- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.981
genelde aynı ağrılar, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırızda bu ağrılarımıza değersağol canım ya.genelde yatakta oluyo ama bazen otururken bile ağrıo.yataktada oturarak uyudum en son.
Gnaydın canım, inşaAllah kısa zamanda sende izne çıkarsıngünaydın kızlarrrr herkes iii ne güsellll bende artık zne ayrılmak istiorummmmmm
genelde aynı ağrılar, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırızda bu ağrılarımıza değer
Günaydın kızlar,
Eşimi yarım saat önce seyahate gönderdim artık günübirlik gidip geliyor , benimde ağrım olunca uyuyamadım geçmişi okudum...
dün e-bebek'ten emzirme badisi (alttan çıtçıtlı olanlardan), emzirme atleti ve kruvaze emzirme sütyeni aldım, hepsininide 1 numara büyük aldım annem öyle dedi :)
pişik önleyici kremi bulamadım bir türlü desitin'in mavi olanını alıcam ama kalmamış hiçbir yerde, pişik önlemede ve geçirmede kremlerin şahı imiş...
gayecim bence ela süper, yakın bir arkadaşımın kızı ela yoksa bende koyacaktım ela yı, ve alevcim bahardan vazgeçetik evet ve sanırım berra olacak asyadan daha sıcak gelmeye başladı, melike o isimden çok var dedi ama bizim çevremizde hiç yok hatta berra isimli bu yaşıma kadar kimseyle tanışmadım o yüzden kızıma koyabilirim...
kızlar bizde birkez daha mı buluşsak ?
arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz
evet ya hiç göbüş yok sende benden iki hafta öndesin ama benim göbüş senden çok çıkmışş iç karınla ilgili heralde sizden sonra dolmuş beklerken göbüşü gören kadınlar nerdeyse doğurcan evine git kızım dedilerr
bende özele acıbademe gidiyorum bizimde riskli bir durumumuz yok çok şükür muayene ücreti 36 lira ödüyorum
aslında bir ay bize çok uzun geliyo eşimle özlüyoruz bebişimizi 15 te bir gidcez diye sevindikama diğer taraftanda neden 15te çağırdı dedik
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
Günaydın herkeseee:)))
istanbul avrupa yakası kızlar bizde bigün buluşsak yaa... gerçi çoğumuz çalışıyo ama herkes yavaş yavaş izne çıkmaya başladı bizde buluşabiliriz bigün
cnm rabbim evlatlarını onlara bağışlasın inş.sağlıkla biran önce çıksın hastaneden....
günaydın cnmmmm
bizde kalktık şöyle bir baktık ama kan hapımızı içtik oğlum hala uyuyo dünden yorgun meleğim.....biraz bişeyler yiyeyimde kıpraşsın oğluşum...
Günaydınlar herkese
Gece uyumadık gibi birşey yine zombi modunda bir gün olacak bizim için.Kahvaltı yapalım belki kendimize geliriz.
:124::124::124:
:123: :124: :124:
:119: :119: :119:
bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
Dün çok gezince yorgunluktan uyuman gerekirdi aslında:))
cnm biz son ay iyice ağırlaşınca buluşacağız herhalde :)
:124::124::124:
:123: :124: :124:
:119: :119: :119:
bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?