- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.281
arkadaşlar neclase arkadaşımız mesaj yolladı bebekde kendide iyiymiş artık işyerinden nete giremiyormuş izini ayrılınca evden giricem artık dedi..ve haftaya izinliymiş çarşamba günü bizlerle olucak.....
Melikecim odanız çoook güzel olmuşgüzel günler geçrisin inş.odasında.Papatya halı bulmuşsun çok şirin olmuş,yakışmış
Sağol kuzum darısı sana olsun.. Buldum koçtaşta varmış meğersem :))
kızlar ya sizce fatma elif mi güzel fatma ela mı ?
mamadamı alıcazz onudamı koycaz hastane çantasına hiç bilmiyodum emziricezzz emmezse hastaneden veriyorlar mamamı sanıyodum
ne maması alcan hiç anlamam ben mamadan filan
Bence Fatma Elif güzel..kızlar ya sizce fatma elif mi güzel fatma ela mı ?
Netten satışları yok mu? Yada en iisi İstanbula gidersen görerek almak..Ben de akşam gördüm,ama sen bulmuşsun iyi olmuş:)))Sağol canım ben de koçtaşın sitesinde avize beğendim ama ist.daki lerde satılıyomuş burda bulamadım sinir oldum
Berra aslında peygamberimizin koyduğu bi isimmiş ama bu sene herkes Berra koydu, bu senenin isimleri Derin, Irmak, Berra, Ecrin.. O açıdan bakınca Beren daha azdır diye düşünüyorum :)bence fatma elif güzel bende kızımın ismine karar veremedim beren mi berra mı güzel sizce buarada teyzesi kızıma saç tokaları almış benim niye aklıma gelmemiş :26::26:
Bence Fatma Elif güzel..
Netten satışları yok mu? Yada en iisi İstanbula gidersen görerek almak..
Berra aslında peygamberimizin koyduğu bi isimmiş ama bu sene herkes Berra koydu, bu senenin isimleri Derin, Irmak, Berra, Ecrin.. O açıdan bakınca Beren daha azdır diye düşünüyorum :)
Bence Fatma Elif güzel..
Netten satışları yok mu? Yada en iisi İstanbula gidersen görerek almak..
Berra aslında peygamberimizin koyduğu bi isimmiş ama bu sene herkes Berra koydu, bu senenin isimleri Derin, Irmak, Berra, Ecrin.. O açıdan bakınca Beren daha azdır diye düşünüyorum :)
eşimle berra ismine karar vermiştik ama komşunun kızıda berra mış bende beren olsun dedim eşim zaten annesinin ismini koymaya meraklı ben karar değiştrincede isim krizi çıkıyoo
eşimle berra ismine karar vermiştik ama komşunun kızıda berra mış bende beren olsun dedim eşim zaten annesinin ismini koymaya meraklı ben karar değiştrincede isim krizi çıkıyoo
bence fatma elif güzel bende kızımın ismine karar veremedim beren mi berra mı güzel sizce buarada teyzesi kızıma saç tokaları almış benim niye aklıma gelmemiş :26::26:
annesinin adı ne? bu arada beren kuzu demekmişannesinin kuzusu olabilirr
kızlarr hepiniz mama alacakmısınızz :44:
dünyadan haberim yokk
Ben almıycam canım çok gerkli olursa o gider alır eşim,şimdiden almaya gerek yok bence.Ama o gün almak zor olur derseniz bişey diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?