2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar...
kötü bir gün geçirdik bu gün.12den akşam 5e kadar hastanede serum yedim(şimdi daha iyiyim çok şükür.bebeğimle ilgili problem yoktu ama benim bünyem zayıf düşmüş.3nisan olan doğum tarihimiz ultrasonda 25mart ölçüldü,kızım almış başını gidiyo maaşallah ama anneyi güçsüz bırakıyomuş..ben herşeye razıyım yeter ki kuzum iyi olsun..

Ay önce kendi ütülerimizi yapmam lazım hafta sonu yıkadım yıkadım beni bekliyor çamaşırlar. Benimki her işi yapıyor da ütüye karışmıyor pek ona da yaptıramıyorum baktım sabah gömlek ütülüyor. En iyisi bırakayım da birer birer ütüleyerek bitirsin yığını Bu arada 3. sınavları yaptık onlarla uğraştım. Daha performans ödevleri ve ölçekleri var ders içi performans notları da var. Var da var yani. Bu dönem benim bu ütüler ve not işleriyle biter (2 hafta kaldı) Bebişinkilei son hafta yıkarım tatlide de ütülerim artık inşallah. Sonra da 6 Şubatta okul açılıyor çantamızı hazırlarız bir iki hafta da olur şubat ortası. Kaldı bir ayyyyyy. Ay böyle yazınca ne çabuk geçti zaman ne güzel. Ben oğlumu çok merak etmeye başladım.

Tşkkr bu ay yağ kullanırım artık.sizin ne güzel çatlamamış

Geçmiş olsun gerçi doktorlar gerekeni söylemiştir ama yediklerine dikkat edersen toparlarsın inşallah.

hayırlı olsun güneşçim odanız.dün akşam biz de ikeaya gittik odamızı ve ev için bikaç eksik eşya almaya.ama o kadar kararsız kaldım ki hiçbişey almadan çıktık.evde daha sağlıklı düşünüp karar verelim dedim sonunda.bebek odasındaki dolap çok küçük geldi gözüme..diğer dolap ve şifonyerleri de bi türlü kombinleyip karar veremedim.zaten o kadar çok yorulmuşum ki dün acısı fena çıktı.siz hangi takımı aldınız merak ettim? yarın akşam babamız arkadaşıyla gidip benim veremediğim kararı verip baktıklarımızdan bir takım oluşturup alıp gelecekler sanırım.ben 3 gün raporluyum yatıcam evde......

geçmiş olsun canım bunlarda geçer bebişin iyi olsunda kzın çok kuvvetli olcak maşallah

Geçmiş olsun gerçi doktorlar gerekeni söylemiştir ama yediklerine dikkat edersen toparlarsın inşallah.

o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama..bebiş benden fazla yiyo galiba:)annem de kardeşime hamileyken aynı sorunları yaşamıştı,kardeşim 4100gr doğmuştu ve 21 yıldır hiç doymuyo sağolsun:))

sorma ya bi de not derdi var( şu 2 haftayı da atlatsak..ikinci dönem çalışçak mısın canım sen?ben böyle olursam 2 döneme çalışır raporu almayı düşünmüyorum hiç...

o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama..bebiş benden fazla yiyo galiba:)annem de kardeşime hamileyken aynı sorunları yaşamıştı,kardeşim 4100gr doğmuştu ve 21 yıldır hiç doymuyo sağolsun:))

Maşallah kardeşine Artık ufak şeyler bile yoruyor bizi dinlenmek gerekiyor demek ki

sorma ya bi de not derdi var( şu 2 haftayı da atlatsak..ikinci dönem çalışçak mısın canım sen?ben böyle olursam 2 döneme çalışır raporu almayı düşünmüyorum hiç...

Tam tatilin ilk haftası 32 oluyorum ben bir hafta bile olsa tatile gitmesin diyorum. Çalışabiliir raporu alacağım ikinci dönem kötü hissedersem oluyorsa izni başlatırım olmuyorsa bir iki hafta raporla geçiririm. İkinci dönem en fazla dört hafta çalışabiliyorum ben. Durumuma göre karar vereceğim şimdilik iyiyim ama o zaman ne olur bilmem zaten 20 saatim var benim 4 sınıf yani

benim de okulların açılacağı p.tesi 32 haftam doluyo,drum o zaman karar veririz dedi bakalım.aslında 1-2 hafta giderim diye planlıyordum ama bakalım.benim 30 saatim var,3.sınıfım ama düzenim iyi rahatım aslında okulda.ama yine de halsiz olursam hiç kasmıycam,doğumdan sonra kalan zamana heyet raporu falan ayarlarım diyorum bakalım..

