2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnternette gördüm canım bebettonun c.tesi Bursa'da bebişin eksikleni alıcaz orda bulurum kesin.Sağol yine de bulamazsam internetten artık.

tamam canım zaten kampanya bitmiş limango markafoni gibi bi sitedeydi bulamadım.

kızlar sınav bitti sonra görüşürüz hepinize güzel günler diliyorum

slm kızlar,, dün doktora gittik normalde yarındı randevum ama eşim dün izinliydi gidelim dedik..kızım 1220gr. olmuş aşağı dönmüş doğum pozisyonunda doktorum kendini normal doğuma alıştır dedi sezeryan yapmak istemiyor..moralim bozuk ama usg de 28+2 görünüyo 2 hafta geride ben dedim nasıl olur sat a göre 30 küsür olması lazım benim çizelgemde sonra baktı kendi kaydına doru haklısın dedi demesek bişe demicek töbe töbe..bi problem yok herşey iyi görünüyo bunu bi önemi yok dedi neden böyle dedim nasılki her insanın boyu posu kilosu aynı değilse buda onun gibi bişe dedi.en son geçen ay 700gr dı şimdi 1220 olmuş 550gr almış ama niye öyle diye moralim çok bozuldu 20 gün soraya randevu verdi bakalım bidahaki randevuda ne olcak..nst yede bağlıcak bidahakine..doktor normal hiçbişe yok dedi ama kafama takıldı canım çok sıkıldı...

Canım bebiş normalmiş niye moralini bozuyosun kilosu da iyi her bebek farklı olur,gelişimi normal olduğuna göre hiç üzülme.Bir sonra gittiğinde de önde çıkar bu belli olmaz ki.

Canım bebiş normalmiş niye moralini bozuyosun kilosu da iyi her bebek farklı olur,gelişimi normal olduğuna göre hiç üzülme.Bir sonra gittiğinde de önde çıkar bu belli olmaz ki.

insanın bozuluyo işte morali niye tam gününde çıkmadıda 2 hafta geride görünüyo diye..okadarda dikkat ediyorum bu sıralar süte yoğurda daha fazla yükleneyim bari..ben 52cm 3.500 kg doğmuşum.annemde minyon tipli bi kadın yani..

ay ya içim patçalandı, ben aylardır Mehmet Akif'i kocama benimsetmeye çalışıyorum, ama adamda ne inadı varsa
Benim de rahmetli babamın adı Akif, genç yaşta gitti canım benim, hadi yanına da güzel gelir Mehmet olsun ya da Akif Emre dedim ama adam istemiyor, halbuki benim tarafımın ilk torunu olacak oğlum,
Babası 80 yaşında, şimdiye kadar kimse adını koymamış, toplam 3 erkek 5 kız torundan, kala kala benim kuzucuğuma kalacak, sıkı dur yazıyom, ŞERAFETTİN, ölürüm de koymam dedim, allahtan ses etmedi, şimdi de isim arıyoz,
Kerem, Furkan, Emre, Burak ???????????????

bence ela
günaydııııınnn.hiç uyuyamadığım 3. Gece.sırtımda sol tarafta bir ağrı var ne yatarken ne otururken uyutmuyo

aynı arılar bendede var cnm sanırım bu dönemde herkeste oluyor sırtımın omuzlarımın arısından yatamıyorum kaburga kemiğimin arısındanda oturamıyorum (

inşş bir sorun yoktur cnm dr dan inş iyi haberlerle gelirsin cnm

Nevresimlerimiz geldi çok güzeller minicikAma faturası gelmedi sorun olmaz mı?

hayırlı olsun cnm

cnm bu her kontrolde farklılık gösterebiliyormuş o yüzden doktor önemli değil demiştir sen sakın üzülme sağlığı yerinde olsun yeter merak etme

Emre

canım çok geçmiş olsun üzme kendini tedavini ol dua et biz de edelim inş. hayırlısıyla kazasız belasız atlatırsın canım

peki bi yan etkisi fln yokmu..erken doğumu tetikleme gibi..hani genelde bitkiler brz tehlikeli ya hamilelikte..bn hiç bilmiyorum rezeneyle ilgili bişi..eğer bi sakıncası yoksa bnde içerim o zmn şimdiden..
ben hamileliğin başında int bakmıştım rezene içilebilirmiş.

slm kızlar bişey sorucam benim karnım sertleşiyo bebeğim sol tarafıma toplanıyo taş gibi oluyo karnım sizdede oluyomu son günlerde günde bi kaç kez oluyo doktora gitsemmi rahim kasılması mı ki bu
canım benimde oluyo toplanıyo bi yere orası sertleşiyo patlıcakmış gibi oluyo
hastane çıkışları 10 lu olanlarda zaten herşey var ama seninkiler 5 li galiba o zaman sen çıtçıtlı badi ve zıbın takımı da al yanına mutlaka gerekicek.

canım üzme kendini dr önemli değil demiş zaten benim bebiş 1272 gr çıktı 2 gün geride normalde olması gereken 1350 miş ama dr sorun değil dedi çok kilolu olması da iyi değil zaten dedi. Bu günler kiloya göre belirleniyo heralde çok takılacak bişey değil

Bence Emre güzel canım...

Canım önemli olan gelişimi sağlığı,kiloyu doğunca da alır 2.500kilo doğuyo bazı bebekler ama hemen kilo alıp tombul tombul oluyolar.Ben de 3.300 doğmuşum ama eşim 4.500 onun kadar tombul olmasına gerek yok sağlıklı doğsun da sonra alır.Ben pek endişelenmiyorum kilo konusunda dr normal dediği sürece öyle yapmak lazım.20 günde daha çok gelişir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…