- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.341
29 şubatta olmasın kuzum ya 28 olsun olacaksa 4 sene de bir kutlarsınız doğum günü somra :):):)
işte o yüzden istemiyorum yaa:) doktorda saf değilya planlı sezeryan için o günü vermez heralde.. dimi yaa vermez vermez :26:
HOLA cımm harika paylaşım olmuş bayılıyorum bu kağan kocatepeye.. insanın içini çok rahatlatıyor.türkiyede olsaydım gitmeyi çok isterdim ona.
"biz fabrikasyon ürünü olmadığımız için...." diyorçok doğru diyor iyiki paylaştın canım
yaaa kızlar yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz he..
çoğu gitti azı kaldı.. benim sezaryana ne zaman gün verirler bilmiyorum ama 39. haftayı bitirince olsun istiyorum. 38+5 olursa 29 şubata geliyor, daha öncesini de ben istemiyorum, bakalım ilerleyen zamanlarda ne karar verilecek. planlı sezaryende genelde 39.haftayı beklemiyormuş doktorlar :18::18::18::18:
10 haftam bile kalmadı yani..
çoğu gitti azı kaldı.. benim sezaryana ne zaman gün verirler bilmiyorum ama 39. haftayı bitirince olsun istiyorum. 38+5 olursa 29 şubata geliyor, daha öncesini de ben istemiyorum, bakalım ilerleyen zamanlarda ne karar verilecek. planlı sezaryende genelde 39.haftayı beklemiyormuş doktorlar :18::18::18::18:
canım eğer öyleyse ben şuanda 31. haftaya girdim. düşünemiyorum iyice heyecan baıyor...
işte o yüzden istemiyorum yaa:) doktorda saf değilya planlı sezeryan için o günü vermez heralde.. dimi yaa vermez vermez :26:
Ayy gerçekten çok az kaldı canım düşündükçe stres olmaya başladım.:18::18:İnş.29 şubat olmaz canım yaa 1 gün daha bekler dr heralde 1 mart olsun bari..
Sen istediğin tarihe seçemiyor musun kuzum ?
AMİİİİNNN Hülyacım amin...canım inan hepimizde aynı heyecan telaş inş. 39 haftayı doldurur öyle doğum yaparsın herşey istediğin gibi olsun ama 29 şubat olmasın ya 28 olsun yada 1 mart olsunnn Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş...
Polly bilmiorukm bak eşimde 29 şubat istiyo 4 yılda bi kutlayalım masrafa sokma beni diyo olur mu olur sezeryan isteriz 29unda olmasın diye stresten geliverirler
özele gitmediğim için bilmiyorum canım, daha doğum doktorumu bile seçmiş değilim. bi sonraki randevumda hem doktoru seçip hemde anestezi uzmanlarıyla görüşmek istiyorum. kızımda acil sezeryana alındığım için devlette seçme şansım olmadı.. kaba düzen((
bi ara şu yandaki reklamlarda avonun reklamı vardı üye olanlara anew serum hediye diye... 2 ay kadar oldu.. bende bi şansımı deneyim çıkmazya demiştim.. hatta bu kadar uzun zaman olunca çıkmadı demiştim kiiiiii bugün kargo geldi:)))
çok sevindirik oldum:)))
ara sıra da şurayı takip ediyorum, aklınızda olsun kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...omosyonlar-numuneler-hediyeli-yarismalar.html
heee olduu.. çocuğa yazık yaaa.. okulda soruyorlarmış sen hangi gün doğdun?,cevap: benim doğum tarihim takvimde yok(((
nooolur ya önce gelin ya sonra 29unda gelmeyin bebişler..
Bursa da oturan arkadaşlar Ceylan mağazası nerde biliyo musunuz annem sordu ama
ben hiç duymadım o mağazayı nerde acaba merak ettim bebe üzerinemi?????
Kızlar anca geçmişi bitirdim çok birikmiş neyseki bu ay sonu int. Geliyo eve artık bu kadr birikmez :)
biz bugün dr gittik oğluşum 1272 gr olmuş dr normali 1350 gr ama sorun değil çok kilolu olmasıda iyi olmaz dedi. Gelişimi organları herşeyi güzel bize baş parmağını gösterdi iyi olduğunu söylüyo heralde :128: Siyah beyaz da olsa tombul yanaklarını gördük çok güzel tam ısırmalık
bebişimiz ter duruyo son haftalara kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi dr bebek hareketleri azalınca yemek ye tatlı bişeyler ye biraz uzan dedi suyu iyiymiş o yüzden hareketlerde azalma olmaması lazım dedi
mide yanması için şurup verdi yanma olduğu zaman iç gün içinde 4 kez içebilirsin dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez artı nst ye giricez
bizden havadisler bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?