- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.401
şilanmı hımm ilkkez duydum anlamı ne canımm
benim arkadaşım çantasına her seyi büyük boy buzdolabı poşetlerine koyup yerleştirmişti. cok derli toplu oldu hiç bi şeyi ortada olmadı dağılmadı hepsi tertemiz... gruplandırıp yaptı sanırım doğumhaneye ilk verilcekler bi poşetteydi diğer takılmları içlerine atletlerini koymuş her birini ayrı poşetlemiş. ben de öyle yaparım sanırımHatun hamarat valla çantayı da hazırlamış koymuştur o kenara
Listeler için gerçekten çok teşekkürler kızlar bana çanta yetmicek bu gidişle küçük valizlerden lazım sanırım hem kolay olur taşıması bir de liste yapıp anneannelere vermek lazım orda yok o nerde bu nerde diye telaşa sokmasınlar bizi.
Herkese iii yıllar,2012 mart ayında sağlıkla kuzucukları kucağımıza almamız dileğiyle iyi bi yıl olun 2012
ayyy o emzirme koltuklarına ben de bayılıyorum ama cok pahalılar dediğin gibi. gamze ikeadan almıştı sallanan değil yaylanan modelinden sanırım ben de ondan alıcam bi beşik fiyatı vermekten iyidir.iyi akşamlar kızlar bugün sabah doktora gittim daha yeni girdim eve alışveriş yaptık bütün gün daha doğrusu gezdik ve bişeyler aldık..
öncelikle oğluşum çok iyiherşeyi normal dedi ayrıntılı usgye gitmiştim ordaki doktor saçını bile gösterdi tepesi kel ensenin arkası saç suyun içinde yüzüyor aynı kızımdaki gibi doğacak anladım ve oğluma aşık oldum allahım ne yakışıklı bişey o öyle ya köfte dudaklım benim küçük balığımm onu çok seviyorum...
çok güzel beşikler gördüm ismo bebe de bursalı annişlere sööliim ben sallanan beşik alıcam bi tane bir de anne koltuğu beğendim ama çok pahalıydı yaw 750liracık en güzel beşikten daha pahalı vallabir sandalye için o kadar para gereksiz geldi o yüzden almasamda olur belki daha uygununu bulurumm
eşimde bazen diyo bi araba falan yut istersen canı sıkılıyo cocugun diyeoynasın kuzum oyuncak atım içeri
zaten artık eskisi gibi dolaşamıyolar cnm benimki doğum pozisyonu almıştı uzun zamandır öle baş aşşağa sadece kıpraşıyolar artık....ve zaten yerleri daraldıkca böyle olmasıda normalmiş......
ah cnm bende bu sene evlendim ve .4.5 ay sonundada hamile kaldım seneye rabbim inşallah kollarımıza sağlıkla almayı nasip eder. aminnnnnnnnn
Günaydın kızlar herkese mutlu seneler diliyorum minişlerimizle birlikte nice senelere:119::119::119::119::119::119:
Akşam olsunda eve gidelim artıkk daha annemlere hediye alıcaz kocişle iş çıkışı bu gün çalıştığım için canım hannem hazırlık yapmış akşam oraya gidecez
iyi akşamlar kızlar bugün sabah doktora gittim daha yeni girdim eve alışveriş yaptık bütün gün daha doğrusu gezdik ve bişeyler aldık..
öncelikle oğluşum çok iyiherşeyi normal dedi ayrıntılı usgye gitmiştim ordaki doktor saçını bile gösterdi tepesi kel ensenin arkası saç suyun içinde yüzüyor aynı kızımdaki gibi doğacak anladım ve oğluma aşık oldum allahım ne yakışıklı bişey o öyle ya köfte dudaklım benim küçük balığımm onu çok seviyorum...
