2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm ne yapıyorsun nasıl gidiyor ev hali bebişlerin nasıl aralık bitti sen baya yaklaştın doğma artık :)

canım benim bebişlerde ters duruyolar ikiside gerçi benimki normaldede sezeryan olacaktı inş. Senin bebişin son güne kadr dönerrproblem olmazzz....
Evet erken doğum riskine karşı şimdiden ciğer geliştirici iğne verdi dr. Yaptırdık iğnelerimizide inş. Faydası olur bebişlerimeee

oohh hadi gözün aydın, sağlığı yerinde olsunda kilolu zayıf önemli değil.

benim 3 gün gelmemişti ama herkeste öyle olacak diye bişey yok canım. ilk gelen o sarı sıvı bile yetebiliyor bebeğe. ben hastanede sütüm gelmemesine rağmen sürekli emzirdim o sarı sıvıyı alsın diye, hemşire de 1 kez mama verdi, ki 3 gün boyunca başka vermedik. çok şükür sarılık filanda olmadı

canımm ne yapıyorsun nasıl gidiyor ev hali bebişlerin nasıl aralık bitti sen baya yaklaştın doğma artık :)

vala canım ev hali güzelll bu kadar rahat edebilecegimi düşünmemiştim ama şimdi iyikide ayrılmışım izne diyorum yoksa bu kadar ağırlaşmışken birde iş yerindeki stresi kadıramazdım galiba çok şükür bebişlerimde bende gayet iyiyz şimdilik arada belimize giren ağrılar ve uyku problemimizde olmasa daha iyi olcagız ama bu halimizede şükür olsunnn

geçmiş olsun benimde bel ağrıları başladı kaç gündür vajinada fena ağrıyo yataktan doğrulamıyorum artık. Allah kolaylık versin sana dr bana soruyo şikayet varmı bende ağrılar diyorum oda normal bu aylarda diyo katlanıcaz artık az kaldı sabret :)

Maşallah kuzum sanada bebeişlere de uyku problemi ve bel ağrıları bende de var magnezyum da içiyorum ama pek fayda etmiyor dua ediyorum azıcık uykum gelsin diye resmen

benm erken doğum riskim olduğu için korkmaya başladım acaba onadan mı die. şubat ortası doğumum var zaten normal şartlarda.. erken doğum olursa yakında olur demekkii inşallah olmaz yaaa.

benim canım pek bişey istemiyo istedikleride sıradan şeyler o yüzden sorun yaşamadım ama anlatanlar oldu sende canının istediklerinden azda olsa yersin artık bulabildiklerinden

inş. erken doğum olmaz ama şimdiden önlem almakta fayda var nede olsa iki yaramaz var orda ne yapacakları belli olmaz

benim canım pek bişey istemiyo istedikleride sıradan şeyler o yüzden sorun yaşamadım ama anlatanlar oldu sende canının istediklerinden azda olsa yersin artık bulabildiklerinden

Benim de öyle çok istemiyo ama nerden aklıma geliyo bilmiyorum öyle şeyler karadenizli değilim eşimde doğulu geçenlerde karalahana istedi onu yapıp yedim.Ama hep öyle olmuyo neyse ona benzer bulup yerim.Zaten bi ara canım istiyo sonra geçiyo hemen bende pek üstünde durmuyorum.

canım gözün aydın. bebişini görmüşsün...

canım benim benim de vajinaya acaip baskı yapyor kerata.. tekme atyor ve erkek olduğu için mi bilmiyorum ama çok güçlü atyor. dr uma sormadm dün kk dan arkadaşlara sordum nnormal dediler..dr um ile randevuma daha 20 gün var yaklaşk.. dün gün boyunca yattm biraz geçti gibi...bir de bana geceleri ayaklarıma kramp giriyor.inliyorum resmen:2::2::2: eşim hemen müdahele ediyor sağolsun.. sabretcez artk 80 gün daha...

Maşallah kuzum sanada bebeişlere de uyku problemi ve bel ağrıları bende de var magnezyum da içiyorum ama pek fayda etmiyor dua ediyorum azıcık uykum gelsin diye resmen
bende kullanıyorum canım magnezyum kalsiyum falan ama dediğin gibi yinede ağrılarım var bende uyku için sua ediyorum birazcık uyuyayım diye ama yok işte idare edecegiz artık...
inş. erken doğum olmaz ama şimdiden önlem almakta fayda var nede olsa iki yaramaz var orda ne yapacakları belli olmaz

inş. erken doğum falan olmazz tek temennimiz bu ama ikiz olunca ne yapacakları belli değill kuzularımın bol bol dinleniyorum bende hayırlısı olsun artık hepimiz içinnn

benm erken doğum riskim olduğu için korkmaya başladım acaba onadan mı die. şubat ortası doğumum var zaten normal şartlarda.. erken doğum olursa yakında olur demekkii inşallah olmaz yaaa.

canım inş. bişey olmaz dikkat et kendine yatmaya devam banada arada alttan sancı vuruyo doğurcam sanıyorum bazen meğerse bizimkinin tekmeleriymiş ters duruyomuş beyefendi :) babasıda konuşta düz dönsün diyo

canım gözün aydın. bebişini görmüşsün...

sağol canım darısı görmeyenlere olsun :)

benim gün içinde pek bi şikayetim yok ama eve gidip dinlenmek için yatıyım sonra daha kalkamıyorum yerimden benimde kramplar sıklaştı yataktan fırlatıyo artık bende kendi ovuyorum kocamda korkuyo heralde ne oldu diye uyanıyo garibim ...

Hakkımızda hayırlı artık onlar sağlıkla dünyaya bi gelseler biz herşeye katlanırız.

yaaa kızlar yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz he..

çoğu gitti azı kaldı.. benim sezaryana ne zaman gün verirler bilmiyorum ama 39. haftayı bitirince olsun istiyorum. 38+5 olursa 29 şubata geliyor, daha öncesini de ben istemiyorum, bakalım ilerleyen zamanlarda ne karar verilecek. planlı sezaryende genelde 39.haftayı beklemiyormuş doktorlar :18::18::18::18:

10 haftam bile kalmadı yani..

Son düzenleme:

HOLA cımm harika paylaşım olmuş bayılıyorum bu kağan kocatepeye.. insanın içini çok rahatlatıyor.türkiyede olsaydım gitmeyi çok isterdim ona.
"biz fabrikasyon ürünü olmadığımız için...." diyor çok doğru diyor iyiki paylaştın canım

29 şubatta olmasın kuzum ya 28 olsun olacaksa 4 sene de bir kutlarsınız doğum günü somra :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…