- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.361
ben randevu alırken istediğim doktora alıyorum, şimdiden devlete gitmeye başlarsan doğum doktorunu da seçebilirsin heralde. gittiğim hastanede bi doktor var, bi kere ona muayene olabildim, sonrasında bi türlü boş gününnü yakalayamadım, inşallah doğuma kadar bi kez daha görüşebilirimde onu ayarlarım.Canım ben özele gidiyorum ama tam doğum zamanı benim çalışma iznim bitiyor Melikeyle konuştuk da bu gün sonrasında erken başvuru oluyormu diye baktım oluyormuş bu durumda 1200 dolar vize harcı çıkıyor tam doğum üstü yaklaşık 2250 tl öyle olunca ben de devlete giderim herhalde doğum parası oraya gidiyor çünkü devlette doktor seçme şansımız oluyor mu kuzum ?
canım ne şanslısın...bana daha milupa bile gelmedi...
Bursa da oturan arkadaşlar Ceylan mağazası nerde biliyo musunuz annem sordu ama
ben hiç duymadım o mağazayı nerde acaba merak ettim bebe üzerinemi?????
Evet canım çok güzel şeyler var akşam oğluşuma aldık hemde %50 indirim var.Bursa da vardır bence ama nerde bilmiyorum.
ben randevu alırken istediğim doktora alıyorum, şimdiden devlete gitmeye başlarsan doğum doktorunu da seçebilirsin heralde. gittiğim hastanede bi doktor var, bi kere ona muayene olabildim, sonrasında bi türlü boş gününnü yakalayamadım, inşallah doğuma kadar bi kez daha görüşebilirimde onu ayarlarım.
İnşallah seninde gönlüne göre olur, vize işlerini okudumda, senin içinde zor canım yaa.
o milupa bana da gelmedi( bebişler yaşına girince gönderirler heralde!!!
10 ocak 2012... randevumu almış bulunmaktayım.. daha çok var ama nedense heyecanlandım:)))
çok methedilen bi doktor vardı ona buldum randevuyu.. ama asıl istediğim doktorun bilgilerine ulaşamıyorlar.. galiba hastaneden ayrılmış.
AMİİİİNNN Hülyacım amin...
sana 2 ay bile kalmadı dimi.. hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin.
heee olduu.. çocuğa yazık yaaa.. okulda soruyorlarmış sen hangi gün doğdun?,cevap: benim doğum tarihim takvimde yok(((
nooolur ya önce gelin ya sonra 29unda gelmeyin bebişler..
maşallah oğluşunaçok sık yer değiştiriyorlar ufaklıklar. son haftaya kadar elbet döner. iyi düşün iyi olsun:) baş parmağını da göstermiş bak akıllı ol anne, aç kalıyorum ben haa diye
Benim de 7 ocak randevum,dr mu değiştiriyosun?
evet benim 2 ay bile kalmadı canım en geç 37 haftada dr. alırım dedi ama önceside olabilir hazırlıklı ol dedii kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorummm....
valla doğru dedin çocuk doğum tarihini 4 yılda bir görecek takvimdee yazık onaaaaa
Kızlar hangi daha güzel sizce?Biz en çok filli olanı beğendik...
Eki Görüntüle 314445 Eki Görüntüle 314446
Kızlar hangi daha güzel sizce?Biz en çok filli olanı beğendik...
Eki Görüntüle 314445 Eki Görüntüle 314446
penguenli var bitane..oda çok şirinn
cnm filli olan güzel ben diğerinin pembe kahvesini aldım renk göründüğü gibi değil iade ettim hatta haberin olsun
Ben de diğerinin gelmesini bekliyorum zaten o istediğim gibi değilse sipariş vermem.güzelse filli olabilir ikinci nevresimimiz.
dün annem almış bizede..var ya bi meşhur kel oğlancık..kayyu mu ne..onun resmi var üstünde:)))
Güel güle kullansın tosuncuk canım....
4-5 tane oldu takımı yeter herhalde artıkk..
Yeter canım bence ben 2 tane yeter diyodum senin fazla fazla yeter.Eeee artık sen de ekle cicileri de bizde görelim...
bi odamız gelsee..süslicem püslicem çekicem resimleri ama daha yok..odayı boyadık işte..aybaşında da mobilyalar gelirse süper olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?