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Biz bu beyaz olandan aldık hensvik olanından.Aman sorma benim de kombinleyene kadar canım çıktı.Dolap küçük gibi gelmişti ama şimdi eşim kuruyor hiç de küçük gelmedi eve gelince oda küçük ondan mıdır nedir bilemedim.Sırf o yüzden 6 li şifonyer aldım sen de görmüşsündür beyaz olanını.Malmdı sanırım.Bir de poanglardan aldık ama vidalarında problem var onu gidip değiştiricez haftasonu,yarı sallanan almıştık tam olarak sallanan mı alsak diye düşünür oldum.Ayşen çok memnun aslında ama ben şişkoyum taşımaz endişesi kapladı içimi bi de bebiş kucağımdaorda denediğimde gıcırdıyordu bir de tam sallanan sandalyesi ona da kafam takıldı.Bir kuralım dedik hepsini sorasında yetmezse alıcam bi dolap daha zaten.Dolabı geç minnacık yatak daha pahalı 220 lira ama napalım omurga gelişimi vs derken en iyisini alalım diyoruz:18:

Sen benden daha ileridesin raporla falan rahat idare edersin heyet bile gerekmez bence, okulun ilk haftası bakarsın duruma göre o zaman. Benim dönem arası mecbur karar vereceğim

Deli kız o sandalyeler 170 kg taşıyormuş ne yaptın sen Sallananı da güzel sen bilirsin ama bu da rahat bizimki gıcırdamıyor sürekli yaylanıyorum ben. Kol kısımlarının orada civatalar varmış onları takmamış benimki önce gıcırdadı onları takınca sustu. Benim kocam ikeadan aldığımız her şey de parça attırıyor.

benim evimde gömme dolap falan da yok,o yüzden 3 kapılı olanlarda alalım dedik ama bi türlü karar veremedim.şifonyerlerin hepsini beğendim ama dolaba bi türlü karar veremiyorum.aspelund serisi vardı mat kırık beyazdı.en son o takımı alsak dedik beşikle çok ton farkı olur mu diye düşündük.o beşiği kullanacağı 2 sene zaten sonra ikeadaki ferforje yataklardan alıp çocuk odasına dönüştürürüz dedik ama.hala kararsızım.senin aldığın şifonyeri de çok beğenmiştik.emzirme sandalyesi de en uygun olanını alırsın dedim eşime hepsi rahat geldi bana,ben de fazla minyonum ya..bakalım artık nolcak bilmiyorum.eşim ne alırsa bişi demicem heralde.ay siz ne güzel alıp kurtulmuşsun bu işten de..güzel günlerde kullansın bebeğin:) darısı başımıza artık...

Aaaa iyiymiş o zaman 170 se daha kilo alabilirim ben deeeeeeeeeeeee,ya ben otururken bebiş elimdeyken nasıl dengeyi kurarım derdindeyim du bakalım ne olacak.Demek gıcırdıyordu,bizimkinin de aynen kolundaki bir vida yamuk araya ek bişi koyup yapmış da dedim şişkoyum bi de bebişle düşerim bişi olur yenisiyle değiştirelim riske atmayalım.Sizinki gibi yukarıda teşhirdeki sallanan poang gıcırdıyordu, o yüzden kararsız kaldım ama pazar değiştirmeye gidince bir daha deneme turu yapayım ben.Senin eşin süpermiş parça arttıran benimki pek programlı elinden kullanma klavuzunu düşürmüyor du bakalım kaçta bitecek montaj işi

Sen benden daha ileridesin raporla falan rahat idare edersin heyet bile gerekmez bence, okulun ilk haftası bakarsın duruma göre o zaman. Benim dönem arası mecbur karar vereceğim
çalşıabilir raporu aldıktan sonra istersen 2 gün sonra bile izne ayrılma hakkımız varmış sanırım..benim tam gününde doğarsa doğum sonrası izninden sonra tam 5 haftam kalıyo geriye ama aceleci kızım erken geleceğe benziyo böyle giderse..kısmet bakalım..

bende çok güçsüz düşüyorumm o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çok güçsüz kalıyorumm 2 haftadır soğuk algınlığım geçmedii üsteleyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…