çok güzel beşikler gördüm ismo bebe de bursalı annişlere sööliim ben sallanan beşik alıcam bi tane bir de anne koltuğu beğendim ama çok pahalıydı yaw 750liracık en güzel beşikten daha pahalı vallabir sandalye için o kadar para gereksiz geldi o yüzden almasamda olur belki daha uygununu bulurumm
Canım Allah kabul etsin dualarını inş.kızlar buarada kızım için okuduğum hatim bugün bitirdim duasıda yapıldı ALLAH kabul etsin inşaallah hepimizn bebişleri sağlıkla gelsinn
canım gözün aydın kocaman olmuş senin bebişindeherkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yaniiDD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da ( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...
canım gözün aydın kilo konusunu çok taktın kafana dr lar çok aşırı bi fark olmadığı sürece sorun yok diyolar senin dr da ilk başta korkuttu sonra da minyon olucak sağlıklı diyo baştan deseydi ya bunlarımaşallah cnmsana ne dicem hani başka dr gitcektik bebiş daha zayıf diye dr bana bebeğin minyon hep böyle devam eder üzülme gayetb sağlıklı dedi içime sular serpildi ilki gelişmedi diye kürtaj olmuştum çok zor
Hı hı en başından beri Pembemaviye gişdiyorum doktorum Nevin Hanım senin doktorun hangisi?
benim doktorum lale hanım bizim tüp bebek olduğu için nevin hanımda ilgilenmişti benim yumurta toplama işlemine ve transfer işlemine benim doktorumla beraber girmişlerdi
iki defada doktorum izndeydi o muayene etmişti beni iyi bir doktor bence senin ne zaman olucak doğum Allahın izniyle.belki aynı günlerde doğururuz.
Günaydın kızlar, bebişimizi gördük geldik çok mutluyuz. Sağlıklıydı kuzum maşşallah.Herşey normal dedi doktor. Bana hep kilo alıyorsun diye kızan doktor, bu sefer az almışsın dedi. Ayda bir almıştım, bundan sonra ayda 2 al dedi. Her hafta tartıl, 500 gram alıp almadığını kontrol et, 500 gram almıyorsan öbür ay daha fazla yiyip telafi et, sorun olmasın dedi. Önceki kilona göre az 5 kilo alman lazım dedi. Çok şaşırdım, sizin de haberiniz olsun kızlar, her hafta 500 almak lazımmış.
Bir de magnezyum yazdı, toz halinde, kabızlık ve kramplar için, ama tadı çok kötü ya sizinkisi de öyle mi? Bir şişenin içinde toz halinde, adı magnezi kalsine, siz bu ilacı ne miktarda ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz kızlar, hepsi toz halinde olunca kafam karıştı:S
Bu arada işyerine vermek için raporu tam 32 artı 0 da almak lazımmış sgkdan, ama acıbademin raporu geçmiyormuş.
CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE
BENİM MAGNEZYUM SUDA ERİYEN TABLETLERDEN PORTAKALLI TADI ÇOK GÜZEL AMA ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ
Günaydın kızlar, bebişimizi gördük geldik çok mutluyuz. Sağlıklıydı kuzum maşşallah.Herşey normal dedi doktor. Bana hep kilo alıyorsun diye kızan doktor, bu sefer az almışsın dedi. Ayda bir almıştım, bundan sonra ayda 2 al dedi. Her hafta tartıl, 500 gram alıp almadığını kontrol et, 500 gram almıyorsan öbür ay daha fazla yiyip telafi et, sorun olmasın dedi. Önceki kilona göre az 5 kilo alman lazım dedi. Çok şaşırdım, sizin de haberiniz olsun kızlar, her hafta 500 almak lazımmış.
Bir de magnezyum yazdı, toz halinde, kabızlık ve kramplar için, ama tadı çok kötü ya sizinkisi de öyle mi? Bir şişenin içinde toz halinde, adı magnezi kalsine, siz bu ilacı ne miktarda ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz kızlar, hepsi toz halinde olunca kafam karıştı:S
Bu arada işyerine vermek için raporu tam 32 artı 0 da almak lazımmış sgkdan, ama acıbademin raporu geçmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?