2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.

Ben ilk hamileliğimde çatladım bunda daha bişey yapmıycam çatlıycam kadar çatladım çünkü.Genetik olduğu söyleniyor annede varsa kızındada olurmuş ama siz yinede önleminizi alın inş işe yarar çatlaksız bitiririsiniz hamileliği

mutlaka hepimiz çatlayacagız ama birazda olsa önlemini almak istiyoruz bende baya bir çatlak olacak eminim zaten

Günaydın kızlar, çatlaklardan korunmak için cildinizi şimdiden nemlendirin, kakao, badem yağı, bebeyağı nemlendirici vs kullanın. Cildin esnemesi zaman alıyormuş çünkü. 3 aydan sonra da lierac gibi profosyonel bir krem kullanırsınız.

günaydın arkadaşlar..
ya size bişey sormak istiyorum..
bi kaç gündür kendimi çok keyifsiz buluyorum..genelde endişeliyim..işim nasıl olcak,bebeğim sağlıklı mı gibi kaygılarım var sürekli..yorgunluk halinden dolayı da eski neşem yok..bunlar normal mi,yoksa bunalıma falan mı girdim?
genelde negatifim ?neler önerirsiniz bu halden çıkmak için?

Normal canım, hormonlardaki hareketlenmeler duygu-durum bozukluğu yapıyor, tansiyonun düşük olduğundan yorgun halsiz keyifsiz oluyorsun, bünyen alışır yakında herşey normale döner merak etme:) Aman miden bulanmasın da, gerisi kolay:) Bol bol dinlen, dinlenmek en iyi ilaç bu zamanlarda:)

mutlaka hepimiz çatlayacagız ama birazda olsa önlemini almak istiyoruz bende baya bir çatlak olacak eminim zaten

ya benim cildimde çok müsait çatlamaya bende zaten sık kilo alıp vermekten vardı... şimdi daha da artarsa die çok korkuyorum resmen psikolojim bozulur o zaman ya. çatlaklardan nefret ediyorum. dün duştan sonra bebe yağı süreyim dedim ama nasıl bi uyku hali nasıl bi halsizlik hemen uyudum. sonra tabi vicdan azabı nie sürmedim die... çatlamak istemiyorum yaaaaa. inşallah hiçbirimiz çatlamayız.

Evet canım önlemsiz olmaz ben bepanten plus ve vazelin kullanmıştım bende işe yaramadı ama en başta doktorumdan krem tavsiyesi istediğimde bana ilk sorduğu annende çatlak varmıydı evet dediğimde o zaman pahalı kremlere boşa para verme oldu cevabı..Ama istisnalarıda duydum annesinde olup kızında olmayan yada kızında olup annede olmayan.DEdiğin gibi en aza indirmek için kullanmak lazım

canım çok geçmiş olsun diyeyim inşallah bir an önce herşey normale döner.. ben de eşime belli etmiyorum ama ailesine küstüm :) hamilelğimi paylaştığımda beklediğim tepkileri alamadım zaten bu yaz memlekete gittiğime bile pişman oldum.. temmuz 15inde döndük bak bugün kontrolüm var yine ve bebeğim görünmezse kürtaja karar verilecek.. hala arayıp sormadılar.. memleketten dönünce kırgınlığımı anlattım baktım eşimde kırılıyor haklı olarak onun ailesi bana nasıl bir cevap verebilirki ne bekledim yani.. şimdi söyleyemiyorum kırgınlığımı.. canım benim aile meseleleri ile sakın birbirinizi kırmayın herkes barışır sizin birbirinize söyledikleriniz kalır aklınızda.. ve bundan sonra senin ailen zaten eşin ve bebeğin.. onlarla mutlu olmaya bak..

buarada herkese GÜNAYDINNNN.. inşallah aydınlık ferahlık bir gün olur ve allahım mucizesini gösterir aminn..

evet tansiyonum düşük genelde..umarım geçici bir durumdur..dinlenme faslını uzun tutuyorum..teşekkürler lachesis
keşke bu hormonların bir ayar düğmesi olsa da bizi bu kadar zorlamasa:)

Günaydın tatlım, canım inşallah gösterir nazlı bebişin bugün kendini, aileleri de boşverin büyüklerde empati yeteneği fazla olmuyor bazen, onları da öyle kabullenin.

Dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz:)

evet tansiyonum düşük genelde..umarım geçici bir durumdur..dinlenme faslını uzun tutuyorum..teşekkürler lachesis
keşke bu hormonların bir ayar düğmesi olsa da bizi bu kadar zorlamasa:)

İçinde başka bir canlı büyüyor, normaldir vücudun afalllaması:) Bünyen zamanla alışır, merak etme. Pozitifliği elden bırakmamak lazım

Günaydııın kızlar ben yazmamışım beni de listeye pıtpıtlarını gördü diye yazın çünkü ultrason sesli değilmiş. sadece hareketini gördük yavrum benim pıtır pıtır oynuyodu. bişey sorucam cips yemek bebeğe zarar verir mi ben tam bir cips canavarıyım da

canım merak etme arada banada oluyor hormonların etkisinden geçiyor

günaydın kızlar

yorumlarınız için çok teşekkürler ben de sizin dediğiniz gibi takmıcam artık şu an tek derdim bebeğim ve iyi olduğu için çok mutluyum

minikler cnm sen haklısın eşinin ailesine kırılmakta bence geçen hamileliğimde benşm kendi annem beni çok kırmıştı hiç sevinmedim bu bebeğe ne gerek vardı demişti düşünebiliyormusun o kadar üzülmüştüm ki zaten bebeği kaybettim benim için artık hayatta çocuklarım var sadece desem yalan olmaz anne baba bile sedece saygımdan görüştüğüm insanlar..

neyse biz kendi keyfimize bakalım inşallah bizler iyi anne babalar oluruz saygı görürüz..

Son düzenleme:

Bu sabah kalktım lekelenme durmuştu şükürler olsun Allahıma ağrım sızım bulantım yok şimdilik...Tek dileğim bebişimin bir an önce toparlanması...gece progestan içip yattım bide dün öğlen içmiştim inşallah onarmıştır kanayan yerleri

gunaydın kızlarrr nasılsınızzzzz

günaydın canım,,,ben iyiyim sen nasılsınn,,,

çok şükür venüstenciim,çok sevindim valla,inşlhh lekelenmeler tekrarlamaz,,,progestan demek etkili bişeymişş,,,

günaydın arkadaşlar nasılsınız benim sürekli uykum var yaaa sabah 6 da kalkıyorum çalıştığım için akşamda eve gidip hemen yatıyorum hep uyumak istiyorum çalışmak istemiyorum ama minik meleğim için bi süre çalışmak zorundayım bide sürekli oturduğum için belim ağrıyo ne olacak böyle bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…