- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.241
nasıl yaptıı anlatırmısın bende bulamıyorumm
Bende öle bişiler yapıyım olmazsa anneme diktiriyim hazır satılan bişi değildir dimi hiç görmedim ben marketlerde? Bu arada sana face den msj attım aldın mı?? :)
Canım sen problem yaşamamak için şimdiden haberleşsen konsoloslukla? durumu anlatsan belki izni uzatırlar en azından 2-3 ay uzasa, bebekle dışarı çıkcak duruma gelirsin iyi olur.. Bi de bu işlemler türk büyükelçiliğinden mi yapılıyo azerbaycandan? Burda yapıldığı yer neresi oluyo? Belki bi tanıdık filan buluruz? İtalya ispanya meksika konsolosluklarında hep tanıdık var ama türk konsolosluğuna hiç işim düşmedi tabi(
Baktım çamaşır yıkama torbası 3,5 tl imiş uğraştığıma değmez aslında ama internetten sipariş verince kargo filan astarından pahalıya gelir.. senin gibi takım almak lazım herşeyi içinde olusa daha iyi güzel siteymiş bi inceleyim bakalımm
Bende öle bişiler yapıyım olmazsa anneme diktiriyim hazır satılan bişi değildir dimi hiç görmedim ben marketlerde? Bu arada sana face den msj attım aldın mı?? :)
Canım sen problem yaşamamak için şimdiden haberleşsen konsoloslukla? durumu anlatsan belki izni uzatırlar en azından 2-3 ay uzasa, bebekle dışarı çıkcak duruma gelirsin iyi olur.. Bi de bu işlemler türk büyükelçiliğinden mi yapılıyo azerbaycandan? Burda yapıldığı yer neresi oluyo? Belki bi tanıdık filan buluruz? İtalya ispanya meksika konsolosluklarında hep tanıdık var ama türk konsolosluğuna hiç işim düşmedi tabi(
Kızlar kanz ve ceylan da %50 indirim var biz dün akşam ciciler aldık oğluma,çok güzel şeyler var,fırsatınız olursa bakın bence:))
cnm 0-3 aylık 0-6 aylık bide0-9 aylık toplam hepsi 03 değil zaten30 tane badimiiçok değilmii hepsinin bedeni aynımııı
durr artık alma hepsi yeterr hatta artarr
gönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...Oh ne güzel bizimkileri de biri yıkamaya başlasa fena olmıcak :)) şu yıkama fileleri nerde satılıyo kızlar yaa?
Kızlar valla sapıttı benim kızın hareketleri hiç bu kadar sessiz kalmamıştı ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah dönmüştür de ondan hissedemiyorumdur..
günaydın kıslar daha yeni kalktıık kahvaltı b,le yapmadık 3 gündür bilgisayar bozuktu eşim anca yapabildi bebişleriniz iyidir inşaallah benim kızımda çok iyi hiç durmuyo maşallah
cnm 0-3 aylık 0-6 aylık bide0-9 aylık toplam hepsi 03 değil zaten
gönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...
bende seni merk ettim girmeyince kaçgündür neyseki pc bozukmuş biz iyiyiz cnm
günaydınnnnnnnnnnnnn bursadan bahartadında bir güne merhaba diyoruz..........................
arkadaşlar oğlumun cicilerinin nerdeyse tamamı yıkandı gibi bişey bu arada 30 adet badi almışım...10 adet tulum 8 adet alt üst takım yeterli dimi.....hem üülüyorum hem yıkıyorum şimdi birde corapları yıkamaya gerek varmı?....mendilleri önlükleri yıkadım ama corplar kaldı..
melikecim bu arada korkma cnm dün benim bebişte cok az pıı pıtı yaptı akşam 12 gibi coşdu gecde dursun diye nasıl sakinleştiriceğimi şaşırdım arada derin uykuya dalıyolar azıcıkta olsa pıtı yapıyosa sorun yok cnm.....
cnm 0-3 aylık 0-6 aylık bide0-9 aylık toplam hepsi 03 değil zaten
gönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...
bende seni merk ettim girmeyince kaçgündür neyseki pc bozukmuş biz iyiyiz cnm
Ben sen sandım faceden ekleyeni :)) Ankara buluşması üzerine birbirimizi ekleyince sensindir diye düşündümmmbanamı msj attın:S
Bende bakıyım canım sağol..kızlar selam yıkama filesi hemen hemen bütün iç çamaşırı , çorap satan mağazalarda var. yada şu milyoncu dedikleri hani herşey satılan mağazalarda da var. Ben ordan oldım 2,5tl ye.
Oyyy sağol teyzesiii düşünmen bile yetergönder yıkayıp ütüleyim cnm nede olsa sen çalışıyosun kargoyla yollarım....fileyide özelcandan park yatak alırken sipariş verdim ...
Evet Başak Hanım verdi bana bunları, ben suda eriyen içemediğimden magnezyum için ilk "magnorm" önerdi sigortada karşılıyor bunu büyük ihtimalle o yüzden bunu yazdığını düşünüyorum, suda eriyen şeyleri içemediğimi söyleyinde solgarı önerdi çok memnunum, özellikle ilk zamanlar uykularım ve ağrılarım için çok olumlu etkisi olmuştu.
Herkese günaydın...
kızlar gaz sancım çok oluyor. bebek büyüdüğü için tekmeleride azaldı sadece dönmelerini hissediyorum...
sizden de haberler iyidir umarım. birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu haftalar olsun...
selam annişler bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım 2 günde kurudu malum havalar yağışlı.yarında ütüsünü yapıcam tabii hepsini değil ince olan kırışanları felan .hepsini yapsam evin yolu bulunmaz zaten ütüyüde sevmem:)hastane çıkışını felan şapkalarınını çok göze batanları ütülerim.ohhh o zaman üstümden büyük yük kalkmış olur ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?