2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana da yardım edin, bizim kararsızlığımızdan bu gidişle bizim kız isimsiz kalacak.
İDİL mi, EZGİ mi, ELA mı? olsun kızımın adı???
En çok ela içime siniyor ama o kadar çok ela var ki ondan da ,kararsızım...

ahh ahhh o uykuya ben ne hasretim bir bilsenizzz 3 saatlik bir uykuyla duruyorum şuanda da hiç uykum yok vallahi şimdiden böyleyse bebekler olunca ben bittim demektirrr ehh hayırlısı artıkkk..banada ağrılar giriyor yavaş yavaş hazırladım çantamı falan korkuyorum vallahi annemler gelmeden apar topar doğuma gidersem eşimde telaşlıı way benim halimeeeee
e bebkelr olunca ben bittmi demekt,rrr
ahhh uykusuzlukkk demekki aşağı yukarı hepimizde var dayanacagız artık yapacak birşey yokk...
benimkilerinde hareketleri baya yavaşladı ama canımı yakıyor artıkk olsun iyi olsunlarda ben razıyım bunlara
haklısın canım az oluyor ama sert oluyor baya canımı yakıyor benimde..

maşallahhh güle güle giyinsin iyi günlerde bebişin cicilerini inş... Insan alışveriş merkezlerine gidince eli durmuyor onuda alayım bunuda alayımm ahh ne zevkli oluyorrrr seçmesi almasıı

kızlarr hepiniz mama alacakmısınızz :44:
dünyadan haberim yokk

canım, ben sezaryen olacağım için sütümün ne zaman geleceği belli olmaz..kızımda eve çıktığımız gün süt gelmedi diye mecburen mama almıştık ama içtiği çok çok az oldu ..banyo yaptıktan bi süre sonra gelmişti. bu kezde hastane çantasına alıp koymak istiyorum

Canım deli gibi tatlı istiyoooKuru meyvelerle kandırmaya çalışıyorum işte kendimi,rüyalarıma girdi valla hafta sonuHiç istemiyodu ne güzel yaaa nazar değdirdim kendime
aaaa kız sen biyerlerini şişirmek istiyorsun, al azıcık ye tatlım yaaa.. hem senin değil bebeğinin canı çekiyordur belki, öyle düşün.. ikinize de eziyet etme.. hadiiii

Yanlış anlamada ELA isminden gınaa geldi artık..
İDİL kızıma koymak istediğim isimler arasındaydı, eşimin adıan çok uyuyo diye, sonra defneye döndük:)
ama idil de, Ezgi de çok hoş isimler.

merhabaaaaa...

Ben geldim canlarım.. Kaynana kayınababayı uğurlayıp atladım buraya:)))

nasılsınız ne var ne yok? Inşallah herkes ve bebişler iyidir.

canım hoşgeldin inş. Biz iyiyiz siz nasılsınız defne nasıl büyük bi yük üzerinden kalktı heralde gözün aydın.

canım sıkma canını bence senin dr da bi sorun var bende bugün gittim dr kilosu biraz ama sorun değil dedi zaten çok kilolu olması iyi bişey değil gelişimi gayet güzel dedi biz 29+1 deyiz 1272 gr. Sıkma canını bunun için

canım çok geçmiş olsun neyseki görmemişsin allah bi daha göstermesin

günaydın herkeseee.oğluşum hastaydı bir haftadır mahvolduk.şükür düzeldi.bugün çok alışveriş yapasım var.kocişe sölim bi bakalım :)))

çok geçmiş olsun havalar bu aralar çok garip bi gün donuyoruz bi gün yanıyoruz çok dikkat etmek gerekiyo.

canım iyice yaklaştı doğumun iğneler ne için acaba erken doğacaklar diye mi ?
sağolasın canım, sizde kolay gelsin..

