- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.301
Canım deli gibi tatlı istiyoooKuru meyvelerle kandırmaya çalışıyorum işte kendimi,rüyalarıma girdi valla hafta sonu Hiç istemiyodu ne güzel yaaa nazar değdirdim kendime
Canım deli gibi tatlı istiyoooKuru meyvelerle kandırmaya çalışıyorum işte kendimi,rüyalarıma girdi valla hafta sonu Hiç istemiyodu ne güzel yaaa nazar değdirdim kendime
Azıcık da olsa ye kuzum sütlü tatlı ye memelerin şişer sonra :):):)
Bakalım olmadı akşam yaparım,şişer mi gerçekten yaa?Ben öyle isteyince yemiyorum genelde...
benimde fena istiyor yaa iş yerimin buralarda alıcak bi yerde yokkk
Bilmem annem hep öyle diyor direk bende söyledim bişey isteyip de yemeyince memelerin şişer diyor öyle kalmış aklımda canım :)
ahh ahhh o uykuya ben ne hasretim bir bilsenizzz 3 saatlik bir uykuyla duruyorum şuanda da hiç uykum yok vallahi şimdiden böyleyse bebekler olunca ben bittim demektirrr ehh hayırlısı artıkkk..banada ağrılar giriyor yavaş yavaş hazırladım çantamı falan korkuyorum vallahi annemler gelmeden apar topar doğuma gidersem eşimde telaşlıı way benim halimeeeee[ı]günaydın kızlar ahh çok uykum var hala....
Cuma günü ayrıntılıya giricem son kez çok merak ediyorum bebişimi çok özledimm,video ve resim de alıcam,20 haftalıkken de almıştım ama o zaman çok minikti o kadar net değildi inşallah bu sefer güzel görüntü yakalarız..
Ben de son olarak chicco dan hastane çıkışı aldım 2 tane onları alıcam yanıma artık çantayı da hazır tutmak lazım zaten arada sırada karnıma belime ağrı girip duruyor bir de 2.doğumlar çok çabuk olur diyolar o yüzden korkuyorum sancı gelirse hemen çıkıverir vallamamasını bezini dealayım bitiyor o zaman..alllahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh[/ı]
e bebkelr olunca ben bittmi demekt,rrrgünaydınlar güzel annelerr ve kuzuları.
Biz de her zamanki gibi yine gece wc ye kalktık bir daha uyuyamadık,sabah 8:30 da telefon çaldı sonrasında uykuya dalmışız yeni uyandık sayılır.
çamaşır filesinden bahsetmişsiniz biz de hepsiburadadan almıştık banyo ürünlerini ordan 1 tane sipariş vermiştik ama keşke daha çok alsaymışız.amanın bu boya kokusu feci birşeymiş güya bebiş için olanını aldık boyanın ama yok yani uzun zamandır bulanmayan midemi bulandırdı.
Hava güzel bugün bursa'da gelsin çarşamba günü buluşmaası
benimkilerinde hareketleri baya yavaşladı ama canımı yakıyor artıkk olsun iyi olsunlarda ben razıyım bunlarabebek hareketlerinden konuşulmuş tek değilim demekki benim oğluşumda büyüdü sanırım hareketleri eskiye göre çok azaldı. Dönmelerini, el, ayak oynatmalarını hissediyorum sadece... Derken şimdi yine oynadı oh be... Endişelnmeleyelim hemen... Hareketsiz kaldığında bişeyler atıştırıp uzanın hemen oynuyor...
Doğum fiyatlarından bahsetmişsiniz 2000 tl çok değilmi... Bana fazla geldi bi kaç ay önce hastaneye sormuştum sezeryan için 1000 tl demişlerdi. Bilmiyorum yeni yılda fiyatlar ne olur...
Canım yıka bence... Ben her şeyi yıkadım... Tabi 1 makina daha çıkar alacaklarım var onları bekletiyorum şuan...
haklısın canım az oluyor ama sert oluyor baya canımı yakıyor benimde..hepinize günaydın... Mutlu bi hafta olsun inşallah.
Bebişlerin hareketleri artık azalıcak ama daha sert olucak:))
benim ufaklık gündüz hafif hafif vuruyor gece saat 11-12 arası olunca içerde hip hop yapıyor:))))) tam bizim uykumuz geliyor o uyanıyor, hemde büyük bi enerjiyle:)))
günaydın kızlarrrr.....
