2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ismiyle yaşasın cnm inşallah evet yaa bizde buluşalım bi dahaaaaa

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

Herkese günaydın

arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz

canım bende 29 da gittim dr bundan sonra 2 haftada bir gel nst bağlanıcaksın dedi ben 32 de gidicem rapor almaya sonrada 2 haftada 1 gidicem

teyzeler çok komikmiş

canım dün buluşmaya gittin dr ayrıntılarını yazmayı unuttun kızın nasıl

son haftalarda kontroller sıklaşıyo riskli bi durum olduğu için değil genel olarak öyle

Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği inş en kısa zamanda toparlar

Son düzenleme:
istanbul avrupa yakası kızlar bizde bigün buluşsak yaa... gerçi çoğumuz çalışıyo ama herkes yavaş yavaş izne çıkmaya başladı bizde buluşabiliriz bigün

cnm rabbim evlatlarını onlara bağışlasın inş.sağlıkla biran önce çıksın hastaneden....

Günaydın herkeseee:)))

günaydın cnmmmm

bizde kalktık şöyle bir baktık ama kan hapımızı içtik oğlum hala uyuyo dünden yorgun meleğim.....biraz bişeyler yiyeyimde kıpraşsın oğluşum...

cnm inşallah bi aksilik olmaz 28 hafta zaten sınırmış öyle demişti bi dr inş Allah anasına babasına bağışlar.

:124::124::124:

:123: :124: :124:

:119: :119: :119:

bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......

Günaydınlar herkese
Gece uyumadık gibi birşey yine zombi modunda bir gün olacak bizim için.Kahvaltı yapalım belki kendimize geliriz.

Son düzenleme:

Yede oğluşun hareketlensin:))Bu arada fotoları gördüm çok şekersiniz bayıldım,ayrıca da kıskandım.

Son düzenleme:
cnm biz son ay iyice ağırlaşınca buluşacağız herhalde :)

artık kimseyi bulamazsak buluşacak hastanede biz buluşuruz napalım ben 16 ocakta rand. aldım nst giricem . bu arada sen nasılsın ilaca şimdi başlamıcaktın dimi

canım gözün aydın 30. haftan kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…