodu dün gece yapmadı hiçç
hareket ediyo ama çok değil eskisi gibi değill
ama arada böyle olduğu oluyodu
büyüyorlar sanırımm
gece bi ara uyandığımda tekmeliyodu
doktor dediki artık gün içinde hareketlerini say 10 kere hareket etmesi lazım sağlıklı bebeğin dedii
sabah beri 5 kere hissettim sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?