2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harika haberlerle gelmişsin, süper...

ben günü burda bitiriyorum artık... görüşmek üzere

gözün aydın cnm aman prenses annesi mi oluyoruz tekrar ne güzellll

hadi gözün aydın cnm

Gözümüz aydın canımmmmm..

Bi kız daha geliyo yaşasınnn :)) Kızımın arkadaşları artıyooo

canım gözün aydın önemli bişey olmamasına çok sevindim .

Gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,2.prensesde geliyo demekki

Canım sen yediklerine dikkat et yeter,ceviz,fındık,badem faydalı olan şeyleri tüket.Her bünye farklı,benimle aynı haftada olup bebeği daha kilolu olan kesin vardır ama ben hiç takmıyorum.Gelişim iyi yeter.Ben de onun için faydalı olan ne varsa tüketmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
kızlar merhaba geçenlerde gene yzmıştım istanbuldaki arkadaslar için doğum fotoğrafcısı isteyen varsa bana mesaj atabilir.anadolu yakası sezeryan düşününler avrupa yakası normal+sezeryan olabiliyor.arkadasımın ricası üzerine yazıyorum.detayları veriyorum
fotoğraf çekimi
albüm+interaktif albüm (müzikli slayt gösterisi çekilen fotolardan)
20 tane 10x15 baskı
2 tane 15x21 baskı
1 tane kapı posteri
fotoğrafların hepsi foto shoplu istenirse siyah beyaz
toplam 250 lira
isteyen arkadaslara telefonunu verebilirim arkadasımla görüşebilirler.
renkli cicililer kapı posteri.70-110 boyutunda hastane kapısı daha sonrada evinizde bebeğin olduğu kapıya aslılacak. bebeğin çekilen ilk fotosu yada sectiğiniz bir foto yapılabilir zemin değiştirilebilir.detayları sebnemle görüşürsünüz.arayıp pazarlıkta yapabilirsiniz isterseniz teşekürler......

slm kızlar 25+2 günlük hamileyim normalde nisan annesiyim fakat doğumum büyük ihtimal sezeryan olacağı için mart 31 gibi görünüyo.kızlar size birşey sorucam aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım geçmedi dahada arttı şimdi idrar kültürü yapılıyor yarın çıkacak sonuç ama ben çok korkuyorum ya erken doğum olurda bebeğimi kaybedersem diye

Çok geçmiş olsun,inş.yarınki sonuçların güzel çıkar.Ben de hiç olmadı ama burda aynı şikatetleri yaşayan arkadaşlar oldu.İnş.erken doğum olmaz içini ferah tut kötü düşünme.

resmini bulabildiklerim bunlar..kozmonot mont aldımmm sonraaa tırnak makası setini aldımmmmm sonraaa iç zıbın aldımmmmm sonra bisürü tükürük bezi aldımmmmmmmm sonraaaaa kendime gögüz pedi aldmmmmm sonraaaaaaa oğluşuma patiklerr aldımmmmmmmmm....oohoo daha neler alırdımda yeter battık artık:))))

cnm ben geçirdim ama verdiği ilaçlarla atlattım seninki farklı bizim gamze arkadaşımız var onunda hiç geçmedi malesef ama bunun için üzülme bol bol su iç en iyi o temizliyor enfeksiyonu karamsar olma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…