2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya ultrasonda bakıyor doktor o kadar zıpır ki bebeğim dimdik oturuyor vaziyette duruyorum bebeğim :) doktor değişik bir durum tabi diyor ayaklarıda topluyor ohhhh keyif :) çevremdeki herkes soruyor bilmiyoruz daha diyorm şaşkınlıkla bakıyorlar. doktorumda üzülme daha güzel süpriz olur dedi. demesi kolay tabi.

insan merak ediyo tabiki ama çokta önemli değill
hem kız hem erkeğin giyebileceği şeylerr alabilirsin renk olarakk
benim erkek ama beyaz turuncu yeşilin her tonu sarı filan kıyafetleri mavi az
lacivert hiç almadımm
hastane çıkışının teki beyazz anneannemiz beyaz parlak ipten battaniyemizide ördüü ilkgün bembeyaz olucak oğlumm görenler kız der kesinn

evet haklısın artık beklemekten sıkıldık eşimle ve geçen hafta dolaşalım fikir edinelim dedik ortak renk konusunda. beyaz renk kızın yada erkeğin giyebileceği hastane çıkışları var. ortak renkler alacağız artık bebeğim sağlıklı doğsunda kız erkek önemi yok tabiki.

çarşamba günü buluşma vardı bi değişiklik yok dimi????????

sanırım yok cnm bende az önce neclaseye mesaj attım umarım cvp verme gereği hisseder....:88:

hevesli annecik seniii 9 aylık bile almışş
ebet teyzesi 1 yaş kostümleride var
rica ederiz cnm o şule arkadaşımız limonlu _kek

güneşcim günaydın hava güzel olsun hep böle çarşambada rahat rahat buluşalım.....

canım necla hiç gözükmüyo burda k k ya girmeye niyeti yok heralde

Ya valla siz kıyafet dedikçe benim şu hurcu dökmem farz oldu.Du bakim bizimkinin neleri var ya.Kocaman hurçta kilitli duruo hepsi hoş haftaya oda takımını alıcaz ama yok boya kurudu yok mobilya kokusu derken bakıcam şu kıyafetlerine nesi var nesi yok

bak cnm eksik bişeyi varsa tamamlarsın en azından ....

canım necla hiç gözükmüyo burda k k ya girmeye niyeti yok heralde

cnm k.k dan atmadım mesajı cep telden attım ...görmemesi mümkün değil yani....

günaydın kızlar ahh çok uykum var hala....

cuma günü ayrıntılıya giricem son kez çok merak ediyorum bebişimi çok özledimm,video ve resim de alıcam,20 haftalıkken de almıştım ama o zaman çok minikti o kadar net değildi inşallah bu sefer güzel görüntü yakalarız..

ben de son olarak chicco dan hastane çıkışı aldım 2 tane onları alıcam yanıma artık çantayı da hazır tutmak lazım zaten arada sırada karnıma belime ağrı girip duruyor bir de 2.doğumlar çok çabuk olur diyolar o yüzden korkuyorum sancı gelirse hemen çıkıverir vallamamasını bezini dealayım bitiyor o zaman..alllahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh

Ala ala merak ettim şimdi neclayı,arada görüyorum nickini sitede ama bayadır yazmıyor.Msja cvp yazar yaf yazmazsa çok ayıp
Durun ben şu hurcu keşfe gidorummmm.Elime kağıt kalem de alıp bi yazayım bizim kuzunun nesi var nesi yok.Çarşamba hava daha güzelmiş baktım şimdi hava tahminine

mamadamı alıcazz onudamı koycaz hastane çantasına hiç bilmiyodum emziricezzz emmezse hastaneden veriyorlar mamamı sanıyodum
ne maması alcan hiç anlamam ben mamadan filan

arkadaşlar neclase arkadaşımız mesaj yolladı bebekde kendide iyiymiş artık işyerinden nete giremiyormuş izini ayrılınca evden giricem artık dedi..ve haftaya izinliymiş çarşamba günü bizlerle olucak.....

selam canım
benim dr. um gün içinde 10-15 defa farklı zamanlarda haraket etmesi lazım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…