2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar daha yeni kalktıık kahvaltı b,le yapmadık 3 gündür bilgisayar bozuktu eşim anca yapabildi bebişleriniz iyidir inşaallah benim kızımda çok iyi hiç durmuyo maşallah

Canım bebeğin kimlik işlemleri burdaki Azerbaycan konsolosluğunda yapılıyor benim izin işlmeleri Azerbaycandaki Türk konsolosluğunda karmaşık yani izin uzatma işlemine doğumdan önce başvuralım diyoruz bizde inş. problem çıkmaz gerçekten çok zor

tek onun için yazk zaten...başka şey bulursan toplu alırsın..

banamı msj attın:S

kızlar selam yıkama filesi hemen hemen bütün iç çamaşırı , çorap satan mağazalarda var. yada şu milyoncu dedikleri hani herşey satılan mağazalarda da var. Ben ordan oldım 2,5tl ye.

Herkese günaydın...
kızlar gaz sancım çok oluyor. bebek büyüdüğü için tekmeleride azaldı sadece dönmelerini hissediyorum...

sizden de haberler iyidir umarım. birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu haftalar olsun...

30 tane badimii çok değilmii hepsinin bedeni aynımııı
durr artık alma hepsi yeterr hatta artarr
cnm 0-3 aylık 0-6 aylık bide0-9 aylık toplam hepsi 03 değil zaten

gönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...

günaydın kıslar daha yeni kalktıık kahvaltı b,le yapmadık 3 gündür bilgisayar bozuktu eşim anca yapabildi bebişleriniz iyidir inşaallah benim kızımda çok iyi hiç durmuyo maşallah

bende seni merk ettim girmeyince kaçgündür neyseki pc bozukmuş biz iyiyiz cnm

çarşamba günü buluşma vardı bi değişiklik yok dimi????????

bebek hareketlerinden konuşulmuş tek değilim demekki benim oğluşumda büyüdü sanırım hareketleri eskiye göre çok azaldı. dönmelerini, el, ayak oynatmalarını hissediyorum sadece... derken şimdi yine oynadı oh be... endişelnmeleyelim hemen... hareketsiz kaldığında bişeyler atıştırıp uzanın hemen oynuyor...

doğum fiyatlarından bahsetmişsiniz 2000 tl çok değilmi... bana fazla geldi bi kaç ay önce hastaneye sormuştum sezeryan için 1000 tl demişlerdi. bilmiyorum yeni yılda fiyatlar ne olur...

canım yıka bence... ben her şeyi yıkadım... tabi 1 makina daha çıkar alacaklarım var onları bekletiyorum şuan...

hevesli annecik seniii 9 aylık bile almışş

Kızlar ben nefes alamıyorum resmen göğüs kafesim çok ağrımaya başladı ne yapayım ne iyi gelir dün çok üşttüm herhaldee :2::2:

banamı msj attın:S
Ben sen sandım faceden ekleyeni :)) Ankara buluşması üzerine birbirimizi ekleyince sensindir diye düşündümmm ( Peki Şule'nin burda nicki ne o zaman? Bu arada candy sende maili bana msj atsana ekleyim senide buluşmayı haber vercek Polly hepimizee..
kızlar selam yıkama filesi hemen hemen bütün iç çamaşırı , çorap satan mağazalarda var. yada şu milyoncu dedikleri hani herşey satılan mağazalarda da var. Ben ordan oldım 2,5tl ye.
Bende bakıyım canım sağol..
gönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...
Oyyy sağol teyzesiii düşünmen bile yeter annem de bana bırak ben hallederim dedi ona güveniyorum artık :)) son geldiğinde eşimin gömleklerini falan ütüledi büyük sevaba girdi valla :)

ya sinir oldum şimdi o suya katılan ilacı bende içemiyorum. özelikle doktora sormuştum bunun hapı yokmu diye... o da yok dedi şaşırmıştım bende...
benimde gaz sancılarım fln oluyor iyi gelirdi o ilaç banada...

Bu gün herkeslerde var kuzum hareketler azaldı sizleri okuyunca rahatladım bende

arkadaşlar merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım ama halen bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik herkes ne güzel alışveriş yapmış biz daha birşey almadık.

canım ya otur bir sandalyeye ütüle hepsini temiz temiz hazır olsun. sen böyle diyon ya biraz ütüleyince ne zevk alacaksın hepsini ütülersin o hevesle... mikrobu kırılır yapabildiğini yap...

Günaydınlar güzel annelerr ve kuzuları.
Biz de her zamanki gibi yine gece wc ye kalktık bir daha uyuyamadık,sabah 8:30 da telefon çaldı sonrasında uykuya dalmışız yeni uyandık sayılır.
Çamaşır filesinden bahsetmişsiniz biz de hepsiburadadan almıştık banyo ürünlerini ordan 1 tane sipariş vermiştik ama keşke daha çok alsaymışız.Amanın bu boya kokusu feci birşeymiş güya bebiş için olanını aldık boyanın ama yok yani uzun zamandır bulanmayan midemi bulandırdı.
Hava güzel bugün Bursa'da gelsin çarşamba günü buluşmaası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…