2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim arkadaşım çantasına her seyi büyük boy buzdolabı poşetlerine koyup yerleştirmişti. cok derli toplu oldu hiç bi şeyi ortada olmadı dağılmadı hepsi tertemiz... gruplandırıp yaptı sanırım doğumhaneye ilk verilcekler bi poşetteydi diğer takılmları içlerine atletlerini koymuş her birini ayrı poşetlemiş. ben de öyle yaparım sanırım

ayyy o emzirme koltuklarına ben de bayılıyorum ama cok pahalılar dediğin gibi. gamze ikeadan almıştı sallanan değil yaylanan modelinden sanırım ben de ondan alıcam bi beşik fiyatı vermekten iyidir.

eşimde bazen diyo bi araba falan yut istersen canı sıkılıyo cocugun diye

Hepinizin yeni yılını kutlarım...
2012 de evimizde neşe, huzur, mutluluk, sağlık, para, aşk hiç eksik olmasın...
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

hepinizi çok seviyorum. iyiki varsınız...

Günaydın kızlar herkese mutlu seneler diliyorum minişlerimizle birlikte nice senelere:119::119::119::119::119::119:

Akşam olsunda eve gidelim artıkk daha annemlere hediye alıcaz kocişle iş çıkışı bu gün çalıştığım için canım hannem hazırlık yapmış akşam oraya gidecez

Annelerden başka kim düşünür canım...
Seninde yeni yılın kutlu olsun.

canım gözün aydın bebişe maşallah şimdiden saçları uzamış bizde kaşlarını ve göz merceklerini tombul yanağını gördük şimdiden ısırmak isted canım :)

kızlar buarada kızım için okuduğum hatim bugün bitirdim duasıda yapıldı ALLAH kabul etsin inşaallah hepimizn bebişleri sağlıkla gelsinn
Canım Allah kabul etsin dualarını inş.
canım gözün aydın kocaman olmuş senin bebişinde

canım gözün aydın kilo konusunu çok taktın kafana dr lar çok aşırı bi fark olmadığı sürece sorun yok diyolar senin dr da ilk başta korkuttu sonra da minyon olucak sağlıklı diyo baştan deseydi ya bunları

herkese günaydın..bugün bir daha giremem hemen yazıp çıkacağım oğluşum durmuyo.hepinizin yeni yılını kutluyorum.Allahım yeni yılda hepimizi sağ salim bebeğimize kavuştursun.sağlık mutluluk huzur eksik olmasın 2012 de ...iyi yıllaaaarrrr....:119::119:

bizde kalktık bugün akrşı komşuda toplanıcaz önce çamaşırları mak attım ...köfte yoğurucam kahvaltı yapıcam sonra duşşşş

ordan kuaför oradan market eve gelip oje vs hazırlık derken akşam olucak.yarında kuzumu görmeye gidicem...

Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Bu gece güzel bir şekilde uyuduk yapılacak çok iş var.İlk defa bu sene yılbaşı gayet plansız oldu bizim.Kesinleşemedi ne yapacağımız en son böcükle ben tek başımıza takılıcaz gibi bi his oldu içimde Neyse her ihtimale karşı ben evi bir düzenliyeyim de nolur nolmaz.
Hepinize iyi seneler,seneye kuzucuklarla sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde gireriz umarım 2013'e

Günaydın kızlar, bebişimizi gördük geldik çok mutluyuz. Sağlıklıydı kuzum maşşallah. Herşey normal dedi doktor. Bana hep kilo alıyorsun diye kızan doktor, bu sefer az almışsın dedi. Ayda bir almıştım, bundan sonra ayda 2 al dedi. Her hafta tartıl, 500 gram alıp almadığını kontrol et, 500 gram almıyorsan öbür ay daha fazla yiyip telafi et, sorun olmasın dedi. Önceki kilona göre az 5 kilo alman lazım dedi. Çok şaşırdım, sizin de haberiniz olsun kızlar, her hafta 500 almak lazımmış.
Bir de magnezyum yazdı, toz halinde, kabızlık ve kramplar için, ama tadı çok kötü ya sizinkisi de öyle mi? Bir şişenin içinde toz halinde, adı magnezi kalsine, siz bu ilacı ne miktarda ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz kızlar, hepsi toz halinde olunca kafam karıştı:S
Bu arada işyerine vermek için raporu tam 32 artı 0 da almak lazımmış sgkdan, ama acıbademin raporu geçmiyormuş.

Bu arada yılbaşı planlarınız nasıl? Yine herkes bize geliyor Gerçi arkadaşlarla olmak güzel ama şimdi kalk ev topla, temizlik yap, sofra hazırla yorucu biraz

CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE
BENİM MAGNEZYUM SUDA ERİYEN TABLETLERDEN PORTAKALLI TADI ÇOK GÜZEL AMA ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ

CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE
BENİM MAGNEZYUM SUDA ERİYEN TABLETLERDEN PORTAKALLI TADI ÇOK GÜZEL AMA ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ

Çok sağol canım:) Hepimizin bebişine maşşallah Ay ben de öyle sanıyordum doktor bana kötüsünden yazmış galiba:) Saf magnezyum diyor mide ve bağırsaklara da iyi geliyormuş galiba, tadı o kadar kötü ki, kireç gibi bir acaip, insan içine azcık bir aroma katar yani, neyse her gün içmiycem Allahtan:)

kızlar fırsat bulunca gıreyım dedım daha gıremem yogun olucaz bugun umarım herkez ıyıdır

yenı yıl saglık mutluluk huzur ve para getırır ınsallahh hepımıze :)) yavrularımızada kavusmamıza az kaldı

bende magvital kullanıyorum suda eiritip öyle içiyorum tadı çok kötü günde 1 tane içiliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…