2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimde çok eksik var tamamlarsın bişey olmaz az kalmış bir günde bile alırsın çoğunu.Bizde bu c.tesi gidip alıcaz kısmetse kalanları...
İnşaAllah canım, ya normalde çok rahatımdır, bebek sağlıkla gelsinde alınır diyordum, ama burada herkes alacaklarını bitirip, hastane çantası hazırlamaya başlayınca panik oldum birden, inşaAllalh sende bu hafta sonu içine sinecek şeyler alırsın

desene sende bendensin bizde inşaAllah 20 ocaktan sonra Ankaraya gidince yapacağız

benimkinde 1 yumurta - 2 dilim peynir-5 zeytin-yeşillik-2 ceviz-3 dilim çavdar yada buğday ekmeği,şekersiz açık çay.süt ve ayranı rahat tüketiyorum.bazen yoğurt yerine ayran yapıp içiyorum.
kuşlukta(11:00) 2 porsiyon ve ve 1 bardak süt
şeklinde gidiyor.öğlen et yada etli baklagil yapsız salata yoğurt vs. uzatmayım.makarna yemeyi bile özledim yahu.patatesi özledim mesela.neyse artık her şey bebişler için ne yapalım

Sağol canım bakalım güzel şeyler bulurum inş.Sen de 20.sinde gidince tamamlarsın canım.Bende hastane çantası bile yokİçindekileri geçtim.

Canım kepekli makarna yeniyomuş galiba öyle yazmıştı melike.

slm mart anneleri:) kızlar bi sorum olcak, kan uyuşmazlığı için aşı yaptrcam şu anda 26+2 yiz yani haftayamı yaptrmalıyız aşıyı çünkü 27+0 27+6 arası 28. hafta oluyor değilmi??

Canım bizde de kan uyuşmazlığı var 21.haftada test yapıldı sonuçlar negatif çıktı doktorum başka da birşey söylemedi aşı fln sizin test sonuçları pozitif mi çıktı yoksa negatif olsada aşı yapılıyor mu:44:

Çoğu şeyi bende özledim özellikle patates :)) Makarna için kepekli makarna serbest onu yapabilirsin.. Tadı normal makarnadan farksız.. Ben sadece patatese alternatif yok ona üzülüyorum ( ama dediğin gibi katlancaz mecbur neyse az kaldı.. 2 ay sonra inşallah canımız ne istiyosa yeriz

Sağol canım bakalım güzel şeyler bulurum inş.Sen de 20.sinde gidince tamamlarsın canım.Bende hastane çantası bile yokİçindekileri geçtim.
bende de yok

ya Ankaraya gittiğimde Lassig marka bebek çantası görmüştüm çok hoşuma gitmişti, dışardan görüntüsü normal kol çantası şeklinde, içinde ise, biberonu koymak için termosu, alt açma seti, bezlerini koymak için bölmesi, kendine ait eşyaları koymak için bölmesi olan bir çantaydı, 144ten 120ye inmişti, çok kullanışlı görünüyordu ama alıp almama konuşunda kararsız kaldım...... sizce nasıl çanta almalıyım ki:44:

benimki biraz daha insaflı 3 dilim ekmek:)ama öğle akşam ekmek yok bende sabahki hakkımı öğlene ve akşamada yayıyorum:)

Canım kepekli makarna yeniyomuş galiba öyle yazmıştı melike.

canım kepekli ekmek ve kepekli ürünleri sordum diyetisyene kepekli ürünler özellikle bayanlarda kansızlık yapıyor dedi.önermedi kepekli makarnayı da.bunu kanal d 'deki doktorum programındaki diyetisyen de söylemişti.

benimde hep oluyor bir tarafa dayanıyor hatta dışarıdan bile net belli oluyor ama hiç önemsemedim bir tarafa yaslanıyor sonra geri gidiyor

benimki biraz daha insaflı 3 dilim ekmek:)ama öğle akşam ekmek yok bende sabahki hakkımı öğlene ve akşamada yayıyorum:)

keşke öyle olsa benim her öğünümde nerdeyse 3 dilim ekmek var ve ben çavdar yediğim için 1 dilimle doyuyorum zaten.ekmek konusunda listeye uymuyorum açıkçası.ve şu ana kadar 7 kilo aldım sadece

selam canım benim eşimle kan uyuşmazlığım var.doktorum 2 kere test yaptırdı. ikisi de negatif çıktı fakat yine de aşı yapalım dedi.aşı oldum.aşı için mor reçete yazıyor sende eczacılar odasından alıp yaptırıyorsun.

Benim diğer öğünlerde de var :)) öğle 2 dilim akşam 1 dilim çok şanslıyım canım sorma :))) toplamda benimki 2000 kalori.. neye yaradı dersen 1 aydır gram kilo almadım çok mutluyum ama yarı aç yarı tok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…