Bizimde evde hazırda beyaz boya varda renk tüpleri lazım.. Kendi el emeğimiz olsun istiyoruz, eşimle boyuycaz:)) inşallah.

en iyisi benim annemde evde kendi boyar saten boya zaten alçıları var annemin amcası boyacıydı ev boyanırken yardım ederek öğrendi şimdi renge karar verip istediğimiz gibi boyuyo

valla çok korkuyorum azerii :) yakında bi sağlık ocağı olsa gidip gelcem hemen niye böle yapıyolar büyüyolarmı yerleri mi daralıyo anlamadım.. şu çocukları hayırlısıyla bi doğursaydık :))

canım dr suyu az değilse hareketlerinde azalma olmaması lazım dedi. öyle durumlarda tatlı bişeyler ye biraz dinlen dedi oturarak çalışsanda yoruluyosun dedi.

o dediğinden annem poşetlik yapmıştı kendine gayet güzel anlatmışsın anlaşılıyo başka nasıl anlatılırki

arkadaşlar merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım ama halen bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik herkes ne güzel alışveriş yapmış biz daha birşey almadık.

bu saatten sonra öğrenme süpriz olsun :) sende 0-3 ortak renkler alırsın doğunca cinsiyete göre alırın dilediğin gibi şimdiden ufaktan başla bence sonra zor olabilir alışveriş

korkma canım sancı gelsede hastaneye yetişirsin heralde annem bende baya sancı çekmiş evde ama hastaneye yetişmiş bende 2 numarayım tabi muayene odasında doğmuşum oda ayrı mesele

lütfetmiş desene kaynana ...

Nasılsın kuzum bitti mi kapı süsü? ben misafirden zaman bulup tuhafiyeye bile gidemedim.Bende senin gibi düşünüyorum o an gerekli olsa eşim alır şimdiden almaya gerek yokmuş gibi geliyor :S

Sağol canım iyiyim sen nasılsın?Bitiremedim istediğim renk keçe yoktu başka yerdede yok onu bekliyorum alıp bitiricem.Olsun daha vakit var yaparsın canım.

Akşama az bişey yapar yerim artık....

Kızlar anca geçmişi bitirdim çok birikmiş neyseki bu ay sonu int. Geliyo eve artık bu kadr birikmez :)

biz bugün dr gittik oğluşum 1272 gr olmuş dr normali 1350 gr ama sorun değil çok kilolu olmasıda iyi olmaz dedi. Gelişimi organları herşeyi güzel bize baş parmağını gösterdi iyi olduğunu söylüyo heralde :128: Siyah beyaz da olsa tombul yanaklarını gördük çok güzel tam ısırmalık
bebişimiz ter duruyo son haftalara kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi dr bebek hareketleri azalınca yemek ye tatlı bişeyler ye biraz uzan dedi suyu iyiymiş o yüzden hareketlerde azalma olmaması lazım dedi
mide yanması için şurup verdi yanma olduğu zaman iç gün içinde 4 kez içebilirsin dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez artı nst ye giricez

bizden havadisler bu kadar :)

Gözün aydın canım bebiş iyiyiymiş maşallahDoğum zamanına kadar döner daha var.

Maşallah bebişine cnm daha var doğuma döner minişin inşallah

gözün aydın canım bebiş iyiyiymiş maşallahdoğum zamanına kadar döner daha var.

sağol teyzesi çok şükür iyidi dr artık büyüdüğü için çok detaylı bakamıcaz usg dedi hemencecik bitti muayene . inş. Döner yeğenimde son haftalarda dönmüştü o yüzden çok kafaya takmıyorum hayırlısı olsun ne diyim.

Son düzenleme:
selam kızlar...

bu ara fazla uğrayamıyorum. genelde yatarak geçiyor vaktim. belimde ve kasıklarımda ağrılarım var, ancak yatınca geçiyor. perşembe dr kontrolümüz var, anlarız bakalım neyin nesi bu ağrılar

hastaneye giderken mama almak gerekiyor mu gerçekten yaaa? sezeryan olunca sütümüz gelmeyebiliyor mu??

canım erken doğma riski oldugundan verdi dr. Iğneyi cigerleri erken gelişsin küveze gerek kalmasın diye inş. Faydası olurrr bebişlerimeee

esmaaa canım çok geçmiş olsunnnn inş. Iyi bir ev bulursunuzzz kışta kıyamettede baya sorun olacak ama için rahat edecek bir yer bulmanız daha iyi olurr yanlız kalma evde emii canımmm dikkatli olunnn

canım şişenler varmış gerçekten yani büyükler laf olsun diye söylemiyolarmış

Öyle çok istemediği için yemeyidum sonra istemiyo zaten,bi de canımın istediği şeyler acayip nerden bulup yiycem ben onları saçma sapan yöresel şeyler istiyo yapabileceğimi yaptım yedim ama genelde benim yapamıyacağım türden şeyler istiyo bulamadığım için de yiyemiyorum ne yapıyım.Ama diğerlerini yerim isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…