- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.801
İnternette gördüm canım bebettonun c.tesi Bursa'da bebişin eksikleni alıcaz orda bulurum kesin.Sağol yine de bulamazsam internetten artık.
slm kızlar,, dün doktora gittik normalde yarındı randevum ama eşim dün izinliydi gidelim dedik..kızım 1220gr. olmuşaşağı dönmüş doğum pozisyonunda doktorum kendini normal doğuma alıştır dedi sezeryan yapmak istemiyor..moralim bozuk ama usg de 28+2 görünüyo 2 hafta geride ben dedim nasıl olur sat a göre 30 küsür olması lazım benim çizelgemde sonra baktı kendi kaydına doru haklısın dedi demesek bişe demicek töbe töbe..bi problem yok herşey iyi görünüyo bunu bi önemi yok dedi neden böyle dedim nasılki her insanın boyu posu kilosu aynı değilse buda onun gibi bişe dedi.en son geçen ay 700gr dı şimdi 1220 olmuş 550gr almış ama niye öyle diye moralim çok bozuldu 20 gün soraya randevu verdi bakalım bidahaki randevuda ne olcak..nst yede bağlıcak bidahakine..doktor normal hiçbişe yok dedi ama kafama takıldı canım çok sıkıldı...
üüfff canım sıkılıyo bugün yaaaa...nereye gitsem naapsammm..kimsede yok misafirliğe gidim yada gel gezelim diim..herkes çalışıyo..
Ohh evdesin tabi nereye gitsem diye düşünürsün:)))İstanbuldaki hamişlerle buluşma düzenleyin sizde:)
Canım bebiş normalmiş niye moralini bozuyosun kilosu da iyi her bebek farklı olur,gelişimi normal olduğuna göre hiç üzülme.Bir sonra gittiğinde de önde çıkar bu belli olmaz ki.
Alt katta ki komşum geldi az önce gitti, saat beştede eşim geliyor, kalkıp yemek yapayım bari....
Bu arada isimlerden konuşulmuş, bizim nişanlandığımızdan beri isimler belliydi : Kız olursa Feyza, Erkek olursa Mehmet Akif olacak diye... bu yüzden hiç isim sıkıntısı yaşamadık,
Bu arada Bugün Büyük Şair Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü, onu Rahmetle anıyoruz
Neyse ben kaçar, Hepinize iyi akşamlar
bence elamerhaba kızlar,
ben yine gecenin bir körü yazıyorum. Gündüz bakacak zaman bulamıyorum,geceleri bütün yazılanları okuyorum ve yazabilirsem iki satır bişey yazmaya çalışıyorum.
tabi gecenin bi yarısı yazdığımdan mıdır nedir yazdıklarıma yada sorduklarıma hiç cevap gelmiyo,küsücem ama sizee
en son isimlerden konuşulmuş bende sormuşdum karar veremiyorum sizce hangisi güzel diye, tekrar soırayım bari sizce İDİL mi, ELA mı, EZGi mi?(polyanna bir tak sen cevap vermişsin teşekkür ederim)
günaydııııınnn.hiç uyuyamadığım 3. Gece.sırtımda sol tarafta bir ağrı var ne yatarken ne otururken uyutmuyo
günaydın arkadaşlar, hiç geçmişe bakmadan hemen bişy sormak istiyorum
dün geceden beri minnacık bi şekilde kahverengiye yakın lekelenmem var(
panik yapmak istemiyorum ama ilk kez başıma geliyor, bu neyin nesi acaba??????????
eşim doktora gidelim diyo, bebişimiz içerde maşallah kıpır kıpır.. ve ben alttan muayene olmak istemiyorum((
Nevresimlerimiz geldi çok güzeller minicikAma faturası gelmedi sorun olmaz mı?
slm kızlar,, dün doktora gittik normalde yarındı randevum ama eşim dün izinliydi gidelim dedik..kızım 1220gr. olmuşaşağı dönmüş doğum pozisyonunda doktorum kendini normal doğuma alıştır dedi sezeryan yapmak istemiyor..moralim bozuk ama usg de 28+2 görünüyo 2 hafta geride ben dedim nasıl olur sat a göre 30 küsür olması lazım benim çizelgemde sonra baktı kendi kaydına doru haklısın dedi demesek bişe demicek töbe töbe..bi problem yok herşey iyi görünüyo bunu bi önemi yok dedi neden böyle dedim nasılki her insanın boyu posu kilosu aynı değilse buda onun gibi bişe dedi.en son geçen ay 700gr dı şimdi 1220 olmuş 550gr almış ama niye öyle diye moralim çok bozuldu 20 gün soraya randevu verdi bakalım bidahaki randevuda ne olcak..nst yede bağlıcak bidahakine..doktor normal hiçbişe yok dedi ama kafama takıldı canım çok sıkıldı...
ay ya içim patçalandı, ben aylardır Mehmet Akif'i kocama benimsetmeye çalışıyorum, ama adamda ne inadı varsa
Benim de rahmetli babamın adı Akif, genç yaşta gitti canım benim, hadi yanına da güzel gelir Mehmet olsun ya da Akif Emre dedim ama adam istemiyor, halbuki benim tarafımın ilk torunu olacak oğlum,
Babası 80 yaşında, şimdiye kadar kimse adını koymamış, toplam 3 erkek 5 kız torundan, kala kala benim kuzucuğuma kalacak, sıkı dur yazıyom, ŞERAFETTİN, ölürüm de koymam dedim, allahtan ses etmedi, şimdi de isim arıyoz,
Kerem, Furkan, Emre, Burak ???????????????