Haftasonu geçti, dün bebişime alışveriş yaptık yine, e-bebek ten eksik şeylerini aldık şampuan,küvet filesi,göğüs pedi, uni baby yenidoğan ıslak mendili vs son eksiklerini tamamladık. Ayrıca bir tane 1 tane elbise birde mart nisan ayında dışarı çıkarken üzerinde giydirmek tulum şeklinde polarlı bir mont aldık çok şirin olacak içinde :)
herkes için güzel bir gün olur inşallah....
kızlarr hepiniz mama alacakmısınızz :44:
dünyadan haberim yokk
aaaa kız sen biyerlerini şişirmek istiyorsun, al azıcık ye tatlım yaaa.. hem senin değil bebeğinin canı çekiyordur belki, öyle düşün.. ikinize de eziyet etme.. hadiiiiCanım deli gibi tatlı istiyoooKuru meyvelerle kandırmaya çalışıyorum işte kendimi,rüyalarıma girdi valla hafta sonu Hiç istemiyodu ne güzel yaaa nazar değdirdim kendime
kızlar bana da yardım edin, bizim kararsızlığımızdan bu gidişle bizim kız isimsiz kalacak.
İDİL mi, EZGİ mi, ELA mı? olsun kızımın adı???
En çok ela içime siniyor ama o kadar çok ela var ki ondan da ,kararsızım...
merhabaaaaa...
Ben geldim canlarım.. Kaynana kayınababayı uğurlayıp atladım buraya:)))
nasılsınız ne var ne yok? Inşallah herkes ve bebişler iyidir.
kızlar selam haberlerim pek ii değil bbebeğim 1350 grçıktı birhafta küçük buna rağmen ben yine kilo almışım 32,hafta olur olmaz işi bıakıcam ve başka bi dr a gidicem geçen sefer 40cm bebeğimin boyu dedi bu sefer 38cm dedi bebeğim suda çektimi dedim yanlış ölçmüşüm dedi sinir oldum herkse nasıl 1500 gr yapıyo bebeğinianlamıyorum kızıma zararlı bi lokma yemiyorum işin içinden çıkamıyorum
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur gecen gun evımıze hırsız gırmeye calıstı cok korktum benım cıktıgımı gorunce kacmıs asansorun sesıne gorseydım kesın dogururdum orda heralde sımdı kıs kıyamet ev arıyorum evden cıkıcam oturamam artıkk orda
canım bebgının kılosu gayet ıyı uzulmene hıc gerek yok bosuna stres yapma yuce rabbım saglıcakla gelmesını nasıp etsınn
günaydın herkeseee.oğluşum hastaydı bir haftadır mahvolduk.şükür düzeldi.bugün çok alışveriş yapasım var.kocişe sölim bi bakalım :)))
günaydın güzel annelerrr bizde kalktıkk bebişlerimle babamızda kalktı kahvaltımızı yaptık hava çok kötü yağışlı bir yere çıkamayız zaten babamız yeniden uykuya daldıı dün kontrolümüz vardıı dr. Gitti herşey çok güzel dedi dr. Amcamız çok şükür bizde mutlu olduk ciğer geliştirici iğne verdi 4 doz sabah aşkam ilkini yaptırdık hayırlısıyla akşamıda hallettikmi tamamdırrrr artık şubata az kaldı bebişleri kucagımıza alma vaktimiz yaklaştı kızlarrr
sağolasın canım, sizde kolay gelsin..
Bizimde evde hazırda beyaz boya varda renk tüpleri lazım.. Kendi el emeğimiz olsun istiyoruz, eşimle boyuycaz:)) inşallah.
valla çok korkuyorum azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))
eski tülü sanırsam kesmiş torba şeklinde dikmiş.ağız kısmına kurdela geçirmiş.çektirip bağlıyorsun.ay süper anlattım:))))) yeteneğime hayran kaldım.çok kolay yapılmış ama kendim yapmayınca anlatmakta zor oldu
arkadaşlar merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım ama halen bebeğimin cinsiyetini öğrenemedikherkes ne güzel alışveriş yapmış biz daha birşey almadık.
[ı]günaydın kızlar ahh çok uykum var hala....
Cuma günü ayrıntılıya giricem son kez çok merak ediyorum bebişimi çok özledimm,video ve resim de alıcam,20 haftalıkken de almıştım ama o zaman çok minikti o kadar net değildi inşallah bu sefer güzel görüntü yakalarız..
