- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.501
çok şükür venüstenciim,çok sevindim valla,inşlhh lekelenmeler tekrarlamaz,,,progestan demek etkili bişeymişş,,,
günaydın arkadaşlar nasılsınız benim sürekli uykum var yaaa sabah 6 da kalkıyorum çalıştığım için akşamda eve gidip hemen yatıyorum hep uyumak istiyorum çalışmak istemiyorum ama minik meleğim için bi süre çalışmak zorundayım bide sürekli oturduğum için belim ağrıyo ne olacak böyle bilmiyorum:26:
kızlar istanbul anadolu yakasında oturanınız var mı ?hangi hastaneye gidiyorsunuzz???
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
nasılsınız...
sonunda kesemizi gördük biz. çok şükür doktorum güzl yerleşmiş yerine dedi.5. haftanın içindeymişiz. ayy nasıl güzel bi duygu bu değilmi...
ayın 15de kontrole çağırdı ozaman kalp atışlarını duyabilecez ve görebilecez bebeğimizi inşallah.
sizler kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışlarını gördünüz? ozaman 7. haftada olcam çok geç gelio bana... içimi rahatlatın lütfen :26:
kader bende anadolu yakasındayım kartalda umut hastanesine gidiyorum. doktorumdan çok memnunum....
gözün aydın cnım 7. hafta normal bende 6 hafta 4 günlükken duydum inşallah onuda duyarsın hayırlısıyla içini ferah tut
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
nasılsınız...
sonunda kesemizi gördük biz. çok şükür doktorum güzl yerleşmiş yerine dedi.5. haftanın içindeymişiz. ayy nasıl güzel bi duygu bu değilmi...
ayın 15de kontrole çağırdı ozaman kalp atışlarını duyabilecez ve görebilecez bebeğimizi inşallah.
sizler kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışlarını gördünüz? ozaman 7. haftada olcam çok geç gelio bana... içimi rahatlatın lütfen :26:
kader bende anadolu yakasındayım kartalda umut hastanesine gidiyorum. doktorumdan çok memnunum....
günaydın güzel anneler
Nasılsınız...
Sonunda kesemizi gördük biz. çok şükür doktorum güzl yerleşmiş yerine dedi.5. Haftanın içindeymişiz. Ayy nasıl güzel bi duygu bu değilmi...
Ayın 15de kontrole çağırdı ozaman kalp atışlarını duyabilecez ve görebilecez bebeğimizi inşallah.
Sizler kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışlarını gördünüz? Ozaman 7. Haftada olcam çok geç gelio bana... Içimi rahatlatın lütfen :26:
Kader bende anadolu yakasındayım kartalda umut hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum....
bende 7. haftada görücem kalp atışını geçmek bilmiyo zaman bi türlü :26:umutta kime gidiyosun ben cevizlide çalışıyorum yakınlarda bi dr bulmak istiyorum
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
nasılsınız...
içim rahatladı ya.. saolun kızlar.normal canım bende 7. Haftanın içinde duymuştum bebişlerimin kalp atışlarını
zeynepsudem kayseridemisin bende aslen kayseriliyim fakat evlendim istanbula geldim.Ablam hamileliğinde mustafa ertürk'e gitmişdi Ömür hastanesinde.o doktor halen ordamı bilmiyorum bi araştır derim.ablam çok memnundu doktordan:80::79:
günaydın canım,,,maşşalah keseyi görmüşsünüz ,kalp atışlarını da duyarsınız inşlhhh,,,ben sata göre 7+1 günlükken gittim dr ye,,,ultrasonda 6+6 çıktı bebeğim,kalp atışlarıda vardı,,,6 .haftada da duyanlar var ama 7. hafta garanti duyarsınız,,,,
kartal umutta hangi dr ye gidiyorsun canım,,,
cnm fatih bey var orda ona gidiyorum. hastanenin diğer doktorlarını önermiyorlar ki bnm birçok arkadaşım ölümlerden döndü diğer doktorları yüzünden.
fatih bey pazartesi ve perşembe akşamları nöbetçi istediğin saatte gidebiliosun.
kadercim fatih bey var ona gidiyorum. tedaviye ara verdiğim dönemde geldi bebişim tedavimide o yaptı. 1senedir gidiyorum ve gerçekten işini bile bi doktor.
kızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?