2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben randevu alırken istediğim doktora alıyorum, şimdiden devlete gitmeye başlarsan doğum doktorunu da seçebilirsin heralde. gittiğim hastanede bi doktor var, bi kere ona muayene olabildim, sonrasında bi türlü boş gününnü yakalayamadım, inşallah doğuma kadar bi kez daha görüşebilirimde onu ayarlarım.
İnşallah seninde gönlüne göre olur, vize işlerini okudumda, senin içinde zor canım yaa.

canım ne şanslısın... bana daha milupa bile gelmedi...

o milupa bana da gelmedi( bebişler yaşına girince gönderirler heralde!!!

Zor hemde ne zor canım şimdi ki doktorumdan çok memnunumda mecburi devlete gidecem vize harcını ödeyince yoksa çok zorlanırız

10 ocak 2012... randevumu almış bulunmaktayım.. daha çok var ama nedense heyecanlandım:)))

çok methedilen bi doktor vardı ona buldum randevuyu.. ama asıl istediğim doktorun bilgilerine ulaşamıyorlar.. galiba hastaneden ayrılmış.

azerii canım iyiki soktun aklıma bu randevu doktor işini.. yoksa ben daha beklerdim boş boş:))

Son düzenleme:

evet benim 2 ay bile kalmadı canım en geç 37 haftada dr. alırım dedi ama önceside olabilir hazırlıklı ol dedii kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorummm....

valla doğru dedin çocuk doğum tarihini 4 yılda bir görecek takvimdee yazık onaaaaa

maşallah oğluşuna çok sık yer değiştiriyorlar ufaklıklar. son haftaya kadar elbet döner. iyi düşün iyi olsun:) baş parmağını da göstermiş bak akıllı ol anne, aç kalıyorum ben haa diye

sağol teyzesi işaret gönderdi sağolsun. bnm minik biraz küçükmüş dr reflüden az yemek yedin heralde dedi bende diyemedimki dünyaları yiyorum nerdeyse

bende eşime 29 şubatta doğmaz inş. diyorum oda olsun herkesten farklı olur diyo çocuğumu üzer ama o fark d.günü heyecanı 4 senede bir olcan 20 yaşına gelcek 5 defa d.günü görcek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…