2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annecikler merhabaa morhipoda levis kids yine indirimde 6 aylık kot tişört almıştım şimdide dayanamayıp 1 yaş için olnalarını aldım bi bakın hem çok uygun hemde minikler kocaman adam gibi giyincek:) daha önce aldıklarım çok güzel çıktı bnm eşim levistan başka bişi giymez oğluşada stok yapıozz:)ama ya annesii ah ahh ben pazarlara gidim napim DD

bu arada herkese meraba... yıl sonu olduğu için baya bi yoğunuz geçmişi okuyamadım henüz.. böle damdan düşer gibi sordum ama isim konusu da kafamı kurcalamaya başladıda...

mamadamı alıcazz onudamı koycaz hastane çantasına hiç bilmiyodum emziricezzz emmezse hastaneden veriyorlar mamamı sanıyodum
ne maması alcan hiç anlamam ben mamadan filan

valla ben kızımı iyi bir özelde doğurdum ama mama fln vermiyolar sadece sıcak su verdiler mamayı yapmak için bildiğim kadarıyla doktor humana nın 1 numarasını alın demişti annem onu almıştı ilk gün gerçi pek içmedi kızım 2.gün memeye alıştı ama ne olur ne olmaz bu sefer önceden bulundurucam yoksa çok ağlıyolar acıkınca ben humana yada milupa alıcam cnm yenidoğan için olanından

Son düzenleme:
Biz yemek yedik geldik üstüne de bi bitter çukulta yedim belki bizim kız bi tanecik tekme atar taktım ben bu gün oynaması için amuda kalkıcam nerdeyse

kızlar ya sizce fatma elif mi güzel fatma ela mı ?
Bence Fatma Elif güzel..
Ben de akşam gördüm,ama sen bulmuşsun iyi olmuş:)))Sağol canım ben de koçtaşın sitesinde avize beğendim ama ist.daki lerde satılıyomuş burda bulamadım sinir oldum
Netten satışları yok mu? Yada en iisi İstanbula gidersen görerek almak..
bence fatma elif güzel bende kızımın ismine karar veremedim beren mi berra mı güzel sizce buarada teyzesi kızıma saç tokaları almış benim niye aklıma gelmemiş :26::26:
Berra aslında peygamberimizin koyduğu bi isimmiş ama bu sene herkes Berra koydu, bu senenin isimleri Derin, Irmak, Berra, Ecrin.. O açıdan bakınca Beren daha azdır diye düşünüyorum :)

Ben de görmeden almak istemedim bakalım bursaya gidicez orda da bulamazsam kardeşime söyliycem o alsın.

eşimle berra ismine karar vermiştik ama komşunun kızıda berra mış bende beren olsun dedim eşim zaten annesinin ismini koymaya meraklı ben karar değiştrincede isim krizi çıkıyoo

eşimle berra ismine karar vermiştik ama komşunun kızıda berra mış bende beren olsun dedim eşim zaten annesinin ismini koymaya meraklı ben karar değiştrincede isim krizi çıkıyoo

Nasılsın cnm bebişin nasıl iyisindir inş. geçmişi çok okuyamadım yada görmedim yazdığını benim eşimde meraklıydıı ama bende o zaman benim annemim adını koyalım dedim hiç öyle bi niyetim yokda öyle söyleyi verdim işte sonrada ne senin ne benim annemim adı olsun güzel bi isim bulalım dedim kaynana hala umutlu ama ben hiç öyle bişey düşünmüyorum 2 tane kaynım var onların kızlarına koydurmamış ismini evin küçüğü olduğu için eşime saklamış öyle diyor :):)

Ben almıycam canım çok gerkli olursa o gider alır eşim,şimdiden almaya gerek yok bence.Ama o gün almak zor olur derseniz bişey diyemem.

Nasılsın kuzum bitti mi kapı süsü? ben misafirden zaman bulup tuhafiyeye bile gidemedim.Bende senin gibi düşünüyorum o an gerekli olsa eşim alır şimdiden almaya gerek yokmuş gibi geliyor :S

Canım deli gibi tatlı istiyoooKuru meyvelerle kandırmaya çalışıyorum işte kendimi,rüyalarıma girdi valla hafta sonuHiç istemiyodu ne güzel yaaa nazar değdirdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…