2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun,inş.yarınki sonuçların güzel çıkar.Ben de hiç olmadı ama burda aynı şikatetleri yaşayan arkadaşlar oldu.İnş.erken doğum olmaz içini ferah tut kötü düşünme.

cnm ben geçirdim ama verdiği ilaçlarla atlattım seninki farklı bizim gamze arkadaşımız var onunda hiç geçmedi malesef ama bunun için üzülme bol bol su iç en iyi o temizliyor enfeksiyonu karamsar olma hemen

canım günde 2 buçuk 3 litre su içiyorum sürekli tuvaletteyim ama geçmiyor yarın bi gelse allahım hayırlısıyla alsam sonucumu öfff

alleevv sende gidebilirsin o mağazayaa..acıbadem köprüsünden sonra hemen sağda..bebetto açıldı yenii..e-5 te..bisürü bisürü şeyler varr..

yaa benim kızın çoğu eksiği tamam çok az kaldı en önemliside hastane çıkışı almam lazım varmı hiç gözüne takıldı mı? gideyim haftaya filan o zaman e-bebeğede gidicem daha

yaa benim kızın çoğu eksiği tamam çok az kaldı en önemliside hastane çıkışı almam lazım varmı hiç gözüne takıldı mı? gideyim haftaya filan o zaman e-bebeğede gidicem daha

bisürü var güzelim..renk renk desen desen..öyle bi mağaza yapmışlarki..hiçbişeyin yokken git herşeyi tamamla çık..2 katlı koccaman..ben hastane çıkışı almıştım 3-4 takım bu sefer sadece iç zıbın aldım..bişey bezi diyolar ona..ondan buldum burda hemen aldım..ince böyle yumuşak bi kumaştan yapılıyo adam adını söyledi ama unuttum ben şimdi

Çok güzeller canım,eminim diğerleri de güzeldir.Ooooo çılgın bi alışveriş yaptım diyosun yan,:))))

Çok güzeller canım,eminim diğerleri de güzeldir.Ooooo çılgın bi alışveriş yaptım diyosun yan,:))))

ben kendimi kaybediyorum yaaa...arkama takılıyo bi satış görevlisi elinde sepetle..dur bunuda aliim dur buda eksik dur buda lazım..bi bakıyorum sepet dolmuş ağzına kadar..sonra kasada giriyo kol gibi:)))))

ben kendimi kaybediyorum yaaa...arkama takılıyo bi satış görevlisi elinde sepetle..dur bunuda aliim dur buda eksik dur buda lazım..bi bakıyorum sepet dolmuş ağzına kadar..sonra kasada giriyo kol gibi:)))))

Sepet dolusu alışveriş ne güzel ödemesi de güzel oluyo:)))Olsun canım eksikleri almışsın işte aradan çıkmış.Ama çok sık çıkma sen dışarı

tmm cnm en kısa sürede gideyim en kısa sürede o zaman bu gidişle çıplak çıkarcam kızımı hastaneden

canım gözün aydın çok sevindim bir problem olmadığına. Allahım inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…