- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.761
hepinize çok teşekkür ederim, bugün eve yakın bi tıp merkezine gitmeyi düşünüyordum, bu lekelenmeden sonra farz oldu yani...
sağolun kızlar yaaa.. kalkar kalkmaz size yazdım, siz olmasanız napardım ben
akşam müsait bi zaman bulursam yazarım, eşim iznli bugün.
sizleri çoook çok öpüyorum.
hepinize çok teşekkür ederim, bugün eve yakın bi tıp merkezine gitmeyi düşünüyordum, bu lekelenmeden sonra farz oldu yani...
sağolun kızlar yaaa.. kalkar kalkmaz size yazdım, siz olmasanız napardım ben
akşam müsait bi zaman bulursam yazarım, eşim iznli bugün.
sizleri çoook çok öpüyorum.
Çukurhamam da neresiymiş kuzum duymadım ben hiç.Cumhuriyet Caddesi değil tophaneye çıkarkendi Küçük Saray de sen eşine.Timurtaşpaşa durağında Kızılayın karşısından yüriceksin.Eşin kesin biliyordur olmadı benim zaferde kağanda işim var ordan birlikte gideriz dont panic:)
bursadakiler
günaydın kızlar, herkes iyidir umarım...
benim sormak istediğim bişi var, yemek yedikten sonra başımın sol tarafında bi ağrı oluyor, çok şiddetli değil çok da uzun sürmüyor ama mutlaka oluyo... 50 lik yüklemede şeker çıkmamıştı, tansiyonum da normal seyrediyor... benzer şikayeti olan var mı...
kızlar kafama bişey takıldıda size sorayım...şimdi hastanye çantaya bebek için bişeyler koyucaz ya...
mesela ben 2 adet şu hastane çıkışı yenidoğan takımlar var alt üst şapka ve önlük koyucam
1 adet de tulum ....
lakin şu iç zıbınılar varya ondan koyucaz ayrıca zıbının üerine çıtçıtlı badide giydirilicekmi yani badide koyulucakmı...
çünkü zıbın takımları içinde iç zıbın dış zıbın birde ayaklı alt çıkıyo....:44:
günaydın arkadaşlar, hiç geçmişe bakmadan hemen bişy sormak istiyorum
dün geceden beri minnacık bi şekilde kahverengiye yakın lekelenmem var(
panik yapmak istemiyorum ama ilk kez başıma geliyor, bu neyin nesi acaba??????????
eşim doktora gidelim diyo, bebişimiz içerde maşallah kıpır kıpır.. ve ben alttan muayene olmak istemiyorum((
Canım bildiğim kadarıyla zıbının üstüne bide çıtçıtlı badi giydirilmiyo ama tabi bu konuda tecrübe yok.Yeni doğum yapanlara sordun öyle dediler bana.
benim bildiğimde iç zıbın giydiriyosunn üzerine hastane çıkışı giydiriliyo istersen penye yelek koyabilirsin ben koydum 1 tanede penye yelekk
kızlar kafama bişey takıldıda size sorayım...şimdi hastanye çantaya bebek için bişeyler koyucaz ya...
mesela ben 2 adet şu hastane çıkışı yenidoğan takımlar var alt üst şapka ve önlük koyucam
1 adet de tulum ....
lakin şu iç zıbınılar varya ondan koyucaz ayrıca zıbının üerine çıtçıtlı badide giydirilicekmi yani badide koyulucakmı...
çünkü zıbın takımları içinde iç zıbın dış zıbın birde ayaklı alt çıkıyo....:44:
Canım zaten hastane çıkışı giydirilir ya da artı tulum,10lu takımlar zıbınlı galiba ben daha almadım ama bir iki tane daha zıbın gerekiyomuş.Göbeği düşene kadar içine giydirmek için kullanılıyomuş.
ozaman ilk zaman bu bebekler çıtçıtlı badi giymiycekler almayalımmı yanımıza....?
arkadaşım iç zıbın kullanmadı hiçç
ozaman bir tane iç dış zıbın takım 2 adet tek zıbın 2 adtette çıtçıtlı badi koyalım.....bide tulum giydirmek dahamı iyi acab beli lastikli şeyler göbüşü rahatsız etmezmi..?Olabilir canım bu konuda hiç tebrübem yok ama yeni doğum yapanlar göbeği düşene kadar kullanmış ben de lazım olur diye 2 tane aldım,bi tane hastane çıkışında oluyo yeter.En çok badi kullanılıyo sonuçta.
ozaman bir tane iç dış zıbın takım 2 adet tek zıbın 2 adtette çıtçıtlı badi koyalım.....bide tulum giydirmek dahamı iyi acab beli lastikli şeyler göbüşü rahatsız etmezmi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?