2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba düzenli giremiyorum artık nasılsınız her şey yolundadır umarım.size danışmak istediğim bir şey var.şeker yükleme testi sınırda yada yüksek çıkıp da diyet yapan var mı aranızda?varsa diyet sonrası doktorunuz ölçümü sadece açlık şekeri olarak mı bakıyor yoksa tekrar bir yükleme yapıyor mu?bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

hiiç sıkma canını benimkide 1 hafta geri kalmıştı daha önce şimdi 3 hafta ileri gidiyoo
oluyo öyle şeylerr sen bebeğe yarayacak sağlıklı şeyler ye bak nasıl ileri gidiyo annesii

Vaaar ben :)) diyetten sonra 75lik yükleme yapıyo duruma bakıyomuş.. ama ben kendim evde ölçüp sonuçlarını götürdüm ve bebeğin gelişimi normal olduğu için yüklemeye gerek görmedi.. diyete devam ölçmeye devam dedi..
Neden Emre acaba
Bilmem ki kulağa hoş geliyo sadece

Herkese Selam

Geçmişi okudum,çoğunlukla haller keyfler yerinde maşaAllah
Polly canım inşaAllah önemli birşey değildir, benim ilk 3 ay sürekli oluyordu, sonra ki iki ayda ara ara oldu.... genelde olabileceğini panik yapmamam gerektiğini söylemişlerdi....

Nigoli canım yaa inşaAllah sende içine sinen isim koyabilirsin, ama seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel.... fakat emre ve furkan isimleri çok var, burak ismi çok yok, o isim olabilir

Benim oğluşum maşaAllah o kadar hareketli ki, daha hiç oynamadığını hissetmedim, bazen sakin hareketli, bazen çok hareketli, anneme diyorum anne bu bebek hiç uyumuyor mu ki diye, annemde sakin hareketli olduğu anlarda uyuyordurda, uyku arasında kımıldanıyordur diyor

bu arada ya kızlar siz hadtane çantalarından konuştukça ben panik oluyorum, çok mu geç kalıyorum diye:18: çünkü neredeyse hiç birşeyimiz yok bizim:18: ve alışveriş 20 ocaktan sonra yapılacak:18:

canım öncelikle cevabın için tşk ederim.evde ölçümünü nasıl ne ile yapıyorsun?

cnm herşeyi normalmiş hiç sıkma canını bazı dr lar kıyaslama yapmayın diye boy kilo söylemiyolar bile ,hem onlar 4 kilo diyo çocuk çıkıyo 3.5 yani onların söylediğide tam kesin değil üzme kendini sakın.

Canım bizimde çok eksik var tamamlarsın bişey olmaz az kalmış bir günde bile alırsın çoğunu.Bizde bu c.tesi gidip alıcaz kısmetse kalanları...

Polly canımcığım, geçmiş olsun, sen ki hepimize moral verir, bizi rahatlatırsın, sen kendine de moral ver, yoktur birşeyi ikinizin de

hastane çantası ne kelime, bizim de daha hiçbir şeyimiz yok, ve ben hala oturuyorum, allah sonumu hayır etsin bakalım. Bende 10 Ocaktan sonra yapıcam alışverişi kredi kartı kesilince

cnm benim şeker de yüksek çıktı diyet yapıyos evde açlık tokluk ölçüyos şekerimizi,dr a önce hergün söylüyodum şimdi haftada 1 telefon açıp söylüyorum zaten genelde benzer çıkıyo dikkat edince.kaçamak yaparsam ölçmüyorum ama

şeker ölçüm aleti mi aldınız canım?nasıl alabilirim onu doktor raporuyla verilmiyor mu bu alet?

canım öncelikle cevabın için tşk ederim.evde ölçümünü nasıl ne ile yapıyorsun?

Canım eczanelerde ve medikallerde şeker ölçüm cihazları satılıyo.. onlardan aldık bi tane.. evde onunla ölçüyorum.. çok çeşitleri var ama iyi bi tane almak da fayda var bizim için.. sonuçlar ne kadar doğru olursa doktor da o kadar kolaylık sağlıyo :) diyetisyen de istedi benden sonuçları ona da veriyorum... bugünlerde öğle yemeğinden sonra yüksek çıkıyodu mesela, öğle yemeğimi değiştirdik diyetisyenle.. hastaneye gitmeye de gerek kalmıyo şekerliler için büyük kolaylık.. sana da geçmiş olsun diyet yapıyosan korkma listene uy bi de ölçüm cihazı al yeter..

şeker ölçüm aleti mi aldınız canım?nasıl alabilirim onu doktor raporuyla verilmiyor mu bu alet?

Doktor raporu galiba dahiliyeden mi ne bişeyler diyolardı ama biz raporsuz aldık 40-50 tl bişey zaten.. bi de doktor raporu sadece ölçüm cihazını karşılıyo ölçümü yapan şetirler var onları kapsamıyo onlar pahalı..

evet diyet yapıyorum canım ve peynir yemekten bir hal oldum çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten.ne kadara aldınız bu cihazı?

canım ben normal eczaneden aldım dahiliye raporuyla alabiliyosun ama bide çubuklar var onlar ilk makine ile 10 tane hediye sonrasında 1 kutusunda 50 tane olması lazım oda 30 lira bişey tutuyo biz daha kendi aldığımız çubukların yarısındayız büyük ihtimal 1 kutu daha gider.

evet diyet yapıyorum canım ve peynir yemekten bir hal oldum çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten.ne kadara aldınız bu cihazı?

Diyetisyen mi verdi listeyi? Neden sadece peynir var? Benim listede herşey var sıkıcı değil bi de aç kalmıyorum amasenin neden öle??
Biz 70 tlye aldık (30 cihaz 40 yedekler) bugün evde unutmuştum işe yakın bi eczaneye sordum 20+20 40 tl dedi bi kere ölçcem diyince sağolsun getirdi kendi ölçüm cihazını onla ölçtüm :) yani 40 tlye de alabilirsin çok çeşidi var gidip eczaneden bakman lazım

slm mart anneleri:) kızlar bi sorum olcak, kan uyuşmazlığı için aşı yaptrcam şu anda 26+2 yiz yani haftayamı yaptrmalıyız aşıyı çünkü 27+0 27+6 arası 28. hafta oluyor değilmi??

sadece peynir değil canım ama benim etle ilgili sorunlarım var her zaman yiyemiyorum tiksiniyorum.diyetisyen de et yemem gereken öğünde eti yiyemediğim zamanlar için peynir ye dedi listeyi ona göre hazırladı.ikindin şekersiz çayla yine peynir var.en az 2 öğünde peynir yiyorum.kahvaltı çeşidim azaldı tatlıyla aram yok zaten reçel falan yemem ama yine de sıkıldım işte.pazartesi kontrol var bakalım ne çıkacak

Bende peynir sadece kahvaltıda var.. et de bir öğün yemekte ama yerine kurubaklagil yapabiliyorum.. benimde sütle aram yok o yüzden sadece ara öğünde süt var gerisi ayran yoğurt..
Sabah kahvaltımı yazayım sana: 1 yumurta - 2 parça peynir - 5 zeytin - yeşillik - havuç - 2 dilim tam buğday ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…