Ben de son olarak chicco dan hastane çıkışı aldım 2 tane onları alıcam yanıma artık çantayı da hazır tutmak lazım zaten arada sırada karnıma belime ağrı girip duruyor bir de 2.doğumlar çok çabuk olur diyolar o yüzden korkuyorum sancı gelirse hemen çıkıverir vallamamasını bezini dealayım bitiyor o zaman..alllahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh[/ı]
nasılsın cnm bebişin nasıl iyisindir inş. Geçmişi çok okuyamadım yada görmedim yazdığını benim eşimde meraklıydıı ama bende o zaman benim annemim adını koyalım dedim hiç öyle bi niyetim yokda öyle söyleyi verdim işte sonrada ne senin ne benim annemim adı olsun güzel bi isim bulalım dedim kaynana hala umutlu ama ben hiç öyle bişey düşünmüyorum 2 tane kaynım var onların kızlarına koydurmamış ismini evin küçüğü olduğu için eşime saklamış öyle diyor :):)
Nasılsın kuzum bitti mi kapı süsü? ben misafirden zaman bulup tuhafiyeye bile gidemedim.Bende senin gibi düşünüyorum o an gerekli olsa eşim alır şimdiden almaya gerek yokmuş gibi geliyor :S
canım, ben sezaryen olacağım için sütümün ne zaman geleceği belli olmaz..kızımda eve çıktığımız gün süt gelmedi diye mecburen mama almıştık ama içtiği çok çok az oldu ..banyo yaptıktan bi süre sonra gelmişti. bu kezde hastane çantasına alıp koymak istiyorum
aaaa kız sen biyerlerini şişirmek istiyorsun, al azıcık ye tatlım yaaa.. hem senin değil bebeğinin canı çekiyordur belki, öyle düşün.. ikinize de eziyet etme.. hadiiii
Yanlış anlamada ELA isminden gınaa geldi artık..
İDİL kızıma koymak istediğim isimler arasındaydı, eşimin adıan çok uyuyo diye, sonra defneye döndük:)
ama idil de, Ezgi de çok hoş isimler.
bakalım olmadı akşam yaparım,şişer mi gerçekten yaa?ben öyle isteyince yemiyorum genelde...
Kızlar anca geçmişi bitirdim çok birikmiş neyseki bu ay sonu int. Geliyo eve artık bu kadr birikmez :)
biz bugün dr gittik oğluşum 1272 gr olmuş dr normali 1350 gr ama sorun değil çok kilolu olmasıda iyi olmaz dedi. Gelişimi organları herşeyi güzel bize baş parmağını gösterdi iyi olduğunu söylüyo heralde :128: Siyah beyaz da olsa tombul yanaklarını gördük çok güzel tam ısırmalık
bebişimiz ter duruyo son haftalara kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi dr bebek hareketleri azalınca yemek ye tatlı bişeyler ye biraz uzan dedi suyu iyiymiş o yüzden hareketlerde azalma olmaması lazım dedi
mide yanması için şurup verdi yanma olduğu zaman iç gün içinde 4 kez içebilirsin dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez artı nst ye giricez
bizden havadisler bu kadar :)
Kızlar anca geçmişi bitirdim çok birikmiş neyseki bu ay sonu int. Geliyo eve artık bu kadr birikmez :)
biz bugün dr gittik oğluşum 1272 gr olmuş dr normali 1350 gr ama sorun değil çok kilolu olmasıda iyi olmaz dedi. Gelişimi organları herşeyi güzel bize baş parmağını gösterdi iyi olduğunu söylüyo heralde :128: Siyah beyaz da olsa tombul yanaklarını gördük çok güzel tam ısırmalık
bebişimiz ter duruyo son haftalara kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi dr bebek hareketleri azalınca yemek ye tatlı bişeyler ye biraz uzan dedi suyu iyiymiş o yüzden hareketlerde azalma olmaması lazım dedi
mide yanması için şurup verdi yanma olduğu zaman iç gün içinde 4 kez içebilirsin dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez artı nst ye giricez
bizden havadisler bu kadar :)
gözün aydın canım bebiş iyiyiymiş maşallahdoğum zamanına kadar döner daha var.
en mızmız benmö herhalde herkes erken uyanmış
kızlar bende dr a gittim dr değiştirmek zorunda kalmıştım iyikide öyle olmuş bu dr o kadar iyiki alakalı süper iyide oldu kızım gayet iyimiş şuan bir sorun görünmüyor
ben sanki erken doğuracakmışım gibi gewliyor bana arada sancı g,iriyor psikolojikmi acaba diyorum onları okuduktan sonra oluyor
Geçmiş olsun cnm
gözün aydın cnm ciğer geliştirici ine neden verdi erken doğacakları içinmi?*
canım şişenler varmış gerçekten yani büyükler laf olsun diye söylemiyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?