- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.481
Günaydın kızlar.
Ben ilk hamileliğimde çatladım bunda daha bişey yapmıycam çatlıycam kadar çatladım çünkü.Genetik olduğu söyleniyor annede varsa kızındada olurmuş ama siz yinede önleminizi alın inş işe yarar çatlaksız bitiririsiniz hamileliği
günaydın arkadaşlar..
ya size bişey sormak istiyorum..
bi kaç gündür kendimi çok keyifsiz buluyorum..genelde endişeliyim..işim nasıl olcak,bebeğim sağlıklı mı gibi kaygılarım var sürekli..yorgunluk halinden dolayı da eski neşem yok..bunlar normal mi,yoksa bunalıma falan mı girdim?
genelde negatifim ?neler önerirsiniz bu halden çıkmak için?
mutlaka hepimiz çatlayacagız ama birazda olsa önlemini almak istiyoruz bende baya bir çatlak olacak eminim zaten
mutlaka hepimiz çatlayacagız ama birazda olsa önlemini almak istiyoruz bende baya bir çatlak olacak eminim zaten
iyi geceler kızlar
bugün sinirimden fazla yazamadım size..
şimdi olayı anlatayım benim peder kayınpedere borç para vermişti daha doğrusu vermiş ama benim haberim olmadı çünkü olsaydı ben verme derdim çünkü kayınpederim borcuna sadıktır ama mümkün olduğunca geciktirir ticaret adamı olduğu için neyse bizimki de geri talep etti mi hemen almak ister kısacası babam parayı 2 aydır istiyor dün kayınpeder tamam yarın vericem öğlene kadar demiş ama bugün öğlene kadar yollayamamış babam da bu sırada halama dert yanmış artık ne dediyse allah bilir!halam a da ne oluyorsa sabah beni aradı normal normal enayi gibi beni kandırarak kayınpederin nosunu istedi ben de(kayınpeder anjiyo olmuştu)geçmiş olsun demek için arayacak sandım verdim.meğerse babamın parasını istemek ona düşmüş babamı ve beni düşürdüğü duruma bakarmısınız??eşim bunlar da amma çirkefmiş fln gibi laflar etti zaten duygusalım çok fena oldum babama da çok kırıldım halama anlatacağına bana anlatsa bu kadar rezil olmazdım şimdi sağolsun halam iki dünürün arasını bozdu beni de rezil etti babamla aramı bozduçok kötüyüm anlayacağınız..ay çok karışık yazdım ama önemli değil anlamasanız da olur...kendime de enayi gibi numarayı verdiğim için nasıl kızdım anlatamam
bırakalım bunları ben eski doktoruma gittim çok mutlu oldumbebişimi de gördüm büyümüş bu arada size geç döllenme olduğunu söylemiştim kızlar çünkü ilk gittiğim doktor küçük demişti onun dediğine göre bugün 8+4 olması lazımdı oysaki benim cnm 9+2 yani gününü yakalamış çoook mutlu oldum doktor herşey gayet iyi dedi allah sizden de razı olsun bütün mart anneleri bebişlerine sorunsuz kavuşsun inşallahhhhh bu mübarek günlerde her gece dua etmeye çalışıyorum gerçi dün gece yorgunluktan uyuyakaldım:26:
herşey bir yana şimdi çizelgemi yeniden yapıcam bu gıcık olayın kahramanlarını da allah a havale ediyorum
canım çok geçmiş olsun diyeyim inşallah bir an önce herşey normale döner.. ben de eşime belli etmiyorum ama ailesine küstüm :) hamilelğimi paylaştığımda beklediğim tepkileri alamadım zaten bu yaz memlekete gittiğime bile pişman oldum.. temmuz 15inde döndük bak bugün kontrolüm var yine ve bebeğim görünmezse kürtaja karar verilecek.. hala arayıp sormadılar.. memleketten dönünce kırgınlığımı anlattım baktım eşimde kırılıyor haklı olarak onun ailesi bana nasıl bir cevap verebilirki ne bekledim yani.. şimdi söyleyemiyorum kırgınlığımı.. canım benim aile meseleleri ile sakın birbirinizi kırmayın herkes barışır sizin birbirinize söyledikleriniz kalır aklınızda.. ve bundan sonra senin ailen zaten eşin ve bebeğin.. onlarla mutlu olmaya bak..
buarada herkese GÜNAYDINNNN.. inşallah aydınlık ferahlık bir gün olur ve allahım mucizesini gösterir aminn..
evet tansiyonum düşük genelde..umarım geçici bir durumdur..dinlenme faslını uzun tutuyorum..teşekkürler lachesis
keşke bu hormonların bir ayar düğmesi olsa da bizi bu kadar zorlamasa:)
günaydın arkadaşlar..
ya size bişey sormak istiyorum..
bi kaç gündür kendimi çok keyifsiz buluyorum..genelde endişeliyim..işim nasıl olcak,bebeğim sağlıklı mı gibi kaygılarım var sürekli..yorgunluk halinden dolayı da eski neşem yok..bunlar normal mi,yoksa bunalıma falan mı girdim?
genelde negatifim ?neler önerirsiniz bu halden çıkmak için?
gunaydın kızlarrr nasılsınızzzzz
Eki Görüntüle 233987
Bu sabah kalktım lekelenme durmuştu şükürler olsun Allahıma ağrım sızım bulantım yok şimdilik...Tek dileğim bebişimin bir an önce toparlanması...gece progestan içip yattım bide dün öğlen içmiştim inşallah onarmıştır kanayan yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?