- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.901
Çok geçmiş olsun,inş.yarınki sonuçların güzel çıkar.Ben de hiç olmadı ama burda aynı şikatetleri yaşayan arkadaşlar oldu.İnş.erken doğum olmaz içini ferah tut kötü düşünme.
cnm ben geçirdim ama verdiği ilaçlarla atlattım seninki farklı bizim gamze arkadaşımız var onunda hiç geçmedi malesef ama bunun için üzülme bol bol su iç en iyi o temizliyor enfeksiyonu karamsar olma hemen
güle güle kullansın paşan
alleevv sende gidebilirsin o mağazayaa..acıbadem köprüsünden sonra hemen sağda..bebetto açıldı yenii..e-5 te..bisürü bisürü şeyler varr..
alleevv sende gidebilirsin o mağazayaa..acıbadem köprüsünden sonra hemen sağda..bebetto açıldı yenii..e-5 te..bisürü bisürü şeyler varr..
yaa benim kızın çoğu eksiği tamam çok az kaldı en önemliside hastane çıkışı almam lazım varmı hiç gözüne takıldı mı? gideyim haftaya filan o zaman e-bebeğede gidicem daha
çok güzeller, güzel günlerde giysin paşan.
Eki Görüntüle 316259 Eki Görüntüle 316260 resmini bulabildiklerim bunlar..kozmonot mont aldımmm sonraaa tırnak makası setini aldımmmmm sonraaa iç zıbın aldımmmmm sonra bisürü tükürük bezi aldımmmmmmmm sonraaaaa kendime gögüz pedi aldmmmmm sonraaaaaaa oğluşuma patiklerr aldımmmmmmmmm....oohoo daha neler alırdımda yeter battık artık:))))
Çok güzeller canım,eminim diğerleri de güzeldir.Ooooo çılgın bi alışveriş yaptım diyosun yan,:))))
ayyyy çok yorulldummmm...oğluşuma ciciler aldımmmmm...annesinin kuzusuuuuu...ay neler var yaaaaa..annemle aklımız çıktıııı
ben kendimi kaybediyorum yaaa...arkama takılıyo bi satış görevlisi elinde sepetle..dur bunuda aliim dur buda eksik dur buda lazım..bi bakıyorum sepet dolmuş ağzına kadar..sonra kasada giriyo kol gibi:)))))
Sepet dolusu alışveriş ne güzel ödemesi de güzel oluyo:)))Olsun canım eksikleri almışsın işte aradan çıkmış.Ama çok sık çıkma sen dışarı
MAG canım güle güle kullansın kuzun inşallah, hayırlı olsun yeni cicileri
Eki Görüntüle 316279 Eki Görüntüle 316278 montumuzun bejinin resmini buldumm..bizimki lacivert...böyle bişey almak istiyodum kış bebeği nede olsa..
Güzelmiş canım bu montu kaç aylığa kadar giyebiliyo?Bizde de var ama kaç ay için bilmiyorum annemde.Kardeşime gelmişti o hiç giymedi.
bisürü var güzelim..renk renk desen desen..öyle bi mağaza yapmışlarki..hiçbişeyin yokken git herşeyi tamamla çık..2 katlı koccaman..ben hastane çıkışı almıştım 3-4 takım bu sefer sadece iç zıbın aldım..bişey bezi diyolar ona..ondan buldum burda hemen aldım..ince böyle yumuşak bi kumaştan yapılıyo adam adını söyledi ama unuttum ben şimdi
merhaba canlarım, biz geldik..
çok şükür herşey yolundaymış:) bebeğimde, keseside, eşi, suyu herşeyi normal.. tıp merkezindeki doktor usg ve nst ye soktu sancım kasılmam çıkmadı, hastaneye gitmeni gerektiren bi durum yok, bu dönemlerde azda olsa olabilen bişey dedi. içerde biriken bi kalıntıyı atıyordur dedi. tabi kanama şiddetlenirse hemen acile gidiciem, inşallah olmaz.
bebişimizin cinsiyeti de kesinleşti, 2 kız annesi oluyorum hayırlısıyla
ben kilo almıyorum ama bebeğim alıyormu diye merak ediyordum şükür oda alıyormuş:) hemde maşallah 5 gün ileri çıktı:)
yarın bol bol görüşmek dileğiyle kızlar.
öpüldünüz
ben 3 ay için aldım...anca içinde giysili falan olunca doldurur
ben 3 ay için aldım...anca içinde giysili falan olunca doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?