2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bizide merakta bırakma iyi haberlerini yaz bişey çıkmicak allahın izniyle.

Canım bizede haber ver dr dan gelince,çok geçmiş olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.

neyse cnm birşekilde bulucaz artık eşim bilmiyo orayı orası surların orası diyo kafam alalk bullak oldu neyse bulucaz....

cnm bir aksilk olmazise total de 7 kişi olucaz seninle beraber....bu arada iletişim için tel aldınmı sen yeri biliyosundur gerçi ....bizi görürüsün hemncecik...

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım...

benim sormak istediğim bişi var, yemek yedikten sonra başımın sol tarafında bi ağrı oluyor, çok şiddetli değil çok da uzun sürmüyor ama mutlaka oluyo... 50 lik yüklemede şeker çıkmamıştı, tansiyonum da normal seyrediyor... benzer şikayeti olan var mı...

Son düzenleme:
kızlar kafama bişey takıldıda size sorayım...şimdi hastanye çantaya bebek için bişeyler koyucaz ya...

mesela ben 2 adet şu hastane çıkışı yenidoğan takımlar var alt üst şapka ve önlük koyucam
1 adet de tulum ....
lakin şu iç zıbınılar varya ondan koyucaz ayrıca zıbının üerine çıtçıtlı badide giydirilicekmi yani badide koyulucakmı...

çünkü zıbın takımları içinde iç zıbın dış zıbın birde ayaklı alt çıkıyo....:44:

Canım ben de oluyo ama yemekten sonra değil tatlı yediğimde benimde şeker normal çıktı tansiyon zaten 9-5,her zaman mı oluyo bilmem ama yediğin şeylerle alakalı olabilir belki.bi de bu haftalarda ani tansiyon yükselmeleri oluyomuş.birden tansiyon falan yükselincede olmuş olabilir.

Canım bildiğim kadarıyla zıbının üstüne bide çıtçıtlı badi giydirilmiyo ama tabi bu konuda tecrübe yok.Yeni doğum yapanlara sordun öyle dediler bana.

Korkma canim kızın iyidir ama arkadaslarin dedigi gibi idrar yollarinda enfeksiyon falan varsa ondan kaynaklaniyor olabilir. İlk 3ay o kadar cok yasadim ki bana cok normal geliyo cok sukur simdi biseycigi yok oglumun sen de icini ferah tut. Onemli bi sey degildir ama sen yine de ihmal etme git bi dr gorun icin rahatlar en azindan. Hem esin de evdeymis birlikte kizinizi gormus olursunuz. Uzun zaman olmustmu gormeyeli zaten iyi olur.e

Canım bildiğim kadarıyla zıbının üstüne bide çıtçıtlı badi giydirilmiyo ama tabi bu konuda tecrübe yok.Yeni doğum yapanlara sordun öyle dediler bana.

benim bildiğimde iç zıbın giydiriyosunn üzerine hastane çıkışı giydiriliyo istersen penye yelek koyabilirsin ben koydum 1 tanede penye yelekk

benim bildiğimde iç zıbın giydiriyosunn üzerine hastane çıkışı giydiriliyo istersen penye yelek koyabilirsin ben koydum 1 tanede penye yelekk

Canım zaten hastane çıkışı giydirilir ya da artı tulum,10lu takımlar zıbınlı galiba ben daha almadım ama bir iki tane daha zıbın gerekiyomuş.Göbeği düşene kadar içine giydirmek için kullanılıyomuş.

canım ben 1 tane hastane çıkışı aldım. çantaya ek olaak bir tane tulum takımı koyacağım. şapkalı eldivenli bir takım. ekstradan iç zıbınlarım fazlaydı bir kaç tane ondan bir kaç tanede çıt çıtlı tulumlardan uzun kollu koydum... yani 2 hastane çıkışın varsa yeter bence... yinede için rahat edecekse bir kaç tane iç zıbın daha koyarsın sende...

günaydın güzel bayanlar

bu ara pek yazamıyorum ama,okuyorum yazdıklarınızı,tatlı telaşlarınız güzel geliyor okudukça..

ailemizin 2. bebişi haftaya geliyor..yengem inşallah cuma günü alıyor bebişini kucağına..dua edin sağsalim alalım kucağımıza oğlumuzu..

çok güzel bir heyecan..kendi doğumumu belki o kadar anlayamıycam telaştan..:)doğuma gittiğimizde de kızımın beşiğini alıcam artık..

umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz...

pollycim geçmiş olsun..ufak bir korku yaşatmış minik kızın..inşallah hiç ciddi bişey yoktur..umarım en kısa zamanda güzel haberini alırız bugün..eşinin yanında olmasına sevindim

bursalı annişler umarım güzel bir gün geçirirsiniz

ozaman bir tane iç dış zıbın takım 2 adet tek zıbın 2 adtette çıtçıtlı badi koyalım.....bide tulum giydirmek dahamı iyi acab beli lastikli şeyler göbüşü rahatsız etmezmi..?

ozaman bir tane iç dış zıbın takım 2 adet tek zıbın 2 adtette çıtçıtlı badi koyalım.....bide tulum giydirmek dahamı iyi acab beli lastikli şeyler göbüşü rahatsız etmezmi..?

En iyisi öyle yapmak sanırım.Bilmiyorum ki rahatsız eder mi normalde tulum daha iyi ama ilk doğduğunda nasıl olur,hastane çıkşları da genelde alt üst ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…