2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm süt içemiyorsan fındık ye yasak değilse çünkü onda daha fazla kalsiyum var

Kızlar dün akşamdan beri new yesem midem deliniyor sanki mide probelmim yoktu dün birden bire oladu ne yapayım tavsiyeleriniz varmı maden suyu içsem bişey olurmu zaralı mı :44:

kızlar emzirme sütyeni aldınızmı aldıysanız şuanki ölçünüze göremi aldınız yoksa büyüğğünümü aldınız??

ben sütyenli atlet aldım, şimdiki bedenime göre aldım... diğer başlıklarda, şimdiki bedeninize göre alın diodu, ben de öyle yaptım... sana da atletli almanı tavsiye ederim, mağlum kış olacağı için karnın, belin falan açıkta kalmaz...

kızlar emzirme sütyeni aldınızmı aldıysanız şuanki ölçünüze göremi aldınız yoksa büyüğğünümü aldınız??

canım ben 1 tane aldım ama şu an ki ölçümden 1 beden büyük oldu.daha doğrusu göğüs ucuna gelen kısım sivri duruyor şu an kullanamıyorum.ben de süt olunca olur diye değiştirmedim duruyor.süt gelince şimdikinden daha büyük olacaktır mutlaka.

Kızlar dün akşamdan beri new yesem midem deliniyor sanki mide probelmim yoktu dün birden bire oladu ne yapayım tavsiyeleriniz varmı maden suyu içsem bişey olurmu zaralı mı :44:

maden suyu gebelikte zararlı değil ama, asitli olduğu için midene ii geleceğini sanmam... süt içebilirsin belki, bir de ayva olabilir, o da midedeki asiti azaltıyo...

kızlar bebişimin hareketleri bugün çok canımı acıtıyor neden olabilir sizce? benzer durumlar yaşayanınız var mı?
arada bana oluyor ama dünkü çok canımı acıttı

ben normalde 85-90 giyiyorum, emzrme sutyenimi 95 beden aldm cnm

tşk kızlar bende şuankine göre aldım denedim uçları boş hafiften acaba darmı olur diye düşünüyorum

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

Canım şu ankinden 1 büyük aldım.. 2 tane..
Sade maden suyu zararlı değil canım bi tane içebilirsinn

aynen bana 1700 kalori verdi ilk hafta 1 kilo verdim şimdi aynı devam hep özenmişimdir top gibi yanlızca bebeği kilo alanlara inş öyle olurda aç kaldığımıza değer:)

aynen bana 1700 kalori verdi ilk hafta 1 kilo verdim şimdi aynı devam hep özenmişimdir top gibi yanlızca bebeği kilo alanlara inş öyle olurda aç kaldığımıza değer:)
Valla bilsem baştan uygulardım ben bu diyeti 5 kiloyla doğuma giderdim herhalde :)))
bende kaşın ucuyla şeker atıyorum yoksa çok zor içiyorum o yüzden arada fındık yiyorum fazla fazla kalsiyum alabilmek için
Benim listede 5 tane fındık var akşam yemeğinden sonraki arada çoğu zaman unutuyorum aslında ne kadar önemli ceviz ve fındık
tarçın tadını beğeniyosan güzel oluyo bide diyet süt içiyorum ben fazla süt tadı yok onların:)bende nefret ederim sütten.
Arada toz tarçın atıyorum aslında onun tadını da sevmem ama sütle karışınca salep gibi geliyo bana

merhaba canlarım, biz geldik..

çok şükür herşey yolundaymış:) bebeğimde, keseside, eşi, suyu herşeyi normal.. tıp merkezindeki doktor usg ve nst ye soktu sancım kasılmam çıkmadı, hastaneye gitmeni gerektiren bi durum yok, bu dönemlerde azda olsa olabilen bişey dedi. içerde biriken bi kalıntıyı atıyordur dedi. tabi kanama şiddetlenirse hemen acile gidiciem, inşallah olmaz.

bebişimizin cinsiyeti de kesinleşti, 2 kız annesi oluyorum hayırlısıyla

ben kilo almıyorum ama bebeğim alıyormu diye merak ediyordum şükür oda alıyormuş:) hemde maşallah 5 gün ileri çıktı:)

yarın bol bol görüşmek dileğiyle kızlar.

öpüldünüz

herkesin boyuna kilosuna hamilelikten önceki kilosuna göre bile değişibiliyomuş ama herşey tam mükemmel olsun istiyoruz işte..bide dikkat ediyorum..

tabi canım sağlıklı olsun organlarında bi problem olmasın yeterki..inşallah bol bol sütümüz olurda rahatça besleriz..

hiiç sıkma canını benimkide 1 hafta geri kalmıştı daha önce şimdi 3 hafta ileri gidiyoo
oluyo öyle şeylerr sen bebeğe yarayacak sağlıklı şeyler ye bak nasıl ileri gidiyo annesii

yiyorum aslında dikkatte ediyorum ama yinede geride işte..20 gün daha bi dikkat edicem bakalım sonraki randevuda nasıl olcak..

evet kıyaslamayın diyolar ama bakıyorum benden daha kısa daha sağlıksız olanların bebekleri daha gelişmiş..takmıcam daha ben yine dikkat edeyimde yedime içtime sağlıklı olsunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…