üüfff canım sıkılıyo bugün yaaaa...nereye gitsem naapsammm..kimsede yok misafirliğe gidim yada gel gezelim diim..herkes çalışıyo..
kaç gündür çıkmadım hiç dışarı..fenalık geldi içime artık
günaydın herkese ,cumartesi pazar ve dün ağlamaktan gözlerim şişti bari işe geleyim dedim kısaca özet geçeyim cuma günü bebişin hareketlerini pek hissetmedik cumarteside hiç hisstmedim ,abim dr onlardaydım steteskopla kalp atşı var dedi baktı sonra kadın doğumcuyu aradılar ,acile gidin nts ye bağlanın dedi gittik muayene ultrason güzel çıktı bide ntsye taktılar orda ağrı çıktı dr soruyo ağrın sancın varmı hayır yok hiçbişey yok yanlızca deli gibi kaşınıyorum uyuz olmuşum gibi.tam kan idrar tahlili istedi karaciğer enzimleri tavan yapmış önce hamileliğe bağlı olabilir dediler karaciğer ultrason pazartesi tekrar detaylı kan tahlili falan yapıldı 15 güne çıkıyomuş sonuçlar ama ilk çıkan sonuçlara göre %99 hepatit b imiş 32. haftada ancak ilaca başlanmıyomuş 32 haftada ilaca başlanıp doğuma kadar takip edicekmiş tedavi olmazsam %40-50 ilacı alırsam % 5 e kadar bebeğe geçme ihtimali varmış asprin bile içirmiyosunuz bu ilacın zararı yokmu diye sordum kar zarar hesabı diyo o daha çok moralimi bozdu böyle işte önce şeker sonra bu ,bebeğimi sağlıkla dünyaya getireceğime inancım kalmadı ,kafamdan milyon tane şey geçiyo.
ben hamileliğin başında int bakmıştım rezene içilebilirmiş.peki bi yan etkisi fln yokmu..erken doğumu tetikleme gibi..hani genelde bitkiler brz tehlikeli ya hamilelikte..bn hiç bilmiyorum rezeneyle ilgili bişi..eğer bi sakıncası yoksa bnde içerim o zmn şimdiden..
canım benimde oluyo toplanıyo bi yere orası sertleşiyo patlıcakmış gibi oluyoslm kızlar bişey sorucam benim karnım sertleşiyo bebeğim sol tarafıma toplanıyo taş gibi oluyo karnım sizdede oluyomu son günlerde günde bi kaç kez oluyo doktora gitsemmi rahim kasılması mı ki bu
hastane çıkışları 10 lu olanlarda zaten herşey var ama seninkiler 5 li galiba o zaman sen çıtçıtlı badi ve zıbın takımı da al yanına mutlaka gerekicek.kızlar kafama bişey takıldıda size sorayım...şimdi hastanye çantaya bebek için bişeyler koyucaz ya...
Mesela ben 2 adet şu hastane çıkışı yenidoğan takımlar var alt üst şapka ve önlük koyucam
1 adet de tulum ....
Lakin şu iç zıbınılar varya ondan koyucaz ayrıca zıbının üerine çıtçıtlı badide giydirilicekmi yani badide koyulucakmı...
çünkü zıbın takımları içinde iç zıbın dış zıbın birde ayaklı alt çıkıyo....:44:
slm kızlar,, dün doktora gittik normalde yarındı randevum ama eşim dün izinliydi gidelim dedik..kızım 1220gr. OlmuşAşağı dönmüş doğum pozisyonunda doktorum kendini normal doğuma alıştır dedi sezeryan yapmak istemiyor..moralim bozuk ama usg de 28+2 görünüyo 2 hafta geride ben dedim nasıl olur sat a göre 30 küsür olması lazım benim çizelgemde sonra baktı kei ndi kaydına doru haklısın dedi demesek bişe demicek töbe töbe..bi problem yok herşey iyi görünüyo bunu bi önemi yok dedi neden böyle dedim nasılki her insanın boyu posu kilosu aynı değilse buda onun gibi bişe dedi.en son geçen ay 700gr dı şimdi 1220 olmuş 550gr almış ama niye öyle diye moralim çok bozuldu 20 gün soraya randevu verdi bakalım bidahaki randevuda ne olcak..nst yede bağlıcak bidahakine..doktor normal hiçbişe yok dedi ama kafama takıldı canım çok sıkıldı...
ay ya içim patçalandı, ben aylardır Mehmet Akif'i kocama benimsetmeye çalışıyorum, ama adamda ne inadı varsa
Benim de rahmetli babamın adı Akif, genç yaşta gitti canım benim, hadi yanına da güzel gelir Mehmet olsun ya da Akif Emre dedim ama adam istemiyor, halbuki benim tarafımın ilk torunu olacak oğlum,
Babası 80 yaşında, şimdiye kadar kimse adını koymamış, toplam 3 erkek 5 kız torundan, kala kala benim kuzucuğuma kalacak, sıkı dur yazıyom, ŞERAFETTİN, ölürüm de koymam dedim, allahtan ses etmedi, şimdi de isim arıyoz,
Kerem, Furkan, Emre, Burak ???????????????
bizim buraya koccaman bebetto açıldııı..oraya gidiicem annemle..neler var bakalımmm oğluşumaaaa
insanın bozuluyo işte morali niye tam gününde çıkmadıda 2 hafta geride görünüyo diye..okadarda dikkat ediyorum bu sıralar süte yoğurda daha fazla yükleneyim bari..ben 52cm 3.500 kg doğmuşum.annemde minyon tipli bi kadın yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?