- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.181
selam annişler bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım 2 günde kurudu malum havalar yağışlı.yarında ütüsünü yapıcam tabii hepsini değil ince olan kırışanları felan .hepsini yapsam evin yolu bulunmaz zaten ütüyüde sevmem:)hastane çıkışını felan şapkalarınını çok göze batanları ütülerim.ohhh o zaman üstümden büyük yük kalkmış olur ne güzel
oh valla senin hazırlanmış olur o zaman bebiş eşyaları mis gibi ne güzel eline sağlıkk
Günaydın Kızlarrrr.....
Haftasonu geçti, dün bebişime alışveriş yaptık yine, e-bebek ten eksik şeylerini aldık şampuan,küvet filesi,göğüs pedi, uni baby yenidoğan ıslak mendili vs son eksiklerini tamamladık. Ayrıca bir tane 1 tane elbise birde mart nisan ayında dışarı çıkarken üzerinde giydirmek tulum şeklinde polarlı bir mont aldık çok şirin olacak içinde :)
Herkes için güzel bir gün olur inşallah....
arkadaslar;
cumartesi ve pazarım zehir oldu kasık agrısı yuzunden.hayatımda hıc boyle bır agrı cekmedım oturup kalkamadım bıle adım bıle atamıyordum
sımdı bıraz daha ıyıyım
sızede boyle oluyomu yada oldumu ne yapmam gerekıyor
ne önerırsınız
kalsiyum ve magnezyum içmeni tavsiye ederim başkada birşey tavsiye etmem :) aynı durum bendede vardı bu takviyeler sayesinde hafifledi, cumartesi akşamı almayı unutmuşum pazar günü çok fenaydım, içtikten 2 saat sonra toparlandı yeniden...
doktor tavsiyesi ile kalsiyum için "osteocare" adında bir takviye alıyorum, magnezyum için ise solgarın magnezyum cıtrate takviyesi alıyorum günde 1 kere ikisindende alıyorum. Eğer takviye alıyorsanda kesin miktarı yeterli gelmiyordur doz düzenlemesi yapın, ben kalsiyumu 12. haftadan beri alıyordum içinde magnezyumda vardı ama yeterli gelmeyince 20. haftadan sonra ondaki magnzeyum ayrıca magnezyuma başlattı 24. haftada.
Çalışıoyosan gerekli canımm bende avent elektrikli aldım piyasada en iyisi o imişş..kızlar sizce göğüs pompası gereklimi? öyleyse hangi markayı tavsiye ediyosunuz?
Canım Koru Hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok çok çok memnunum :) Gideceksen tavsiye ederim..günnayyydınlarrr bu karlı havalar bitsin yaa soğuğu hiç sevmiorum hafta sonu gezdik oğluşumla yine dayanamayıp ciciler aldım indirim gelmişti napiim :)) bu arada melyche ankarada hangi hastaneye gidiyorsun geçmişi okudum doktorundan memnun kalınmış bende merak ettim cnım...
arkadaslar;
cumartesi ve pazarım zehir oldu kasık agrısı yuzunden.hayatımda hıc boyle bır agrı cekmedım oturup kalkamadım bıle adım bıle atamıyordum
sımdı bıraz daha ıyıyım
sızede boyle oluyomu yada oldumu ne yapmam gerekıyor
ne önerırsınız
bız zaten galıba senınle aynı doktora gıdıoruz sende basak hanımagıdıyorsun dıye bılıyorum
osteocareyı ıcıyorum bende bırde ferrum fort vermıstı
bugun bır danısıcam bakalım doktora
geçen pazartesi doktora gttim arkadaşlar. maşallah herşey sağlıklı gidiyor. şeker yüklememde açlık 80 tokluk 120 çıktı. iyi dedi, iyidir heralde:) ama kan değerlerim çok düşmüş, 8 e düşmüş. doğumda kan vermek zorunda kalabiliriz dedi. pekmez, kuru üzüm yiyorum, midem bulansa da. kanımı nasıl yükseltiyim başka, tavsiyelerinizi bekliyorm
Ben değilimaramızda sigortacı var mı? zorunlu trafik sigortası ve kasko yaptırıcam garanti müşteriyim bugün yaptırıcam çünkü :)
Canım gözün aydın şeker için ve maşallah bebişinegeçen pazartesi doktora gttim arkadaşlar. maşallah herşey sağlıklı gidiyor. şeker yüklememde açlık 80 tokluk 120 çıktı. iyi dedi, iyidir heralde:) ama kan değerlerim çok düşmüş, 8 e düşmüş. doğumda kan vermek zorunda kalabiliriz dedi. pekmez, kuru üzüm yiyorum, midem bulansa da. kanımı nasıl yükseltiyim başka, tavsiyelerinizi bekliyorm
mlyche cim doğum fiyatları hakkında bi bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?