2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür venüstenciim,çok sevindim valla,inşlhh lekelenmeler tekrarlamaz,,,progestan demek etkili bişeymişş,,,

dün sabah kabus gibiydi çamaşırımda gördüm elim ayağım boşaldı bi anda sonra kendi kendime telkin verdim kırmızı deil k.rengi önemli bişey deildir diye ama dr hemen gel deyince hastaneye gidene kadar soğuk terler boşaldı anladımki hiç bişeyi hafife almamak gerek en ufak bişeyde gidip baktırmak gerek eşimde çok korktu rabbim ne bize ne başka anne babalara yaşatmasın hiç böyle şeyler

cnım bende çalışıorum ben devlette mühendisim ve sürekli araziye gitmem gerekio hamile olduğumu sölediğim halde okadar anlayışsızki insanlar mecbur kalıp gidiorum. çok şükür bi şikayetim olmadı ama çok korkuyorum acaba doktorlar araziye çıkamaz die rapor veriolarmı bi bilginiz varmı. senin işin sürekli oturaraksa her yarım saatte bir 10 dk kalk yürü ödem yaparmış sürekli oturmak veya sürekli ayakta durmak ..

kızlar istanbul anadolu yakasında oturanınız var mı ?hangi hastaneye gidiyorsunuzz???

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

nasılsınız...
sonunda kesemizi gördük biz. çok şükür doktorum güzl yerleşmiş yerine dedi.5. haftanın içindeymişiz. ayy nasıl güzel bi duygu bu değilmi...
ayın 15de kontrole çağırdı ozaman kalp atışlarını duyabilecez ve görebilecez bebeğimizi inşallah.
sizler kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışlarını gördünüz? ozaman 7. haftada olcam çok geç gelio bana... içimi rahatlatın lütfen :26:

kader bende anadolu yakasındayım kartalda umut hastanesine gidiyorum. doktorumdan çok memnunum....

Son düzenleme:

gözün aydın cnım 7. hafta normal bende 6 hafta 4 günlükken duydum inşallah onuda duyarsın hayırlısıyla içini ferah tut

gözün aydın cnım 7. hafta normal bende 6 hafta 4 günlükken duydum inşallah onuda duyarsın hayırlısıyla içini ferah tut

saol cnm. inşallah zaman çabuk geçerde görürüm bebeğimide kalp atışınıda. zamanı geçiremiyorum. zor buldum bebeğimi şimdide haliyle panik yapıom herşey takılıyor kafama

bende 7. haftada görücem kalp atışını geçmek bilmiyo zaman bi türlü :26:umutta kime gidiyosun ben cevizlide çalışıyorum yakınlarda bi dr bulmak istiyorum

normal canım bende 7. Haftanın içinde duymuştum bebişlerimin kalp atışlarını

bende 7. haftada görücem kalp atışını geçmek bilmiyo zaman bi türlü :26:umutta kime gidiyosun ben cevizlide çalışıyorum yakınlarda bi dr bulmak istiyorum

cnm fatih bey var orda ona gidiyorum. hastanenin diğer doktorlarını önermiyorlar ki bnm birçok arkadaşım ölümlerden döndü diğer doktorları yüzünden.
fatih bey pazartesi ve perşembe akşamları nöbetçi istediğin saatte gidebiliosun.

günaydın canım,,,maşşalah keseyi görmüşsünüz ,kalp atışlarını da duyarsınız inşlhhh,,,ben sata göre 7+1 günlükken gittim dr ye,,,ultrasonda 6+6 çıktı bebeğim,kalp atışlarıda vardı,,,6 .haftada da duyanlar var ama 7. hafta garanti duyarsınız,,,,

kartal umutta hangi dr ye gidiyorsun canım,,,

evet cnm kayserideyim ve bende buralı değilim bilmiyrum bir araştıryım dediğin gibi bende şuan hüma ya gidiyorum gönül hnm diye bi dr var ama sanki pek ilgilenmiyor gibi geldi bana yada kuruntu yapıyorum
ü

kadercim fatih bey var ona gidiyorum. tedaviye ara verdiğim dönemde geldi bebişim tedavimide o yaptı. 1senedir gidiyorum ve gerçekten işini bile bi doktor.

fatih beyi duydum ama gitmek kısmet olmadı bi türlü şimdi bi doktorum var özel muayenehanesine gidiyorum çok iyi bi dr ama hem pahalı hemde uzak bi muayene 250 lira ne yapıcam şaştım

kızlar merhaba,

ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymiş bebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..

inş bebeklerin sağlıklı doğa cnm tek yumurta ikizi olan var diye biliyorum kendine dikkat edersen bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…