2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buu ne yaa 2000 tl
zaten epidural sezeryan olunca 10 dk. doğum oluyooo
bide 2000 tl

anladım cnım ben ankarada ii bi hastanne ve doktor bulamadım mecburiyetten etlik lokman hekimde bi tanıdığın doktoruna gitmeye karar vermiştim ama çokta içime sinmio açıkçası keşke daha önce duysaydım bikaç kez muayneye giderdim son aylarda olduğumdan genelde takipsiz hasta muamelesi yapıolar . ama aklımda olsun yine giderim olmazsa ümit korucuoğlu değilmi dr un

sağolasın melyche. doktorun önceden verdiği vitamin ve demir ilacı kullanıyorum hergün, normalde de kanım düşüktü hep ama bu kadar düşmemişti neyse düzeltcez artık , besliycem oğluşumu tosuncuk olucaz birlikte pekmez kuru üzümlerle:

Çok sağol canım geldii güzel oldu.. Bu arada bende dünden beri hareketlerini hissedemiyorum dün gün boyu 5-6 kere oldu normalde daha çok olurdu bugünde sabahtan beri 1 kere belli belirsiz.. uykuya mı daldılar yoruluyoruz diye mi yapıyolar anlamadım ama geri dönsün artık tekmecikler (
buu ne yaa 2000 tl
zaten epidural sezeryan olunca 10 dk. doğum oluyooo
bide 2000 tl
Ankara'da bu fiyatlar çok ucuz canım özel hastanelerde.. Benim daha önceki hastanem 3500 tl idi.. burda 2000 duyunca bişey değilmiş dedim :)) 2012 de 2000-5000 arası olacak özeller..

Bende etlik lokman hekime gitcektim güven ssk anlaşmasını bitirince şans eseri koruya gittim ve çok memnun kaldım.. doğuma gitmesen de arada kontrollere git tavsiye ederim ultrasonu falan 4 boyutlu (öle deniyo sanırım şu renkli olandan) en azından bi kere görünmüş olursun.. bu arada kontroller 32 tl.. lokman hekim 50 tl istemişti telefonda sorduğumda...

Maşallah cnm eklersin resimlerini bizde görürüz evet canım tekmecikleri özledimm bendee

Maşallah cnm eklersin resimlerini bizde görürüz evet canım tekmecikleri özledimm bendee

Valla çok korkuyorum Azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))

Valla çok korkuyorum Azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))

cnm bazen aldığı pozisyon şekli ile alakalı o zmn senin hissetmen biraz zor oluyor korkma hemen biraz kaçak yap tatlı ye belki oynar

cnm bazen aldığı pozisyon şekli ile alakalı o zmn senin hissetmen biraz zor oluyor korkma hemen biraz kaçak yap tatlı ye belki oynar

Aslında tatlı yiyince (eskiden :)) oynardı şimdi de mandalina yiyince oynuyo bu sabah onu da denedim ama tık yok bende hemen korkmayım dönmüştür falan diye düşünüyorum şimdilik akşama kadar biraz hareket eder herhalde.. bi de dün yemeği dışarda yedik, uzun süredir beyaz unlu bişey yemiyodum dün biraz kaçamak yaptım o ara acayip hareketlendi, Alev çocuk aç mı ne dersin açlıktan uyuyomu sürekli yavrum :))

Bizi sağlık ocağı kabul etmiyor cnm :):) yoksa çok yakında var çoktan gitmiştim t.c kimlik numaramız geçici olduğu için çıkmıyormuş kaydımız tetonuz aşımızı bilem yapmadılar hastaneleri flnda dolaştım sağlık ocağında yapıyorlar dediler öylece kladı valla

cnm açlıkla pek alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum benim bildiğim aldığı pozisyonla alakalı demişti doktorlar o hareket etsede siz hissedemiyor olabilirsiniz demişti istersen bişeyler atıştır az kaçamaktan bişey olmaz yaa ufak bişeyler ye istersen

şuan muhtemelen yüzü sırtına doğru dönük canım. yani ayakları elleri göbeğine doğru değil de içeri doğru bakıyor. o yüzden hissedemiyorsundur hareketleri. telaş yok

hepinize günaydın... mutlu bi hafta olsun inşallah.

bebişlerin hareketleri artık azalıcak ama daha sert olucak:))
benim ufaklık gündüz hafif hafif vuruyor gece saat 11-12 arası olunca içerde hip hop yapıyor:))))) tam bizim uykumuz geliyor o uyanıyor, hemde büyük bi enerjiyle:)))

Nolcak peki kuzum sonra kabul etcekler mi? Aslında etmemeleri daha iyi :)) ordakiler nasıl bilmiyorum ama burdakiler çok fena hijyen yok saçma sapan kontrol ediyolar filan.. ama aşılar için iyi sadece, para vermek zorunda kalmıyoruz..

şuan muhtemelen yüzü sırtına doğru dönük canım. yani ayakları elleri göbeğine doğru değil de içeri doğru bakıyor. o yüzden hissedemiyorsundur hareketleri. telaş yok

Ben öyle umuyorum kızlar geçen MAG da yazmıştı hareketi azalınca doktora gittiğinde ters yöne bakıyo aslında hareket ediyo ama siz algılamıyosunuz demişti inşallah öle bişeydir bakalım akşama kadar beklicez başka çare yok

Valla ne olacak bilmiyorum kuzum bebeğin takipini de onlar yapıyorlar hastane yapmıyormu acaba hadi ben neyse de onun aşılarını nerde yaptırcam :44::44:

aynısı bendede varr bende endişelenmiştim benimki çok hareketliydi 2 gündür azaldııı
idrar keseme baskı yapıyodu hemen tuvaletim geliyodu dün gece yapmadı hiçç
hareket ediyo ama çok değil eskisi gibi değill
ama arada böyle olduğu oluyodu
büyüyorlar sanırımm
gece bi ara uyandığımda tekmeliyodu
doktor dediki artık gün içinde hareketlerini say 10 kere hareket etmesi lazım sağlıklı bebeğin dedii
sabah beri 5 kere hissettim sadecee

Valla ne olacak bilmiyorum kuzum bebeğin takipini de onlar yapıyorlar hastane yapmıyormu acaba hadi ben neyse de onun aşılarını nerde yaptırcam :44::44:

cnm benide sağlık ocağı ilk etapta kabul etmedi sonra toplum sağlığı merkezine gittim hamile olduğum için eşşek gibi aldılar doktora direk kaydettiler beni haberin olsun

Kuzum bi hareket var ama sanki ilk başlarda damar atması gibi oluyordu ya öyle oluyor birde yumak oluyor sanki tekme değil hiç bişey anlamadım dediğiniz gibi ters mi duruyor ne yapıyor :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…