- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.421
buluruz cnm meraketme bu arada çarşamba yemeğemi gitsek acaba 13:30 otur otur acıkıcaz şu pideli köfteci varya eski oarayamı gitsek ....1 saat oturup kakmıycaz neticede acıkıcaz ....
:)Olur valla hatta süper olur Küçük Saray'ı diyorsun sen anladığım kadarıyla.Tam öğle yemeği saati oluyor gayet ii olur bence de
[halleddim gbi cnm yıkıyorum krem sürüyorum boyna yıkadım.....cok sağol...
hadi bakalım seninde az kaldı ben yemek işinide hallediyorm neyseki senin birtanede kızın vardı galiba yaşı büyükmü ?
3.5yaşında cnm benim kuşumseneye okula vericem zaten
bu arada kayhandaki pideli köftecilere gidin ben dün yedim cem de.. eski ünlü bi yer of bak gene canım istedi neyse ben gideyim de balığımı yiyeyim bu akşam iyi gecelerrr .....
cnm ben her hafta birgün bir kısmını yıkadım mesela 1 hafta nevresimlerini...1 hafta battaniyeleri...1 hafta tulumlarını...bugünde badilerini yıkadım kurusunlar yarın sabah ütülüycem
ya çorapları yıkadınmı cnm sen ben yıkamadım ama yıkansınmı
tamamdır ozaman ...
ahucum geliyosun dimi aşşağıda seni görüyoum....
selam kızlar nasılsınız ben daha iiyim moralimi yüksek tutuyorum sağlıklı besleniyorumçarşamba günü rıza madazlıya gidicem hayırlısı bide size bişey sorucam günde kaç saat uyuyabiliyorsunuz
Slm anneler ve melekleri...
Birşey danışmak istiyorum. ocağın son iki haftası eşimin semineri çıktı. Ben de bu iki haftada evde kalmak istemiyorum. Memlekete gideyim Almanya 'dan gelen ablamıda göreyim diyorum. Ama dönüşte tahmini doğuma bir ay kalmış olacağı için eşim biraz stres yapıyor ve ablasının gelmesini istiyor. Kendi arabamızla 5 saatlik bir yolculuk olacak. Şubatın ilk haftası döneceğiz. Sizce çok sıkıntı olur mu???
canım ben çok uykucuyum. anlamıyorum akşam 10 da uyku başlıyor. sabah 7-7.30 kadar uyuyorum. gündüzleri ama hiç uyumuyorum...
iyi akşamlar kızlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım size bişey sormak istiyorum bebeklerinizin kıyafetini yıkamaya ütülemeye başlamışsınız acaba bebekler için kullandığınız bi deterjan var mı ya da normal çamaşır gibi mi yıkadınız
bursa buluşmasına katılıcaklar...
nelase
berkerdem
prensesinuykusu
umutluyum78
aysen_k
ahu_yumuk
doğrumudur.......
cnm ben dalinin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım onunla yıkadım aynı şekilde yumuşatıcısıda var onunda aldım...makinenein en kısa programına attım 58 dk 40 derece...minik olan eldiven şapka ağız mendili gibi şeyleride file içeisinde yıkadım....
ahucum inşallah gelmez kaynan ya offfffff
Doğrudur fıstık, yere kesin karar verilsin yarın kahve dünyası mı pideli köfteci miBana her türlü uyar benden yana sıkıntı yok yani unutma. Nereye denirse oraya gelirim Sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı
çok teşekkürler bende öyle yapim bari
yaa inşallah gelmezler kıçımı kaldıramıyorum bide hizmet edicem onlara sadece yapılacak bişey varmı diye
sorar e doğal olarak bende sağolun siz zahmet etmeyin derim çekilir köşesine
aslında ay bende bişey yapamadım diceksin biraz halsizizmde diceksin dışardan sipariş verelim ne yersiniz diceksin puhahhahaköü gelin olup çıkıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?