2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh valla senin hazırlanmış olur o zaman bebiş eşyaları mis gibi ne güzel eline sağlıkk

oh valla senin hazırlanmış olur o zaman bebiş eşyaları mis gibi ne güzel eline sağlıkk

mersi canım sizlerinde ellerinize sağlık olsun inşallah.bi de kızlar bebişlerin kıyafetlerini sıvı deterjanla yıkayınca bide 30 veya 40 derecede hiç kırışmıyor benden söylemesi.ben dalin sıvı ile yıkadım şaşırdım toz deterjanlara göre hiç kırışmamış desem yeridir:))

Günaydın Kızlarrrr.....

Haftasonu geçti, dün bebişime alışveriş yaptık yine, e-bebek ten eksik şeylerini aldık şampuan,küvet filesi,göğüs pedi, uni baby yenidoğan ıslak mendili vs son eksiklerini tamamladık. Ayrıca bir tane 1 tane elbise birde mart nisan ayında dışarı çıkarken üzerinde giydirmek tulum şeklinde polarlı bir mont aldık çok şirin olacak içinde :)

Herkes için güzel bir gün olur inşallah....

günaydıııınnnnn
ne güzel tamamladın artık sanırım. bizm de az kaldı 2-3 kez cıktığımızda tamam olur herhalde. liste giderek küçülüyor.

arkadaslar;
cumartesi ve pazarım zehir oldu kasık agrısı yuzunden.hayatımda hıc boyle bır agrı cekmedım oturup kalkamadım bıle adım bıle atamıyordum
sımdı bıraz daha ıyıyım
sızede boyle oluyomu yada oldumu ne yapmam gerekıyor
ne önerırsınız

kalsiyum ve magnezyum içmeni tavsiye ederim başkada birşey tavsiye etmem :) aynı durum bendede vardı bu takviyeler sayesinde hafifledi, cumartesi akşamı almayı unutmuşum pazar günü çok fenaydım, içtikten 2 saat sonra toparlandı yeniden...

doktor tavsiyesi ile kalsiyum için "osteocare" adında bir takviye alıyorum, magnezyum için ise solgarın magnezyum cıtrate takviyesi alıyorum günde 1 kere ikisindende alıyorum. Eğer takviye alıyorsanda kesin miktarı yeterli gelmiyordur doz düzenlemesi yapın, ben kalsiyumu 12. haftadan beri alıyordum içinde magnezyumda vardı ama yeterli gelmeyince 20. haftadan sonra ondaki magnzeyum ayrıca magnezyuma başlattı 24. haftada.

bız zaten galıba senınle aynı doktora gıdıoruz sende basak hanımagıdıyorsun dıye bılıyorum
osteocareyı ıcıyorum bende bırde ferrum fort vermıstı
bugun bır danısıcam bakalım doktora

günnayyydınlarrr bu karlı havalar bitsin yaa soğuğu hiç sevmiorum hafta sonu gezdik oğluşumla yine dayanamayıp ciciler aldım indirim gelmişti napiim :)) bu arada melyche ankarada hangi hastaneye gidiyorsun geçmişi okudum doktorundan memnun kalınmış bende merak ettim cnım...

Günaydın kızlarrr... Ankara'dan güneşli bi havadan bağlanıyorum bu sefer :)) havalarda iyice şaşırdı bi kar bi güneşş :))

kızlar sizce göğüs pompası gereklimi? öyleyse hangi markayı tavsiye ediyosunuz?
Çalışıoyosan gerekli canımm bende avent elektrikli aldım piyasada en iyisi o imişş..
Canım Koru Hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok çok çok memnunum :) Gideceksen tavsiye ederim..

