- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.261
arkadaşlar merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım ama halen bebeğimin cinsiyetini öğrenemedikherkes ne güzel alışveriş yapmış biz daha birşey almadık.
evet ya ultrasonda bakıyor doktor o kadar zıpır ki bebeğim dimdik oturuyor vaziyette duruyorum bebeğim :) doktor değişik bir durum tabi diyor ayaklarıda topluyor ohhhh keyif :) çevremdeki herkes soruyor bilmiyoruz daha diyorm şaşkınlıkla bakıyorlar. doktorumda üzülme daha güzel süpriz olur dedi. demesi kolay tabi.
Kızlar ben nefes alamıyorum resmen göğüs kafesim çok ağrımaya başladı ne yapayım ne iyi gelir dün çok üşttüm herhaldee :2::2:
insan merak ediyo tabiki ama çokta önemli değill
hem kız hem erkeğin giyebileceği şeylerr alabilirsin renk olarakk
benim erkek ama beyaz turuncu yeşilin her tonu sarı filan kıyafetleri mavi az
lacivert hiç almadımm
hastane çıkışının teki beyazz anneannemiz beyaz parlak ipten battaniyemizide ördüü ilkgün bembeyaz olucak oğlumm görenler kız der kesinn
arkadaşlar merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım ama halen bebeğimin cinsiyetini öğrenemedikherkes ne güzel alışveriş yapmış biz daha birşey almadık.
çarşamba günü buluşma vardı bi değişiklik yok dimi????????
ebet teyzesi 1 yaş kostümleride varhevesli annecik seniii 9 aylık bile almışş
rica ederiz cnm o şule arkadaşımız limonlu _kekBen sen sandım faceden ekleyeni :)) Ankara buluşması üzerine birbirimizi ekleyince sensindir diye düşündümmm( Peki Şule'nin burda nicki ne o zaman? Bu arada candy sende maili bana msj atsana ekleyim senide buluşmayı haber vercek Polly hepimizee..
Bende bakıyım canım sağol..
Oyyy sağol teyzesiii düşünmen bile yeterannem de bana bırak ben hallederim dedi ona güveniyorum artık :)) son geldiğinde eşimin gömleklerini falan ütüledi büyük sevaba girdi valla :)
Günaydınlar güzel annelerr ve kuzuları.
Biz de her zamanki gibi yine gece wc ye kalktık bir daha uyuyamadık,sabah 8:30 da telefon çaldı sonrasında uykuya dalmışız yeni uyandık sayılır.
Çamaşır filesinden bahsetmişsiniz biz de hepsiburadadan almıştık banyo ürünlerini ordan 1 tane sipariş vermiştik ama keşke daha çok alsaymışız.Amanın bu boya kokusu feci birşeymiş güya bebiş için olanını aldık boyanın ama yok yani uzun zamandır bulanmayan midemi bulandırdı.
Hava güzel bugün Bursa'da gelsin çarşamba günü buluşmaası
sanırım yok cnm bende az önce neclaseye mesaj attım umarım cvp verme gereği hisseder....:88:
ebet teyzesi 1 yaş kostümleride var
rica ederiz cnm o şule arkadaşımız limonlu _kek
güneşcim günaydın hava güzel olsun hep böle çarşambada rahat rahat buluşalım.....
sanırım yok cnm bende az önce neclaseye mesaj attım umarım cvp verme gereği hisseder....:88:
güneşcim günaydın hava güzel olsun hep böle çarşambada rahat rahat buluşalım.....
Ya valla siz kıyafet dedikçe benim şu hurcu dökmem farz oldu.Du bakim bizimkinin neleri var ya.Kocaman hurçta kilitli duruo hepsi hoş haftaya oda takımını alıcaz ama yok boya kurudu yok mobilya kokusu derken bakıcam şu kıyafetlerine nesi var nesi yok
canım necla hiç gözükmüyo burda k k ya girmeye niyeti yok heralde
kanzın sitesi varmıı canımm
kanz beşik aranalarındada varmı indirimm
günaydın kızlar ahh çok uykum var hala....
cuma günü ayrıntılıya giricem son kez çok merak ediyorum bebişimi çok özledimm,video ve resim de alıcam,20 haftalıkken de almıştım ama o zaman çok minikti o kadar net değildi inşallah bu sefer güzel görüntü yakalarız..
ben de son olarak chicco dan hastane çıkışı aldım 2 tane onları alıcam yanıma artık çantayı da hazır tutmak lazım zaten arada sırada karnıma belime ağrı girip duruyor bir de 2.doğumlar çok çabuk olur diyolar o yüzden korkuyorum sancı gelirse hemen çıkıverir vallamamasını bezini dealayım bitiyor o zaman..alllahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh
aynısı bendede varr bende endişelenmiştim benimki çok hareketliydi 2 gündür azaldııı
idrar keseme baskı yapıyodu hemen tuvaletim geliyodu dün gece yapmadı hiçç
hareket ediyo ama çok değil eskisi gibi değill
ama arada böyle olduğu oluyodu
büyüyorlar sanırımm
gece bi ara uyandığımda tekmeliyodu
doktor dediki artık gün içinde hareketlerini say 10 kere hareket etmesi lazım sağlıklı bebeğin dedii
sabah beri 5 kere hissettim sadecee
Kuzum bi hareket var ama sanki ilk başlarda damar atması gibi oluyordu ya öyle oluyor birde yumak oluyor sanki tekme değil hiç bişey anlamadım dediğiniz gibi ters mi duruyor ne yapıyor :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?