2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızında papaları tam kasıklarımdaymış :))
bir tepik yiyorum zor koşuyorum wc ye
umarım doktorun dediği gibi bir sorun yaratmaz

canım rahatlatmasına çok sevindim ben teşekkür ederim kağan kocatepeye bende bayılıyorum ama bizden biri gibi bi doktorr:)

canım eğer öyleyse ben şuanda 31. haftaya girdim. düşünemiyorum iyice heyecan basıyor...

Son düzenleme:
bi ara şu yandaki reklamlarda avonun reklamı vardı üye olanlara anew serum hediye diye... 2 ay kadar oldu.. bende bi şansımı deneyim çıkmazya demiştim.. hatta bu kadar uzun zaman olunca çıkmadı demiştim kiiiiii bugün kargo geldi:)))
çok sevindirik oldum:)))

ara sıra da şurayı takip ediyorum, aklınızda olsun kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...omosyonlar-numuneler-hediyeli-yarismalar.html

Ayy gerçekten çok az kaldı canım düşündükçe stres olmaya başladım.:18::18:İnş.29 şubat olmaz canım yaa 1 gün daha bekler dr heralde 1 mart olsun bari..

canım inan hepimizde aynı heyecan telaş inş. 39 haftayı doldurur öyle doğum yaparsın herşey istediğin gibi olsun ama 29 şubat olmasın ya 28 olsun yada 1 mart olsunnn Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş...

işte o yüzden istemiyorum yaa:) doktorda saf değilya planlı sezeryan için o günü vermez heralde.. dimi yaa vermez vermez :26:

Polly bilmiorukm bak eşimde 29 şubat istiyo 4 yılda bi kutlayalım masrafa sokma beni diyo olur mu olur sezeryan isteriz 29unda olmasın diye stresten geliverirler

Sen istediğin tarihe seçemiyor musun kuzum ?

özele gitmediğim için bilmiyorum canım, daha doğum doktorumu bile seçmiş değilim. bi sonraki randevumda hem doktoru seçip hemde anestezi uzmanlarıyla görüşmek istiyorum. kızımda acil sezeryana alındığım için devlette seçme şansım olmadı.. kaba düzen((

AMİİİİNNN Hülyacım amin...
sana 2 ay bile kalmadı dimi.. hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin.

Polly bilmiorukm bak eşimde 29 şubat istiyo 4 yılda bi kutlayalım masrafa sokma beni diyo olur mu olur sezeryan isteriz 29unda olmasın diye stresten geliverirler

heee olduu.. çocuğa yazık yaaa.. okulda soruyorlarmış sen hangi gün doğdun?,cevap: benim doğum tarihim takvimde yok(((

nooolur ya önce gelin ya sonra 29unda gelmeyin bebişler..

Canım ben özele gidiyorum ama tam doğum zamanı benim çalışma iznim bitiyor Melikeyle konuştuk da bu gün sonrasında erken başvuru oluyormu diye baktım oluyormuş bu durumda 1200 dolar vize harcı çıkıyor tam doğum üstü yaklaşık 2250 tl öyle olunca ben de devlete giderim herhalde doğum parası oraya gidiyor çünkü devlette doktor seçme şansımız oluyor mu kuzum ?

Son düzenleme:

canım ne şanslısın... bana daha milupa bile gelmedi...

heee olduu.. çocuğa yazık yaaa.. okulda soruyorlarmış sen hangi gün doğdun?,cevap: benim doğum tarihim takvimde yok(((
nooolur ya önce gelin ya sonra 29unda gelmeyin bebişler..

Bana 20 şubattan sonra uyar aslında balık burcu olsun istiyorum 19una kadar kova oluyo :)) sezeryana kesin derse 28 şubatta aldıralım riske girmeye gerek yok

maşallah oğluşuna çok sık yer değiştiriyorlar ufaklıklar. son haftaya kadar elbet döner. iyi düşün iyi olsun:) baş parmağını da göstermiş bak akıllı ol anne, aç kalıyorum ben haa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…