- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.841
İnşaAllah canım, ya normalde çok rahatımdır, bebek sağlıkla gelsinde alınır diyordum, ama burada herkes alacaklarını bitirip, hastane çantası hazırlamaya başlayınca panik oldum birden, inşaAllalh sende bu hafta sonu içine sinecek şeyler alırsınCanım bizimde çok eksik var tamamlarsın bişey olmaz az kalmış bir günde bile alırsın çoğunu.Bizde bu c.tesi gidip alıcaz kısmetse kalanları...
desene sende bendensinPolly canımcığım, geçmiş olsun, sen ki hepimize moral verir, bizi rahatlatırsın, sen kendine de moral ver, yoktur birşeyi ikinizin de
hastane çantası ne kelime, bizim de daha hiçbir şeyimiz yok, ve ben hala oturuyorum, allah sonumu hayır etsin bakalım. Bende 10 Ocaktan sonra yapıcam alışverişi kredi kartı kesilince
desene sende bendensinbizde inşaAllah 20 ocaktan sonra Ankaraya gidince yapacağız
Bende peynir sadece kahvaltıda var.. et de bir öğün yemekte ama yerine kurubaklagil yapabiliyorum.. benimde sütle aram yok o yüzden sadece ara öğünde süt var gerisi ayran yoğurt..
Sabah kahvaltımı yazayım sana: 1 yumurta - 2 parça peynir - 5 zeytin - yeşillik - havuç - 2 dilim tam buğday ekmeği
İnşaAllah canım, ya normalde çok rahatımdır, bebek sağlıkla gelsinde alınır diyordum, ama burada herkes alacaklarını bitirip, hastane çantası hazırlamaya başlayınca panik oldum birden, inşaAllalh sende bu hafta sonu içine sinecek şeyler alırsın
desene sende bendensinbizde inşaAllah 20 ocaktan sonra Ankaraya gidince yapacağız
ay süper olur vallaMasiva 20 ocak'a kadar buluşmamış olursak katıl bize mutlakaa
benimkinde 1 yumurta - 2 dilim peynir-5 zeytin-yeşillik-2 ceviz-3 dilim çavdar yada buğday ekmeği,şekersiz açık çay.süt ve ayranı rahat tüketiyorum.bazen yoğurt yerine ayran yapıp içiyorum.
kuşlukta(11:00) 2 porsiyon ve ve 1 bardak süt
şeklinde gidiyor.öğlen et yada etli baklagil yapsız salata yoğurt vs. uzatmayım.makarna yemeyi bile özledim yahu.patatesi özledim mesela.neyse artık her şey bebişler için ne yapalım
slm mart anneleri:) kızlar bi sorum olcak, kan uyuşmazlığı için aşı yaptrcam şu anda 26+2 yiz yani haftayamı yaptrmalıyız aşıyı çünkü 27+0 27+6 arası 28. hafta oluyor değilmi??
benimkinde 1 yumurta - 2 dilim peynir-5 zeytin-yeşillik-2 ceviz-3 dilim çavdar yada buğday ekmeği,şekersiz açık çay.süt ve ayranı rahat tüketiyorum.bazen yoğurt yerine ayran yapıp içiyorum.
kuşlukta(11:00) 2 porsiyon ve ve 1 bardak süt
şeklinde gidiyor.öğlen et yada etli baklagil yapsız salata yoğurt vs. uzatmayım.makarna yemeyi bile özledim yahu.patatesi özledim mesela.neyse artık her şey bebişler için ne yapalım
ay süper olur valla29 ocaka kadar Ankarada kalacağım, inşaAllah buluşuruz
bende de yokSağol canım bakalım güzel şeyler bulurum inş.Sen de 20.sinde gidince tamamlarsın canım.Bende hastane çantası bile yokİçindekileri geçtim.
Bende peynir sadece kahvaltıda var.. et de bir öğün yemekte ama yerine kurubaklagil yapabiliyorum.. benimde sütle aram yok o yüzden sadece ara öğünde süt var gerisi ayran yoğurt..
Sabah kahvaltımı yazayım sana: 1 yumurta - 2 parça peynir - 5 zeytin - yeşillik - havuç - 2 dilim tam buğday ekmeği
Canım kepekli makarna yeniyomuş galiba öyle yazmıştı melike.
benimde hep oluyor bir tarafa dayanıyor hatta dışarıdan bile net belli oluyor ama hiç önemsemedim bir tarafa yaslanıyor sonra geri gidiyor
çok sık oluyorsa doktora bir görün cnm ben
EVet canım yalancı doğum sancıları onlar, rahim kendini hazırlıyor doğuma.. Sabit aralıklarla çok sık olmadığı sürece arada bir olması normalmiş. Ama sen yine de doktorunu haber et için rahat etsin
canım benimde oluyo toplanıyo bi yere orası sertleşiyo patlıcakmış gibi oluyo
sağolun kızlar ben gidip bi görüneyim doktora zamanında gelsin kuzularımız inşallah
canım ya valla çok sevinirim inşaAllahİnşallah canım.. 10 gün burdasın o zaman ayarlarız bişiler senin içinnnn :)
benimki biraz daha insaflı 3 dilim ekmek:)ama öğle akşam ekmek yok bende sabahki hakkımı öğlene ve akşamada yayıyorum:)
selam canım benim eşimle kan uyuşmazlığım var.doktorum 2 kere test yaptırdı. ikisi de negatif çıktı fakat yine de aşı yapalım dedi.aşı oldum.aşı için mor reçete yazıyor sende eczacılar odasından alıp yaptırıyorsun.Canım bizde de kan uyuşmazlığı var 21.haftada test yapıldı sonuçlar negatif çıktı doktorum başka da birşey söylemedi aşı fln sizin test sonuçları pozitif mi çıktı yoksa negatif olsada aşı yapılıyor mu:44:
benimki biraz daha insaflı 3 dilim ekmek:)ama öğle akşam ekmek yok bende sabahki hakkımı öğlene ve akşamada yayıyorum:)
selam canım benim eşimle kan uyuşmazlığım var.doktorum 2 kere test yaptırdı. ikisi de negatif çıktı fakat yine de aşı yapalım dedi.aşı oldum.aşı için mor reçete yazıyor sende eczacılar odasından alıp yaptırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?