- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.861
Bende peynir sadece kahvaltıda var.. et de bir öğün yemekte ama yerine kurubaklagil yapabiliyorum.. benimde sütle aram yok o yüzden sadece ara öğünde süt var gerisi ayran yoğurt..
Sabah kahvaltımı yazayım sana: 1 yumurta - 2 parça peynir - 5 zeytin - yeşillik - havuç - 2 dilim tam buğday ekmeği
kızlar emzirme sütyeni aldınızmı aldıysanız şuanki ölçünüze göremi aldınız yoksa büyüğğünümü aldınız??
kızlar emzirme sütyeni aldınızmı aldıysanız şuanki ölçünüze göremi aldınız yoksa büyüğğünümü aldınız??
Kızlar dün akşamdan beri new yesem midem deliniyor sanki mide probelmim yoktu dün birden bire oladu ne yapayım tavsiyeleriniz varmı maden suyu içsem bişey olurmu zaralı mı :44:
arada bana oluyor ama dünkü çok canımı acıttıkızlar bebişimin hareketleri bugün çok canımı acıtıyor neden olabilir sizce? benzer durumlar yaşayanınız var mı?
ben normalde 85-90 giyiyorum, emzrme sutyenimi 95 beden aldm cnm
ben sütyenli atlet aldım, şimdiki bedenime göre aldım... diğer başlıklarda, şimdiki bedeninize göre alın diodu, ben de öyle yaptım... sana da atletli almanı tavsiye ederim, mağlum kış olacağı için karnın, belin falan açıkta kalmaz...
canım ben 1 tane aldım ama şu an ki ölçümden 1 beden büyük oldu.daha doğrusu göğüs ucuna gelen kısım sivri duruyor şu an kullanamıyorum.ben de süt olunca olur diye değiştirmedim duruyor.süt gelince şimdikinden daha büyük olacaktır mutlaka.
cnm süt içemiyorsan fındık ye yasak değilse çünkü onda daha fazla kalsiyum var
Canım şu ankinden 1 büyük aldım.. 2 tane..kızlar emzirme sütyeni aldınızmı aldıysanız şuanki ölçünüze göremi aldınız yoksa büyüğğünümü aldınız??
Sade maden suyu zararlı değil canım bi tane içebilirsinnKızlar dün akşamdan beri new yesem midem deliniyor sanki mide probelmim yoktu dün birden bire oladu ne yapayım tavsiyeleriniz varmı maden suyu içsem bişey olurmu zaralı mı :44:
Benim diğer öğünlerde de var :)) öğle 2 dilim akşam 1 dilim çok şanslıyım canım sorma :))) toplamda benimki 2000 kalori.. neye yaradı dersen 1 aydır gram kilo almadım çok mutluyum ama yarı aç yarı tok işte
Bi bardak içiyorum canım yaa dişimi sıkıp napıyım bebiş için.. Normalde severim sütü ama ballı filan severim :)) o olmayınca sade süt ölüm geliyo içmek
Bi bardak içiyorum canım yaa dişimi sıkıp napıyım bebiş için.. Normalde severim sütü ama ballı filan severim :)) o olmayınca sade süt ölüm geliyo içmek
Valla bilsem baştan uygulardım ben bu diyeti 5 kiloyla doğuma giderdim herhalde :)))aynen bana 1700 kalori verdi ilk hafta 1 kilo verdim şimdi aynı devam hep özenmişimdir top gibi yanlızca bebeği kilo alanlara inş öyle olurda aç kaldığımıza değer:)
Benim listede 5 tane fındık var akşam yemeğinden sonraki arada çoğu zaman unutuyorum aslında ne kadar önemli ceviz ve fındıkbende kaşın ucuyla şeker atıyorum yoksa çok zor içiyorum o yüzden arada fındık yiyorum fazla fazla kalsiyum alabilmek için
Arada toz tarçın atıyorum aslında onun tadını da sevmem ama sütle karışınca salep gibi geliyo banatarçın tadını beğeniyosan güzel oluyo bide diyet süt içiyorum ben fazla süt tadı yok onların:)bende nefret ederim sütten.
tarçın tadını beğeniyosan güzel oluyo bide diyet süt içiyorum ben fazla süt tadı yok onların:)bende nefret ederim sütten.
Valla bilsem baştan uygulardım ben bu diyeti 5 kiloyla doğuma giderdim herhalde :)))
Benim listede 5 tane fındık var akşam yemeğinden sonraki arada çoğu zaman unutuyorum aslında ne kadar önemli ceviz ve fındık
bende arada atlıyorum cnm hepimizde oluyor bazen canım istemiyor yaa
ben hamileliğin başında int bakmıştım rezene içilebilirmiş.
canım benimde oluyo toplanıyo bi yere orası sertleşiyo patlıcakmış gibi oluyo
hastane çıkışları 10 lu olanlarda zaten herşey var ama seninkiler 5 li galiba o zaman sen çıtçıtlı badi ve zıbın takımı da al yanına mutlaka gerekicek.
canım üzme kendini dr önemli değil demiş zaten benim bebiş 1272 gr çıktı 2 gün geride normalde olması gereken 1350 miş ama dr sorun değil dedi çok kilolu olması da iyi değil zaten dedi. Bu günler kiloya göre belirleniyo heralde çok takılacak bişey değil
Canım önemli olan gelişimi sağlığı,kiloyu doğunca da alır 2.500kilo doğuyo bazı bebekler ama hemen kilo alıp tombul tombul oluyolar.Ben de 3.300 doğmuşum ama eşim 4.500 onun kadar tombul olmasına gerek yok sağlıklı doğsun da sonra alır.Ben pek endişelenmiyorum kilo konusunda dr normal dediği sürece öyle yapmak lazım.20 günde daha çok gelişir canım.
hiiç sıkma canını benimkide 1 hafta geri kalmıştı daha önce şimdi 3 hafta ileri gidiyoo
oluyo öyle şeylerr sen bebeğe yarayacak sağlıklı şeyler ye bak nasıl ileri gidiyo annesii
cnm herşeyi normalmiş hiç sıkma canını bazı dr lar kıyaslama yapmayın diye boy kilo söylemiyolar bile ,hem onlar 4 kilo diyo çocuk çıkıyo 3.5 yani onların söylediğide tam kesin değil üzme kendini sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?