2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MAG34 canım aldıkların çok güzel Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşaallah. Bende gidiyorum alışverişe kaybediyorum kendimi o kadar güzel şeyler varki.

poly ya bende seni merak ediyordum mesajını yeni gördüm canım... ohh şükür bir sorun olmamış. ne güzel bak dualarla gittin hayırlı haberlerle geldin...
bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallah canım. geçmiş olsun...

kızlar ii akşamlar size bbişey sorcam bnm karnım küçüldü bi kaç gündür görenlerde farkediyo anlamadım neden bilen var mı? fıs dedi söndü sanki :))

kızlar ii akşamlar size bbişey sorcam bnm karnım küçüldü bi kaç gündür görenlerde farkediyo anlamadım neden bilen var mı? fıs dedi söndü sanki :))

canım bazen banada oluyor özellikle uzanırken fark ediyorum bazen çok küçük geliyor. duruşlarından kaynaklanıyor bence... ya ters duruyorlar yada mag'ın dediği gibi aşağıya iniyorlar...

mag ,dmf
inşallah kıjlarrr çok sağollun takıntılı dilimdir ama duymuştum doğuma yakın küçülürmüş die herkeste karnın küçülmüş diyince az tırstımm:18: daha hiç hazır değilimm diye:)))

biz eve geldik aldiklarima baktım resimlerini çektim güya kendime üst baş almaya diye çıktım bebise 2tulum 2pijama 2yeni doğan takımı 2de çorap aldım kendime 1etek aldım anca Enes beye de dans eden pepe bi takla atan araba bide şaksaklı öten bi oyuncak aldım aah bu analar kendimizi düşünmüyoruz önce çocuklar demi... neyse. kislar iyi ki buluşmusuz çok mutlu oldum sevindirik oldum yazık bana yâa ben meğer bugün düşününce anladım en son baharda mi ne çarşıya gitmiştim o da eltimle pardesü almaya acıdım kendime be

yâ bi mesaj yazamadim bu ikinci mi oldu ne oldu

Son düzenleme:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu yeleği oğluşuma ördüm ama sonra kız işi gibi geldi. herşeyimiz mavi oldu bu da turunculu yeşilli olsun dedim ama sizce nasıl oldu geri mavi kurdela mı alsam acaba

bunun aynısını benim kızıma yapmıştı kayınvalidem krem rengi bizdeki benim kızım giydiği için kız işi gibi geliyor bana ama bence erkeğe de olur neden olmasın ki renkleri uygun

iyi akşamlar kızlar bugünkü buluşma çok güzel geçti eve geldim eşim markete gidiyoz dedi belim çok ağrıdı yaaaa alışmışım yatmaya

merhaba teyzeleeer herkesin keyfi yerindedir inşallah

buklecik canım kız işine benziyo ama bence oğluşa da olur
bizim cicilerimizin çoğu turuncu,yeşil,sarı yada tamamen karışık renkli hatta pembişli bile var ben bebeklerde rengarenk seviyorum herşeyi babanemizde öyle hep turuncu alıyo ananemizde genellikle sarı örgüler yelekler hırkalar örüyo mavi de ben alıcam inşallah

cicilerinizi güzel günlerinizde güle güle kullanın canım sen hamiş kıyafetide mi almadın hiç benim göbüş koccaman oldu şimdiye kadar okula giderken eski kıyafetlerimden bazı gömleklerimi tuniklerimi giyiyordum ama artık olmuyo bu sabah giyip giyip çıkardım hep yapışıyolar göbüşüme hayırlısıyla 20 ocağı atlatırım inşallah sonra oohhh doğum izni

arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz

Ay yok ben akmiçam hamile kıyafeti göbüşüm çıkmadı bir haftadır anlaşılıyo oda pardesümu çıkarırsam ee 2ay için de elbise almama gerek yok bol kazaklarlâ geçiririm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…