buriicim, bana da doktor 18.haftamda kalsiyum ve magnezyum efervesan verdi. şu suda eriyenlerden. birini bir gün diğerini ertesi gün şeklinde iç dedi. kalsiyum bebek için, manezyum ise senin kasılma ve krampların için dedi. kalsiyumu, o gün yeterince süt ürünü yemediğini düşünüyorsan , o gün de alabilirsin dedi. kalsiyumu aksatmıyorum ama magnezyumu aksatıyorum çogunlukla.. bende pek kasılma yok. ama şunu söyleyebilirim, magnezyum içtiğimde kramplarımın azaldıgını farkediyorum. doktorunla görüş bence, faydasını görürsün inşallah canım :)

bız zaten galıba senınle aynı doktora gıdıoruz sende basak hanımagıdıyorsun dıye bılıyorum
osteocareyı ıcıyorum bende bırde ferrum fort vermıstı
bugun bır danısıcam bakalım doktora

Evet Başak Hanım verdi bana bunları, ben suda eriyen içemediğimden magnezyum için ilk "magnorm" önerdi sigortada karşılıyor bunu büyük ihtimalle o yüzden bunu yazdığını düşünüyorum, suda eriyen şeyleri içemediğimi söyleyinde solgarı önerdi çok memnunum, özellikle ilk zamanlar uykularım ve ağrılarım için çok olumlu etkisi olmuştu.

aramızda sigortacı var mı? zorunlu trafik sigortası ve kasko yaptırıcam garanti müşteriyim bugün yaptırıcam çünkü :)

geçen pazartesi doktora gttim arkadaşlar. maşallah herşey sağlıklı gidiyor. şeker yüklememde açlık 80 tokluk 120 çıktı. iyi dedi, iyidir heralde:) ama kan değerlerim çok düşmüş, 8 e düşmüş. doğumda kan vermek zorunda kalabiliriz dedi. pekmez, kuru üzüm yiyorum, midem bulansa da. kanımı nasıl yükseltiyim başka, tavsiyelerinizi bekliyorm

kırmızı et filan ye cnm

aramızda sigortacı var mı? zorunlu trafik sigortası ve kasko yaptırıcam garanti müşteriyim bugün yaptırıcam çünkü :)
Ben değilim
Canım gözün aydın şeker için ve maşallah bebişine kan için ilaç kullanmıyo musun normalde? vitaminle kan ilacı hergün alıyorum ben ama o belki düzenliyodur?? doktoruna bi danış istersen..

mlyche cim doğum fiyatları hakkında bi bilgin varmı

Canım normal yada sez. farketmiyo 2000 tl.. epidural 250 tl.. Biz kontrollerin başında bu fiyatları aldık.. 2012de yeni fiyat vercekler mi diye cmtsi gittiğimde konuşcam.. bazı hastaneler hemen zam yapmıyo ama bazıları heryıl yeni fiyat çıkarıyo..

Günaydınn kızlar nasılsınız geçmişe öylesine bi göz attım aklımda kalanlar Anneyimben geçmiş olcun cnm Allah korumuş ,Sütlüçörekcim üzülme kilo alırı bebişin sağlık olsunda tam söyleyemiyorlar zaten bi akrabamız doğum yaptı 4 kilonun üstünde normal mümkün değil deyip sezeryan yaptılar bebiş 3100 gr doğdu yani güvenilmiyor söylediklerine üzülme ,Melkikecim en son kızının odasını beklemedeydin gelmiştir herhalde güle güle kullansın minişin eminim çok güzel olmuştur
Gelelim bize c.tesinden beri misafir misafir yine misafir çook yoruldum kızım da baya hareketsiz c.tesinden beri. Gece 4 te bi uyandım elim karnımda aklıma da takıldı sabahı sabah ettim tık yok kızımda kahvaltıdan sonra çok az pıt pıt etti rahatladım biraz ama zombi gibiyim gözlerim yanıyor yorgunluk ve uykusuzluktan birde göğüs kafesimi oluyor orası ağrıyor nefes alırken masafire hizmet edicem diye balkona gir çık yukarı in çık pestilim çıktı çoook kötüyümmm ühüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…